Bijuterii din fimo VII
+35
alinanica
danabarbu2007
laurycm22
anc@
marabr
elyere
aurishta
mena2001ro
Andata
valentinandreea2006
cristinica_70
ladybug
Zuri
letho
madelainemarie
bellajane_10
Admina
mangokiwi
AlinaJ.Bijoux
firimitura
ioana soare
betymi72
Amalia T. Design
Lucia Ro
biju-diart
Day
darkpoke
Made by Ank
andrabijoux
kitty_1973
Lucia.BlueFlower
Day Lily
Ela
Dragonfly
Carmen's
39 participanți
Pagina 12 din 13
Pagina 12 din 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Bijuterii din fimo VII
Ladybug, fimo food e moartea mea!
Imi plac cercelusii. Si eu am in plan sa fac ceva 'de mancare' in zilele urmatoare 

mlrumesc lucia. Silvia, sunt cercei diferiti, se observa "ornamentele de pe feliile de tort care difera de la o pereche la alta. sper ca am pus bine linkurile. eu am testat si mergeau.
ladybug e posibil sa ai dreptate ca la dioptriile mele.... si pentru asta imi cer scuze
Lucia, multam fain pt lamurire.
Ladybug, asa m-a luat o foameeeee dupa ce ti-am vazut creatiile...

Ladybug, asa m-a luat o foameeeee dupa ce ti-am vazut creatiile...
am si eu cateva intrebari
1..bijuteriile de fimo cand se pun la cuptor se pot pune direct pe o tava, sau trebuiesc puse in folie de aluminiu iar abia poi date la cuptor?
2.. in monetul cand acestea sunt la cuptor, lasa in casa ceva miros? miros urat?
3.. cat timp trebuiesc lasate la cuptor, daca avem unul clasic obisnuit, si la ce temperatura
multumesc mult mult
1..bijuteriile de fimo cand se pun la cuptor se pot pune direct pe o tava, sau trebuiesc puse in folie de aluminiu iar abia poi date la cuptor?
2.. in monetul cand acestea sunt la cuptor, lasa in casa ceva miros? miros urat?
3.. cat timp trebuiesc lasate la cuptor, daca avem unul clasic obisnuit, si la ce temperatura
multumesc mult mult
bubu85- Senior
-
Numarul mesajelor : 663
Varsta : 37
Localizare : la mine acasa
Data de inscriere : 05/08/2009
cosmina a scris:am si eu cateva intrebari
Incerc eu sa iti raspund pana vin cele care se pricep mult mai bine ca mine
E de dorit sa le pui pe ceva - folie de aluminiu, hartie de copt. Altfel se pot arde cu mare usurinta pe partea asezata direct in tava. Stiu pe cineva care le pune pe un carton si merg la fel de bine1..bijuteriile de fimo cand se pun la cuptor se pot pune direct pe o tava, sau trebuiesc puse in folie de aluminiu iar abia poi date la cuptor?
Daca se respecta timpul, nu lasa miros. Daca ai depasit timpul sau temperatura e prea mare si incep sa se arda, atunci scot fum si miros.2.. in monetul cand acestea sunt la cuptor, lasa in casa ceva miros? miros urat?
Timpul depinde mult de grosimea lucrarii. Producatorii in general recomanda ca piesele de 6 mm sa stea 1/2 de ora la 110-130 grade. Eu le las vreo 15-20 de minute (depinde de grosime), la minim si cu usa de la cuptor putin intredeschisa.3.. cat timp trebuiesc lasate la cuptor, daca avem unul clasic obisnuit, si la ce temperatura
Multumesc andata
bubu85- Senior
-
Numarul mesajelor : 663
Varsta : 37
Localizare : la mine acasa
Data de inscriere : 05/08/2009
Lucia.BlueFlower a scris:Fetelor eu le pun pe o bucata de faianta si merge super bine!
Am incercat si eu asta cu faianta in perioada de renovari :D, cand nu gaseam nimic altceva si m-o chinuit talentul, si da, merge fara probleme. Pe hartie simpla sau hartie de copt tot merge, dar daca gresesti temperatura de copt, de hartie simpla se lipesc piesele de fimo. Eu de ceva timp pun la copt intr-un vas de jena cu capac (il folosesc numai pentru copt fimo) , sa nu se degaje gaze direct in cuptor, pentru ca special pt fimo nu am cuptor si daca mi-as lua nu as avea unde sa-l pun.
cosmina, cu multa placere. Mi-am mai adus aminte de ceva, la piesele albe sau care au alb in componenta, eu pun si deasupra, cat sa le acopere, o hartie de copt.
Lucia, Coquette, tare bune ideile voastre, multam fain pt impartasirea lor.
Lucia, Coquette, tare bune ideile voastre, multam fain pt impartasirea lor.
foarte dragute, lucia. imi place mult inima. si buburuza - ma reprezinta:)) in legatura cu primul pandant, ( asta e,nu?) ma gandesc ca ar fi fost mai bine daca acea "rama" ar fi fost de o culoare mai aprinsa, gen rosu, ca sa iasa in evidenta. sa nu te superi, mi se pare cam ...(nu gasesc cuvantul) ..doar combinatia aceea de alb negru, alb negru..asta e parerea mea. in rest sunt foarte dragute.

Ladybug, mercic!
In legatura cu pandantul, da, ai drepate, dar asa mi s-a cerut sa folosesc, alb, negru si gri, cu tehnica mokume. 

e in regula atunci!
daca nu te superi, ne impartasesti si noua site-ul cu tutorialul pt inimioara>?
merci

daca nu te superi, ne impartasesti si noua site-ul cu tutorialul pt inimioara>?
merci

Andra, Lucia, superbe creatiile voastre.
Lucia, ms pt link, si eu urmaresc tutorialele lui Christi Friesen.
Lucia, ms pt link, si eu urmaresc tutorialele lui Christi Friesen.
Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Pagina 12 din 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13

» Bijuterii din fimo XXI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo - VI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo - VI
Pagina 12 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti