Ornamente de Craciun - 6
+35
White_Raven
Iulliana
kabunta
Uca
angelyc
raluk0182
christinuca
ioana soare
Enache Victorita Nicoleta
valentinadof
piciul
Crissy86
vlad_mom
Gabica
bisisica bijuterii
Samarineanca
LRodica
mlizeta
michelinebeaulieu
Andata
aurishta
ancaanca
fiordaliso
anc@
Admina
julix_2007
pufoi
giorgianab
Ladia
gabriela1554
AlinaJ.Bijoux
myky7robc
plapandika
Dorulet
maddy13
39 participanți
Pagina 17 din 20
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Ornamente de Craciun - 6
Nu astept....sunt in proces de creatie, numai ca la mine e cu mai multe etape...ema a scris:Vlad mom, ce mai astepti?

Faini fulgii!
Am fost curioasa cum se lucreaza cu fir Christmas si nu am rezistat tentatiei si mi-am cumparat 50g de rosu si 50 g de alb. Am lucrat cativa fulgi dar nu imi place cum arata firul dupa ce se usuca cu aracet. Am incercat si cu fixativ. Nu e la fel dar tot nu imi place, mai ales rosu, alb arata mult mai bine.
Imi plac in schimb cum arata coronitele facute din acelasi fir. Nu trebuiesc intarite, sau cel putin eu nu le-am intarit.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Imi plac in schimb cum arata coronitele facute din acelasi fir. Nu trebuiesc intarite, sau cel putin eu nu le-am intarit.
LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3595
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Ai facut multe,felicitari,Rodica!De ce vrei sa le intaresti,nu au tinuta?
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4714
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Multumesc.
Da, daca nu le intaresc un pic nu au nici o tinuta. Cele albe sunt ok intarite, dar cele rosii mie nu imi plac. Am dat unei prietene si ei ii plac, si la fiica mea ii plac. Sa le foloseasca sanatoase.
Da, daca nu le intaresc un pic nu au nici o tinuta. Cele albe sunt ok intarite, dar cele rosii mie nu imi plac. Am dat unei prietene si ei ii plac, si la fiica mea ii plac. Sa le foloseasca sanatoase.
LRodica- Atotcunoscător
-
Rodica, nu prea merge bine aracetul dacă nu e bumbac din câte am văzut eu....
Hai că am reușit să termin aseară și am făcut și niște poze în fugă.
Pentru pitic:
Pentru flăcău:
Și pentru noi:
Hai că am reușit să termin aseară și am făcut și niște poze în fugă.
Pentru pitic:
Pentru flăcău:
Și pentru noi:
AMEE apreciază acest mesaj
Waaaaw! Cat sunt de frumoase! Bradutul e superb. Si lampa e super reusita. Din ce ai facut-o?
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Vlad_mom, super toate.
Mie imi place cel mai mult, ornamentul pentru flacau. Imi place masina cum se vede si ma duce cu gandul la vremuri frumoase.
Felicitari.
Mie imi place cel mai mult, ornamentul pentru flacau. Imi place masina cum se vede si ma duce cu gandul la vremuri frumoase.
Felicitari.
LRodica- Atotcunoscător
-
Multam!
Care lampa, Ema? Toate sunt lampi
Toate 3 au instalatie de leduri cu baterii. Presupun ca te referi la stalpul felinar, acolo le-am prins manunchi... stalpul e sulul de carton de la folia de aluminiu, partea de la baza prinde si cutiuta cu bateriile si e construita din pasta de hartie igienica, polistiren, lut cu uscare la aer, felinarul din carton si bete de lemn si hartie semitransparenta. Scara din bete de mancat, oamenii de zapada din bile de polistiren, pasta de hartie igienica, lut cu uscare la aer si fulare din plovar intarit cu aracet.
Nu stiu daca se vede in poza, cea diorama de iarna cu masinuta e ca o cutie, am folosit o rama foto (rama si sticla sunt in fata, dosul in spate si laterale din carton, cutiuta cu bateriile e fixata intr-o parte), bradutii i-am facut din niste lacrimi de polistiren luate anul trecut, masinuta o aveam special pentru diorame (dupa craciun, anul trecut, erau 1,5lei la auchan, e masinuta metalica-jucarie). Am mai folosit masinute, acu 2 ani parca, in alt ornament, tot un camionas de-asta si o berlina.
Iar "bradutul" e polistiren extrudat, bila de polistiren, bat, beteala verde, sarma otelita si fulgi de polistiren....si pasta de hartie igienica, si aracet si vopsea acrilica . Cutiuta cu bateriile e in postament, intrerupatorul e in spate, iar bateriile se schimba pe dedesubt.

Care lampa, Ema? Toate sunt lampi

Nu stiu daca se vede in poza, cea diorama de iarna cu masinuta e ca o cutie, am folosit o rama foto (rama si sticla sunt in fata, dosul in spate si laterale din carton, cutiuta cu bateriile e fixata intr-o parte), bradutii i-am facut din niste lacrimi de polistiren luate anul trecut, masinuta o aveam special pentru diorame (dupa craciun, anul trecut, erau 1,5lei la auchan, e masinuta metalica-jucarie). Am mai folosit masinute, acu 2 ani parca, in alt ornament, tot un camionas de-asta si o berlina.
Iar "bradutul" e polistiren extrudat, bila de polistiren, bat, beteala verde, sarma otelita si fulgi de polistiren....si pasta de hartie igienica, si aracet si vopsea acrilica . Cutiuta cu bateriile e in postament, intrerupatorul e in spate, iar bateriile se schimba pe dedesubt.
M-am gandit ca este cutie, dar din poza nu mi-am dat seama.
Din poza pare mare, chiar, ce dimensiuni are rama.
Oricum e super.
Din poza pare mare, chiar, ce dimensiuni are rama.
Oricum e super.
LRodica- Atotcunoscător
-
Multumesc pt informatii. Intrebasem de lampadar. Esti ingenioasa. Din nimicuri, cu multa rabdare si ingeniozitate, faci minunatiile astea.
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Rodica, sticla e 14/19cm, rama e 1cm grosime.
Ala mic e maxim de incantat de felinarul lui, cand a inceput sa prinda contur si diorama si a vazut el ca e si un drum pentru masina parca o voia si pe asta sa fie tot a lui
Flacaul a zis "oooo, ce frumos, multumesc"....deja foarte multe cuvinte, ceea ce inseamna ca ii place (e un introvertit).
Ala mic e maxim de incantat de felinarul lui, cand a inceput sa prinda contur si diorama si a vazut el ca e si un drum pentru masina parca o voia si pe asta sa fie tot a lui

Muncite cu drag,sunt foarte frumoase si ingenioase!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Deosebite, Vald-mom. Cred ca sunt foarte incantati copiii tai. As vrea sa am si eu asa abilitati.

raluk0182- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 269
Varsta : 41
Localizare : bacau
Data de inscriere : 27/12/2009
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Multam mult! Gata cu ornamentele pe anul asta, semineul cred ca va ramane pe alta data, cand imi va veni ideea salvatoare din ce sa-l fac.
Vlad-mom, nu la tine am vazut un semineu din Jumbo?
Vrei sa faci altul?
Vrei sa faci altul?
LRodica- Atotcunoscător
-
Ba da, la mine...dar acum as fi vrut sa transform tv-ul in semineu. Mi-am descarcat un video de 2h cu un foc real de semineu, l-am pus pe un stick si direct in tv, super e si imaginea si sonorul. Acum as fi vrut sa construiesc semineul ca un fel de rama 3d, dar... ar trebui sa fie si stabil si pliabil. Daca il fac la Galati, trebuie dus acasa, nu am loc in masina de 2 paralelipipede de 15/15/65cm, sa-l fac acasa nu prea voi avea timp si materialele de craft sunt aici, nu acasa....plus ca mantaua semineului ar fi lunga de 1m, sprijinita doar pe capete, trebuie ceva care sa nu se curbeze... Chestii tehnice care imi dau cu virgula....

Unde stai de Craciun? Acolo fa-l. Sau fa si la galati si acasa si muta televizorul. sau si ala e mare?
Daca taceam filozof ramaneam.
Nu stiu .. , succes.
LRodica- Atotcunoscător
-

Vom fi toata vacanta acasa, acolo as fi vrut... Nu-mi iese nici logistica in perioada asta, poate la anul ma apuc mai de prin vara... Cred ca ti-ai imaginat ca nu vreau un "5 minutes crafts" din carton reciclat din cutii...

Da.
Acum sa vina sarbatorile si sa fim sanatosi. Ai timp pana la anul sa te hotarasti cum va fi.
Acum sa vina sarbatorile si sa fim sanatosi. Ai timp pana la anul sa te hotarasti cum va fi.
LRodica- Atotcunoscător
-
Daaa!
Acasa as bijuteri ceva, ca numai acolo pot, aici n-am ce-mi trebuie si nici loc.

Acasa as bijuteri ceva, ca numai acolo pot, aici n-am ce-mi trebuie si nici loc.
Dorulet- Atotcunoscător
-
AMEE apreciază acest mesaj
Foarte frumoase.
Cu mutatul nostru la tara am gasit globuri din plastic transparent si din polistiren, cate un set din fiecare. Ar trebui sa fac si eu ceva cu ele
.
O sa le vina si lor randul candva.

Cu mutatul nostru la tara am gasit globuri din plastic transparent si din polistiren, cate un set din fiecare. Ar trebui sa fac si eu ceva cu ele

O sa le vina si lor randul candva.
LRodica- Atotcunoscător
-
Asa, bravo! Poate ma impulsioneaza si pe mine sa ma gandesc la ornamente.
Dorulet- Atotcunoscător
-
diada apreciază acest mesaj
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20

» Ornamente de Craciun
» Ornamente de Craciun
» Ornamente de Craciun 2
» Ornamente de Craciun 3
» Ornamente de Craciun - 4
» Ornamente de Craciun
» Ornamente de Craciun 2
» Ornamente de Craciun 3
» Ornamente de Craciun - 4
Pagina 17 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)