Ne bem cafeaua impreuna ! (36)
+44
Dorulet
europolis
simonaviviana
Giorgi
piciul
Celya_f40
lucky
cristina iosif
Gabica
Day
Ducess
ismi3ismi
CarmenClaudia
myky7robc
Angelica18
Steluzza
Maria Tatuti
Serban Valentina
fizicuta
barbin
mishou
pufoi
tantza_m
cristina07
Giobsy
Greteledelweiss
AlinaJ.Bijoux
stejara
danniela
Teima
sergiu valentin
valentinadof
stephanya
MagdaMarin
irish05
canadianca50
SilviaDumitrescu
Tache Marilena
vyky2010
CCristinaC
dorinamisov
AcidoR
ema
ANCA ECATERINA
48 participanți
Pagina 2 din 30
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (36)
Buna dimineata!
Eu am fost libera ieri! Asa ca am profitata si m-am dus la pensat, am stat un pic dar a meritata ca asa m-a bigilit de nu imi venea sa mai plec. Apoi la cumparaturi, am mai cumparat doua rochii, am devenit maniaca de haine .... nu ma bagati in seama. Am gatit cam toata ziua, pana si desert
si am picat seara de nu am mai auzit nimic.
Azi la munca! La mine e soare, a plouat ieri de a rupt, asta de dimineata ca dupa masa a fost zapuseala!
Eu am fost libera ieri! Asa ca am profitata si m-am dus la pensat, am stat un pic dar a meritata ca asa m-a bigilit de nu imi venea sa mai plec. Apoi la cumparaturi, am mai cumparat doua rochii, am devenit maniaca de haine .... nu ma bagati in seama. Am gatit cam toata ziua, pana si desert

Azi la munca! La mine e soare, a plouat ieri de a rupt, asta de dimineata ca dupa masa a fost zapuseala!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
AcidoR- Junior
- Numarul mesajelor : 463
Varsta : 67
Localizare : de la est la vest si retur
Data de inscriere : 22/11/2012
O seara buna tuturor !
canadianca50- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010
buna ziua. abia astept sa vina luni sa pot lucra
irish05- Senior
- Numarul mesajelor : 622
Localizare : around the world
Data de inscriere : 29/11/2008
piciul- Atotcunoscător
-
Buna va spun si eu dupa o zi in care am facut cumparaturile lunare.
Am spalat si desghetat si combina am asezat toate cumparaturile la locul lor,acun am o bere fara alcool in fata si o cana cu ness ca am gasit la oferta 200 g cu 13 ron borcanul.
Si am luat si noi unul,pe langa cafeaua pa care o luam de obicei.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asa ca va las si voua din ce beau eu acum.
Mai stau putin si plec la calcat si aranjat prin pod,ca aseara am lasat toate lucrurile vraiste,poate si aspir putin, ca fac la scame o nebunie.
Am spalat si desghetat si combina am asezat toate cumparaturile la locul lor,acun am o bere fara alcool in fata si o cana cu ness ca am gasit la oferta 200 g cu 13 ron borcanul.
Si am luat si noi unul,pe langa cafeaua pa care o luam de obicei.
Asa ca va las si voua din ce beau eu acum.
Mai stau putin si plec la calcat si aranjat prin pod,ca aseara am lasat toate lucrurile vraiste,poate si aspir putin, ca fac la scame o nebunie.

piciul- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
E iar luni si eu iar am o gramda de treburi in agenda. E cineva care vrea ceva probleme, ca-i dau cu placere. M-as lipsi mai ales de mutarea certificatului digital de pe un calculator pe un altul, ca n-am habar cum s-o fac
Pina atunci, haideti sa bem o cafea, ca oi vedea eu pe cine stresez si cum trec si de aste griji
O zi frumoasa si cu spor tuturor!
E iar luni si eu iar am o gramda de treburi in agenda. E cineva care vrea ceva probleme, ca-i dau cu placere. M-as lipsi mai ales de mutarea certificatului digital de pe un calculator pe un altul, ca n-am habar cum s-o fac

Pina atunci, haideti sa bem o cafea, ca oi vedea eu pe cine stresez si cum trec si de aste griji

O zi frumoasa si cu spor tuturor!

Buna dimineata!
Piciule, nu avusi somn azi noapte? Ai visat urat si te-ai apucat sa ne faci cafeaua?
Cristina, certificatul digital se muta usor. Urmareste instructiunile din manualul de instalare. Si eu am primit alt calculator la serviciu, mai performant si am fost nevoita sa mut tokenul pe cel nou. Am dat un e-mail la firma care mi-a emis certificatul digital si am cerut manualul de instalare. E adevarat ca nu eu l-am instalat ca mi-a fost teama sa nu gresesc si sa fiu nevoita sa scot altul dar am stat langa baiat si el a urmarit pasii din manual. Succes!
Sa aveti o saptamana cu mult spor in tot ceea ce veti face!
Piciule, nu avusi somn azi noapte? Ai visat urat si te-ai apucat sa ne faci cafeaua?
Cristina, certificatul digital se muta usor. Urmareste instructiunile din manualul de instalare. Si eu am primit alt calculator la serviciu, mai performant si am fost nevoita sa mut tokenul pe cel nou. Am dat un e-mail la firma care mi-a emis certificatul digital si am cerut manualul de instalare. E adevarat ca nu eu l-am instalat ca mi-a fost teama sa nu gresesc si sa fiu nevoita sa scot altul dar am stat langa baiat si el a urmarit pasii din manual. Succes!
Sa aveti o saptamana cu mult spor in tot ceea ce veti face!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Buna dimineata!
Ce sf vorbiti voi acolo???
Nuuuuu Crisitna, eu nu vreau probleme, am destule si mai am si unul care vine sa imi dea sfaturi si tra, la, la. Numai ca sa aflu ca se duce pe la toti si bate toba acelasi lucru. Chiar le-am zis ca tre sa il punem la colt ca le avem noi pe ale noastre. Vine o zi doua la 2-3 luni si le stie pe toate, ba mai are si idei, he, he!!
In rest o zi buna!!
Ce sf vorbiti voi acolo???

Nuuuuu Crisitna, eu nu vreau probleme, am destule si mai am si unul care vine sa imi dea sfaturi si tra, la, la. Numai ca sa aflu ca se duce pe la toti si bate toba acelasi lucru. Chiar le-am zis ca tre sa il punem la colt ca le avem noi pe ale noastre. Vine o zi doua la 2-3 luni si le stie pe toate, ba mai are si idei, he, he!!
In rest o zi buna!!
danniela- Atotcunoscător
piciul- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
Ce bine arata cafeaua, Piciule!
Inca nu am rezolvat problema cu certificatul digital. Cei de la firma emitenta mi-au zic ca trebuie sa-l reinnoiesc dupa metota standard. Adicatele trebuie trimisa o intreaga nebunie de hartii la ei si... asteptat. Graba mea e ca imi expira pe 24. In fine, cumva o s-o rezolv eu si p-asta.
Hai sa aveti o zi frumoasa si "La multi ani!" celor cu numele sfintilor de astazi!
Ce bine arata cafeaua, Piciule!
Inca nu am rezolvat problema cu certificatul digital. Cei de la firma emitenta mi-au zic ca trebuie sa-l reinnoiesc dupa metota standard. Adicatele trebuie trimisa o intreaga nebunie de hartii la ei si... asteptat. Graba mea e ca imi expira pe 24. In fine, cumva o s-o rezolv eu si p-asta.
Hai sa aveti o zi frumoasa si "La multi ani!" celor cu numele sfintilor de astazi!

Buna dimineata!
La multi ani Elenelor si Constantinilor! Deja eu m-am indulcit in dimineata asta cu bombonele de la colege.
Servesc cafeluta cu voi si merg la treaba.
O zi frumoasa tuturor!
La multi ani Elenelor si Constantinilor! Deja eu m-am indulcit in dimineata asta cu bombonele de la colege.
Servesc cafeluta cu voi si merg la treaba.
O zi frumoasa tuturor!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
La multi ani Constantini si Elene,Si Constantine si Eleni(hihi),sa fiti sanatoase si sanatosi 
Neataaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Neataaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor

stephanya- Ucenic
- Numarul mesajelor : 117
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 16/12/2009
Bună dimineaţa, La mulţi ani, azi beau doar cafea virtuală, am trecut pe la dentist.... mi-a sugerat să nu beau colorate (ceai cafea, vin negru o săpt.)....
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Buna ziua la doamne si la multi ani celor care sarbatoresc!!! Sa aveti o zi frumoasa cu mult soare si lumina in suflet!
danniela- Atotcunoscător
Buna ziua si de la mine si La multi ani sarbatoritilor!
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-14
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)