Workshop cu lut polimeric
+4
Hope_blue
ancaanca
cristi970
vlad_mom
8 participanți
Pagina 1 din 1
Workshop cu lut polimeric
Ce-ar fi daca ne-am intalni intr-un weekend, intr-o locatie care sa permita si sa lucram ceva impreuna. Ceva gen pensiune mica...zic si eu...care ne-ar putea da acces la un cuptor electric.
Sa venim cu sculele cele mai des folosite, cu cateva culori de lut...si sa lucram si sa povestim impreuna!
Hai cu pareri si idei!
Eu cred ca daca vrem vom reusi sa ne organizam.
Sa venim cu sculele cele mai des folosite, cu cateva culori de lut...si sa lucram si sa povestim impreuna!
Hai cu pareri si idei!
Eu cred ca daca vrem vom reusi sa ne organizam.
Re: Workshop cu lut polimeric
Daaaaaa.Eu vreau!Abia astept!
cristi970- Senior
- Numarul mesajelor : 589
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 27/12/2009
Si eu vreau, dar pentru asta avem nevoie de un "numitor comun" Orasul, satul sau campia, apoi sa gasim o locatie care sa indeplineasca anumite conditii si ziua prielnica pentru toate.
Sigur ca da! De aceea va invit pe toate sa spuneti cand, unde cum ati putea!
De ex: locatie cu gara de tren, ultima saptamana din iulie...
In functie de orasele doritorilor...eu as propune la mijloc.
Daca cineva cunoaste o locatie pe care a experimentat-o deja o poate propune.
De ex: locatie cu gara de tren, ultima saptamana din iulie...
In functie de orasele doritorilor...eu as propune la mijloc.
Daca cineva cunoaste o locatie pe care a experimentat-o deja o poate propune.
pai...,mai asteptam ceva doritoare,nu?
eu sunt la mare in per 15 -21 iulie ,apoi trebuie sa fiu acasa pe 23 iulie.In rest nu ar fi probleme, si pot veni cu masina.(Doar sa nu fie super distanta)
eu sunt la mare in per 15 -21 iulie ,apoi trebuie sa fiu acasa pe 23 iulie.In rest nu ar fi probleme, si pot veni cu masina.(Doar sa nu fie super distanta)
cristi970- Senior
- Numarul mesajelor : 589
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 27/12/2009
Si eu vreau! Locuiesc in Bucuresti si pot teoretic oricand in afara perioadei 3 - 17 iulie, cand sunt la mare.
Hope_blue- Ucenic
- Numarul mesajelor : 239
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/02/2013
Nici eu nu pot in perioada 3-18 iulie, admiterea la liceu. (Ce dragut...cand voi doua sunteti la mine in zona eu voi fi la Galati
...sau poate nu mergeti pe litoralul românesc. ..
)
Valea Prahovei ar fi ok ca regiune?

Valea Prahovei ar fi ok ca regiune?
Am participat de doua ori la o asemenea intalnire(3 zile,in anul trecut 4 zile)la 2 km langa Brasov,la o pensiune excelenta si ca pret,si locatie.Are si sala in care se poate sta inauntru daca ploua.Anul acesta sunt probleme cu examenele de bac si admitere,cu nasteri(mamici si viitoare bunici),asa ca nu cred ca ne vom intalni.Si-mi pare rau,ca am invatat foarte multe.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4632
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Multumim. Dorulet, un nume se poate? Ca sa vedem online.
Ar fi ideal sa aibe spatiu comun si afara ( pentru fetele fumatoare, suntem cel putin 2 din cate stiu eu)...si la interior daca avem nesansa sa nu tina cu noi vremea.
Ar fi ideal sa aibe spatiu comun si afara ( pentru fetele fumatoare, suntem cel putin 2 din cate stiu eu)...si la interior daca avem nesansa sa nu tina cu noi vremea.
E vorba despre Pensiunea Ela din Simpetru,la 2 km de Brasov.Are si piscina(am avut cu noi si copii),foisoare multe,loc foarte frumos.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Si eu vreau, dar anul acesta fiica mea are bacalaureatul si admiterea la facultate. Urmeaza cautare de gazda, mutare. Nu stiu cum sa fac.
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 49
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
Cam pe când se termină și admiterea la facultăți? Nu știu pentru că suntem abia la admiterea la liceu
. ..

Pentru noi pe 8 august... Pentru altii nu stiu... Si ptr ca imi folosesc concediul si zilele libere sa merg cu copilul nu stiu cum mai fac rost de zile libere... nu stiu ce sa spun! Vara asta e complicata!
Pe 23 iulie avem inscrierea si atunci stim cand avem probele... ( plus o nunta in familie de asta e si mai complicat)

Oho! Planuri multe! Sa fie bafta mare la examene!
Noi propuneam intr-un weekend (ceva gen vineri seara, sambata si juma de duminica). Suna mai realizabil asa?
Noi propuneam intr-un weekend (ceva gen vineri seara, sambata si juma de duminica). Suna mai realizabil asa?
Atat timp cat nu stiu cand sunt probele, nu stiu ce sa spun. Voi hotarati! Cine vrea si poate va veni!
Ar trebui făcută rezervare și pentru asta trebuie o perioadă și un număr de persoane.
Ce tare! Bravo fetelor!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
... asa ca o sa zic direct...nu ma descurc sa gasesc o locatie, sa organizez ...
, plus ca mai sunt amanunte carora nu le gasesc solutie...
M-a entuziasmat ideea si v-am propus-o fara sa analizez putin...si imi cer scuze...
Se pare ca exista case de inchiriat in intregime, de la min 6 adulti- adica 3 dormitoare cu bai, bucatarie, living si foisor/terasa, insa... majoritatea au paturi matrimoniale, nu au cuptor... iar preturile variaza in functie de distanta de centru 500-2000ron/2nopti-zona Bran si satele aferente - la cele mai ieftine este necesar transport propriu.
Am stat sa-mi imaginez cum s-ar derula filmul asta pentru mine...deci, imi pun cutiile cu maimute intr-un troller- cutie cu lut crud, cutia cu sculele principale, placa de faianta, hartia de copt, manusile, masina de paste...si apoi ma urc in masina, in dreapta ca de obicei...
si-aici intervine dilema, soferul meu ce face in timp ce eu ma distrez cu voi si cu lutul...
Mi-am imaginat si cum ar fi sa vin cu familionul, 2 in 1- excursie la munte si workshop....dar ma lovesc de aceeasi dilema... soferul/soata si copil/copii ar trebui sa faca alte activitati, fara mine, in tot acest timp...
Daca are cineva alt scenariu....va rog... ca eu se pare ca m-am blocat...

M-a entuziasmat ideea si v-am propus-o fara sa analizez putin...si imi cer scuze...

Se pare ca exista case de inchiriat in intregime, de la min 6 adulti- adica 3 dormitoare cu bai, bucatarie, living si foisor/terasa, insa... majoritatea au paturi matrimoniale, nu au cuptor... iar preturile variaza in functie de distanta de centru 500-2000ron/2nopti-zona Bran si satele aferente - la cele mai ieftine este necesar transport propriu.
Am stat sa-mi imaginez cum s-ar derula filmul asta pentru mine...deci, imi pun cutiile cu maimute intr-un troller- cutie cu lut crud, cutia cu sculele principale, placa de faianta, hartia de copt, manusile, masina de paste...si apoi ma urc in masina, in dreapta ca de obicei...

Mi-am imaginat si cum ar fi sa vin cu familionul, 2 in 1- excursie la munte si workshop....dar ma lovesc de aceeasi dilema... soferul/soata si copil/copii ar trebui sa faca alte activitati, fara mine, in tot acest timp...
Daca are cineva alt scenariu....va rog... ca eu se pare ca m-am blocat...
Din locatia pe care v-am spus-o,fiind la 2 km de Brasov se pot face vizite in oras(au ce vedea),exista locuri pentru pescari,drumetii.Asta pentru membrii familiei.In Brasov se gaseste Galeria Creativ,asta pentru cei ce mesteresc diverse.Aceasta e pensiunea:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Atelierul se poate desfasura inauntru,o sala mare cu mese,sau in chioscuri.Ziua lucram afara,seara,inauntru.Nu ne-a deranjat nimeni niciodata.Are camere matrimoniale sau camere cu doua paturi.Pentru cea din urma am platit in jur de 300 de lei pentru 4 nopti.
Atelierul se poate desfasura inauntru,o sala mare cu mese,sau in chioscuri.Ziua lucram afara,seara,inauntru.Nu ne-a deranjat nimeni niciodata.Are camere matrimoniale sau camere cu doua paturi.Pentru cea din urma am platit in jur de 300 de lei pentru 4 nopti.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Multam. O gasisem online atunci cand ai zis numele.
Dilema mea nu e locatia, ci celelalte aspecte de logistica...
In familia mea, de exemplu, numai piticul e amator de 'bagat nasul' in toate...el ar participa si neinvitat la mestereala noastra - ca doar are bucata lui proprie de lut mov...
Preturile pe care le-am dat ca exemplu sunt din cautarea mea pentru o excursie personala, intr-o zona despre care eu consider ca are destule obiective pentru 3 zile. 500/2nopti/3camere... aprox 160/2nopti/camera, deci tot cam acolo.
Dilema mea nu e locatia, ci celelalte aspecte de logistica...
In familia mea, de exemplu, numai piticul e amator de 'bagat nasul' in toate...el ar participa si neinvitat la mestereala noastra - ca doar are bucata lui proprie de lut mov...

Preturile pe care le-am dat ca exemplu sunt din cautarea mea pentru o excursie personala, intr-o zona despre care eu consider ca are destule obiective pentru 3 zile. 500/2nopti/3camere... aprox 160/2nopti/camera, deci tot cam acolo.

» Provocare lut polimeric - nr.62
» Provocarea nr 72 -lut polimeric
» Provocare 4 (lut polimeric)
» Provocarea nr 56 - Lut polimeric
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Provocarea nr 72 -lut polimeric
» Provocare 4 (lut polimeric)
» Provocarea nr 56 - Lut polimeric
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)