Quilling - Arta de a rula hartia (13)
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Quilling - Arta de a rula hartia (13)
Capitolele anterioare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
1. Alina .. foarte reusit tabloul
!!! deasemeni si felicitarile .. tin sa-ti spun ca e foarte frumos modelul perforatorului de colt , foarte interesant, nu am mai vazut asa (cel de la primele 2 felicitari)2. Getam ..bine ai venit pe forum sper sa te simti bine intre noi
.. Deducand din ce ne-ai scris, esti de dincolo de ocean: SUA / Canada .. ai un MARE avantaj fata de noi .. acolo poti gasi toooot ce ai avea nevoie pt a face minunate felicitari .. foarte multe chestii la care noi doar visam .. iti doresc multa inspiratie si asteptam pozele tale!3. Vmir ..woooooooow sunt atat de frumoase ..si atat de gingase felicitarile ..
imi plac extrem de mult!!!!Ultima editare efectuata de catre Uca in Dum 30 Oct 2011, 12:43, editata de 1 ori (Motiv : separat capitole)

SweetEnci- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 192
Varsta: 35
Localizare: Mures
Data de inscriere: 13/09/2011
Re: Quilling - Arta de a rula hartia (13)
sueet am vazut eu la daco,vreau sa-mi mai iau si eu citeva si sigur am vazut si modelul ala
vmir,pai eu ma trezesc de dimineata ca imi pleaca copii la scoala,poate ne cunoastem ca eu stau in centru
vmir,pai eu ma trezesc de dimineata ca imi pleaca copii la scoala,poate ne cunoastem ca eu stau in centru

monatibi- Junior

-

Numarul mesajelor: 405
Varsta: 34
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/03/2011
Mersi Sweet pt. aprecieri. Perforatorul il am din primavara de cand mi-am luat primele perforatoare. E louat de pe internet de la o firma din Targu Mures!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4559
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Am inceput si eu sa ma pregatesc pentru Craciun.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Ultima editare efectuata de catre Cristale in Dum 30 Oct 2011, 10:31, editata de 1 ori
Cristale sunt superbi.

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1070
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Mona am sa ma uit la daco ... eu acum am pata pusa pe cele de margine .. vreauuuuu multe perforatoare de margine (printre altele si mai si, cum ar fi un cutlebug) .. Si desigur ca mi-ar placeaaa cele care perforeaza si marginea si coltul la fel (exista set dinala prin America) .. ei vise vise viseee si atat
eh ..
Cristale dragute creatiile tale .. mie imi plac in special cele doua cu alb/rosu
Eu cu felicitarile ...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
eh ..Cristale dragute creatiile tale .. mie imi plac in special cele doua cu alb/rosu
Eu cu felicitarile ...

SweetEnci- Ucenic

-

Cristale, frumosi fulgii, spor in continuare.
Sweet, e frumoasa felicitarea,
Am terminat si eu cateva felicitari mai simple. Scuze pentru calitatea pozelor, am prins un telefon crezand ca reusesc sa fac poze mai clare...
Sweet, e frumoasa felicitarea,
Am terminat si eu cateva felicitari mai simple. Scuze pentru calitatea pozelor, am prins un telefon crezand ca reusesc sa fac poze mai clare...
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1680
Data de inscriere: 04/04/2010
Multumesc Vmir,
Si mosulicii tai sunt frumosi, dar daca vrei poti face unul asemanator cu al meu. Poate tie nu-ti iese asa incruntat... Mult spor,
Si mosulicii tai sunt frumosi, dar daca vrei poti face unul asemanator cu al meu. Poate tie nu-ti iese asa incruntat... Mult spor,
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1680
Data de inscriere: 04/04/2010
iui aba ce frumoase suuuunt
Mosulicaaaaaaaa, dragul de el ... frumos mai e si nu e deloc incruntat!!
Mosulicaaaaaaaa, dragul de el ... frumos mai e si nu e deloc incruntat!!
SweetEnci- Ucenic

-

cristale frumosi fulgii tai
sweet imi place felicitarea dar si culoarea
aba imi plac si ale tale globulete parca vreau si eu ,cu mosulica eu am lasat-o balta tot nu mi-a iesit
sweet imi place felicitarea dar si culoarea
aba imi plac si ale tale globulete parca vreau si eu ,cu mosulica eu am lasat-o balta tot nu mi-a iesit
Ultima editare efectuata de catre monatibi in Lun 31 Oct 2011, 01:52, editata de 1 ori

monatibi- Junior

-

Numarul mesajelor: 405
Varsta: 34
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/03/2011
Sweet, Aba imi plac felicitariile voastre. Sunt tare dragute. Spor incontinuare la mesterit!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4559
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Multumesc fetelor.
Si mie imi plac creatiile voastre si va urmaresc din umbra.
Si mie imi plac creatiile voastre si va urmaresc din umbra.
aba, mirela, sweetenci, cristale... bravo! ca de obicei! promit sa revin si eu. am fost putin ocupata
)
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» La sueta .... de seara ! 19
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Simbioza tricotat / croit