Ce gatim azi(3)
+44
Lucia.BlueFlower
rucsy
Camy
canadianca50
valentinadof
virus
Karina33
danabekk
costina89
Steluzza
firicel
melus
sandydeea
piciul
adelina24
betymi72
Floren
aurishta
europolis
clodi
irish05
ema
amoni
teisoara
silvia s
Giobsy
danae
SilviaDumitrescu
diada
codruta-cosmina
Clio_Ela
veniciuc nicoleta
Noemi
AlinaJ.Bijoux
Day
margot
MagdaMarin
katyP
CCristinaC
came_lia
Admina
cretu_veronica22
mnarcisa
MihaelaT
48 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Ce gatim azi(3)
Capitole anterioare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2 budinci de vanilie, 3 galbenusuri, 4 linguri de zahar le-am amestecat cu 800ml lapte adaugand cate putin si apoi am pus la fiert.Cand a fost fiarta budinca am pus o lingurita de Rama la cub si am lasat sa se raceasca cu un capac peste cratita sa nu faca pojghita.
Albusurile le-am batut spuma si apoi am adaugat pe rand 3 linguri de zahar, am mai batut pana a stat bat si am amestecat usor cu budinca. Am pus crema intre foi si deasupra am pudrat cu zahar.
Data viitoare voi mari cantitatea cu un ou, o budinca si vreo 3 linguri de zahar.
Foile sunt cumparate, iar crema am facut-o asa:katyP a scris:Mihaela te rog daka poti sa postezi reteta de la prajitura kremsnitz,ca arata super
2 budinci de vanilie, 3 galbenusuri, 4 linguri de zahar le-am amestecat cu 800ml lapte adaugand cate putin si apoi am pus la fiert.Cand a fost fiarta budinca am pus o lingurita de Rama la cub si am lasat sa se raceasca cu un capac peste cratita sa nu faca pojghita.
Albusurile le-am batut spuma si apoi am adaugat pe rand 3 linguri de zahar, am mai batut pana a stat bat si am amestecat usor cu budinca. Am pus crema intre foi si deasupra am pudrat cu zahar.
Data viitoare voi mari cantitatea cu un ou, o budinca si vreo 3 linguri de zahar.
Re: Ce gatim azi(3)
Inny eu fac placinta cu legume cu ce imi prisosete prin frigider.
este o metoda buna ce a face curat in frigider si cum pe vremurile aste nu trebuie irosit nimic este la fix.
Ingrediente obligatorii sunt: branza telema, merge si cu cascaval si cateva oua. Daca am foietaj intind foaia (desi in mod normal nu se face asa ceva cu acest aluat) braza se rade, se pun ouale batute si apoi legumele. Daca ste o brana mai zeroaza se poate pune si putin gris ca sa nu ramana apoasa la sfarsit. La toate astea se pun legume: morcov, dovlecel, cartof si orice alt ceva ai prin casa. Aici intervien inventivitatea fiecaruia.
Se da la cuptor si se lasa pana se rumeneste.
Eu am facut una ieri fara aluat, cu orez mexican (din ala congelat) si somon pe care il facusem cu o seara inate si a ramas.
A iesit felicioasa. Va arat si voua.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
este o metoda buna ce a face curat in frigider si cum pe vremurile aste nu trebuie irosit nimic este la fix.
Ingrediente obligatorii sunt: branza telema, merge si cu cascaval si cateva oua. Daca am foietaj intind foaia (desi in mod normal nu se face asa ceva cu acest aluat) braza se rade, se pun ouale batute si apoi legumele. Daca ste o brana mai zeroaza se poate pune si putin gris ca sa nu ramana apoasa la sfarsit. La toate astea se pun legume: morcov, dovlecel, cartof si orice alt ceva ai prin casa. Aici intervien inventivitatea fiecaruia.
Se da la cuptor si se lasa pana se rumeneste.
Eu am facut una ieri fara aluat, cu orez mexican (din ala congelat) si somon pe care il facusem cu o seara inate si a ramas.
A iesit felicioasa. Va arat si voua.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre mnarcisa in Lun 13 Sept 2010, 10:24 pm, editata de 1 ori
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 41
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Re: Ce gatim azi(3)
Va servesc cu galuste cu prune
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O prajitura cu kiwi
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Niste peste prajit in malai
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ciorba cu ardei umplut
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ciupercute umplute
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si o inghetata de trandafiri si de ciocolata(facuta in casa)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O prajitura cu kiwi
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Niste peste prajit in malai
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ciorba cu ardei umplut
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ciupercute umplute
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si o inghetata de trandafiri si de ciocolata(facuta in casa)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
cretu_veronica22- Ucenic
- Numarul mesajelor : 192
Varsta : 62
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 01/02/2010
Re: Ce gatim azi(3)
Veronica, cum ai facut inghetata de trandafiri? Cu dulceata?
Am si eu cateva inghetate, la activ. Tot facute in casa, am si aparat ca sa iasa mai cremoase; dar se poate si fara. Ies delicioase. Acum am in conge, un parfait de cacao (si cu putina ciocolata neagra) si alta de piersici. Mai jos e o inghetata de ciocolata Milka si Mars, un deliciu.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Acum am la cuptor un amestec de gratinate, macaroane cu branza si conopida. Am impartit un vas mare de yena in jumatati si intr-o parte am pus paste melci/ branza/ oua si iar melci si in cealalta parte am facut la fel, inlocuind pastele cu conopida. Maine fac diplomat, de ziua bunicii mele.
Am redevenit gospodina, noroc ca a dat frigul...
p.s. vreau rosioare ca ale Veronicai...
Am si eu cateva inghetate, la activ. Tot facute in casa, am si aparat ca sa iasa mai cremoase; dar se poate si fara. Ies delicioase. Acum am in conge, un parfait de cacao (si cu putina ciocolata neagra) si alta de piersici. Mai jos e o inghetata de ciocolata Milka si Mars, un deliciu.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Acum am la cuptor un amestec de gratinate, macaroane cu branza si conopida. Am impartit un vas mare de yena in jumatati si intr-o parte am pus paste melci/ branza/ oua si iar melci si in cealalta parte am facut la fel, inlocuind pastele cu conopida. Maine fac diplomat, de ziua bunicii mele.
Am redevenit gospodina, noroc ca a dat frigul...
p.s. vreau rosioare ca ale Veronicai...
Re: Ce gatim azi(3)
Daca Admina vrea rosioare eu greau galusti cu prune.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 41
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Re: Ce gatim azi(3)
mnarcisa a scris:Daca Admina vrea rosioare eu greau galusti cu prune.
numa la mancare va e gandu'
eu am mancat bacon ( slana adica) cu ceapa rosie- dupa o zi infernala....nici pomeneala de ceva gatit...poate maine sa apuc, depinde la cat ajung acasa de la munca...
came_lia- Junior
-
Numarul mesajelor : 337
Varsta : 63
Localizare : Miercurea Ciuc
Data de inscriere : 04/10/2009
Re: Ce gatim azi(3)
Rosioare nu mai am ca au trecute deja,s-au uscat,am avut 3 plante pe terasa in ghiveci.Dar galuste cu prune se rezolva
Da Admina,am facut eu acasa un borcanel de dulceata de trandafiri si am folosit-o la inghetata.
Am sa pun si reteta.
Inghetata de trandafiri
Ingrediente:
500ml frisca lichida,
1 litru lapte
6 galbenusuri,
10 linguri zahar
3-4 linguri dulceata de trandafiri
1 plic gelatina
Mod de preparare:
Laptele,5 linguri zahar si galbenusurile se fierb impreuna amestecand bine 2-3 min.Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.Se lasa sa se raceasca.
Albusurile se bat spuma la bainmarie impreuna cu 5 linguri zahar.
Frisca se bate impreuna cu dulceata de trandafiri.
Se amesteca apoi toate impreuna,mixand bine.Se pune in caserole si se da cam 8 -10 ore la congelator.
Din aceasta cantitate au iesit 2 caserole de 2000ml.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Da Admina,am facut eu acasa un borcanel de dulceata de trandafiri si am folosit-o la inghetata.
Am sa pun si reteta.
Inghetata de trandafiri
Ingrediente:
500ml frisca lichida,
1 litru lapte
6 galbenusuri,
10 linguri zahar
3-4 linguri dulceata de trandafiri
1 plic gelatina
Mod de preparare:
Laptele,5 linguri zahar si galbenusurile se fierb impreuna amestecand bine 2-3 min.Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatina,dizolvata in putina apa.Se lasa sa se raceasca.
Albusurile se bat spuma la bainmarie impreuna cu 5 linguri zahar.
Frisca se bate impreuna cu dulceata de trandafiri.
Se amesteca apoi toate impreuna,mixand bine.Se pune in caserole si se da cam 8 -10 ore la congelator.
Din aceasta cantitate au iesit 2 caserole de 2000ml.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
cretu_veronica22- Ucenic
- Numarul mesajelor : 192
Varsta : 62
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 01/02/2010
Re: Ce gatim azi(3)
mihaela ms mult pt reteta ...sa vedem ce mai gatim,am facut ieri un tiramisu am incerat sa va arat poze cu el dar nu am reusit o sa mai incerc,iar de mancare aseara am facut niste paste..azii inca nu stiu,sotul nu-mi zice niciodata ce vrea sa manance si tre sa stau eu sa-mi strofoc creierii,iar pe toate astea o mai am si pe soacramea la noi.offf
katyP- helper
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 40
Localizare : galati
Data de inscriere : 28/05/2010
Re: Ce gatim azi(3)
Scriu din nou mesajul ca mi-a luat fata la intrebari mouseul si mi-a dat inapoi pagina.
Eu azi am fost o hranicuta,am constatat ca daca Marius e la gradinita am foarte mult spor.Am am am facut dar fara mop ca nu mai am si am uitat sa-mi cumpar si am facut si mancare.
Ciorbita de os de vitel(crescut in curtea noastra)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pulpe de pui cu usturoi si bulion (pe pat de cartofi taiati felii si putina ceapa) la cuptor.Sunt inchise la culoare ca nu mai au piele(era cu puf si am aruncat-o)si ca le-am frecat cu amestec de sare,piper ,boia si patrunjel.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si lapte de pasare(nu a iesit ff bine)un produs din copilaria mea.
Numai ca atunci era alb.Reteta gasita azi era cu galben.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu azi am fost o hranicuta,am constatat ca daca Marius e la gradinita am foarte mult spor.Am am am facut dar fara mop ca nu mai am si am uitat sa-mi cumpar si am facut si mancare.
Ciorbita de os de vitel(crescut in curtea noastra)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pulpe de pui cu usturoi si bulion (pe pat de cartofi taiati felii si putina ceapa) la cuptor.Sunt inchise la culoare ca nu mai au piele(era cu puf si am aruncat-o)si ca le-am frecat cu amestec de sare,piper ,boia si patrunjel.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si lapte de pasare(nu a iesit ff bine)un produs din copilaria mea.
Numai ca atunci era alb.Reteta gasita azi era cu galben.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Re: Ce gatim azi(3)
Galbenul vine de la galbenusul de ou care probabil provine de la o gaina de curte si nu de la o gaina dintr-un complex avicol si luat la cota!
Ultima editare efectuata de catre margot in Mier 15 Sept 2010, 3:21 pm, editata de 1 ori
margot- Ucenic
- Numarul mesajelor : 189
Localizare : margareta
Data de inscriere : 08/06/2009
Re: Ce gatim azi(3)
Nu, ca atunci tot cu oua de tara ne facea mamaie ,Dumnezeu s-o ierte..Avea o curte plina de gaini iar acum sunt numai balarii.
Re: Ce gatim azi(3)
M-ati zapacit de cap!Intrasem sa fur si eu o idee,ca nu stiu cu ce sa-mi astept sotul de la munci si voi......Acum,eu ce sa fac de mancare?!?Ca imi vine sa mananc fotografiile voastre!
Poate imi dati si mie o idee de papa bun care se face in 10 minute si tine si de foame!
Poate imi dati si mie o idee de papa bun care se face in 10 minute si tine si de foame!
Re: Ce gatim azi(3)
Iti spun eu: tocana de cartofi cu galuste sau cu feli de carnat in loc de galuste!!! Nu se face chiar in 10 minute dar in jumatate de ora de fiert trebuie sa fie gata!!! Asta am facut eu azi si s-a mancat deja!!!
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 39
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Re: Ce gatim azi(3)
buna fetelor ...imi pare rau dar nu am reusit sa pun poze asa cum am zis cu ceea ce am facut eu bunut,azi vreau sa fac o mancare italiana se numeste involtini...este pt prima data cand fac,daka ies bune sa dau si voua reteta ,spor la gatit tuturor
katyP- helper
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 40
Localizare : galati
Data de inscriere : 28/05/2010
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Re: Ce gatim azi(3)
Daca nu ies bine galustile mananci toate" dovezile"(comestibile nu au cum sa nu iasa ).
Re: Ce gatim azi(3)
Eu am gatit ieri ciorba de perisoare si tortellini cu sunca..Azi e randul soacrei la gatit...
veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 37
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Re: Ce gatim azi(3)
Vaqi doamne ce cosmar si ce nervi mi-am facut cu galustileeeeee
Eu nu concep sa nu imi iasa ceva perfect din prima (la gatit ma refer), iar galustile au fost o tortura... m-au scos din minti
In primul rand aluatul lipicios mi se lipea groaznic de degete, si am incercat cu mainile ude sa il intind, apoi cand inveleam pruna, nu se lipea deloc aluatul de ea, si fiind grea si aluatul moale nu se invelea calumea, si prunei ii iesea fundul prin aluat
In fine, le-am fiert, m-am si fript o leaca... s-au cam desfacut ele un pic din aluat, au iesit bartai ghiulelele
In final sotzului i-au placut, ma bucur ca i-au placut, ca alta data nu mai fac, e prea multa migala, curata cartofi, fierbe cartofi, paseaza piure, caleste pesmetul...
Asta e mancare buna de facut in puscarie cand te plictisesti si nu ai ce face cu energia
Eu nu concep sa nu imi iasa ceva perfect din prima (la gatit ma refer), iar galustile au fost o tortura... m-au scos din minti
In primul rand aluatul lipicios mi se lipea groaznic de degete, si am incercat cu mainile ude sa il intind, apoi cand inveleam pruna, nu se lipea deloc aluatul de ea, si fiind grea si aluatul moale nu se invelea calumea, si prunei ii iesea fundul prin aluat
In fine, le-am fiert, m-am si fript o leaca... s-au cam desfacut ele un pic din aluat, au iesit bartai ghiulelele
In final sotzului i-au placut, ma bucur ca i-au placut, ca alta data nu mai fac, e prea multa migala, curata cartofi, fierbe cartofi, paseaza piure, caleste pesmetul...
Asta e mancare buna de facut in puscarie cand te plictisesti si nu ai ce face cu energia
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Re: Ce gatim azi(3)
Pai Noemi, m-ai linistit. Am luat aseara de la piata prune in ideea de a face galusti, dar dupa ce povestesti parca mia pierit cheful.
Eu am in plan, sau mai bine zis comanda de "piftele" si briose. Pe langa astea mai pun si de u n bors de sfecla.
Eu am in plan, sau mai bine zis comanda de "piftele" si briose. Pe langa astea mai pun si de u n bors de sfecla.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 41
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Re: Ce gatim azi(3)
Mancarica nu am pozat-o, dar clatitele da
Clatite umplute cu spanac si cateva cu branza, si sos bechamel deasupra. Clatite cu spanac am papat prima data in viata la spital, saptamana trecuta. Dar alea erau numai umplute, fara sos. mmm, sunt o nebunie, nu speram sa ne placa asa mult.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Taiate nu am apucat sa le mai pozez, s-au mancat rapid!!!
Clatite umplute cu spanac si cateva cu branza, si sos bechamel deasupra. Clatite cu spanac am papat prima data in viata la spital, saptamana trecuta. Dar alea erau numai umplute, fara sos. mmm, sunt o nebunie, nu speram sa ne placa asa mult.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Taiate nu am apucat sa le mai pozez, s-au mancat rapid!!!
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 48
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Re: Ce gatim azi(3)
Clo arata apetisante rau. Poti sa ne zici cum ai facut sosul?
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 41
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Re: Ce gatim azi(3)
Sunt total de acord cu tine si eu tot asa am patit.Era prima oara cand faceam si au iesit(dupa muuuuuult chin)niste galusti de ziceai ca sunt grenade mari rau.Noemi a scris:Vaqi doamne ce cosmar si ce nervi mi-am facut cu galustileeeeee
Eu nu concep sa nu imi iasa ceva perfect din prima (la gatit ma refer), iar galustile au fost o tortura... m-au scos din minti
In primul rand aluatul lipicios mi se lipea groaznic de degete, si am incercat cu mainile ude sa il intind, apoi cand inveleam pruna, nu se lipea deloc aluatul de ea, si fiind grea si aluatul moale nu se invelea calumea, si prunei ii iesea fundul prin aluat
In fine, le-am fiert, m-am si fript o leaca... s-au cam desfacut ele un pic din aluat, au iesit bartai ghiulelele
In final sotzului i-au placut, ma bucur ca i-au placut, ca alta data nu mai fac, e prea multa migala, curata cartofi, fierbe cartofi, paseaza piure, caleste pesmetul...
Asta e mancare buna de facut in puscarie cand te plictisesti si nu ai ce face cu energia
Ia fa tu reteta de pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sa vezi ce simplu e.(vezi ca e in josul paginii)
Si eu tot la prima reteta de pe net m-am oprit cand am vazut pozele din albumul Cretu_veronica22.Ma apucase o poftaaaa.
Am cautat pagina asta de mi-a venit rau ca nu mai stiam cand facusem galustile.
Si cand le-am terminat de facut(pe cele cu cartofi)am zic ca nu mai fac niciodata ,daaaaar cand am vazut reteta veronicai tot am incercat.Si au iesit super.
Re: Ce gatim azi(3)
Multam Magda. Este alta viata cu reteta asta. Acum am si eu intrebare. Pot pune prunele intregei. Am uitat sa le pun in frigider si s-au cam innuiat si nu cred ca se mai desfac bine.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 41
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Re: Ce gatim azi(3)
Pai le tai cu cutitul pe linia ovala(vezi ca e o linie acolo pe pruna)si vezi ce bine se desfac.Si nu le poti pune intregi ca au sambure.Cum e sa musti cu pofta dintr-o galusca si sa-ti rupi dintii in sambure?
Ce ti s-a facut de dentist??
Ce ti s-a facut de dentist??
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier 24 Apr 2024, 7:57 am Scris de Dorulet
» Ornamente de Pasti
Dum 21 Apr 2024, 7:24 am Scris de LRodica
» Florile din gradina mea(2)
Dum 21 Apr 2024, 7:22 am Scris de LRodica
» Punct in cruce-creatii diverse (2)
Vin 19 Apr 2024, 10:46 pm Scris de mlizeta
» Din materiale reciclabile 6
Vin 19 Apr 2024, 10:41 pm Scris de mlizeta
» Miniaturi - handmade
Vin 19 Apr 2024, 10:37 pm Scris de mlizeta
» Animale de companie!!! - 5
Lun 15 Apr 2024, 8:30 am Scris de Dorulet
» Ne bem cafeaua, împreună!
Lun 15 Apr 2024, 8:06 am Scris de alesianicolau
» Retuș bluziță de dantela
Lun 15 Apr 2024, 1:42 am Scris de alesianicolau
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Lun 15 Apr 2024, 1:17 am Scris de alesianicolau
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Dum 14 Apr 2024, 10:33 pm Scris de alesianicolau
» Curățenie în dulap
Dum 14 Apr 2024, 10:15 pm Scris de alesianicolau
» Jucarii crosetate
Dum 24 Mar 2024, 9:18 am Scris de LRodica
» Tipare gratis, Leko- Cap.2
Vin 08 Mar 2024, 10:38 am Scris de elena.m.m
» Conturi de utilizatori, inchise la cerere
Mier 28 Feb 2024, 11:03 am Scris de orhideea1966
» Frivolite - cap 7
Dum 25 Feb 2024, 3:30 pm Scris de LRodica
» Tehnica de embosarea a hartiei
Sam 20 Ian 2024, 7:53 am Scris de geia
» Bijuteriile noastre capitolul XX
Vin 05 Ian 2024, 8:36 am Scris de Dorulet
» Ornamente de Craciun - 6
Mier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet
» Lumanari sculptate manual
Joi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin