Ne bem cafeaua împreuna (43)
+48
AlinaJ.Bijoux
bisisica bijuterii
Giobsy
Day
macanetu
MagdaMarin
LRodica
michelinebeaulieu
valentinadof
aurishta
Greteledelweiss
Adela Ispas
dragan mirela
daniela60
lennny
flori de camp
CarmenClaudia
gaza
vicki
mihulmic
teisoara
tomari
Muravka
danniela
Gabry_ela
Tache Marilena
32vali
Adelaida
piciul
Celya_f40
ela_v
diada
Andata
AcidoR
adriuta
Steluzza
greieras
ema
Gabica
Dorulet
Giorgi
flori balteanu
betymi72
Michelle88
Tigrisor
Gianina4ever
lacrisel
Flyhighone
52 participanți
Pagina 5 din 30
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua împreuna (43)
La multi ani ''Andrelelor" cum zicea cineva!!!!
Se pare ca a nins in toata tara???
Se pare ca a nins in toata tara???
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna dimineata si la multi ani celor cu numele sf Andrei
Va multumesc inca o data pentru incurajari Vad ca face mici progrese dar depinde mult de el cat exerseaza mana Cat stau cu el il oblig sa o foloseasca atat cat poate A inceput sa-si aminteasca cum se fac literele De citit citeste bine...Sa vedem ce va mai fi Daca mi-l dau acasa va fi mai usor ca il pot supraveghea si voi putea lucra cu el
O duminica frumoasa sa aveti si sanatate maxima
Va multumesc inca o data pentru incurajari Vad ca face mici progrese dar depinde mult de el cat exerseaza mana Cat stau cu el il oblig sa o foloseasca atat cat poate A inceput sa-si aminteasca cum se fac literele De citit citeste bine...Sa vedem ce va mai fi Daca mi-l dau acasa va fi mai usor ca il pot supraveghea si voi putea lucra cu el
O duminica frumoasa sa aveti si sanatate maxima
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Ema ma bucur ca ai vesti bune! Sa ai rabdare si sa-i dai putere! Sanatate maxima si tie!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
piciul- Atotcunoscător
-
LA MULTI ANI ,ROMANIA!
LA MULTI ANI ROMANCELE MELE FORUMISTE!
Multumim de cafea Piciule ,foaaarte buna e
Sa va fie ziua frumoasa,eu am in plan sa ies la festivitati,sa vad ce o fi prin oras
LA MULTI ANI ROMANCELE MELE FORUMISTE!
Multumim de cafea Piciule ,foaaarte buna e

Sa va fie ziua frumoasa,eu am in plan sa ies la festivitati,sa vad ce o fi prin oras

macanetu- Senior
-
Numarul mesajelor : 585
Varsta : 49
Localizare : Rm.Valcea
Data de inscriere : 11/07/2010
La multi ani oriunde v-ati afla!
ema- Atotcunoscător
-
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Buna dimineata ,dragelor! Iata cafeaua mea.De-adevaratelea
In sfarsit am gasit o utilitate placuta zapezii....imi racoreste cafeaua ,sa nu fac riduri 
Sa aveti o zi asa cum va doriti,si nu uitati ca viata e frumoasa,indiferent ce ne ofera
Gasiti voi acolo,inauntru,ceva-ul care sa va faca sa functionati cu zambetul pe buze 
Buna dimineata ,dragelor! Iata cafeaua mea.De-adevaratelea

Sa aveti o zi asa cum va doriti,si nu uitati ca viata e frumoasa,indiferent ce ne ofera

Multumim de cafea!O zi frumoasa tuturor!
Aici inca ninge si un alb stralucitor s-a asternut peste tot .
Aici inca ninge si un alb stralucitor s-a asternut peste tot .
Giorgi- Maestru
- Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010
Buna dimineata
Aaaaaaaaa, zapada Cred ca va ajunge si pe la mine cat de curand pentru ca e nor si e extrem de frig Mi-am adus barbatul acasa aseara asa ca nu-i mai am grija si nici nu mai am de umblat pe drumuri
O zi frumoasa si linistita sa avem si spor la treburi ca se apropie sarbatorile
Aaaaaaaaa, zapada Cred ca va ajunge si pe la mine cat de curand pentru ca e nor si e extrem de frig Mi-am adus barbatul acasa aseara asa ca nu-i mai am grija si nici nu mai am de umblat pe drumuri
O zi frumoasa si linistita sa avem si spor la treburi ca se apropie sarbatorile
ema- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
Ema sa-l faci sanatos si sa va bucurati impreuna de feeria iernii!
O zi buna!
Sanatate maxima!
P.S. Eu m-am captusit cu o raguseala, dupa raceala trasa vineri....azi mi-am propus sa-mi iau un caiet si o sa scriu....sa vad daca pot comunica asa! Afara ninge linistit si sunt 0 grade!
Ema sa-l faci sanatos si sa va bucurati impreuna de feeria iernii!
O zi buna!

P.S. Eu m-am captusit cu o raguseala, dupa raceala trasa vineri....azi mi-am propus sa-mi iau un caiet si o sa scriu....sa vad daca pot comunica asa! Afara ninge linistit si sunt 0 grade!
piciul- Atotcunoscător
-
Bună dimineaţa
Ema mă bucur pentru tine... important este să-şi revină să vă simţiţi bine împreună.
Sănătate multă tuturor.
Aici plouă, ieri am curăţat greu chiciura de pe parbriz.
Azi dimineaţă a spălat ploaia toată maşina...
Eu aştept cu nerăbdare primăvara.
Ema mă bucur pentru tine... important este să-şi revină să vă simţiţi bine împreună.
Sănătate multă tuturor.
Aici plouă, ieri am curăţat greu chiciura de pe parbriz.
Azi dimineaţă a spălat ploaia toată maşina...
Eu aştept cu nerăbdare primăvara.
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Buna ziua! Ca dimineata s-a dus....azi am bantuit prin ploaie,va vine sa credeti? Am luat orasul de la un capat pana la celalalt la picior,degeaba,adica nu in cautarea a ceva,si nici macar prin magazine.Am mers,pur si simplu,prin ploaie.Fara umbrela. A fost bine,eu cu mine...acum sunt acasa la caldurica si vreau sa ma apuc de ceva perlute 

Buna ziua spun si eu
Piciu, Gabica sa va auda Dumnezeu si sa va insanatositi si voi cat mai repede
Ziceam ca la mine se pregateste de primii fulgi dar vad ca a plouat asta noapte Aseara tarziu mi-am decorat prin casa ca pentru Craciun E mai vesel asa, mai intim si ma gandec ca face bine la starea generala
O zi minunata in continuare, cu spor si imaginatie la harnicute si cu multa sanatate la bolnavioare
Piciu, Gabica sa va auda Dumnezeu si sa va insanatositi si voi cat mai repede
Ziceam ca la mine se pregateste de primii fulgi dar vad ca a plouat asta noapte Aseara tarziu mi-am decorat prin casa ca pentru Craciun E mai vesel asa, mai intim si ma gandec ca face bine la starea generala
O zi minunata in continuare, cu spor si imaginatie la harnicute si cu multa sanatate la bolnavioare
ema- Atotcunoscător
-
Buna dimineata! Am 37 cu 3 la termometru electronic....am o zi plina si cu stat afara si maine e si mai grea....nici gand sa pot lipsi! O sa treaca si asta! Am o cafea la bord si sa vad ce hapuri pot sa iau! Afara 0 grade, dar e flescaiala! O zi plina de impliniri si bucurii! Sa incepem ornarea cum a zis Ema
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sanatate!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sanatate!
piciul- Atotcunoscător
-
Buna dimineata,doamnelor!
Sanatate celor bolnavioare,sa va reveniti in puteri cat mai repede!
Ieri a fost o zi insorita,daca si astazi va fi,se vor bucura geamurile,ca trec sa le mangai putin.
Un ceai numai bun pentru oricare dintre noi(merge si langa cafea):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi plina de spor!
Sanatate celor bolnavioare,sa va reveniti in puteri cat mai repede!
Ieri a fost o zi insorita,daca si astazi va fi,se vor bucura geamurile,ca trec sa le mangai putin.
Un ceai numai bun pentru oricare dintre noi(merge si langa cafea):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi plina de spor!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4674
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Neataaaaaaaa!!!!!!!!!!
Hai la munca cu voie buna!!!!!
M-am foarte bine-dispus cand am vazut mireasma de sarbatoare din postarile anterioare!!!! Se simt sarbatorile in aer, copiii abia asteapta cadourile (si eu si eu!!!), sa vina zapada sa facem oameni de zapada, sa ne dam cu sania, cu skiurile... sa cante zurgalaii!!!! Nu mai am chef de serviciu... incerc sa fac treaba asa, de ochii soacrei, cum s-ar zice
Piciule - daca ma pui poze de-astea, va trebui sa te prezinti in persoana sa-mi aduci si mie!!!! ca gurita mea e cam asa:
O zi faina si sa zambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!
Hai la munca cu voie buna!!!!!
M-am foarte bine-dispus cand am vazut mireasma de sarbatoare din postarile anterioare!!!! Se simt sarbatorile in aer, copiii abia asteapta cadourile (si eu si eu!!!), sa vina zapada sa facem oameni de zapada, sa ne dam cu sania, cu skiurile... sa cante zurgalaii!!!! Nu mai am chef de serviciu... incerc sa fac treaba asa, de ochii soacrei, cum s-ar zice

Piciule - daca ma pui poze de-astea, va trebui sa te prezinti in persoana sa-mi aduci si mie!!!! ca gurita mea e cam asa:

O zi faina si sa zambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!
lacrisel- Senior
-
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 43
Localizare : Aici!!!!!!!!
Data de inscriere : 11/02/2014
Neata fete.....cam la pranz dar merge ,
Sanatate fetelor , poi ce faceti ....am impresia ca racim in serii pe'aici.....hai fuguta vindeti racela si spor in tot si toate .
Eu pana acum am spalat la geamuri , draperii ,perdele si alte cele ....Spor la treaba Dorulet . Eu mai am dar mai e si maine o zi.....mai degraba saptamana viitoare la ce program am .
Ma duc sa-mi fac un capuccino si sa vedem ce mai fac . Trebuie sa calc .....fac schimb....se bagacineva...spal eu geamuri contra calcat...urasc sa calc ...
Trebuie sa-i fac copchilului costumas de ingeras ....habar nu am cum ...tre sa casc gura pe net...sa ma documentez . Daca aveti vreo idee , sarumana anticipat .
In rest, toate bune ,sanatosi sa fim ca in rest ...sunt detalii .
Sanatate fetelor , poi ce faceti ....am impresia ca racim in serii pe'aici.....hai fuguta vindeti racela si spor in tot si toate .
Eu pana acum am spalat la geamuri , draperii ,perdele si alte cele ....Spor la treaba Dorulet . Eu mai am dar mai e si maine o zi.....mai degraba saptamana viitoare la ce program am .
Ma duc sa-mi fac un capuccino si sa vedem ce mai fac . Trebuie sa calc .....fac schimb....se bagacineva...spal eu geamuri contra calcat...urasc sa calc ...
Trebuie sa-i fac copchilului costumas de ingeras ....habar nu am cum ...tre sa casc gura pe net...sa ma documentez . Daca aveti vreo idee , sarumana anticipat .
In rest, toate bune ,sanatosi sa fim ca in rest ...sunt detalii .
macanetu- Senior
-
Numarul mesajelor : 585
Varsta : 49
Localizare : Rm.Valcea
Data de inscriere : 11/07/2010
Cafele si ceaiuri care mai de care!
Multumim!La buna cafea si ceaiuri in zi de azi !
Multumim!La buna cafea si ceaiuri in zi de azi !
Giorgi- Maestru
Buna ziua la doamne!!
Eu absentez motivat sa stiti!!! Am treaba multa, dar o scot eu la capat!!
Ma doare osul sub genunchi, ma arde parca ia foc, cred ca o sa ploua iar!
Si eu ma gandeam azi cand sa decorez la serviciu, mi-am adus aminte ca nu am instalatie de lumini sa cumpar ca probabil mi-or trebui vreo 4-5. Acasa vor face copii cum vor vrea!!
In rest o zi faina va doresc!!
Eu absentez motivat sa stiti!!! Am treaba multa, dar o scot eu la capat!!
Ma doare osul sub genunchi, ma arde parca ia foc, cred ca o sa ploua iar!
Si eu ma gandeam azi cand sa decorez la serviciu, mi-am adus aminte ca nu am instalatie de lumini sa cumpar ca probabil mi-or trebui vreo 4-5. Acasa vor face copii cum vor vrea!!
In rest o zi faina va doresc!!
danniela- Atotcunoscător
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4674
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Buna dimineata!Multumim de cafea !Sa vina Mosuuul!
Giorgi- Maestru
Buna dimi si de la Slobozia.Pai vine Mosul oricum,dar parca imi placea mai mult cum zicea Danni,cu avionul
V-am zis ca-s Grinch si am ceva cu zapada si frigul,si ploaia si orice face cerul intunecat
Eu vreau doar soare,lumina si veselie 
Sa aveti o zi superba si un weekend plin de evenimente frumoase

Sa aveti o zi superba si un weekend plin de evenimente frumoase

'neata!!
Eu asteptam sa fiu libera si mda, a trebuit sa ii dau liber administratorului ca i-a murit mama vitrega. Acu ce sa fac!!! Trebuie sa ne ajutam. O sa iau saptamana viitoare!!!
Si asa voiam sa spal perdelele!!! Nu de alta dar is cam prafuite!!!
E caaaald la mine, care vine de Craciun??? Pfuuu si am zis ca pun varza la murat, deci iaca am treaba!!!
Eu asteptam sa fiu libera si mda, a trebuit sa ii dau liber administratorului ca i-a murit mama vitrega. Acu ce sa fac!!! Trebuie sa ne ajutam. O sa iau saptamana viitoare!!!
Si asa voiam sa spal perdelele!!! Nu de alta dar is cam prafuite!!!
E caaaald la mine, care vine de Craciun??? Pfuuu si am zis ca pun varza la murat, deci iaca am treaba!!!
danniela- Atotcunoscător
Neataaaaaaaaaa!!!!!
Sunt zapacita de cap! Toata energia de ieri am folosit-o aseara cand m-am apucat de crosetat un covor... si am stat eu pana la 2,30 si am tot mesterit si am ajuns pe la jumatatea lui... si-mi dau seama ca e cam mare, adica trebuia sa incep pe mai putine picioruse primul rand, pentru ca se aduna... offffffffff
Asta e, diseara desfac si ma culc, ca nu o sa pot sta... Oare daca il calc se ma aseaza? nu se aduna foarte mult, numai ca nu-mi place cum sta, se vede ca e larg... of, trebuia sa-i fac o poza sa va arat si voua, dar la ce nervi am avut... bine ce nu l-am aruncat
Asta inseamna ca am fost cuminte si diseara Mosul imi aduce si mie ceva???? Abia astept!!!
SA FITI SI VIU CUMINTI, sa ne aduca la toate/toti!
Va pup ca de obicei!
Sunt zapacita de cap! Toata energia de ieri am folosit-o aseara cand m-am apucat de crosetat un covor... si am stat eu pana la 2,30 si am tot mesterit si am ajuns pe la jumatatea lui... si-mi dau seama ca e cam mare, adica trebuia sa incep pe mai putine picioruse primul rand, pentru ca se aduna... offffffffff

Asta e, diseara desfac si ma culc, ca nu o sa pot sta... Oare daca il calc se ma aseaza? nu se aduna foarte mult, numai ca nu-mi place cum sta, se vede ca e larg... of, trebuia sa-i fac o poza sa va arat si voua, dar la ce nervi am avut... bine ce nu l-am aruncat

Asta inseamna ca am fost cuminte si diseara Mosul imi aduce si mie ceva???? Abia astept!!!

Va pup ca de obicei!

lacrisel- Senior
-
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 43
Localizare : Aici!!!!!!!!
Data de inscriere : 11/02/2014
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 5 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti