Botosei, ciorapei, papucei...
+75
CCristinaC
mariag
aba
Dodo-pui
vasilica
NEAGU LAURA
mihaelavama
anc@
Nicoleta Irimescu
adrina
canadianca50
melus
mimmi
Anuk
europolis
greieras
lotus nufar
Maci
percsovics monica
sublime
Angelica18
cretu_veronica22
anasia
adelina24
dienutzababy
madalinamirela
chocolate
violetas
ivanoiuadela9
Iulia40
claras
myky7robc
solmizel
Medi
denygina
mnarcisa
ribana
letho
Clio_Ela
aleinad
geany
scorpio89
Anuta Stanciu
ancush
mickyta
corilex
viorica
ady_kat
liavas
Dionisia
gabi1795
LYNDA
chemio
teisoara
Noemi
rozy
AlinaJ.Bijoux
dina_dorina
marami
emi
Eva
lilia27
rucsy
Ramonica
SilviaDumitrescu
ele
danadea
Ana Maria
Lali
ioana soare
Armeana
jojo21
ileana cosanzeana
diada
MihaelaT
79 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Botosei, ciorapei, papucei...
Dementiali! sa-i poarte cu placere. Mii de felicitari!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
felicitari!
felicitari!
ileana cosanzeana- Junior
-
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 39
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008
jojo21- helper
-
Numarul mesajelor : 33
Varsta : 35
Localizare : piatra neamt
Data de inscriere : 30/10/2009
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Dum 08 Noi 2009, 12:18 pm, editata de 1 ori (Motiv : mutare si fuzionare postari)
Armeana- Ucenic
- Numarul mesajelor : 188
Localizare : Alba iulia
Data de inscriere : 20/07/2009
jojo21- helper
-
Mihaela sunt excelente sosetele! Atat de haioase! Cred si eu ca Diana e incantata!
Jojo atat cat pot sa ghicesc arata interesant papuceii tai. Dar incearca sa faci pozele mai luminoase, pentru ca nu se intelege mai nimic in afara de forma. Nu se vede modelul, nu se vede culoarea reala. Am vazut si lucrusoarele de la tricotaje, dar e aceeasi poveste. Incearca sa le faci afara sau macar pe balcon unde este lumina mai multa.
Armeana frumosi botoseii! Super tare mosuletul de pe ei!
Jojo atat cat pot sa ghicesc arata interesant papuceii tai. Dar incearca sa faci pozele mai luminoase, pentru ca nu se intelege mai nimic in afara de forma. Nu se vede modelul, nu se vede culoarea reala. Am vazut si lucrusoarele de la tricotaje, dar e aceeasi poveste. Incearca sa le faci afara sau macar pe balcon unde este lumina mai multa.
Armeana frumosi botoseii! Super tare mosuletul de pe ei!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
jojo21- helper
-
Mihaela T, ai cumva instructiuni pentru sosetele crosetate? M-ar interesa si pe mine.
Cele ale fetitei sunt dementiale, vreau sa fac si eu pentru nepotel.

Cele ale fetitei sunt dementiale, vreau sa fac si eu pentru nepotel.

Lali- helper
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/02/2009
Mihaela multumesc, de maine ma apuc si eu de o pereche de sosete. 

Lali- helper
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/02/2009
foarte frumoase; m-am apucat acum de o pereche de manusi si un fular pentru fetita mea, ca altfel trebuia sa fac si eu sosetele; sa le poarte sanatoasa
danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
ele- helper
-
Numarul mesajelor : 70
Varsta : 43
Localizare : husi
Data de inscriere : 05/10/2009
Foarte frumosi
Armeana- Ucenic
- Numarul mesajelor : 188
Localizare : Alba iulia
Data de inscriere : 20/07/2009
Foarte frumosi ele. Daca nu cer prea mult ne dai si o schema o diagrama ?
Si eu m-am reprofilat pe botosei dar incerc dupa diferite diagrame si tot nu imi place ce iese 

la diagrame nu ma pricep deloc. dar va scriu cum am facut eu (apropo am masurat-o gresit pe fii-mea si ii sunt mici - noroc ca am finute si ii pot darui- dar acum tb sa fac altii pt ca nu vrea sa ii dea jos):
am lucrat dupa o revista luata de pe net si scoasa la imprimanta(nu mai stiu exact de unde probabil picasa). croseta folosita e de 4 mm talpa si 3,5 mm restul.
TALPA:
- pentru fiecare botosel se fac 2.
R1:-ochi de lant x 14,;2x piciorus simplu in al doilea ochi de lant de langa croseta; piciorus simplu in urmatoarele 4 ochiuri; piciorus mare redus in urmatorul ochi; piciorus mare in urmatoarele 4 ochiuri; doua picioruse mari in urmatorul ochi;piciorus mare redus in urmatorul ochi; 5 picioruse simple in ultimul ochi. apoi se lucreaza pe partea opusa: 1 piciorus mare redus; doua picioruse mari in urmatorul ochi;4 picioruse mari in urmat.4; 1 piciorus mare redus;4 picioruse simple si se termina cu 2 picioruse simple in ultimul ochi(33). NU SE UNESTE PRIN PICIORUS ORB/SCURT CI SE MERGE IN CONTINUARE.
R2:2 picioruse simple in fiecare din urmatoarele 2 ochiuri; 12 x piciorus simplu; 2 picioruse simple;1 piciorus simplu;2 picioruse simple;1 piciorus simplu; 2 picioruse simple; 12x piciorus simplu;2 picioruse simple in fiecare din urmatoarele 2 ochiuri(40).
R3:1 piciorus simplu;2picioruse simple;13x picioruse simple; 2 picioruse simple;piciorus simplu(ps);ps;2ps;ps;ps;2ps;ps;ps;2ps; 13 x ps; 2ps; ps(45)
R4: ps;2ps; 16xps;2ps;ps;ps;2ps;ps;ps;2ps;ps;ps;2ps; 16ps;2ps;ps;picorus orb in primul ochi si se termina.(52)
R5: se tin cele 2 bucati impreuna si se adauga ata in centrul partii din spate , un ochi de lant, piciorus simplu in fiecare ochi, piciorus orb de unire doar in partea din spate a ochiului (52) nu se termina ata.
am lucrat dupa o revista luata de pe net si scoasa la imprimanta(nu mai stiu exact de unde probabil picasa). croseta folosita e de 4 mm talpa si 3,5 mm restul.
TALPA:
- pentru fiecare botosel se fac 2.
R1:-ochi de lant x 14,;2x piciorus simplu in al doilea ochi de lant de langa croseta; piciorus simplu in urmatoarele 4 ochiuri; piciorus mare redus in urmatorul ochi; piciorus mare in urmatoarele 4 ochiuri; doua picioruse mari in urmatorul ochi;piciorus mare redus in urmatorul ochi; 5 picioruse simple in ultimul ochi. apoi se lucreaza pe partea opusa: 1 piciorus mare redus; doua picioruse mari in urmatorul ochi;4 picioruse mari in urmat.4; 1 piciorus mare redus;4 picioruse simple si se termina cu 2 picioruse simple in ultimul ochi(33). NU SE UNESTE PRIN PICIORUS ORB/SCURT CI SE MERGE IN CONTINUARE.
R2:2 picioruse simple in fiecare din urmatoarele 2 ochiuri; 12 x piciorus simplu; 2 picioruse simple;1 piciorus simplu;2 picioruse simple;1 piciorus simplu; 2 picioruse simple; 12x piciorus simplu;2 picioruse simple in fiecare din urmatoarele 2 ochiuri(40).
R3:1 piciorus simplu;2picioruse simple;13x picioruse simple; 2 picioruse simple;piciorus simplu(ps);ps;2ps;ps;ps;2ps;ps;ps;2ps; 13 x ps; 2ps; ps(45)
R4: ps;2ps; 16xps;2ps;ps;ps;2ps;ps;ps;2ps;ps;ps;2ps; 16ps;2ps;ps;picorus orb in primul ochi si se termina.(52)
R5: se tin cele 2 bucati impreuna si se adauga ata in centrul partii din spate , un ochi de lant, piciorus simplu in fiecare ochi, piciorus orb de unire doar in partea din spate a ochiului (52) nu se termina ata.
ele- helper
-
PARTEA DE SUS BOTOSEI (IN CONTINUARE DE LA RANDUL 5)
R1(pe fata): se lucreaza numai pe partea din spate a ochiului;ochi de lant; ps in acelasi ochi ca si ochiul de lant de inceput, ps in urmatoarele ochiuri, piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(52)
R2(pe spate):ochi de lant ori 3,jeteu,se trage croseta in acelasi ochi ca si lantul de inceput,jeteu,se trage prin primele 2 bucle,*de 2 ori se repeta iar la final se trage croseta prin cele 3 bucle de pe ea(tot ce am scris aici se face in primul ochi); apoi in urmatoarele se repeta*jeteu,trage croseta prin primele 2 bucle - de 3 ori, jeteu prin cele 4 bucle de pe croseta(il denumim punct special); piciorus simplu in urmatorul ochi*se termina cu piciorus orb in lantul de 3.(52). intoarce lucrul.
R3: ochi de lant; piciorus simplu in fiecare din ochiurile urmatoare; piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(52)
R4: se repeta randul 2 (52)
R5: ochi de lant; piciorus simplu in urmatoarele 16 ochiuri; se scad 10 ochiuri simple; piciorus simplu in urmatoarele 16 ochiuri,piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(42)
R6: se repeta randul 2(42)
R7:ochi de lant; piciorus simplu in urmatoarele 11 ochiuri; se scad 10 ochiuri simple; piciorus simplu in urmatoarele 11 ochiuri,piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(32)
R8: se repeta randul 2
R9: ochi de lant; piciorus simplu in fiecare ochi, piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(32)
R10: piciorus orb in fiecare ochi, se incheie lucrul.
GATA!
sper ca m-ati inteles(nu prea am simt pedagogic
)
R1(pe fata): se lucreaza numai pe partea din spate a ochiului;ochi de lant; ps in acelasi ochi ca si ochiul de lant de inceput, ps in urmatoarele ochiuri, piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(52)
R2(pe spate):ochi de lant ori 3,jeteu,se trage croseta in acelasi ochi ca si lantul de inceput,jeteu,se trage prin primele 2 bucle,*de 2 ori se repeta iar la final se trage croseta prin cele 3 bucle de pe ea(tot ce am scris aici se face in primul ochi); apoi in urmatoarele se repeta*jeteu,trage croseta prin primele 2 bucle - de 3 ori, jeteu prin cele 4 bucle de pe croseta(il denumim punct special); piciorus simplu in urmatorul ochi*se termina cu piciorus orb in lantul de 3.(52). intoarce lucrul.
R3: ochi de lant; piciorus simplu in fiecare din ochiurile urmatoare; piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(52)
R4: se repeta randul 2 (52)
R5: ochi de lant; piciorus simplu in urmatoarele 16 ochiuri; se scad 10 ochiuri simple; piciorus simplu in urmatoarele 16 ochiuri,piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(42)
R6: se repeta randul 2(42)
R7:ochi de lant; piciorus simplu in urmatoarele 11 ochiuri; se scad 10 ochiuri simple; piciorus simplu in urmatoarele 11 ochiuri,piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(32)
R8: se repeta randul 2
R9: ochi de lant; piciorus simplu in fiecare ochi, piciorus orb in primul piciorus simplu, intoarce lucrul.(32)
R10: piciorus orb in fiecare ochi, se incheie lucrul.
GATA!
sper ca m-ati inteles(nu prea am simt pedagogic

ele- helper
-
Multumesc mult ele, tu esti tare draguta iar eu tare de cap. Sper sa nu te superi pe mine daca iti spun ca nu prea am inteles dar aste e numai din cauza mea ca sunt
.Poate foloseste altor fete care sunt mai istete ca mine ca sa nu fie munca ta de a scrie atat degeaba. Iata ce fac eu acum urmeaza dublura si putina impopotonare (un ciucurel fundita ceva) sa imi spuneti ce parere aveti sincer va rog.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sunt foarte frumosi Silvia. Asa suntem noi astea mai babe, nici eu nu inteleg dupa diagrama si nici dupa explicatii scrise, trebuie sa-mi arati ca la prosti.
Sper ca nu te-ai suparat, mi-am permis, ca suntem apropiate ca varsta si am vazut ca esti de gasca.
Sper ca nu te-ai suparat, mi-am permis, ca suntem apropiate ca varsta si am vazut ca esti de gasca.
rucsy- Junior
-
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 23/09/2009
vai ce frumosi sunt!!!!!! 

lilia27- helper
- Numarul mesajelor : 7
Localizare : gr.
Data de inscriere : 05/12/2009
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Botosei, ciorapei, papucei crosetati ( IV)
» Poze pentru inspiratie - croitorie(3)
» Botosei, ciorapei, papucei II
» Botosei, ciorapei, papucei III
» Poze pentru inspiratie - croitorie(3)
» Botosei, ciorapei, papucei II
» Botosei, ciorapei, papucei III
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti