Gradina mea... de apartament(2)
+53
carmenfratila
katyP
ragazza
geo
Uca
clodi
lennny
elenaxx
carmenco
aba
scumpy_nensy
lilianna
julix_2007
micheline
Adelaida
CCristinaC
gty
rosita
dorina64
cld
corina corina
ioncica
arielas
Gianina4ever
victoriacus
lotus nufar
mariucamariuca
stoy
violeta_10
Gabiuta
AlinaJ.Bijoux
Steluzza
amoni
MagdaMarin
irish05
SilviaDumitrescu
mnarcisa
diada
canadianca50
Karina33
firicel
came_lia
Floren
catallinag
claudia_mami
maryd
silvisor
mimmi
rivka
mikybt
Roxanne
amnro
antonina
57 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Gradina mea... de apartament(2)
Ce flori frumoase ai Corina.Am avut si eu un leandru alb de la bunica mea dar cum eu plecasem de acasa nu il mai ingrijia nimeni cum il ingrijaeam eu si s-a uscat

Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
Corina sa nu-ti fie de deochi leandrul,o frumusete este!Sa-ti creasca mare si sanatos!

Asa i-am zis si eu : sa creasca mare si frumos ca de Paste il vand ! Mi-am pus pui , s-au prins au inflorit , asa ca sunt sigura de ei . Mai fac un banut , mai ramane ceva loc in casa , dar nu pentru mult timp ca anul viitor le trebuie ghiveci mare si puilor de leandru .
Esti departe Claudia , ca-ti expediam si tie un pui . Da-ti pastrez . Te intorci si tu vreodata in tarisoara noastra .
Esti departe Claudia , ca-ti expediam si tie un pui . Da-ti pastrez . Te intorci si tu vreodata in tarisoara noastra .
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Corina ,pune-mi si mie un puuuuuuuuuuui,ca si mie imi place leandrul!
Si cand oi veni la tine plec cu gradina botanica dupa mine

Mai ce flori faine aveti!
Corina, kalanchoia ta e superba. Am si eu roz si rosu, dar inca nu au inflorit.
Firicel, primula e superba. Si zambilica la fel.
Sa va bucurati de ele!
Si la mine tot impatiens este cunoscut ca sporul casei.
Corina, kalanchoia ta e superba. Am si eu roz si rosu, dar inca nu au inflorit.
Firicel, primula e superba. Si zambilica la fel.
Sa va bucurati de ele!
Si la mine tot impatiens este cunoscut ca sporul casei.
Si eu am roza , rosie si galbena , dar au mai putine flori ca cea portocalie .
-
Iti multumesc mult Corina,si aici cand vad pe drum leandrii infloriti imi vine sa-i rup pe toti sa imi fac si eu lastari dar ma gandesc ca zice lumea ca sunt nebuna.In schimb ieri mi-am luat un trandafir cu radacina(de 8 martie
asta a fost scuza ca sa il iau)si vreau sa il pun afara pe terasa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
asa era pe cutie acum ramane de vazut.

asa era pe cutie acum ramane de vazut.
Steluzza- Senior
-
Mariana,frumos trandafirasul,sa ti se prinda si lastari de leandru ia si tu seara sa nu te vada lumea
Elena,superba gradina ta de apartament!Sa-ti traiasca "puisorii"!

Elena,superba gradina ta de apartament!Sa-ti traiasca "puisorii"!
Elena sa ai bafta de ele.Firicel deja le-am pus gand rau la cateva crengute de leandru
.Azi am facut o plimbare pana la sera si am mai luat cativa bulbi de begonie curgatoare,gladiole si frezii si ma apuc sa le pun in pamant.

Steluzza- Senior
-
Foarte frumoase florile tale Elena . Iti doresc sa te muti la curte si sa ai de 10 ori mai multe !
Mariana stii ca lastarii de leandru trebuia sa aiba parte lemnoasa de unde rupi ? Altfel nu inradacineaza .Eu ii pun in pahare (gaurite bine in fund ) de 500ml cu nisip de care am grija sa fie mereu umed si le fac un clopot de tipla cu marginile de jos sub pahar si cu cele de sus legate nu strans de tot cu o panglica . Astfel se formeaza un microclimat care ajuta la inradacinarea mai grabnica si mai sigura .Asa ca vezi cu gandul ala si ia crengutele acasa !
Mariana stii ca lastarii de leandru trebuia sa aiba parte lemnoasa de unde rupi ? Altfel nu inradacineaza .Eu ii pun in pahare (gaurite bine in fund ) de 500ml cu nisip de care am grija sa fie mereu umed si le fac un clopot de tipla cu marginile de jos sub pahar si cu cele de sus legate nu strans de tot cu o panglica . Astfel se formeaza un microclimat care ajuta la inradacinarea mai grabnica si mai sigura .Asa ca vezi cu gandul ala si ia crengutele acasa !

-
Inca n-am taiat leandrii , Firicel , dar sigur ca pun lastari la inradacinat in fiecare primavara . Nu am noroc sa se prinda mereu , depinde de an . Dar sigur ca iti pun si tie , draga mea .

-
Multumesc dragele mele. Pentru cine doreste, ii pot trimite din floarea aceea maaaaare, care face cate 3 flori albe in varf, ca o imputinez in mai. Pe ea am salvat-o acum 3 ani din casa scarii, avea doar un bat, putin pamant si 2 frunze amarate. Am bagat-o in casa, si de 3 ori s-a facut cum este acum, si am mai maritat din ea
Nu se prinde din frunza, pentru ca ii cresc mereu pui multi la radacina, si vii pot trimite pe aceia.

elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
fetelor am primit de 8 martie floarea asta rosie...mi-e foarte draga insa nu stiu ce preferinte are ,ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi? stau la bloc si nu am prea mult spatiu ca atare, ma intreb, cat de des trebuie udata sau daca are nevoie de multa lumina ,ce fel de ingrasamant trebuie sa folosesc si cat de des ...?imi cer scuze daca v-am plictisit prea mult!!! poza nu-i prea clara , e facuta cu telefonul.
fetelor am primit de 8 martie floarea asta rosie...mi-e foarte draga insa nu stiu ce preferinte are ,ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi? stau la bloc si nu am prea mult spatiu ca atare, ma intreb, cat de des trebuie udata sau daca are nevoie de multa lumina ,ce fel de ingrasamant trebuie sa folosesc si cat de des ...?imi cer scuze daca v-am plictisit prea mult!!! poza nu-i prea clara , e facuta cu telefonul.

lennny- Senior
-
Numarul mesajelor : 576
Varsta : 54
Localizare : bacau
Data de inscriere : 08/02/2010
Floarea se numeste bromelie ,daca dai o cautare pe google gasesti o multime de informatii despre cum se ingrijeste. Sa te bucuri de ea

dorina64- Junior
- Numarul mesajelor : 382
Varsta : 59
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 24/05/2010
Eu zic ca e guzmania, acum vezi si tu pe net. Nu e pretentioasa dar o sa moara in final si cresc puisori pe langa. Eu astept de 1 an si eva sa creasca puisorii pe care i-am separat
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 49
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Da Corina stiam de leandru ca trebuie sa rup cu partea lemnoasa,eu am mai pus sa faca radacina si in borcan cu apa si se prinsese, dar cum nu a avut nimeni grija de el
sa dus.Oricum trebuie tinut cont ca si planta este toxica de aceea daca umblati cu ea sa va spalati bine pe maini(ma gandesc ca majoritatea dintre voi stiti).
Oricum multumesc mult Corina.

Oricum multumesc mult Corina.
Steluzza- Senior
-
Elena, ce dracena halterofila ai! Dupa frunze nu s-ar zice dar cred ca doar fizicul e inselator

Clodi draga mea, sa stii ca acea dracena a fost chiar foooarte halterofila, dar am taiat-o, pentru ca nu mai facea frunze decat in motz, se cracanase shi chelise, avea trei brate, acum are 4, itzi dai seama ca daca o mai tai o data se face miriapod?
Aia mica este a mea, si aia grea si mare a omului

elenaxx- Expert
-
dorina64 a scris:Floarea se numeste bromelie ,daca dai o cautare pe google gasesti o multime de informatii despre cum se ingrijeste. Sa te bucuri de ea![]()
multumesc frumos fetele, fug pe google sa vad ce gasesc. o zi frumoasa sa aveti!carmenco a scris:Eu zic ca e guzmania, acum vezi si tu pe net. Nu e pretentioasa dar o sa moara in final si cresc puisori pe langa. Eu astept de 1 an si eva sa creasca puisorii pe care i-am separat

lennny- Senior
-
Numarul mesajelor : 576
Localizare : bacau
Data de inscriere : 08/02/2010
elenaxx a scris:Multumesc dragele mele. Pentru cine doreste, ii pot trimite din floarea aceea maaaaare, care face cate 3 flori albe in varf, ca o imputinez in mai. Pe ea am salvat-o acum 3 ani din casa scarii, avea doar un bat, putin pamant si 2 frunze amarate. Am bagat-o in casa, si de 3 ori s-a facut cum este acum, si am mai maritat din eaNu se prinde din frunza, pentru ca ii cresc mereu pui multi la radacina, si vii pot trimite pe aceia.
![]()
Daca ai loc pe lista de doritoare pune-ma si pe mine! Imi plac rau florile de genul asta: multe frunze mari. Si rezistente la factori de stres cum ar fi latratul sau coada catelei!
Multumesc anticipat!
Si-o intrebare: cu ce fertilizati florile de va infloresc asa bine? Ca mie mi dezvolta bine, fac frunze dar flori mai rar. Si mor de ciuda cand vad prin geamurile oamenilor (n-am ce face cat plimb cateaua

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
cu multa placere karina,cine stie,poate am vreodata drum pe acolo si ti-o aduc personal. eu in mai o desfac.
ps.sa vezi ce flori are maica-mea

ps.sa vezi ce flori are maica-mea

elenaxx- Expert
-
Ce frumooos!Mie imi plac la nebunie brandusele,am si eu cateva in gradina,dar n-am albe...
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 43
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12

» Gradina mea... de apartament(3)
» Gradina mea... de apartament(4)
» Gradina mea... de apartament (5)
» Gradina mea... de apartament
» Gradina cu legume (4)
» Gradina mea... de apartament(4)
» Gradina mea... de apartament (5)
» Gradina mea... de apartament
» Gradina cu legume (4)
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)