Costume si compleuri-cap1
+46
sellenna_us
MAYA
anastasia2010
chemio
europolis
rucsy
ralucis
clodi
corina.mihalache
geany20062006
ciresicca
RalucaS
feliciagl
ileana cosanzeana
teisoara
noel
irish05
Armeana
diana_roxana
margot
ANURIM
kla78
diane
andreeaX
julix_2007
Dionisia
Buburuza
irinaindira
gabi1795
ariana
DANIELA.I
aisha
ioana soare
geany
Clio_Ela
zylv
Eva
danutzii2
tomari
vilcris
Ania
Admina
MihaelaT
duchess
diada
Camy
50 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Costume si compleuri-cap1
admina foarte frumos costumasul ,chiar interesant mai ales la spate.mai pun si eu un costumas [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
un maieut din dantela,facut cupe dupa gat si snur in parti,iar fusta este dublata ,jerse pe dedesubt si voal elastic pe deasupra,cu jartea in talie.
va pupic dulce
un maieut din dantela,facut cupe dupa gat si snur in parti,iar fusta este dublata ,jerse pe dedesubt si voal elastic pe deasupra,cu jartea in talie.
va pupic dulce

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Wow, Camy... esti artista! Felicitari! Si, chiar asa, de unde voal elastic?
La mine in oras s-au tot restrans magazinele si standurile cu materiale textile ca abia le mai vezi, nu tocmai sa gasesti astfel de materiale deosebite!
La mine in oras s-au tot restrans magazinele si standurile cu materiale textile ca abia le mai vezi, nu tocmai sa gasesti astfel de materiale deosebite!
Eva- Senior
- Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009
eu in general cumpar materialele de la noi de la metraje din buzau de langa piata mare,voalul elastic este luat de la materiale de la kg,dar de mai demult era undeva pe langa scoala 5.cine este din buzau stie.acolo erau tot felul de materiale,ce la mercerie nu se gaseau,dar l-au desfiintat.
va pupic
va pupic

Camy- Maestru
-
Camy, e super
si costumasul asta. M-ai innebunit cu creatile tale :inlove: Nici eu n-am intalnit voal elastic dar am sa caut prin calatoriile mele(de parca as mai fi fost dupa materiale, in ultimul timp
). Voaluri am foarte multe si sper rusinea mea nu am lucrat nimic din ele, chiar ma uitam ca sunt multe modele in luna februarie.

buna fetelor, am vrut sa-mi fac o rochita modelul acesta dar nu a iesit ca era prea scurta,asa ca am hotarat mai bn sa o fac bluza,si cu ce sa asortez bluza,imi trebuia si o fusta,un pantalon,dar ceva nou,asa ca am facut repejor si o fustita.fusta este tot din jerse dublata cu un material negru elastic,iar in talie jartea.
bluza este din jerse cu sclipici,si am dublat-o partea de sus cu voal negru.
le pun aici ca a merg purtate,ca un costumas.
sunt facute fara tipar,bluza este inspiratie,am vazut-o la o cunostinta si mi-a placut,acum sa vad voua daca va place
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
DETALII BLUZA
se poate face in fata si mai decoltat cine isi permite,daca ai ce arata se poarta fara sutien.
intr-o parte i-am facut o funda.
va pupic dulce
bluza este din jerse cu sclipici,si am dublat-o partea de sus cu voal negru.
le pun aici ca a merg purtate,ca un costumas.
sunt facute fara tipar,bluza este inspiratie,am vazut-o la o cunostinta si mi-a placut,acum sa vad voua daca va place

DETALII BLUZA
se poate face in fata si mai decoltat cine isi permite,daca ai ce arata se poarta fara sutien.
intr-o parte i-am facut o funda.
va pupic dulce

Camy- Maestru
-
bai, lasa-ma in pace, m-ai omorat complet! este absolut superba bluza, fusta nici nu mai zic.
Doamne ce chestii minunate ies din mainile tale, nici nu-mi dau seama prea bine cum este, initial am zis ca e ca la capot si vine una peste alta partile, se inoada intr-o parte, dar se vede ca nu-i asa...
esti cea mai tare ce sa mai, trebuie sa iau lectii de croitorie
Absolut superbe, m-ai facut sa vorbesc singura
Doamne ce chestii minunate ies din mainile tale, nici nu-mi dau seama prea bine cum este, initial am zis ca e ca la capot si vine una peste alta partile, se inoada intr-o parte, dar se vede ca nu-i asa...
esti cea mai tare ce sa mai, trebuie sa iau lectii de croitorie

Absolut superbe, m-ai facut sa vorbesc singura

de-a dreptul superb , sincere felicitari

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Am si doua costumase pe care le port cu placere.primul este din velur,si este alcatuit din fusta si corset
fusta are doua buzunareaplicate pe lateral
al doilea este un costum de ocazie.sacoul este di brocart,si fusta si topul din satin.fusta am facut-o creponata
fusta are doua buzunareaplicate pe lateral
al doilea este un costum de ocazie.sacoul este di brocart,si fusta si topul din satin.fusta am facut-o creponata
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Zylv - foarte frumoase costumele, imi plac, trebuie sa ne dai maimulte detalii cum ai facut corsetul
, tu lucrezi tot dupa burda? felicitari!

Multumesc mult pt aprecieri.Detalii despre corset am pus la topicul despre bluzite 

zylv- Expert
-
Zylv ,foarte frumoase costumasele ! felicitari 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
zylv- Expert
-
Zylv,superbe costumase,in special cel de ocazie.imi place tare mult.chiar esti talentata,eu abia acum am vazut ce lucrezi tu,felicitari.
am impresia ca lucrezi si fara tipar nu?
astazi este ziua prietenei mele si asa cum am promis ca ii voi face cadou un costumas cum este cel roz al meu din tricot,bine impreuna cu gentuta si portofelul.i-a placut foarte mult costumasul ,asa, ca cel mai indicat ar fi fost sa-l aiba si ea.
l-am modificat un pic ca sa ii vina si mai bine,ea fiind mai slaba putin ca mine,fusta este mai conica si mai lunga, iar bluza partea de jos este incretita cu ata elastica roz,ca sa ii evidentieze mijlocul,binenteles si cusaturi ornamentale diferite.
CUSATURI ORNAMENTALE
ea a fost foarte incantata ,am lucrat aseara vreo 2 ore si astazi inca putin,l-am terminat repede,deja cand faci de 2 ori acelasi model,merge mult mai repede
ai mei spun ca este mai frumos asta decat al meu,mie imi plac amandoua,important era sa-i placa ei.
gata,cred ca pana de pasti,sau pana la sfarsitul lunii chiar nu am sa mai am timp sa fac ceva si mie atat de drag sa lucrez....
va pupic dulce
am impresia ca lucrezi si fara tipar nu?
astazi este ziua prietenei mele si asa cum am promis ca ii voi face cadou un costumas cum este cel roz al meu din tricot,bine impreuna cu gentuta si portofelul.i-a placut foarte mult costumasul ,asa, ca cel mai indicat ar fi fost sa-l aiba si ea.
l-am modificat un pic ca sa ii vina si mai bine,ea fiind mai slaba putin ca mine,fusta este mai conica si mai lunga, iar bluza partea de jos este incretita cu ata elastica roz,ca sa ii evidentieze mijlocul,binenteles si cusaturi ornamentale diferite.
CUSATURI ORNAMENTALE
ea a fost foarte incantata ,am lucrat aseara vreo 2 ore si astazi inca putin,l-am terminat repede,deja cand faci de 2 ori acelasi model,merge mult mai repede
ai mei spun ca este mai frumos asta decat al meu,mie imi plac amandoua,important era sa-i placa ei.
gata,cred ca pana de pasti,sau pana la sfarsitul lunii chiar nu am sa mai am timp sa fac ceva si mie atat de drag sa lucrez....
va pupic dulce

Camy- Maestru
-
wow,ti-a iesit bestial!
cred si eu ca i-a placut mult! La multi ani prietenei tale, si sa-l poarte cu placere 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Eu una ma chinui cu modelul de fusta pe care l-ati facut tu si Mihaela (cel din Burda /2009 cu talie inalta); dupa masuri fiicei mele i-ar fi buna aprox marimea 36 dar pe cand am croit-o si facut-o de proba trebuie sa intru pe toate partile ca sa-i fie buna [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] sincer imi vine sa renunt dar ce mi-e mai greu e ca materialul e un fel de "negru fumuriu" [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu una ma chinui cu modelul de fusta pe care l-ati facut tu si Mihaela (cel din Burda /2009 cu talie inalta); dupa masuri fiicei mele i-ar fi buna aprox marimea 36 dar pe cand am croit-o si facut-o de proba trebuie sa intru pe toate partile ca sa-i fie buna [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] sincer imi vine sa renunt dar ce mi-e mai greu e ca materialul e un fel de "negru fumuriu" [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Meriti un premiu

Tomari, nu renunta!!! Sa stii ca si eu am cam luat de peste tot si in partea de jos am luat cam mult ca simt un pic la mers, dar baba sufera la frumusete

Va arat si eu ce faceam pana acum cativa ani. V-am spus ca nu ma descurcam cu finisarile sau cu materialele subtiri, asa ca nu coseam decat stofe si aproape numai haine captusite.
Inca ma doare stomacul si burtica
Sa pot imbraca doua blazere care acum doi ani imi erau largi tare (pantalonii nu mai e nici o sansa sa ii trag pe mine) a trebuit sa imi tin respiratia, sa imi trag burtica si sa port un sutien care strangea
Ce sacrificii am facut eu pt astea doua poze
Plus ca Victor s-a distrat pe seama mea
Parca sunt la armata... drepti! nu respirati!
poza! gata!!!
Unde se vad capsele alea... pe acolo se incheia candva blazerul. Acum mai trebuia strans catica cm
dar nu a mai mers
Inca ma doare stomacul si burtica

Parca sunt la armata... drepti! nu respirati!

Unde se vad capsele alea... pe acolo se incheia candva blazerul. Acum mai trebuia strans catica cm

Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
ce minuatii faci si tu si te plagi de interioare ca nu-s frumoase,dar cine le vede...sunt superbe
daca nu-ti mai vin,pune-le pur si simplu pe umeras sau pe podea... realizam noi repede ce-i de criticat,dar momentan nu avem ce
felicitari si la cat mai multe.
daca nu-ti mai vin,pune-le pur si simplu pe umeras sau pe podea... realizam noi repede ce-i de criticat,dar momentan nu avem ce

felicitari si la cat mai multe.

Multumesc!
Mai astept o zi-doua, sa primesc laudele, apoi pun poze cu ce e pe dos ;)
Cand am vazut ce minunatii ati postat voi, parca nu imi venea sa mai scot hainutzele mele din dulap:)si sa la pun aici...
Mai astept o zi-doua, sa primesc laudele, apoi pun poze cu ce e pe dos ;)
Cand am vazut ce minunatii ati postat voi, parca nu imi venea sa mai scot hainutzele mele din dulap:)si sa la pun aici...
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Mihaela, dosul ca dosul, dar fata sacourilor
e superba. Cum sa te plangi tu cand te pricepi sa faci asa minunatii? Eu nu ma incumet sa fac un sacou captusit, am o retinere, desi nu am ce sa stric, atat de dramatic. Chiar te rog sa ne mai explici, cand vine cazul, cum realizezi tu sacourile.
Cat despre dosul hainelor o sa pozez cateva facute de mine si poate mai fac si alte persoane, la fel. Eu cred ca scopul principal al dosului e sa nu se desire, sa nu se descoasa. Gandeste-te ca dosul unei rochii nu-l vede decat sotul si tu
sau al unui pantalon, doar tu, la spalat. Dar un sacou, jacheta, etc. o porti in lume si se vede, acolo e mai important sa pui captuseala, sa arate bine. Deci nu-ti fa probleme, dosul e dos, si gata.

Cat despre dosul hainelor o sa pozez cateva facute de mine si poate mai fac si alte persoane, la fel. Eu cred ca scopul principal al dosului e sa nu se desire, sa nu se descoasa. Gandeste-te ca dosul unei rochii nu-l vede decat sotul si tu

Ela felicitari, lucrezi foarte frumos!
Imi place mult sacoul rosu, are o croiala frumoasa si iti pune talia in evidenta!
Ti-am vazut si rochia si e foarte vesela si frumoasa!
La cat mai multe creatii!

Imi place mult sacoul rosu, are o croiala frumoasa si iti pune talia in evidenta!
Ti-am vazut si rochia si e foarte vesela si frumoasa!

La cat mai multe creatii!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Costume si compleuri -cap.III
» Costume si compleuri -cap.IV
» Costume si compleuri -cap2
» Echipament sportiv, accesorii
» Poze pentru inspiratie - croitorie
» Costume si compleuri -cap.IV
» Costume si compleuri -cap2
» Echipament sportiv, accesorii
» Poze pentru inspiratie - croitorie
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)