Posete, genti si accesorii (croitorie)
+43
Mada
mycryna
IrinaH
Daisy
lil3lu
Gabyx
noel
Adriana13
Noemi
Tinkerbell
nadina_b2005@yahoo.com
oanabijux
julix_2007
dandana
ionela stefan
deja
aisha
diane
RalucaS
irinaindira
DANIELA.I
Camy
ariana
Buburuza
postoleirina
Eva
zylv
dana_mi16
ciresicca
ioana soare
andreeaX
geany
mihatm80
tomari
irish05
Dionisia
alinaa
duchess
arime
Admina
diada
MihaelaT
cris69
47 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Posete, genti si accesorii (croitorie)
Alte modele de aplicatii ai mai vazut?Pe langa cele pt copii..
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Andreeax,de acolo de unde cumparam nu avea decat pentru copii si costau 50 de bani,dar maine am sa ajung la merceria din centru sa mai imi cumpar cate ceva(ata elastica)am in plan ceva de facut si o sa ma uit, stiu ca acolo erau 2 lei bucata.dar sa vad ce are,sigur are si de copii.
ma uit si te anunt
pupicei
ma uit si te anunt
pupicei

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Camy , ca de obicei , foarte frumoase geanta si portofelul 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Ce frumoasa si delicata e! Imi place mult si floarea e de efect! Sa o poarte cu placere!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Data de inscriere : 24/02/2009
multumesc.vroia ceva simplu si sa poarte la orice haine. ea este o admiratoare a stilului etno si hipii-pipi cum zic eu. defat avem aceleasi gusturi la stil.
am descoperit ca fii-mea are o posetuta pe care i-am luat-o acu 2 ani, din Tunisia(erau la moda pe acolo) si-i facuta chiar pe plasa din aceea de plastic, pe care a prezentat-o Ioana aici. pur si simplu e tesuta...nu stiu cum sa zic dar va arat poza daca e interesata care, iar de nu tot va arat
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
in interior e captusita.

in interior e captusita.
wow ,ce frumoasa e gentuta ! 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
buna ziua ,
astazi mi-am cumparat o gentuta ,si datorita manerelor de lemn,oricum e draguta pentru vara.si uitandu-ma la gentuta nou achizitionata mi-am amintit de ioana,care spunea ca isi comanda din strainataturi materiale auxiliare pt,genti,si mi-a venit o idee,poate e chiar buna....
cumperi furtun(din cate stiu sunt pe diferite grosmi)...si taiat la lungimra dorita,se imbraca cu stofa(materialul dorit)...nu ar iesi curelusele de care avem noi nevoie la posete?mai ales la cele cu manere scurte de dus in mana si nu pe umar??
astazi mi-am cumparat o gentuta ,si datorita manerelor de lemn,oricum e draguta pentru vara.si uitandu-ma la gentuta nou achizitionata mi-am amintit de ioana,care spunea ca isi comanda din strainataturi materiale auxiliare pt,genti,si mi-a venit o idee,poate e chiar buna....
cumperi furtun(din cate stiu sunt pe diferite grosmi)...si taiat la lungimra dorita,se imbraca cu stofa(materialul dorit)...nu ar iesi curelusele de care avem noi nevoie la posete?mai ales la cele cu manere scurte de dus in mana si nu pe umar??
Geany e foarte buna ideea ta!
Doar sa nu fie foarte tare plasticul, ca sa-l poti turti cand cosi manerele de restul gentii. Se poate imbraca si cu impletitura:)

Doar sa nu fie foarte tare plasticul, ca sa-l poti turti cand cosi manerele de restul gentii. Se poate imbraca si cu impletitura:)
ioana soare- Moderator
-
Da, este de munca, eu stiu, ca am facut la viata mea cateva gentute.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
La cea de-a doua modelul e brodat sau asa e materialul?
Aa si apropo, ca tot s-a mai discutat pe tema asta la "materiale auxiliare in croitorie" , tu ce intarituri folosesti? Ai putea sa scrii acolo despre asta? Eu am pus acolo niste intarituri pe care le-am luat de pe net, dar ma gandesc ca poate tu care lucrezi in domeniu si ai acces la mai multe informatii stii cu ce intarituri de pe la noi ar putea fi inlocuite si unde le gasim.
Multumim mult!

Aa si apropo, ca tot s-a mai discutat pe tema asta la "materiale auxiliare in croitorie" , tu ce intarituri folosesti? Ai putea sa scrii acolo despre asta? Eu am pus acolo niste intarituri pe care le-am luat de pe net, dar ma gandesc ca poate tu care lucrezi in domeniu si ai acces la mai multe informatii stii cu ce intarituri de pe la noi ar putea fi inlocuite si unde le gasim.
Multumim mult!

ioana soare- Moderator
-
punct chilim
intradevar prima este dintr-un pantalon,iar a doua este blug pe care am aplicat cusatura(punct in cruce).cealalta maro este dintr-o blanita artificiala .
Maistra poti sa faci poza cu detaliu pe broderie? Acum ca ai zis, imi place si mai tare 

ioana soare- Moderator
-
Gentute create de noi

M-am gandit sa deschid acest topic in ideea ca si voi ati creat o gentuta sau aveti de gand sa o faceti...
Cea mai noua creatie a mea este o geanta din in lyla captusita cu serj pe care am realizat mai multe broderii.Printre floricelele brodate am aplicat si niste paiete mai mari aurii si mov.Manerele le-am recuperat de la o geanta mai veche...
Iat-o...
Pe viitor asi mai dori sa fac genti asemanatoare,insa nu stiu de unde pot procura manerele.Daca cineva stie poate imi da de veste...
Multumesc!
Va imbratisez,

irina
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
edit diada - subiect fuzionat/existent
Irina, foarte frumoasa! felicitari, faci lucruri deosebite! 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Am o intrebare
Maistra stergi cumva pozele de pe photobucket sau de ce dupa o vreme nu se mai pot vizualiza pozele puse de tine?Sa intamplat ca si la tipare...pacat sa continuie discutiile fara pozele deja postate.Vin fete noi care vad doar discutiile fara poze.
O duminica placuta.
Maistra stergi cumva pozele de pe photobucket sau de ce dupa o vreme nu se mai pot vizualiza pozele puse de tine?Sa intamplat ca si la tipare...pacat sa continuie discutiile fara pozele deja postate.Vin fete noi care vad doar discutiile fara poze.
O duminica placuta.

Geanta mare
Este prima mea geanta, nu-i pot spune gentuta sau posetuta :D, e gandita ca o geanta de piata, de mers la sala, de mici voiaje.
Este dintr-un bumbac (cred) mai gros si teapan, cu aspect natur si jerse verde, captusita cu un poplin. Pentru a-i da tinuta am dublat-o cu vatelina, de aici si aspectul matlasat. Ca sistem de inchidere am optat pentru arici (velcro).
Este dintr-un bumbac (cred) mai gros si teapan, cu aspect natur si jerse verde, captusita cu un poplin. Pentru a-i da tinuta am dublat-o cu vatelina, de aici si aspectul matlasat. Ca sistem de inchidere am optat pentru arici (velcro).
Ultima editare efectuata de catre RalucaS in Lun 01 Iun 2009, 1:19 pm, editata de 2 ori
MihaelaT a scris:Paluca, frumoasa geanta! Felicitari!![]()
Mersi, am reusit sa pun si poze in sfarsit! Uraaa!
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. III
» Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. II
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. III
» Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. II
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)