Tort de pampersi
+35
luizadumea90
Cristina_Ionela
adriuta
hooinar
cookie
Savu Ramona
rivka
natasaSV
Steluzza
LYNDA
came_lia
danabekk
miclescumirela
cretu_veronica22
danyelyta28badea
dienutzababy
mariaisfs
anc@
Iulia40
bursuk
danusza
mnarcisa
livia_iri
corina.mihalache
ina
Cristale
Gabyx
irish05
dandana
icabica
MihaelaT
firimitura
diada
arime
Admina
39 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tort de pampersi
mc corina 

ina- helper
- Numarul mesajelor : 8
Localizare : right
Data de inscriere : 15/11/2009
ina a scris:mc corina
cu multa placere, dup ace il faci cadou s a imi spui care a fost efectul;)
corina.mihalache- helper
- Numarul mesajelor : 37
Localizare : online
Data de inscriere : 09/11/2009
n-am mai vazut astfel de torturi pana acum ! super idee si foarte haioasa! 

livia_iri- helper
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/07/2009
Este prima data cand vad asa ceva si mi se pare foarteingenioasa ideea. as fi vrut sa primesc si eu asa totrulet, dar cum nu ma [primit am sa ofer. 

mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Foarte frumoase tortuletele voastre 
Am facut si eu unul cand si-a botezat nasica mea bb-ul si mi-a iesit surprinzator de bine, avand in vedere ca eram la prima incercare
Singura chestie a fost ca eu l-am facut cu vreo doua luni inainte de botez...imediat ce am gasit gaselnita nu am mai avut rabdare si am procurat toate cele si m-am pus pe treaba. Si cum nu am vrut sa-l demontez, dar nici nu am vrut sa se prafuiasca, am invelit blaturile in folie transparenta de plastic, pentru alimente. Inainte de botez am reambalat in folie tortuletul (prima data il ambalasem doar cu scopul de a-l feri de praf si nu am tinut cont si de partea estetica) si am asigurat cat de cat blaturile intre ele cu banda dublu adeziva.
Aici e o pozica cu tortuletul:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
P.S.: Botezul a fost vineri (atunci am dus si tortul) si petrecerea a fost sambata. Si am avut marea bucurie sa vad pe masa principala tortul meu de pampersi

Am facut si eu unul cand si-a botezat nasica mea bb-ul si mi-a iesit surprinzator de bine, avand in vedere ca eram la prima incercare

Singura chestie a fost ca eu l-am facut cu vreo doua luni inainte de botez...imediat ce am gasit gaselnita nu am mai avut rabdare si am procurat toate cele si m-am pus pe treaba. Si cum nu am vrut sa-l demontez, dar nici nu am vrut sa se prafuiasca, am invelit blaturile in folie transparenta de plastic, pentru alimente. Inainte de botez am reambalat in folie tortuletul (prima data il ambalasem doar cu scopul de a-l feri de praf si nu am tinut cont si de partea estetica) si am asigurat cat de cat blaturile intre ele cu banda dublu adeziva.
Aici e o pozica cu tortuletul:
P.S.: Botezul a fost vineri (atunci am dus si tortul) si petrecerea a fost sambata. Si am avut marea bucurie sa vad pe masa principala tortul meu de pampersi

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Dum 21 Mar 2010, 11:11 am, editata de 1 ori (Motiv : inlocuit link cu foto)
da, chiar arata fain!!
bursuk- helper
- Numarul mesajelor : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 28/10/2009
Superbe torturile voastre. Cu prima ocazie am sa fac si eu unul ca sunt tare interesante si haioase in acelasi timp.
Iulia40- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 54
Localizare : Vaslui
Data de inscriere : 12/01/2010
Multumesc pentru aprecieri 
Daca vreti sa va explic cum l-am facut, sa-mi spuneti...cu toate ca nu cred ca e nevoie ;)
Singura chestie care vreau sa o precizez este legata de folia aia. Si anume ca blaturile nu le-am invelit pur si simplu, ci pe componente. In sensul ca dupa ce am format cilindrul de pampersi, am invelit cu folie si apoi am continuat sa adaug scutecele. M-am gandit mai mult la faptul ca in momentul cand o sa inceapa sa foloseasca scutecelele din tort sa nu fie nevoita mamica sa puna fiecare scutecel in punguta...
Nu mai stiu cate scutece au intrat..tin minte doar ca nu mi-a ajuns perfect pachetul care il luasem. Asa ca am improvizat si am bagat in mijloc o rola de carton, de la prosoape de hartie pentru bucatarie. In tutoriale am vazut ca mai puneau biberoane pentru chestia asta.
Cea mai grea parte a fost fundita. M-am chinuit groaznic la ea

Daca vreti sa va explic cum l-am facut, sa-mi spuneti...cu toate ca nu cred ca e nevoie ;)
Singura chestie care vreau sa o precizez este legata de folia aia. Si anume ca blaturile nu le-am invelit pur si simplu, ci pe componente. In sensul ca dupa ce am format cilindrul de pampersi, am invelit cu folie si apoi am continuat sa adaug scutecele. M-am gandit mai mult la faptul ca in momentul cand o sa inceapa sa foloseasca scutecelele din tort sa nu fie nevoita mamica sa puna fiecare scutecel in punguta...
Nu mai stiu cate scutece au intrat..tin minte doar ca nu mi-a ajuns perfect pachetul care il luasem. Asa ca am improvizat si am bagat in mijloc o rola de carton, de la prosoape de hartie pentru bucatarie. In tutoriale am vazut ca mai puneau biberoane pentru chestia asta.
Cea mai grea parte a fost fundita. M-am chinuit groaznic la ea

anc@- Expert
- Numarul mesajelor : 950
Localizare : acasa
Data de inscriere : 08/11/2009
anc@ a scris:Acum am vazut si eu acest topic,Danusza imi place tortul tau ca e simplu...
Pun si eu unul facut acum 2 ani...a fost primul si nu a iesit chiar bine...
Cred ca glumesti!! E foarte frumos. E diferit si imi place ca nu e strans si drept ca un tort obisnuit. Iar cu floricele, e adorabil

Sunt super tari de cadou... :X.. Felicitari... cand voi avea vreun botez...apelez la voi

mariaisfs- helper
-
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti/Galati
Data de inscriere : 06/03/2010
mariaisfs a scris:))))
Sunt super tari de cadou... :X.. Felicitari... cand voi avea vreun botez...apelez la voi)
Nu e greu de facut, asa ca sigur nu vei avea nevoie de ajutorul nostru

super tare ideea, mai ales ca este 2 in 1: comica si utila 

dienutzababy- Senior
-
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 35
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010
extraordinar
foarte frumos . felicitari.credca acum stiu ce cadou sa ii fac nepotelului meu la varsta de 1 anisor 

danyelyta28badea- Ucenic
- Numarul mesajelor : 184
Localizare : pietrosani Ag
Data de inscriere : 30/03/2010
Foarte ingenioasa ideea cu aces tort din pampers,este intr-adevar un cadou foarte bine venit pentru mamica bebelisului. 

cretu_veronica22- Ucenic
- Numarul mesajelor : 192
Varsta : 61
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 01/02/2010
Foarte fumoase torturi ati facut,vreau si eu unul
pentru puiut cand o veni
.Si super carticica bebelusuli ,plina de amintiri o avem de la Sabina
Acum alta la rand

Acum alta la rand

miclescumirela- helper
- Numarul mesajelor : 72
Localizare : PRAHOVA
Data de inscriere : 06/03/2010
Arimeee, cata caineleeee! E frumos foc, tortul tau. Si bogat, nu oricum. Stai linistita ca nu se uita nimeni la ambalaj, cad se vede cadoul prin el. 

Super frumos tortul. abia astept sa fac si eu pt sora mea cand va naste in august. mama deja aduna pampersii, si hainutele :D pe care le voi pune la tort 

Vaaaaaai, minunat! Acum ne dai gata si la torturile din pampersi! Imi place maxim!
Sa fie sanatos bebicul si sa aduca numai bucurii parintilor! Sa le traiasca!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Va multumesc frumos tuturor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] A placut foarte tare diaper cake-ul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Firi sarcina usoara surioarei tale in continuare... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Firi sarcina usoara surioarei tale in continuare... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Buna !
Am facut ieri un tortulet din pampers pentru prietena mea care organizeaza un baby shower, si care voia unul pentru a-l folosi ca piesa de decor. Va rog sa-mi spuneti ce credeti...
Uploaded with ImageShack.us
Am facut ieri un tortulet din pampers pentru prietena mea care organizeaza un baby shower, si care voia unul pentru a-l folosi ca piesa de decor. Va rog sa-mi spuneti ce credeti...
danabekk- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 200
Localizare : Atlanta, GA
Data de inscriere : 07/01/2010
danabekk super tortul. foarte frumos. pacat ca nu se poarta si la noi moda cu baby shower :P
arime ms de urari. sa sti ca sora mea chiar are o sarcine extrem de usoara si speram sa ramana asa.
arime ms de urari. sa sti ca sora mea chiar are o sarcine extrem de usoara si speram sa ramana asa.

Cu riscul de a deveni
eu cred ca multe dintre aceste obiceiuri au fost "imprumutate" de romanii de peste granite, doar din dorinta de a mai avea un motiv de a se aduna si petrece impreuna
sau chiar numai pentru a schimba o vorba.
Multumesc de aprecieri si toate urarile de bine surioarei tale!!
Dana

Multumesc de aprecieri si toate urarile de bine surioarei tale!!
Dana
danabekk- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 200
Localizare : Atlanta, GA
Data de inscriere : 07/01/2010
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4

» Ornarea torturilor noastre VII
» Ornarea torturilor noastre VIII
» Dulciuri raw
» Prajituri, torturi cu mere
» Inghetate, preparate acasa
» Ornarea torturilor noastre VIII
» Dulciuri raw
» Prajituri, torturi cu mere
» Inghetate, preparate acasa
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)