Ne bem cafeaua impreuna ! (42)
+42
carmenco
Dodo-pui
samo99ro
mnarcisa
noki
annamarya
mihulmic
Dorulet
piciul
ritame
vero79
betymi72
europolis
fizicuta
valentinadof
ghita
irish05
filipoidana
victoriacus
barbin
AcidoR
nico1206
Cristache
Greteledelweiss
Ginet
Celya_f40
Giobsy
dragan mirela
michelinebeaulieu
nicolae68daniela
Tache Marilena
Giorgi
lacrisel
ema
Gabica
tantza_m
LRodica
AlinaJ.Bijoux
Day
danniela
SilviaDumitrescu
macanetu
46 participanți
Pagina 30 din 31
Pagina 30 din 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4711
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (42)
Neataaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Da, e luni si au inceput copiii scoala!!!!!!!
Nu mai suntem in vacanta, nu mai dormim pana la 8.... trezirea la 6,30.... NASPA pentru mami, ca fetele nu comenteaza... 
Piciule, de cate ori vad asemenea minunatii dulci imi aduc aminte ca trebuie sa merg la dentist
Asta e, mi-am luat inima in dinti si am facut programare pt vineri... Tineti-mi pumnii!!!!!
Spor in toate, ca presupun ca avem muuuuuulta treaba dupa un we in care am stat degeaba - ba ca e sarbatoare ba ca e duminica.... am ramas in urma cu rufele, cu fularele... asta e, ne asteapta o sapt plina
Da, e luni si au inceput copiii scoala!!!!!!!

Piciule, de cate ori vad asemenea minunatii dulci imi aduc aminte ca trebuie sa merg la dentist

Spor in toate, ca presupun ca avem muuuuuulta treaba dupa un we in care am stat degeaba - ba ca e sarbatoare ba ca e duminica.... am ramas in urma cu rufele, cu fularele... asta e, ne asteapta o sapt plina

lacrisel- Senior
-
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 43
Localizare : Aici!!!!!!!!
Data de inscriere : 11/02/2014
Iaaaaa te uita ce dezmat aici! Neataaaaaaaaaaaa
Se pune,da? Sa aveti o zi taaare faina si relaxanta,ca oti(??? ce urat arata scris...asa o fi corect???) fi obosite deja 

Buna fetelor , neata s-a dus de mult ....
Chiar ca e dezmat aici . Tocmai ce am venit de la doctor , Vladut e tare racit , dar ne trece noua... Piciule aceeasi senzatie am si eu de ceva vreme , nu ma impac deloc cu timpul ....dar mai cred si ca nu ma organizez cum trebuie , musai trebuie mobilizare . O saptamana minunata sa aveti cu toate si multa sanatate .
Chiar ca e dezmat aici . Tocmai ce am venit de la doctor , Vladut e tare racit , dar ne trece noua... Piciule aceeasi senzatie am si eu de ceva vreme , nu ma impac deloc cu timpul ....dar mai cred si ca nu ma organizez cum trebuie , musai trebuie mobilizare . O saptamana minunata sa aveti cu toate si multa sanatate .
macanetu- Senior
-
Numarul mesajelor : 585
Varsta : 49
Localizare : Rm.Valcea
Data de inscriere : 11/07/2010
lacrisel- Senior
-
'neata si sanatate multa la muciosi si bonaviori!!!
Pfuuu Lacrisel, pe mine m-ar enerva nenea asta cu cafeaua lui!! In momentul de fata! Cred ca cineva a apasat pe butonul gresit!!!
O zi faina va doresc!!

Pfuuu Lacrisel, pe mine m-ar enerva nenea asta cu cafeaua lui!! In momentul de fata! Cred ca cineva a apasat pe butonul gresit!!!
O zi faina va doresc!!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Danniela, poate sa-ti faca un masaj???? Sa te mai relaxezi un pic...

lacrisel- Senior
-
Hihihi
Am intarziat azi la cafea,din cauza de umblat creanga
La un masaj l-as vrea si eu pe nenea:) Doar atat
Pentru cafea e cam tarziu acum 

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
Dorulet dupa cate vad nu prea ai avut somn. Dar cum e vorba ,,cine se scoala de dimineata departe ajunge''!
Azi am in plan sa termin multe hartoage ca de luni m-am certat cu sefa si n-am chef sa continui si azi! Ce bine o fi ca unul sa dea din gura si unul sa munceasca!
Va doresc o zi excelenta fara stres din partea sefului!
Dorulet dupa cate vad nu prea ai avut somn. Dar cum e vorba ,,cine se scoala de dimineata departe ajunge''!
Azi am in plan sa termin multe hartoage ca de luni m-am certat cu sefa si n-am chef sa continui si azi! Ce bine o fi ca unul sa dea din gura si unul sa munceasca!
Va doresc o zi excelenta fara stres din partea sefului!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Buna dimineata,doamnelor!
Am luat o cafea,multumesc,piciule!
La noi e frumos afara,am vazut multe stele,un satelit si cateva avioane(cam mare aglomeratie pe sus),si ceva nori,dar astept soarele.
Va las si eu micul dejun:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Tuturor,o zi buna!
Am luat o cafea,multumesc,piciule!
La noi e frumos afara,am vazut multe stele,un satelit si cateva avioane(cam mare aglomeratie pe sus),si ceva nori,dar astept soarele.
Va las si eu micul dejun:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Tuturor,o zi buna!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata! Cu cafeaua servita si un asa mic dejun (sa ne ajunga la toate)
ziua este frumoasa!
Zi minunata tuturor!

Zi minunata tuturor!
Daaaa, sa avem spor!!!
Si la mine a tras o ploaie de nu se mai intelegea om cu persoana!!! Acum e soare de parca nu a plouat niciodata!!! Da...maine e vineri, uraaaaaa!!!
Spor la mancat, tricotat, crosetat, hartogarit si nu zic si certat ca la asta nu e bine sa ai spor!!!!
Marilena, las-o in pana ei!!! Ca i-or veni fulgii la loc vreodata!!!
Si la mine a tras o ploaie de nu se mai intelegea om cu persoana!!! Acum e soare de parca nu a plouat niciodata!!! Da...maine e vineri, uraaaaaa!!!
Spor la mancat, tricotat, crosetat, hartogarit si nu zic si certat ca la asta nu e bine sa ai spor!!!!
Marilena, las-o in pana ei!!! Ca i-or veni fulgii la loc vreodata!!!
danniela- Atotcunoscător
Buna dimineata,doamnelor!
Azi e vineeeeeeeeeeeri!!!(Asta o spun pentru cele care au program,orar etc.),iar maine e ziua cea mai frumoasa a saptamanii(pentru ca urmeaza duminica).O cafea,sa ne ajute sa trecem spre weekend:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si,daca ieri a fost un mic dejun mare,azi ceva mai mic(inclusiv pentru cine posteste):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sa fie o zi buna si cu spor!
Azi e vineeeeeeeeeeeri!!!(Asta o spun pentru cele care au program,orar etc.),iar maine e ziua cea mai frumoasa a saptamanii(pentru ca urmeaza duminica).O cafea,sa ne ajute sa trecem spre weekend:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si,daca ieri a fost un mic dejun mare,azi ceva mai mic(inclusiv pentru cine posteste):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sa fie o zi buna si cu spor!

Dorulet- Atotcunoscător
-
'neata!
Sarumana de cafea!!! Pfuuuu iar ploua la mine!! Si e zapuseala si eu nu am chef de nimic!!!
Sarumana de cafea!!! Pfuuuu iar ploua la mine!! Si e zapuseala si eu nu am chef de nimic!!!
danniela- Atotcunoscător
Neata! La mine nu ploua,Danni,facem schimb?
Da,Dorulet,incepe weekendul,sa speram ca va fi vremea buna,ca sa ne putem desfasura in voie
La mine e tot o maaare lipsa de chef,motiv pentru care deja am tv-ul pe muzica,doar-doar mi-oi urni si eu partea grasana din pat,sa plec la bantuit prin citadela :D
N-am nici o treaba urgenta,deci ma plimb,ma cafelesc,stau la vorbe cu prietenele....mai vedem noi ce fac dupa amiaza :D
Sa aveti chef mai mult decat mine

Da,Dorulet,incepe weekendul,sa speram ca va fi vremea buna,ca sa ne putem desfasura in voie

La mine e tot o maaare lipsa de chef,motiv pentru care deja am tv-ul pe muzica,doar-doar mi-oi urni si eu partea grasana din pat,sa plec la bantuit prin citadela :D
N-am nici o treaba urgenta,deci ma plimb,ma cafelesc,stau la vorbe cu prietenele....mai vedem noi ce fac dupa amiaza :D
Sa aveti chef mai mult decat mine

Facem daca ai caldura, mie nu imi place iarna!!!
Chef nici eu nu am, dar daca e musai, apoi musai sa fie!!!!
Sper sa plec mai devreme azi ca ma duc sa plantez copilul la scoala azi se dau premiile pentru anul trecut, si ma intreaba de vin si eu, i-am zis ca nu e ca nu am ce face, la care el, e plictisitor nu?? Ei si m-a mancat sa zic ca da....Si a inceput: daca pentru voi parintii e plictisitor apoi noi copii??? Ce crezi tu????/
Chef nici eu nu am, dar daca e musai, apoi musai sa fie!!!!
Sper sa plec mai devreme azi ca ma duc sa plantez copilul la scoala azi se dau premiile pentru anul trecut, si ma intreaba de vin si eu, i-am zis ca nu e ca nu am ce face, la care el, e plictisitor nu?? Ei si m-a mancat sa zic ca da....Si a inceput: daca pentru voi parintii e plictisitor apoi noi copii??? Ce crezi tu????/
danniela- Atotcunoscător
Neataaaaaa!!!!
Mi-ati simtit lipsa??? hi hi hi
Da, am fost la maaaaaaaarele Targ de Tuism... mai putina lume ca de obicei, dar ce a fost ca de obicei au fost fetitele lui Mazare... era lumea adunata ca la spectacol... pene, plase, tocuri, fetite, tot ce vrei
Mie mi-a placut cel mai mult ca in aceeasi locatie era si targ de produse hoteliere... de la vesela, produse pt bai, pana la draperii, design interior... am cascat gura la tot ce se putea casca si am salivat pe la unele tacamuri... arau superbe!!! Aaaaaa, si am gasit pe un nene care tot vroia sa ma convinga sa cumpar o masa de calcat de vreo 6000 lei, dar singurul lucru de care m-a convins a fost ca si barbatii pot sa calce
asa ca i-am zis ca daca vrea sa cumpar masa, el intra in pret ca la banii astia, clar trebuie sa calce singura!!!!
O zi faina, dragelor!!!! Si sa stiti ca vremea mohorata vine din sud, ca m-a burnitat ieri de am zis ca fac bureti, iar la noi acasa soare si vreme buna
dar azi au venit si norii pe la noi...offffff, SI EU MA DUC LA DENTIST!!!

Vine cineva sa ma tina de manuta?
Mi-ati simtit lipsa??? hi hi hi
Da, am fost la maaaaaaaarele Targ de Tuism... mai putina lume ca de obicei, dar ce a fost ca de obicei au fost fetitele lui Mazare... era lumea adunata ca la spectacol... pene, plase, tocuri, fetite, tot ce vrei

O zi faina, dragelor!!!! Si sa stiti ca vremea mohorata vine din sud, ca m-a burnitat ieri de am zis ca fac bureti, iar la noi acasa soare si vreme buna

Vine cineva sa ma tina de manuta?
lacrisel- Senior
-
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Multumesc, Alina
dragut pisoi!!!

lacrisel- Senior
-
Pisoiul seamana cu Tom al meu!!
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Pagina 30 din 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31

» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
Pagina 30 din 31
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie