Costume Carnaval (4)
+75
Amaliamda
moruna
mari42
cosmina46
CarmenClaudia
amnro
sergiu valentin
crissy77
Cristina Munteanu
pavady
monabia14
Uca
olguta cusma
anc@
afilimonb
mari01
tiana
geany
oliviamar
Angelica18
mnarcisa
smihaelaviorica
marina40
rob roy
gaza
MagdaMarin
Cristache
culea mirela
tinap
diada
ancabanu
aidil
emmancita
iriclau
coripin
cory74
feliciagl
stoy
Motzu
valentinadof
Lucia Ro
gabriela1554
geo
arielas
marabr
LYNDA
europolis
teisoara
aurishta
cretu_veronica22
godeta
MihaelaT
firicel
ismi3ismi
anasia
symos
SilviaDumitrescu
zahariaelouise
pufoi
Dodo-pui
Panea Laura
rosita
Karina33
elenaveronica
Lydie
danae
Minerva21
Admina
Gianina4ever
andegelia
clodi
anigherman
adriuta
Marry
elena_florescu
79 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Costume Carnaval (4)
Capitole anterioare:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
superbe creatii!!!
are cineva tipar pentru costum de leu???multumesc anticipat!
Ultima editare efectuata de catre Uca in Lun 28 Noi 2011, 1:48 pm, editata de 1 ori (Motiv : despărţit capitole)
elena_florescu- helper
-
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 43
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/11/2009
Re: Costume Carnaval (4)
Karina totul la superlativ.Meriti mii de

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Foarte frumoase costumasele Karina, multa munca si imaginatie

adriuta- Ucenic
- Numarul mesajelor : 242
Localizare : acasa
Data de inscriere : 17/09/2011
Superbe costumatii ati mai facut in ultima vreme. Felicitari tuturor!
Ati putea, va rog, sa ma ajutati cu un model de costum de ciocanitoare pentru fetite? Multumesc!
Ati putea, va rog, sa ma ajutati cu un model de costum de ciocanitoare pentru fetite? Multumesc!
anigherman- Junior
-
Numarul mesajelor : 321
Varsta : 41
Localizare : TARGU MURES
Data de inscriere : 28/02/2010
Karina, sunt tare reusite costumatiile! Rochia 3in1 este super bibilita! Imi place cum te-ai descurcat cu bie-ul, o sa tin minte pentru cand am nevoie.
Cum nu am mai intrat demult, am avut ce vedea pe site....o minunatie de creatii.
Am modificat un alt costum de serbare si am facut un costum de morcov cu care fetita mea a participat la Miss Toamna. I-am facut si un morcovel haios. Sper sa va placa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am modificat un alt costum de serbare si am facut un costum de morcov cu care fetita mea a participat la Miss Toamna. I-am facut si un morcovel haios. Sper sa va placa.
anigherman- Junior
-
E foarte haios si frumos,Ani!
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Vai ce morcov cuminte ai Ani!
Desi nu avem zapada o sa avem un mic omulet de zapada... cu rochita
Tinuta inca nu e completa insa ce a fost mai greu am facut.
Abia astept sa vad pitica imbracata cu costumul. Poza nu e reusita.. e facuta seara la lumina becului si sunt o gramade de umbre... palaria are borurile destul de mici dar in poza par ca sunt mari din cauza umbrei. aa si rochia e alba nu galbena
Desi nu avem zapada o sa avem un mic omulet de zapada... cu rochita

Tinuta inca nu e completa insa ce a fost mai greu am facut.
Abia astept sa vad pitica imbracata cu costumul. Poza nu e reusita.. e facuta seara la lumina becului si sunt o gramade de umbre... palaria are borurile destul de mici dar in poza par ca sunt mari din cauza umbrei. aa si rochia e alba nu galbena

Multumesc mult, fetelor!
Ce frumusete de omulet de zapada!
Si eu sunt tot pe aceeasi idee, ca sa zic asa, ca fetele, indiferent de ce costum poarta, sa aiba si fustita/rochita. Astfel ca mi-e asa de greu sa ma gandesc la un costumas de ciocanitoare pentru fetita mea... Dar pana la urma tot voi gasi eu ceva sa fac... sper doar sa iasa bine.
Ce frumusete de omulet de zapada!
Si eu sunt tot pe aceeasi idee, ca sa zic asa, ca fetele, indiferent de ce costum poarta, sa aiba si fustita/rochita. Astfel ca mi-e asa de greu sa ma gandesc la un costumas de ciocanitoare pentru fetita mea... Dar pana la urma tot voi gasi eu ceva sa fac... sper doar sa iasa bine.

anigherman- Junior
-
Ani e draguta foc morcovitza ta. Sa-ti creasca mare si tu sa-i mai lucrezi lucrusoare.
Clodi, imi place rochita. Sa ne-o arati imbracata, sa fie mai completa imaginea.
Noi o sa fim caprioara la serbarea de sfarsit de an. Nu am idei dar deja caut materiale bej-maro, sa vedem. Cred ca o sa fie colanti sigur si body, dar si o fustita sa nu para paianjen, nu caprioara.
Clodi, imi place rochita. Sa ne-o arati imbracata, sa fie mai completa imaginea.
Noi o sa fim caprioara la serbarea de sfarsit de an. Nu am idei dar deja caut materiale bej-maro, sa vedem. Cred ca o sa fie colanti sigur si body, dar si o fustita sa nu para paianjen, nu caprioara.

Help!!!!
Sunt in pana de idei pentru un costum de Craciun care sa reprezinte fagul. Ma poate ajuta cineva? Am vazut ca sunteti tare pricepute, dar din pacate pentru mine nu am vazut nici macar un costum de fag.
Sunt in pana de idei pentru un costum de Craciun care sa reprezinte fagul. Ma poate ajuta cineva? Am vazut ca sunteti tare pricepute, dar din pacate pentru mine nu am vazut nici macar un costum de fag.
Minerva21- helper
- Numarul mesajelor : 2
Localizare : buzau
Data de inscriere : 08/11/2011
Cred ca serbarile copiilor sunt, de fapt, teste de creativitate pentru parinti
Am gasit ceva pe net dar nu stiu prin ce s-ar remarca fagul ca sa zici ca unul e mai potrivit
La urmatorul nici nu cred ca inteleg costumul..

La urmatorul nici nu cred ca inteleg costumul..
Ultimul mi se pare mai mult costum de Halloween desi nu imi imaginez ce este!
Admina sigur iti trebuie si codita pentru caprioara. Era sa zic coarne, dar apoi mi-am dat seama ce scriam!

Admina sigur iti trebuie si codita pentru caprioara. Era sa zic coarne, dar apoi mi-am dat seama ce scriam!

Multumesc pentru sugestii. Al doilea model seamana mai mult cu ce m-am gandit si eu. Primul si ultimul le-am gasit si eu pe net, dar nu mi se par deosebite. Cred ca voi face un pantalon maro, o pelerina verde sau un maro deschis-ruginiu din satin pe care voi aplica frunze asemanatoare fagului. Iar pe cap o coronita din satin cu frunze aplicate. Nu este atat de deosebit pe cat mi-as fi dorit dar chiar nu am alta idee.
Mai cer ajutorul pentru pelerina... daca stie cineva cum se construieste tiparul.
Mai cer ajutorul pentru pelerina... daca stie cineva cum se construieste tiparul.
Minerva21- helper
- Numarul mesajelor : 2
Localizare : buzau
Data de inscriere : 08/11/2011
Voi prelua si eu ideea de pelerina, multumesc. Insa nepotica vrea neaparat guler. Cu ce sa dublez ca sa stea in sus? E exclus carton.
Lydie- helper
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/12/2009
Exista dosarele de plastic cu prima coperta transparenta. Eu am cusut partea colorata la mijloc, masina coase prin folie ca nu e prea groasa.
Rochita Alba ca Zapada- m-am apucat de ea ieri seara si acum am terminat-o, ca am lucrat in reprize-am lucrat-o in trei piese dintr-un material de calitate si vreau sa fie un cadou supriza pentru o fetita de patru ani care adora personajul
elenaveronica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 280
Data de inscriere : 30/01/2011
ElenaVeronica, ai scapat usor! Imi plac culorile materialelor si pelerina.
Si eu tot Alba Ca Zapada fac, pentru o fetita de 5 ani. Insa, pieptarul trebuie sa fie neaparat din catifea albastra, cu rosu la mijloc, maneca nu poate fi decat bufanta, fusta trebuie incretita cat mai mult, poate chiar dublata, si neaparat lunga pana in pamant, de gulerul de la pelerina v-am spus. Si snur auriu, ca nu se poate fara!
Copiii de astazi sunt mai informati ca noi, cand vine vorba de costume!
Si eu tot Alba Ca Zapada fac, pentru o fetita de 5 ani. Insa, pieptarul trebuie sa fie neaparat din catifea albastra, cu rosu la mijloc, maneca nu poate fi decat bufanta, fusta trebuie incretita cat mai mult, poate chiar dublata, si neaparat lunga pana in pamant, de gulerul de la pelerina v-am spus. Si snur auriu, ca nu se poate fara!

Lydie- helper
- Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 08/12/2009
Sa va zic cum am facut gulerul de la pelerina-dintr-un material alb, am decupat de 2 ori forma unui trapez, apoi l-am cusut pe margine cu cusatura decorativa rosie, am lasat 1 cm si am mai facut un rand de cusaturi paralele cu cele de pe lateral , iar intre ele am folosit pe post de "balene" doua tortite de la galetusele de smantana din comert, ca aveau curbura potrivita
initial ma gandeam la sarma groasa , dar m-am temut sa nu rugineasac cu timpul

initial ma gandeam la sarma groasa , dar m-am temut sa nu rugineasac cu timpul
elenaveronica- Ucenic
-
Motzu fustele alea din tulle au fost purtate peste costum de baie negru, din garderoba manechinei.
Rosita am primit pozele cu dansatorii asa ca ma laud cu ele! In varianta verde n-au avut cand se schimba, la alta ocazie vor incerca si verianta doi.
Pozele sunt facute in timpul dansului, am ales si eu in care se vad mai bine tinutele.
Rosita am primit pozele cu dansatorii asa ca ma laud cu ele! In varianta verde n-au avut cand se schimba, la alta ocazie vor incerca si verianta doi.
Pozele sunt facute in timpul dansului, am ales si eu in care se vad mai bine tinutele.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Karina, superbe pozele

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Karina, ce frumosi sunt! Costumele sunt foarte frumoase dar si mai bine vin pe ei!

foarte frumoase costumatiile, karina!excelent lucrate si sigur s-au economisit o gramada de bani in locul unor costume din comert!
de parca nu eram destul de presata, astazi mi-a venit la proba o prietena cu fetita ei de 2 ani si jumatate, ca sa-i fac un costumas de minnie mouse si mi-a dat si modelul pe care il voia. din fericire, am dat o raita in oras si am gasit singurul material pe fond rosu cu buline albe si pentru un metru de bumbac ordinar am dat 42 lei?!bine ca nu a intrat la apa si m-am apucat de treaba.
pe net, rochita si urechiusele de pe o bentina erau vreo 180 lei.eu o sa-i ofer in dar manopera si sa dea Domnul sa-mi iasa si mamica sa fie multumita
de parca nu eram destul de presata, astazi mi-a venit la proba o prietena cu fetita ei de 2 ani si jumatate, ca sa-i fac un costumas de minnie mouse si mi-a dat si modelul pe care il voia. din fericire, am dat o raita in oras si am gasit singurul material pe fond rosu cu buline albe si pentru un metru de bumbac ordinar am dat 42 lei?!bine ca nu a intrat la apa si m-am apucat de treaba.
pe net, rochita si urechiusele de pe o bentina erau vreo 180 lei.eu o sa-i ofer in dar manopera si sa dea Domnul sa-mi iasa si mamica sa fie multumita
elenaveronica- Ucenic
-
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» COSTUME CARNAVAL(2)
» Costume carnaval (V)
» Costume carnaval (VI)
» Costume carnaval (3)
» COSTUME CARNAVAL(1)
» Costume carnaval (V)
» Costume carnaval (VI)
» Costume carnaval (3)
» COSTUME CARNAVAL(1)
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti