Ne bem cafeaua, impreuna!-3
+83
danae
tala
kisslandia
came_lia
leonutza69
ruxypixy
raluca1980
mdlupu
mickyta
Tache Marilena
alinagr31
cris_27
reya
Day
ady_kat
doni
Karina33
milexina
iuliana72
mama4you
costi_iacob
LYNDA
europolis
stargate
tomari
mica
Ana Maria
dorinamisov
tudorluca
mihatm80
ANYTHA
Giobsy
claudde
MADy
bobitica
mada93
CCristinaC
Noemi
zylv
lorinaoo1
angells
milena
amnro
clodi
Kristina
cristinica_70
olympia
rucsy
RoxanaL
vilcris
marilyn
Camy
lilia27
kitty_1973
Buburuza
02gaviota
totolina
Dodo-pui
firimitura
irish05
feliciagl
julix_2007
teisoara
Danielazav
maria_covacef
DANIELA.I
ariana
aisha
marlen372001
micutzza19
ioana soare
arime
Armeana
AlinaJ.Bijoux
MihaelaT
jojo21
icabica
diada
geany
Clio_Ela
SilviaDumitrescu
bubu85
Admina
87 participanți
Pagina 27 din 30
Pagina 27 din 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-3
Mersi mult, ma bucur ca iti place!!! Uite, daca o sa mai fie concursuri poate o sa mai particip!!!! 

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Am si eu o curiozitate. Silvia, cum iti este tenul dupa ce te-ai lasat de fumat? Pentru mine, sase saptamini au fost groaznice. Nu "omoram" un cos, ca aparea altul. Imi iesea tutunul prin fata.
CCristina nu am problema asta. Poate parea surprinzator dar lasatul de fumat nu m-a "pricopsit" cu nimic deosebit, nu mamanc mai mult, nu mi-au iesit cosi pe fata, nu sunt nervoasa, singurul lucru care m-a "lovit" este stransul banilor care ias fi dat pe tigari [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
LYNDA a scris:Neata fetele,![]()
iuliana72 e de soc si beau doar unul pe zi... e mai mult pentru digestie... dar mie imi place sa cred ca ma slabeste...![]()
O zi minunata tuturor!!!!
zici ca ceaiul de soc e bun pentru digestie? eu iarna beau o gramada de ceaiuri,asta l-am sarit din schema...cred ca e f. bun...mie imi place mult cel de macese!
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 54
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
Neata fetele,
leonuza69 am citit si eu despre ceaiul de soc pentru ca inainte nu foloseam , dar eu am probleme cu digestia si arderea foarte foarte lenta si am gasit:
Principii active ale ceaiului de soc:
-provoaca transpiratie abundenta;
-ajuta la scaderea in greutate;
-elimina toxinele din organism;
-are efect laxativ.
Deci 4 in 1 si am zis sa incerc si eu...dar nu beau decat 2 cani pe zi atat.

leonuza69 am citit si eu despre ceaiul de soc pentru ca inainte nu foloseam , dar eu am probleme cu digestia si arderea foarte foarte lenta si am gasit:
-are efect laxativ.

LYNDA- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 39
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009
Buna dimineata! Interesant socul asta! Am, la parintii mei la tara, un soc batran. Cand o inflorii sar pe el!!!!!! Macar sa fie detoxifiere gratuita!
Pana atunci ma detoxific cu cafeaua cu ganoderma!
O zi frumoasa tuturor!

O zi frumoasa tuturor!
Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
eu am incercat sa usuc floare de soc si nu am reusit..s-a-nmuiat..si mucegait
am baut si eu cateva cani...dar nu mi-a placut gustul...

am baut si eu cateva cani...dar nu mi-a placut gustul...
ady_kat- Ucenic
- Numarul mesajelor : 235
Localizare : in Dobrogea
Data de inscriere : 23/01/2010
Buna dimineata!
hop si eu cu cafeaua- desi beau rar cafea dimineata
Am sa incerc si eu ceaiul de soc- am baut mult ceai verde, dar pe moment beau ceai negru si ceai de sunatoare. Ma incearca o mica depresie- cred ca simt primavara care se apropie- si sunatoarea este cel mai bun antidepresiv natural. Am sa caut ulei de sunatoare. Dar probabil pana gasesc imi trece si depresia!!!
Ce-i aia ganoderma, Marielna?
leonuta69, ce mai e pe la Fagaras?
hop si eu cu cafeaua- desi beau rar cafea dimineata
Am sa incerc si eu ceaiul de soc- am baut mult ceai verde, dar pe moment beau ceai negru si ceai de sunatoare. Ma incearca o mica depresie- cred ca simt primavara care se apropie- si sunatoarea este cel mai bun antidepresiv natural. Am sa caut ulei de sunatoare. Dar probabil pana gasesc imi trece si depresia!!!
Ce-i aia ganoderma, Marielna?
leonuta69, ce mai e pe la Fagaras?
came_lia- Junior
-
Numarul mesajelor : 337
Varsta : 62
Localizare : Miercurea Ciuc
Data de inscriere : 04/10/2009
uleiul de sunatoare se face si in casa...
e bun cicatrizant...
dar sa stii ca sunatoarea...constipa
ceaiul verde si negru dau dependenta...
e bun cicatrizant...
dar sa stii ca sunatoarea...constipa
ceaiul verde si negru dau dependenta...
ady_kat- Ucenic
- Numarul mesajelor : 235
Localizare : in Dobrogea
Data de inscriere : 23/01/2010
BUna dimineata dragele! Azi ma alut si eu cu cafea. Ieri din pacate am lipsit, am fost nevoita sa particip la un eveniment dureros. Am fost la o imormantare. Asta e viata si cu bune si cu rele. La Constanta e un tip bunicel, chiar e placut afara. Acum sa trecem la treaba, cafeaua pe birou si dai bice Mickyta, ca ai de recuperat de ieri.Va pup si mai povestim.
mickyta- Senior
- Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/01/2010
CCristinaC, deci exista o explicatie!
Cu aceleasi probleme ma confrunt si eu. Am sperat ca daca ma las de fumat, in secunda doi voi avea o fata ca o buca de bebel. Dar de unde? Imi ies tot felul de goange si ma supara de crap. Dar poate nu dureaza o vesnicie. Azi am 4 saptamani de cand nu am mai fumat. As mai avea doar 2 (daca zici ca la tine a durat 6).
Pana atunci, ne detoxifiem cu ceaiuri, apa plata si ce-o mai fi.
O zi buna sa aveti, dragelor.

Pana atunci, ne detoxifiem cu ceaiuri, apa plata si ce-o mai fi.
O zi buna sa aveti, dragelor.
Ady_kat, socul, fata de alte flori, se usuca la soare! Asa fiind uscat, socul tine si doi ani. Incearca sa-l bei indulcit cu miere sa vezi cat de bun este.
Camelia ganoderma este o ciuperca. Este un supliment alimentar care se gaseste in Plafar. Eu pana l-am descoperit aici am dat bani grei ca s-o procur. Cafeaua cu ganoderma nu se gaseste in comert, daca vrei sa-ti spun sursa trimite-mi PM. Iti redau mai jos un text foarte interesant.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Edit: Am mutat restul postarii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Camelia ganoderma este o ciuperca. Este un supliment alimentar care se gaseste in Plafar. Eu pana l-am descoperit aici am dat bani grei ca s-o procur. Cafeaua cu ganoderma nu se gaseste in comert, daca vrei sa-ti spun sursa trimite-mi PM. Iti redau mai jos un text foarte interesant.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Edit: Am mutat restul postarii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Vin 05 Feb 2010, 2:18 pm, editata de 1 ori (Motiv : taiat si mutat postare)
Tache Marilena- Maestru
Eu combin un plic de soc cu unul de menta ,cu jumatate de lingurita de miere si chiar nu se simte gustul la cel de soc....

LYNDA- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 39
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009
sarutmana, mi se pare ca e pe gustul meu.....o sa ma duc la cules cand apare socul ca acum chiar ca nu am de unde sa-l iau....daca as fi acasa, adica in Romania banuiesc ca l-as gasii la Plafar, dar in Italia nu ca nu l-as gasii dar mai bine am rabdare sa culeg eu si sa usuc florile...e mai natural , mersi!LYNDA a scris:Neata fetele,![]()
-are efect laxativ.
leonutza69- Senior
-
Silvia, Giobsy, felicitari pentru perioada fara tigari.
Giobsy, la mine a durat perioada urita fix sase saptamini. Nu am spalat fata cu sapun si nici nu m-am dat cu crema. In schimb m-am spalat cu pasta de ras in loc de sapun. Nu stiu daca merge la tine, dar la mine a mers si in adolescenta si la 30 de ani.
Apropo, cum urcati pina la etajul 3-4 dupa atitea zile fara tigari?

Giobsy, la mine a durat perioada urita fix sase saptamini. Nu am spalat fata cu sapun si nici nu m-am dat cu crema. In schimb m-am spalat cu pasta de ras in loc de sapun. Nu stiu daca merge la tine, dar la mine a mers si in adolescenta si la 30 de ani.
Buna dimineata! Ce grozavie in cartier la mine, nu stiu ce avarie este si de ieri dupa amiaza stam fara apa calda si caldura, am petrecut o noapte de pomina, dormind imbracati in trening....
Mai sta cineva in Berceni, stiti despre ce avarie e vorba si unde anume? Eu am auzit abia dimineata de la un vecin....incepusem sa-mi fac idei ca e ceva defect la mine...
Ca la tara, pana am spalat niste vase...incalcit apa, reincalzit....altfel imi degerau mainile ...
Mai sta cineva in Berceni, stiti despre ce avarie e vorba si unde anume? Eu am auzit abia dimineata de la un vecin....incepusem sa-mi fac idei ca e ceva defect la mine...

Ca la tara, pana am spalat niste vase...incalcit apa, reincalzit....altfel imi degerau mainile ...
kisslandia- helper
-
Numarul mesajelor : 72
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/01/2010
chestia asta cu pasta de ras de fapt la ce foloseste, pentru ten, pentru cosuri....ma intereseaza daca esti draguta, mersi,o zii buna!CCristinaC a scris:Silvia, Giobsy, felicitari pentru perioada fara tigari.![]()

leonutza69- Senior
-
Am sosit la cafea, dar vad ca nu e nimeni inca. Nu e timpul pierdut. Va doresc o saptamana frumoasa si linistita, mai ales celor din sud, ca acolo e putin prapad hibernal.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Julix, te-ai trezit prea de dimineata, azi e duminica!
Sau vrei sa te dai cu sania? E zapada multa la Suceva? La noi este mai mult viscol decat zapada.
Mi s-a racit si cafeua cu forumul asta!E bine ca isi pastreaza ciupercile proprietatile si daca se raceste.
Va doresc, fetelor, o duminica placuta!

Mi s-a racit si cafeua cu forumul asta!E bine ca isi pastreaza ciupercile proprietatile si daca se raceste.
Tache Marilena- Maestru
Buna dimineata si de la Bucuresti! Tot viscol si zapada multa, pana si pe pe pervazurile geamurilor este depusa de o palma. Si maine incepem scoala, gradinita...urata vreme , vom innota pana acolo.
Va citesc, mai am putina cafea ...vorbeati de cosuri. Eu am gasit ceva care imi face bine, daca imi iese vre-un cos, ceea ce se intampla rar e drept, dar de obicei sunt dureroase,inainte de a iesi din piele...ei bine folosesc direct pe cos, crema pentru fundic, crema pentru bebelusi de la Nivea[ ca asta am, insa cred ca si alta e la fel de buna, cu conditia sa contina zinc] In cateva ore cosul se usuca, nu mai doare, nu-i nevoie sa-l mai "chinuim" si sa ne lasam semne.
pentru mine functioneaza asta la nevoie.
Va citesc, mai am putina cafea ...vorbeati de cosuri. Eu am gasit ceva care imi face bine, daca imi iese vre-un cos, ceea ce se intampla rar e drept, dar de obicei sunt dureroase,inainte de a iesi din piele...ei bine folosesc direct pe cos, crema pentru fundic, crema pentru bebelusi de la Nivea[ ca asta am, insa cred ca si alta e la fel de buna, cu conditia sa contina zinc] In cateva ore cosul se usuca, nu mai doare, nu-i nevoie sa-l mai "chinuim" si sa ne lasam semne.
pentru mine functioneaza asta la nevoie.

kisslandia- helper
-
Tache Marielna a scris:Julix, te-ai trezit prea de dimineata, azi e duminica!Sau vrei sa te dai cu sania? E zapada multa la Suceva? La noi este mai mult viscol decat zapada.
E zapada destula, ninge putin dar nu e asa grozavie ca in judetele din sudul tarii. E greu, mai ales ca de obicei ningea si viscolea mai mult in nord. Sper ca veti trece cu bine perioada asta.
O duminica placuta.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Buna !
Vin si eu la cafea ! Parca au anuntat la TV ca in Bucuresti nu incepe maine scoala din cauza conditiilor meteorologice. Eu personal nu am auzit, am fost sunata de sora sa ma anunte.
O zi buna tuturor !

O zi buna tuturor !

Serios? Apoi televizorul meu sta numai pe desene animate de obicei...am sa urmaresc stirile de la 19, poate apar noutati.
kisslandia- helper
-
Pagina 27 din 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 27 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti