Mașina de surfilat Toyota
2 participanți
Pagina 1 din 1
Mașina de surfilat Toyota
Buna seara . Am o problema cu mașina de surfilat . . Nu merge , se rupe ata ,mi sa rupt acul , nu coase …. Nu știu nimic despre reglarea mașini , punerea ei in funcțiune . Poate e stricata ? Nu e noua , am cumparat-o de pe OLX . As vreau sa învăț .Ce îmi recomandați ?
Elena Ef- helper
- Numarul mesajelor : 2
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/01/2022
Re: Mașina de surfilat Toyota
Sa o duci la un mecanic sa ti-o regleze. Poti invata si de pe youtube. Masina de surfilat este putin mai complicata de folosit daca nu ai cunostinte de cusut in masina liniara.
Atele se infireaza de la ultima la prima, in ordinea asta (dreapta spre stanga). Daca nu le infirezi corect, atele nu se impletesc si nu realizeaza cusatura. Trebuie multa rabdare in reglarea ei. Coase cu grija pentru ca, poti rupe acele de jos si este mai grav. Dai la mana din roata, sa vezi cum se impletesc atele, de ce nu le prinde.
Mult succes.
Atele se infireaza de la ultima la prima, in ordinea asta (dreapta spre stanga). Daca nu le infirezi corect, atele nu se impletesc si nu realizeaza cusatura. Trebuie multa rabdare in reglarea ei. Coase cu grija pentru ca, poti rupe acele de jos si este mai grav. Dai la mana din roata, sa vezi cum se impletesc atele, de ce nu le prinde.
Mult succes.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Va multumesc !
Elena Ef- helper
- Numarul mesajelor : 2
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/01/2022
Re: Mașina de surfilat Toyota
Cu placere!
Masina de surfilat este super tare, lucrezi "curat" pe dos, merita sa o scoti la capat cu ea. Ca si sfat, nu o forta sa taie materialul. Taie cat poti tu, cutitul ei doar sa elimine eventualele scame. Prima data eu taiam si blugii in ea atunci cand ii scurtam! chiar si partea dubla. Asa de bine taia cutitul. Dar, nu a fost bine deloc. Am reascutit cutitul dupa cca 12 ani. Ma bucur ca inca reusesc sa o folosesc sa si taie.
Spor!
Masina de surfilat este super tare, lucrezi "curat" pe dos, merita sa o scoti la capat cu ea. Ca si sfat, nu o forta sa taie materialul. Taie cat poti tu, cutitul ei doar sa elimine eventualele scame. Prima data eu taiam si blugii in ea atunci cand ii scurtam! chiar si partea dubla. Asa de bine taia cutitul. Dar, nu a fost bine deloc. Am reascutit cutitul dupa cca 12 ani. Ma bucur ca inca reusesc sa o folosesc sa si taie.
Spor!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(5)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(2)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(4)
» Masina surfilat Bernina
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(5)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(2)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(4)
» Masina surfilat Bernina
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!