Bluze, topuri (cap.3)
+67
damdam
ana21maria
Tache Marilena
adar
lya06k
skygirl
andreeaX
leonutza69
luminita_khader
monik
Adriana13
kisslandia
bobitica
degetica
mady85
MAYA
milena
maria martinas
angells
miky
Karina33
iuliana72
olympia
livia_iri
diana_roxana
Buburuza
bluegray
nadina_b2005@yahoo.com
puffetta
RalucaS
Gabyx
ariana
Mada
carmenush
Giobsy
reni0921
tomari
noel
gabi1795
feliciagl
geany
Alido81
ciresicca
clodi
Doina
costi_iacob
ioana soare
aisha
stella
Monica
julix_2007
ileana cosanzeana
chemio
veraelyazji
Clio_Ela
Admina
da-mely
Dionisia
kla78
Noemi
diada
SilviaDumitrescu
DANIELA.I
Tinkerbell
zylv
Camy
MihaelaT
71 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Creatiile noastre-bluze, topuri(3)
Fetelor multumesc ,raspund cu intarziere,dar de cate niciodata mai bine acum.
ZYLV ,ochii i-am de la tatal meu,sunt singura dintre frati cu ochi albastrii(suntem 4),dar nici una din fetele mele nu au ochii albastrii,fetele au ochi verzi,insa baietii surorilor mele au ochii albastrii,deci iti dai seama ce ciuda imi este.
KLA,sunt extra maletele,mai innebunit.FELICITARI.
VERA,da ,pt a face un model de bluza sau orice alt produs,trebuie sa ai tiparul de bluza si pe acel tipar faci modificarile necesare ,dupa care vei realiza un alt tipar dupa modificarile facute.
Am promis de mult(cam de mult) ca voi realiza un fel de tutorial cu montarea manecilor,iar tu mi-ai adus aminte,iti multumesc si voi reveni cu promisiunea.
ZYLV ,ochii i-am de la tatal meu,sunt singura dintre frati cu ochi albastrii(suntem 4),dar nici una din fetele mele nu au ochii albastrii,fetele au ochi verzi,insa baietii surorilor mele au ochii albastrii,deci iti dai seama ce ciuda imi este.
KLA,sunt extra maletele,mai innebunit.FELICITARI.

VERA,da ,pt a face un model de bluza sau orice alt produs,trebuie sa ai tiparul de bluza si pe acel tipar faci modificarile necesare ,dupa care vei realiza un alt tipar dupa modificarile facute.
Am promis de mult(cam de mult) ca voi realiza un fel de tutorial cu montarea manecilor,iar tu mi-ai adus aminte,iti multumesc si voi reveni cu promisiunea.
Re: Bluze, topuri (cap.3)
Ultima editare efectuata de catre chemio in Vin 16 Oct 2009, 12:27 am, editata de 1 ori
chemio- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 182
Varsta : 47
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 11/09/2009
superba bluzita CHEMIO,imi place materialul la nebunie,este jerse imprimat ,nu?

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Camy, se pare ca nici tu nu ai somn. Am terminat bluzita putin mai devreme. O incepusem cu masina mea Ciaika si am terminat-o cu Brother BM3500. Mai am de sapat putin la masina asta pana s-o cunosc. Chiar vroiam sa te intreb daca becul se stinge sau se stinge cand opresti masina?Camy a scris:superba bluzita CHEMIO,imi place materialul la nebunie,este jerse imprimat ,nu?
![]()
La materiale nu ma pricep, nu prea stiu denumiri de materiale. Eu cos, tricotez, crosetez de mica si din instinct fara sa cunosc teorie. Asa ca, nu stiu ce sa-ti spun. Este elastic insa are o elasticitate medie si, tinand cont de cum arata pe spate, cred ca-i imprimat.
Noapte buna si... uita-te si la rochita care are cordon din materialul bluzitei.
chemio- Ucenic
-
iti raspund pe privat. 

Camy- Maestru
-
Chemio, e grozav de frumoasa bluza si rochia la fel. Imi place mult cum ai lucrat materialul cu imprimeu. Felicitari! 

Foarte reusita bluza Chemio, iti vine foarte bine, bravo, la cat mai multe creatii! 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Am avut ceva bataie de cap la mineci dar,pina la urma am reusit.As vrea sa aflu mai multe informatii despre modificarea tiparelor.Crezi ca ma poti ajuta Maistra?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Am avut ceva bataie de cap la mineci dar,pina la urma am reusit.As vrea sa aflu mai multe informatii despre modificarea tiparelor.Crezi ca ma poti ajuta Maistra?

veraelyazji- helper
-
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 48
Localizare : Gaza-Palestina
Data de inscriere : 07/10/2009
VERA,cu toata placerea,dar primul pas pe care trebuie sa-l faci este de-a construi tipar pe marimile tale pt produsele de baza(bluza,rochia,pantalonul).Intra pe topicul constructia tiparelor,acolo gasesti cum sa construiesti tiparele de care ti-am spus.Daca ai tiparele gata facute ,atunci cand alegi un model si nu stii cum sa-l faci eu te ajut.
Deci fa tiparele intai.
Deci fa tiparele intai.
Vera, mie imi place tare mult cum ti-a iesit bluzita!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
suuuper fetele!!!felicitari
ileana cosanzeana- Junior
-
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 38
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008
Vera, ti-a iesit bine buza. E genul care ma avantajeaza si pe mine. O sa imi fac si eu una cu maneca lunga, caci am numai cu maneca scurta. Buna idee, merci.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Chemio tu de cat timp croitoresti, ca nu pari incepatoare?
Monica- helper
-
Numarul mesajelor : 86
Localizare : Timisoara

stella- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 37
Localizare : iasi
Data de inscriere : 18/10/2009
Diada bravo pt bluzita, cat de greu se pune fundita la gat?
Si Chemio se fac greu manecutele incretite?
Nu va suparati pe mine ca eu nu prea ma pricep, nu am facut niciodata o bluza
.
Si Chemio se fac greu manecutele incretite?
Nu va suparati pe mine ca eu nu prea ma pricep, nu am facut niciodata o bluza

Monica- helper
-
Numarul mesajelor : 86
Localizare : Timisoara
Adevarul e ca eu credeam ca se pune mai greu funtita aia la gat, dar m-a luminat Camy cum a facut si este foarte usor. Deci se prinde bentita la gat normal si atasezi si 2 bucati de cordon, unul pe fata si altul pe dosul bluzei si asta este tot!
Manecile si eu as fi vrut sa le fac incretite dar nu am mai avut material.... eu zic ca nu se fac greu, doar rabdare daca ai (ceea ce mie imi lipseste) daca le insailezi inainte iti ies perfect! (eu nu insailez, urasc sa cos cu acul in croitorie)
Manecile si eu as fi vrut sa le fac incretite dar nu am mai avut material.... eu zic ca nu se fac greu, doar rabdare daca ai (ceea ce mie imi lipseste) daca le insailezi inainte iti ies perfect! (eu nu insailez, urasc sa cos cu acul in croitorie)

Chemio, diada, foarte reusite. Sa le purtati cu placere!
V-am tot vazut lucrand materiale elastice si m-am hotarat si eu sa incerc pe liniara mea. Sper sa iasa ceva.
Diada, singura mea sugestie (daca imi e permis) e sa renunti la culorile inchise. Daca la 30 de ani purtam negru, la 80 ce o sa mai purtam?
V-am tot vazut lucrand materiale elastice si m-am hotarat si eu sa incerc pe liniara mea. Sper sa iasa ceva.
Diada, singura mea sugestie (daca imi e permis) e sa renunti la culorile inchise. Daca la 30 de ani purtam negru, la 80 ce o sa mai purtam?

ADMINA te asteptam si pe tine cu modelul acesta ,ti -am trimis tiparul 

Camy- Maestru
-
Chemio, Diada, v-au iesit super bluzitele! E un model foarte frumos si feminin! Sa le purtati cu placere!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Diada, super ti-a iesit bluza! Imi place foarte, foarte mult! Bravo!
Aisha, uneori, datorita unor evenimente nedorite purtam si negru...
Eu cred ca o culoare nu tine neaparat de varsta...eu nu port negru nici acu' si nu cred ca voi purta nici la 80 de ani
poate voi purta mov, crem,...
Sunt femei carora le sta bine imbracate in negru si altora care nu le sta bine.
Aisha, uneori, datorita unor evenimente nedorite purtam si negru...
Eu cred ca o culoare nu tine neaparat de varsta...eu nu port negru nici acu' si nu cred ca voi purta nici la 80 de ani

Sunt femei carora le sta bine imbracate in negru si altora care nu le sta bine.
aisha a scris:Diada, singura mea sugestie (daca imi e permis) e sa renunti la culorile inchise. Daca la 30 de ani purtam negru, la 80 ce o sa mai purtam?

Ultima editare efectuata de catre diada in Vin 23 Oct 2009, 10:39 pm, editata de 1 ori (Motiv : sters cauza)
Adevarul motiv - si cu asta inchei subiectul
- este ca eu urasc negrul de cand am pierdut-o, mult prea nedrept si mult prea devreme, pe mama mea.

Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Bluze,topuri...(8)
» Bluze,topuri... (12)
» Bluze, topuri,...(4)
» Bluze,topuri...(9)
» Bluze, topuri... (5)
» Bluze,topuri... (12)
» Bluze, topuri,...(4)
» Bluze,topuri...(9)
» Bluze, topuri... (5)
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)