Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Posete, genti si accesorii (croitorie)

+43
Mada
mycryna
IrinaH
Daisy
lil3lu
Gabyx
noel
Adriana13
Noemi
Tinkerbell
nadina_b2005@yahoo.com
oanabijux
julix_2007
dandana
ionela stefan
deja
aisha
diane
RalucaS
irinaindira
DANIELA.I
Camy
ariana
Buburuza
postoleirina
Eva
zylv
dana_mi16
ciresicca
ioana soare
andreeaX
geany
mihatm80
tomari
irish05
Dionisia
alinaa
duchess
arime
Admina
diada
MihaelaT
cris69
47 participanți

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 Empty Posete, genti si accesorii (croitorie)

Mesaj Scris de DANIELA.I Mier 02 Dec 2009, 8:28 pm

AISHA iti multumesc de laude si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns ,dar intru foarte rar in ultimul timp pe forum.Tricotul e combinat cu piele.Toate gentile,rucsacurile le cos pe aceeasi masina.Acum vreau sa va pun un tutorial de realizare a unui rucsac tip ghiozdan din blug.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 861
Varsta : 51
Localizare : agnita
Data de inscriere : 15/02/2009

https://s626.photobucket.com/albums/tt349/maistra3772/

Sus In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 Empty Re: Posete, genti si accesorii (croitorie)

Mesaj Scris de mycryna Joi 03 Dec 2009, 10:42 am

in sfarsit..m-am prins cum e cu atasarea poselor[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
mycryna
mycryna
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 26
Varsta : 43
Localizare : constanta
Data de inscriere : 02/12/2009

Sus In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) - Pagina 11 Empty Re: Posete, genti si accesorii (croitorie)

Mesaj Scris de mycryna Joi 03 Dec 2009, 11:56 am

mycryna a scris:in sfarsit..m-am prins cum e cu atasarea poselor[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

asta e prima mea gentutza, din denim negru, cu captuseala, inchidere cu arici si barete negre din chinga...na incepatoare...dar am in lucru o gentutza cu bareta din material..nu e chiar asa de greu
mycryna
mycryna
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 03 Dec 2009, 12:03 pm

floarea cum este facuta? tot cusuta la masina? este frumoasa, abia astept sa o vad pe urmatoarea, mie imi place sa fac genti, portofele, ruxace.. etc

Maistra, multumim de tutorial! chiar foarte util! pupi

l.e. Crina cand mai ai completari de facut folosesti functia EDIT, asta daca nu-ti raspunde nimeni in 24 de ore. Mersi.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de mycryna Joi 03 Dec 2009, 12:36 pm

ok,..voi folosi edit
Floarea e pictata, cu vopsea speciala pt material textil, iar pe petale am aplicat un sclipici special...cu diferite reflexii
Data viitoare voi trimite poza intr-un format mai mare, pt a se vedea detaliile
mycryna
mycryna
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Mada Joi 03 Dec 2009, 12:40 pm

mycryna a scris:in sfarsit..m-am prins cum e cu atasarea poselor[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ce frumoasa e gentuta ... Cred ca din cauza florii m-a cucerit.
In general, tot ce are floricele imi place off topic sotul mi-a "furat" masina in ziua nuntii si mi-a adus-o la terasa unde era petrecerea colata cu margarete Flowers Flowers Flowers
Mada
Mada
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 42
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 23/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 03 Dec 2009, 12:41 pm

wow! foarte interesant! super, nu m-as fi gandit ca e pictata, felicitari!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de mycryna Joi 03 Dec 2009, 12:47 pm

Multumesc, multumesc, va trimit imediat si o poza cu floarea in detaliu plus tuburile cu vopsea pe care le-am folosit ( imediat ce se mai incarca bateriile de la camera foto)

L.E. cum spuneam...

Ultima editare efectuata de catre diada in Joi 03 Dec 2009, 1:07 pm, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
mycryna
mycryna
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de aisha Joi 03 Dec 2009, 2:13 pm

maistra, multumesc pt raspuns. Evident, urmatoarea mea intrebare: cu ce grosime de ac lucrezi pielea? Si multumesc si pt tutorial. Vine exact la momentul potrivit, chiar vreau sa-mi fac si eu un rucsac asa.

mycryna, reusita geanta si pictura de pe ea. Felicitari!
aisha
aisha
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 770
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/03/2009

http://mieremusetelfrumusete.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Joi 03 Dec 2009, 2:38 pm

Mycryna, foarde frumoasa posetuta ta! Tare dragalasa floricica!

Eu de ieri am aparat foto! bounce bounce bounce A venit mosu' mai devreme anul acesta! santa
Si nici n-am mai avut rabdare sa invat sa-l folosesc la desteptaciunea maxima ca l-am si pus la treaba! Am facut cateva poze cu posetuta pe care am lucrat-o in week-endul prelungit de acum cateva zile:)
Am gasit pe un site explicatii foarte clare despre cum se fac posetutele cu rama, cum sa-ti construiesti un tipar pe baza ramei pe care o ai , ce intarituri trebuie folosite , etc...
Materialul exterior si cel interior le-am cumparat de pe acel site, la fel si rama. Intariturile sunt de la noi, am lipit o intaritura usoara pe ambele materiale folosite, iar intre ele am cusut vatelina.
Gentuta am lipit-o in canturile ramei cu lipici pentru textile.

ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Joi 03 Dec 2009, 2:41 pm

Ioana, este super, super, super! Imi place de nu mai pot. Felicitari! pupi
Mycryna, foarte frumoasa gentuta si iata ca omul cat traieste invata...am mai invatat ceva. Sar'na! kiss

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Joi 03 Dec 2009, 2:46 pm

Mi-e raaaau! Ioana, gentuta ta chiar mi-a taiat rasuflarea, mi-a luat piuitu'... Este absolut splendida. Wooow! Am j'de intrebari, da' o sa le pun dupa ce-mi revin nitel...
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 793
Varsta : 55
Localizare : Pe langa...
Data de inscriere : 13/12/2008

http://www.buburuza.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Giobsy Joi 03 Dec 2009, 3:12 pm

Ioana! mirat2
Foarte frumoasa gentuta! Materialul ma duce cu gandul la un kimono.
Giobsy
Giobsy
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2026
Varsta : 55
Localizare : Vatra Dornei
Data de inscriere : 25/05/2009

http://giobsysoulmade.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de clodi Joi 03 Dec 2009, 3:23 pm

Ioana, este absolut superba gentuta! Nu mai imi vine sa imi iau ochii de la ea Shocked
clodi
clodi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1217
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 31/07/2009

http://clodihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de mycryna Joi 03 Dec 2009, 3:49 pm

Ioana, nici nu ma gandeam ca se pot face posetutze de genul asta acasa.
Pt mine este o inovatie, in ceea ce priveste handmade! Super!
Felicitati!! Spor la treaba
mycryna
mycryna
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de teisoara Joi 03 Dec 2009, 3:50 pm

Ioana, [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] te rog sa ne spui si noua site-ul ca mie una [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] cam asa imi fac ochii de cand am vazut minunatia.Oricum [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
teisoara
teisoara
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 944
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 22/07/2009

http://2mainipricepute.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Joi 03 Dec 2009, 4:00 pm

Ioana, nu incetezi sa ne uimesti...Fiecare creatie postata de tine ne lasa cu privrea sclipitoare. Este superba posetuta ta, sa o porti cu mandrie ca ai de ce pupi
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Joi 03 Dec 2009, 4:16 pm

Va multumesc mult prietenie ma bucur tare ca va place!

eu aici link am gasit tutorial pentru gentute cu rama. Nu conteaza forma ei, importante sunt indicatiile legate de tipar si de materialele folosite. Tot pe acel site sunt tutoriale pentru buzunare interioare cu fermoar, si tot felul de alte lucruri utile de stiut la confectionarea gentilor. Sunt in partea din dreapta, cu poze.
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Mada Joi 03 Dec 2009, 4:50 pm

Ioana, esti GENIALA!!! Imi place tot: gentuta, material, imbinari... Bravo!!!!
Mada
Mada
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 42
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 23/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de IrinaH Joi 03 Dec 2009, 5:10 pm

Si mie imi plac foarte mult posetutele voastre, Mycryna si Ioana.

Mycryna, cum anume se cheama vopselele pe care le-ai folosit, ca din poza nu imi dau seama?
Ioana, imi poti spune de unde ai cumparat materialul (care e tare frumos) si, mai ales, cadrul metalic?

off topic Apropo de accesorii pentru genti, am gasit pe net o tipa care spunea ca a gasit incuietori metalice cu magnet la magazinul Materna din Timisoara (langa Opera). Nu stiu cine mai e din Timi, dar eu abia astept sa ajung acasa sa merg la ei.
IrinaH
IrinaH
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 215
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 18/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de mycryna Joi 03 Dec 2009, 5:58 pm

Irina, vopseaua textila este de la firma Viva decor, un tub de 25 ml costa 15 ron, destul de mult....dar se consuma greu...calitatea este excelenta, se mentine si la spalat, eu m-am grabit cand am facut floricica, dar poti avea o precizie destul de mare.
Sclipiciul este un fel de lipici ( 100 ml cam 10 ron), se cam curata...dar e de efect, in poza nu prea a iesit cum trebuie...
le gasesti pe site-uri cu materiale de pictura, eu le-am gasit la magazinul de profil din orasul meu.
Exista mai multe tipuri de vopsea textila (perlata, sidefata, mata, transparenta)...bani sa ai!!....si efectul e grozav
mycryna
mycryna
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de IrinaH Joi 03 Dec 2009, 6:05 pm

Mycryna, merci pentru raspuns. O sa caut si eu.
IrinaH
IrinaH
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 215
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 18/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Joi 03 Dec 2009, 6:07 pm

Multumesc mult Mada! pupi

Irina si rama si materialele le-am luat din Anglia, de pe site-ul cu tutoriale, am pus link un pic mai sus. La noi in tara nu am vazut pe nicaieri de cumparat rame. Materiale frumoase mai gasesti, dar rame pe nicaieri.
Am primit doua in dar (multumesc Admina pupi ) si cat de curand se vor transforma si ele in gentute , acum ca am prins curaj Smile
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de puffetta Joi 03 Dec 2009, 7:33 pm

ioana, este superba posetuta!!!!!!!!!! love love love felicitari!!!
puffetta
puffetta
helper
helper

Numarul mesajelor : 70
Localizare : pufflandia
Data de inscriere : 03/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de mycryna Joi 03 Dec 2009, 7:48 pm

Ioana, nu e prea costisitor sa cumperi accesorii pt posete din strainatate? Ce ma sfatuiesti?
mycryna
mycryna
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB