Costume si compleuri-cap1
+46
sellenna_us
MAYA
anastasia2010
chemio
europolis
rucsy
ralucis
clodi
corina.mihalache
geany20062006
ciresicca
RalucaS
feliciagl
ileana cosanzeana
teisoara
noel
irish05
Armeana
diana_roxana
margot
ANURIM
kla78
diane
andreeaX
julix_2007
Dionisia
Buburuza
irinaindira
gabi1795
ariana
DANIELA.I
aisha
ioana soare
geany
Clio_Ela
zylv
Eva
danutzii2
tomari
vilcris
Ania
Admina
MihaelaT
duchess
diada
Camy
50 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Costume si compleuri-cap1
Foarte reusit costumasul!
Off-topic (scuze!): Vad ca fotografia este facuta intr-un magazin sau asa ceva (hainele de pe stender sunt de serie si au etichete) si vroiam sa te intreb daca la voi la scoala se lucreaza si serie. Vreau sa gasesc un atelier pentru serie scurta.
Edit la off-topic: am vazut ca pe hartia din geam scrie ceva cu CROITORIE... nu stiu ce, ca n-am reusit sa citesc tot ca e scris invers.
Off-topic (scuze!): Vad ca fotografia este facuta intr-un magazin sau asa ceva (hainele de pe stender sunt de serie si au etichete) si vroiam sa te intreb daca la voi la scoala se lucreaza si serie. Vreau sa gasesc un atelier pentru serie scurta.
Edit la off-topic: am vazut ca pe hartia din geam scrie ceva cu CROITORIE... nu stiu ce, ca n-am reusit sa citesc tot ca e scris invers.
Ultima editare efectuata de catre Buburuza in Vin 18 Dec 2009, 3:56 pm, editata de 1 ori
Maistra, arata foarte bine costumul! M-ar interesa, daca ai, o poza in care sa se vada si partea de sus a gulerului. Felicitari!
Costume si compleuri (croitorie)
Depinde ce vrei sa faci,noi(adica eu si elevii mei,cl.XI) am lucrat de la haine de protectie pana la costume dama,iar ceea ce vezi tu pe fundal este decorul pt bazarul care tocmai l-am avut.In fiecare an avem bazarul de iarna unde putem vinde produse lucrate de noi si putem expune produse pe care le putem realiza in atelierul scoala.Pe langa genti,huse telefon,fulare tricotate si crosetate,am prezentat si compleul meu si helancile pe care le-am facut din materialele de la CAMY.Asa ne facem reclama.Dupa acest bazar am fost solicitata sa confectionez in atelier ,dupa vacanta,helanci,diverse modele si culori,compleuri in genul celui care mi l-am facut mie,fuste in cute(scurte) si multe alte chestii marunte. Asa realizam noi la scoala venitul extra,muncind.Asa si elevii mei ,cand termina scoala au experienta cam in tot ce inseamna confectii textile si nu numai.
CLODI,taiorul nu are guler este croit pe rotund(dupa rascroiala gatului)
CLODI,taiorul nu are guler este croit pe rotund(dupa rascroiala gatului)
Costume si compleuri (croitorie)
maistra SUPERB compleul
imi place modelul si materialul
impecabil cusut! BRAVO!

imi place modelul si materialul
impecabil cusut! BRAVO!

noel- Ucenic
- Numarul mesajelor : 148
Localizare : -
Data de inscriere : 26/07/2009
maistra, este splendid compleul, imi place si materialul cu picior de cocos si modelul, felicitari! o singura observatie, taior inseamna deja costum alcatuit din doua piese, sacou si fusta sau pantalon, deci taior nu este sacou.
ralucis- Ucenic
- Numarul mesajelor : 135
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 02/08/2009
Superb compleul.
rucsy- Junior
-
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 23/09/2009
Maistra e foarte frumos.
Mi se pare cam mic in talie comparativ cu costumul rosu sau rochia de seara...iti cam ti respiratia cand il imbraci.
Mi se pare cam mic in talie comparativ cu costumul rosu sau rochia de seara...iti cam ti respiratia cand il imbraci.

MIHAELA,nu-mi voi tine respiratia pt ca ,daca nu ai observat,in talie nu are nasture ,ci un cordon care se incheie cu ajutorul cataramei,deci....il strang cat e nevoie.
Eu vazusem si doi nasturi
si oricum pe manechin se vede altvel.
E frumos, imi place tare mult si materialul si modelul.

E frumos, imi place tare mult si materialul si modelul.
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
pai parerea mea,tot a unei incepatoare,zic ca acest costumas e ff bn realizat
felicitari!!!
felicitari!!!
ileana cosanzeana- Junior
-
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 38
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008
Multumesc Mionela, trebuie sa mai invat cate ceva ca m-am chinuit la fermoar si la pense (astea mi se par cele mai complicate) nu va spun de cate ori am cusut si desfacut 

-
EUROPOLIS,mie imi place,arata bine pt o incepatoare,poate nu vad eu bine,dar mi se pare ca iti trage putin captuseala la vesta?Poate mi se pare,te rog sa ma scuzi de observatie daca nu e asa.Oricum,fusta sta chiar bine pe tine si destul de complicata partea de sus fustei,iar vesta arata bine,dar fara nasturi?Sper in curand sa va arat o metoda de incheiere a captuselii ,iar intoarcerea se va face doar pe rascroiala gatului,sper sa nu uit.In concluzie,mie imi place.Felicitari.
europolis a scris:Dupa ce am vazut eu aici la Maistra, parca mi-e rusine sa atasez si eu dar, na, fie, nu trageti in mine sunt Incepatoare
Foarte frumos. Fusta are buzunare!? Imi place, e super! La sacou nu cred ca trage captuseala, cred ca e din cauza pozitiei mainii. Daca vrei sa-l inchei, ai putea sa-i pui de-o parte si de alta ceva ce se poate innoda in fata.
chemio- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 182
Varsta : 47
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 11/09/2009
E foarte frumoasa si fusta si vesta, se aseaza foarte bine pe tine. Felicitari
feliciagl- Ucenic
- Numarul mesajelor : 267
Localizare : galati
Multumesc Maistra, multumesc felicia
Maistra ai dreptate captuseala trage intr-o parte si incerc sa o remediez. Este fara nasturi vesta fiindca asa a fost comanda fetei mele.
Va dati seama dupa ce ca-s incepatoare rau in ale croitoriei, vrea sa-i fac haine fara proba ca este plecata la facultate si-mi da prin telefon date despre model
Maistra ai dreptate captuseala trage intr-o parte si incerc sa o remediez. Este fara nasturi vesta fiindca asa a fost comanda fetei mele.
Va dati seama dupa ce ca-s incepatoare rau in ale croitoriei, vrea sa-i fac haine fara proba ca este plecata la facultate si-mi da prin telefon date despre model

-
Multumesc Chemio scuze ca nu ti-am raspuns.
Fusta nu are buzunare am tighelit un model pe ea din fata pana in spate la tiv pentru ca nu-mi ieseau pensele.
Fusta nu are buzunare am tighelit un model pe ea din fata pana in spate la tiv pentru ca nu-mi ieseau pensele.
-
Ultima editare efectuata de catre diada in Mier 06 Ian 2010, 9:27 pm, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
anastasia2010- helper
- Numarul mesajelor : 21
Localizare : piatra neamt
Data de inscriere : 05/01/2010
Din cat pot vedea ,ANASTASIA,bluza arata foarte bine si complicat modelul.Imi place,sincer.
Cred ca e prea mare imaginea, poate ma puteti ajuta cum sa fac ca sa le postez bine, nu ma prea pricep, am citit tutorialul da nu s-a prins de capul meu. 

anastasia2010- helper
e frumoasa bluza si modelul complicat, poate reuseste cineva sa te ajute cu foto ca-mi place tare mult bluza si as vrea s-o vad mai bine
feliciagl- Ucenic
Ultima editare efectuata de catre diada in Mier 06 Ian 2010, 9:29 pm, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
anastasia2010- helper
la bluza rosie in talie este un cordon (nu-l vad suprapus peste volan) sau bluza este taiata in talie(nu prea pare din foto)?
feliciagl- Ucenic
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Costume si compleuri -cap.III
» Costume si compleuri -cap.IV
» Costume si compleuri -cap2
» Echipament sportiv, accesorii
» Poze pentru inspiratie - croitorie
» Costume si compleuri -cap.IV
» Costume si compleuri -cap2
» Echipament sportiv, accesorii
» Poze pentru inspiratie - croitorie
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)