Costume carnaval (VI)
+25
dorina narita
dadah
Uca
LRodica
danabarbu2007
kabunta
mlizeta
gaza
Floren
Samarineanca
ionela07
piciul
valentinadof
Admina
Gianina4ever
carmenzoe
pand_ora77
zahariaelouise
thecrazyevill666
danae
zylv
europolis
hope
Camy
BiancaBellyDance
29 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Costum serbare gradinita
Buna seara,
Rog idei pentru costum serbare grădinița - personaj Ileana Consanzeana.
Va mulțumesc.
Rog idei pentru costum serbare grădinița - personaj Ileana Consanzeana.
Va mulțumesc.
dadah- helper
-
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 43
Localizare : tgv
Data de inscriere : 01/06/2014
LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3493
Varsta : 55
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Re: Costume carnaval (VI)
Buna seara,
Nu am mai reusit sa scriu de multa vreme, nici timp de lucru nu mai am, asa ca nu am mai avut pe ce sa discut. Mi-am facut in sfarsit o rochie noua de scena, cu corset (balene metalice). Sper sa va placa si voua tot atat pe cat imi place mie
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
P.S. De ce nu mai merge sa pun poze de pe photobucket si unde au disparut pozele urcate mai demult?
Nu am mai reusit sa scriu de multa vreme, nici timp de lucru nu mai am, asa ca nu am mai avut pe ce sa discut. Mi-am facut in sfarsit o rochie noua de scena, cu corset (balene metalice). Sper sa va placa si voua tot atat pe cat imi place mie

P.S. De ce nu mai merge sa pun poze de pe photobucket si unde au disparut pozele urcate mai demult?
Sa-ti aduca noroc!
A iesit fain si ai revenit la o silueta de vis!
Pozele mai vechi se pare ca sunt proprietatea lor....si ori cer bani ori au dat faliment....nu stiu exact, dar e o problema de luni de zile.
Si e un disconfort pentru toata lumea. Cine a fost destept si si-a facut un portofoliu pe google, au acum toate intr-o biblioteca.
A iesit fain si ai revenit la o silueta de vis!
Pozele mai vechi se pare ca sunt proprietatea lor....si ori cer bani ori au dat faliment....nu stiu exact, dar e o problema de luni de zile.
Si e un disconfort pentru toata lumea. Cine a fost destept si si-a facut un portofoliu pe google, au acum toate intr-o biblioteca.
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Si mie imi place rochia ta. Sa o porti sanatoasa.

LRodica- Atotcunoscător
-
Foarte frumoasa rochia, multa munca pe ea! felicitari!
dorina narita- Junior
-
Numarul mesajelor : 378
Varsta : 59
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 09/09/2012
Buna seara. Nu știu dacă este închis topicul. Rog a se muta postul meu la secțiunea care trebuie. Am făcut un costum de Pinocchio. In 8 ore. Fara tipare, doar după poze și cusut și măsurat direct pe model. Băiatul meu de 6 ani și jumătate. Este realizat din satin, partea galbenă și vesta, la vesta am pus funda de satin de 2cm pe margine iar pantalonii sunt dintr-un material Batos cel roșu, nu știu exact denumirea, cel negru este finut cu dungi mici albe, iar decorațiunile sunt din funde de satin de 0,5 și 2cm cea de pe margine. Nu am reușit să fac sistemul de închidere la bluziță. Decât am dublat marginile la piept cu banda viesline. Și am capsat. Mai aveam 20 min să ajungem la școală când am terminat. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
La mânecile de la bluzica am improvizat o încrețitură. Nu știu să croiesc mâneci. Am pus două bucăți dreptunghiulare cusute in loc de mânecă și apoi am pus elastic subțire în tiv. Și a ieșit o mânecuță bufantă. A fost lăudat pentru costum .
La mânecile de la bluzica am improvizat o încrețitură. Nu știu să croiesc mâneci. Am pus două bucăți dreptunghiulare cusute in loc de mânecă și apoi am pus elastic subțire în tiv. Și a ieșit o mânecuță bufantă. A fost lăudat pentru costum .
Michelle88- Junior
-
Numarul mesajelor : 332
Varsta : 35
Localizare : Chirnogi
Data de inscriere : 21/02/2012
diada apreciază acest mesaj
A iesit foarte frumos costumul
Si 'Pinochio' e tare dragalas.
Si 'Pinochio' e tare dragalas.

LRodica- Atotcunoscător
-
Bravo!!!
I-ai facut pana si dunga laterala la pantalon! Te-ai chinuit ceva , stiu ca nu e usor sa faci o replica dupa ceva ce exista, si mai ales dupa ceva ce exista in desene animate (unde nu se aplica legile fizicii... fundele stau de parca-s ciment).
I-ai facut pana si dunga laterala la pantalon! Te-ai chinuit ceva , stiu ca nu e usor sa faci o replica dupa ceva ce exista, si mai ales dupa ceva ce exista in desene animate (unde nu se aplica legile fizicii... fundele stau de parca-s ciment).
diada apreciază acest mesaj
Super ti-a iesit, felicitari! Am urat serbarile si ale mele si ale copiilor! Atatea pretentii, costume! Noi stim sa le facem, dar altii le inchiriaza.
Atunci cand nu are costum, copilul se simte frustrat...
Atunci cand nu are costum, copilul se simte frustrat...
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Da, a fost ai la noi situație de genul, nu au reușit să facă costume la timp. La funda am avut o sclipire de moment cu tule și o fundiță de satin aceeași culoare. A stat impecabil. Nu am avut timp si de botosi. Așa rău mi-a părut. A avut până și dres in picioare sa para de lemn. Cred că mia reușit cat de cat. A, da și la bretele nu am mai avut material sa le fac fix ca in poza. Per total a fost ok. Primul costum. Vedem pe viitor ce mai avem de făcut.
Michelle88- Junior
-
Foarte frumos si fidel fata de original! Si copilasul si-a intrat in rol, asa imi pare

Eu a trebuit sa fac ceva pentru o zi in biblioteca, am aflat seara pana dimineata si chiar daca nu era asa in scurt poate tot asta faceam...
Fiecare copil trebuia sa fie un personaj. Ema-Pinocchio. Am taiat niste pantaloni ce ii ramasesera mici, am facut bretele din partea de jos, restul am improvizat sa dau aerul personajului

Eu a trebuit sa fac ceva pentru o zi in biblioteca, am aflat seara pana dimineata si chiar daca nu era asa in scurt poate tot asta faceam...
Fiecare copil trebuia sa fie un personaj. Ema-Pinocchio. Am taiat niste pantaloni ce ii ramasesera mici, am facut bretele din partea de jos, restul am improvizat sa dau aerul personajului

michelinebeaulieu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1217
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/09/2011
Michelle88 apreciază acest mesaj
Foarte frumos costumul. Îmi place și mai mult modelul . :Heart:
Michelle88- Junior
-
Si mie imi place puiul tau cuminte!

michelinebeaulieu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1217
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/09/2011
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3

» COSTUME CARNAVAL(2)
» Costume carnaval (V)
» Costume carnaval (3)
» COSTUME CARNAVAL(1)
» Costume Carnaval (4)
» Costume carnaval (V)
» Costume carnaval (3)
» COSTUME CARNAVAL(1)
» Costume Carnaval (4)
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)