Ne bem cafeaua împreuna (44)
+22
Marchioness
arielas
AlinaJ.Bijoux
Greteledelweiss
fiordaliso
Floren
danabarbu2007
letho
MihaelaT
mlizeta
rodishor
diada
Gabica
daniela60
Giorgi
piciul
ema
raluk0182
LRodica
White_Raven
Dorulet
vlad_mom
26 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Ne bem cafeaua împreuna (44)
Da, sertarele sunt separate. Multumesc pentru confirmarea cu suportul de umerase. L-a facut atat de inalt pentru ca sa nu fim tentati sa mai punem o cutie deasupra. Omul talentat, a lucrat si stie, da sfaturi.
Astazi am fost la o inmormantare la tara, a murit o vecina. M-a epuizat drumul, slujba... Sa ne traim viata ca de murit nu-i nici o scofala!
Masina o s-o probez saptamana viitoare, astazi nu am mai avut timp de ea. Are in jur de 8 kg una.
P.S. Ma pierd in creatiile tale, am gasit eu ceva, greu imi este sa ma hotarasc! O sa salvez linkurile sa-ti arat ce-mi place sa verifici daca mai ai pe stoc. Multumesc mult!
Astazi am fost la o inmormantare la tara, a murit o vecina. M-a epuizat drumul, slujba... Sa ne traim viata ca de murit nu-i nici o scofala!
Masina o s-o probez saptamana viitoare, astazi nu am mai avut timp de ea. Are in jur de 8 kg una.
P.S. Ma pierd in creatiile tale, am gasit eu ceva, greu imi este sa ma hotarasc! O sa salvez linkurile sa-ti arat ce-mi place sa verifici daca mai ai pe stoc. Multumesc mult!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Noi am tot zis ca schimbam, ca punem bara clasica si umerase de copii (cele normale nu incap din cauza adancimii)... insa ne-am luat cu altele... Pe timpuri asa erau sifonierele, cu inca un corp cu usi sus. Nu inteleg de ce nu se mai fac asa, ramane un spatiu irosit de-asupra lor, unde logic ca vom pune cutii ... ca toti avem lucruri care ne folosesc sezonier.
Eu caut o vitrina pentru lego, as vrea ceva simplu gen biblioteca, dar cu usi, de preferat de sticla. Peste tot vad numai mobila care sa-ti ia ochii, dar nu prea practica.
Multumesc penru apreciere!
O duminica faina! Si sa fie senin si soare si la voi!
Noi am tot zis ca schimbam, ca punem bara clasica si umerase de copii (cele normale nu incap din cauza adancimii)... insa ne-am luat cu altele... Pe timpuri asa erau sifonierele, cu inca un corp cu usi sus. Nu inteleg de ce nu se mai fac asa, ramane un spatiu irosit de-asupra lor, unde logic ca vom pune cutii ... ca toti avem lucruri care ne folosesc sezonier.
Eu caut o vitrina pentru lego, as vrea ceva simplu gen biblioteca, dar cu usi, de preferat de sticla. Peste tot vad numai mobila care sa-ti ia ochii, dar nu prea practica.
Multumesc penru apreciere!

O duminica faina! Si sa fie senin si soare si la voi!
Neata! Eu il am pe fi-miu mare pasionat de lego, se joaca apoi le demonteaza, remonteaza altfel... in final ajung in pungi in cutii. Probabil tot pe comanda cel mai sigur. Sa ne arati si noua te rog cand gasesti ceva. Nu ca as avea unde sa le mai pun
Asa de amuzament si pasiune: anul trecut de ziua lui (10 ani - 17 martie) am fost la Brasov si a dorit un lego masina, tehnics. A fost in jur de 500 lei. Ideea este ca noi 3 (eu, sot si celalalt copil) am plecat la piscina si el a ramas in camera sa construiasca masina. I-a luat vreo 5 ore, cand am venit era si suparat ca nu a apucat s-o termine si am venit prea repede.

Asa de amuzament si pasiune: anul trecut de ziua lui (10 ani - 17 martie) am fost la Brasov si a dorit un lego masina, tehnics. A fost in jur de 500 lei. Ideea este ca noi 3 (eu, sot si celalalt copil) am plecat la piscina si el a ramas in camera sa construiasca masina. I-a luat vreo 5 ore, cand am venit era si suparat ca nu a apucat s-o termine si am venit prea repede.

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Am postat pe undeva comoda pe care am transformat-o in dulap pentru lazile cu piese pe care le sortasem dupa culori. Le-am adus bucati de pe unde am tot fost si incercam sa mai refacem din ele.
Avem multe seturi construite si nu vreau sa le tin in spatii deschise...nenorocire daca se pune praf pe ele. Am vazut ceva la ikea, nu ma multumeste pe deplin din cauza ca nu au decat alb...si bineinteles transportul ala astronomic.
Buna dimineata intr-o noua saptamana!
Mai intai,conform ritualului,cafeaua:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lego pentru copii?!Credeti ca pentru adulti nu?Eu i-am facut o bucurie fiului meu la 38 de ani aducandu-i un lego Star Wars.In copilarie lego era jocul preferat,alaturi de soldatei.Si o gluma:-Vai,ce desteapta sunt,am construit masina asta intr-o ora,desi pe cutie scrie 3 ani!
Sa aveti o saptamana usoara si o zi de luni care sa treaca repede!
Mai intai,conform ritualului,cafeaua:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lego pentru copii?!Credeti ca pentru adulti nu?Eu i-am facut o bucurie fiului meu la 38 de ani aducandu-i un lego Star Wars.In copilarie lego era jocul preferat,alaturi de soldatei.Si o gluma:-Vai,ce desteapta sunt,am construit masina asta intr-o ora,desi pe cutie scrie 3 ani!
Sa aveti o saptamana usoara si o zi de luni care sa treaca repede!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4674
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Buna dimineata.
O saptamana frumoasa va doresc. Spor in tot ce doriti sa faceti.
O saptamana frumoasa va doresc. Spor in tot ce doriti sa faceti.

LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3563
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Buna dimineata!!! da, ai mare dreptate Dorulet!
Sa va traiasca copii, sa va bucurati de ei!!!
Va pup, o saptamana minunata va doresc!
Sa va traiasca copii, sa va bucurati de ei!!!
Va pup, o saptamana minunata va doresc!
Lego n-are varsta, asta e unul dintre motivele pentru care sustin ca merita banii.
Sa inceapa o saptamana fantastica!
Lego n-are varsta, asta e unul dintre motivele pentru care sustin ca merita banii.
Sa inceapa o saptamana fantastica!
Buna dimineata!
Buna gluma cu "pe cutie scrie 3 ani"
Asa am aflat ca din 10 august 1932, Billund, Danemarca s-a nascut LEGO! 1932....ce varsta aproape 87 de ani
Cred ca sunt jucariile cele mai dorite si cele mai educative pentru creativitate. O idee pentru o aniversare...nu am mai cumparat lego de mult timp...
O cafea va las si eu pentru a putea depana amintiri...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Buna gluma cu "pe cutie scrie 3 ani"

Asa am aflat ca din 10 august 1932, Billund, Danemarca s-a nascut LEGO! 1932....ce varsta aproape 87 de ani
Cred ca sunt jucariile cele mai dorite si cele mai educative pentru creativitate. O idee pentru o aniversare...nu am mai cumparat lego de mult timp...
O cafea va las si eu pentru a putea depana amintiri...
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Neata!
Acum exista si colectia lego friends pentru fete, dar sunt multe fete care prefera ninjago sau chiar city. Preferatele mele sunt creator 3in1 (din acelasi set se pot face 3 modele diferite) si super heroes. (v-am lasat la bancuri ... inventia piticului, pe mine m-a amuzat teribil de-aia am pus-o acolo)
O zi faina!!!
Acum exista si colectia lego friends pentru fete, dar sunt multe fete care prefera ninjago sau chiar city. Preferatele mele sunt creator 3in1 (din acelasi set se pot face 3 modele diferite) si super heroes. (v-am lasat la bancuri ... inventia piticului, pe mine m-a amuzat teribil de-aia am pus-o acolo)
O zi faina!!!
Acum nici atat nu cred ca ar vrea Lego. Are 17 ani. Ma bucur ca citeste.

LRodica- Atotcunoscător
-
O zi faina fetelor, m-ati binedispus! 

Asta a fost ieri.Acum,fiind dimineata,vin cu cafeaua:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Va fi,cu siguranta,o zi cu spor si sanatate pentru toata lumea!Sa aveti o zi excelenta!
Asta a fost ieri.Acum,fiind dimineata,vin cu cafeaua:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Va fi,cu siguranta,o zi cu spor si sanatate pentru toata lumea!Sa aveti o zi excelenta!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
Multumim Dorulet.
Multumim Dorulet.

LRodica- Atotcunoscător
-
Neata!
Toata lumea ieri a fost ocupata cu vreme frumoasa?
Sa inceapa un weekend bun!
Toata lumea ieri a fost ocupata cu vreme frumoasa?
Sa inceapa un weekend bun!
Ultima editare efectuata de catre vlad_mom in Vin 22 Feb 2019, 9:27 am, editata de 1 ori
LRodica- Atotcunoscător
-
Seara buna!
Ieri da, frumos, mirosea a primavara...dar in calendar e iarna si acum e si afara o vantoasa de zapada, de nu-ti vine sa deschizi geamul! Nu mai zic sa iesi pe usa!
Asa ca ceai langa foc si o carte si andrele si muzica buna!
Ieri da, frumos, mirosea a primavara...dar in calendar e iarna si acum e si afara o vantoasa de zapada, de nu-ti vine sa deschizi geamul! Nu mai zic sa iesi pe usa!
Asa ca ceai langa foc si o carte si andrele si muzica buna!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Valeu! Acum ca ai zis m-am uitat pe geam... zapadaaaa! Cand am ajuns noi acasa pe la 8 seara nu era nimic, dupa 4 ore e zapada si suiera crivatul de Mangalia ...
Bine ca pe drum a fost binisor, exceptand chestiile alea verzi dintre sensuri de pe autostrada care cam cadeau ca frunzele toamna...
Dar....zennnn, zennn....cu iubire, cu iubire.... trebuie sa existe si o parte plina a paharului...
Avem motive intemeiate sa punem vin la fiert! Asta era!
Bine ca pe drum a fost binisor, exceptand chestiile alea verzi dintre sensuri de pe autostrada care cam cadeau ca frunzele toamna...
Dar....zennnn, zennn....cu iubire, cu iubire.... trebuie sa existe si o parte plina a paharului...
Avem motive intemeiate sa punem vin la fiert! Asta era!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata la amiaz
.
Multumim Dorulet.
Frig si la noi. Acum nu mai bate vântul. E mult mai bine.
O duminică linistită si o saptamana care vine cu spor si sănătate.

Multumim Dorulet.
Frig si la noi. Acum nu mai bate vântul. E mult mai bine.
O duminică linistită si o saptamana care vine cu spor si sănătate.

LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
Inca e frig,masinile sunt pudrate cu alb,dar mai sunt doar 3 zile si februarie va intra in albumul cu amintiri...
Celor care sunteti la serviciu,o zi usoara,faceti o pauza mica,pentru cafea alaturi de noi:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sa aveti o zi excelenta,pe oriunde va duc pasii!
Inca e frig,masinile sunt pudrate cu alb,dar mai sunt doar 3 zile si februarie va intra in albumul cu amintiri...
Celor care sunteti la serviciu,o zi usoara,faceti o pauza mica,pentru cafea alaturi de noi:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sa aveti o zi excelenta,pe oriunde va duc pasii!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
Multumim.
Multumim.

LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!!!! 3 zile si gata, martisorul!!! si eu nu am facut nimic
Am cumparat de la targ ghiocei modelati si o sa-mi fac cercei. In rest am cumparat bratarele
pentru copii.
Va pup, spor maxim!!!

Va pup, spor maxim!!!

» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti