Rochii,fuste crosetate (9)
+59
Luisa1
tomari
Maria Tatuti
Floren
anielle
Samarineanca
valentinadof
fizicuta
gretty
tiana
csilla
cozma felicia
Giorgi
piciul
lucky
Giorgiflor
ALICET
vyky2010
mama2008
cica elena
dorina narita
romaya
aisha
Greteledelweiss
anc@
flori balteanu
cld
dalisia
flori de camp
Motzu
emmancita
Admina
zarina28
mia and me
corina corina
ema
cris_io_mat
cocav
dadina
Cristache
marina40
kmn
SilviaDumitrescu
canadianca50
danniela
CristinaBDH
stephanya
stejara
victoriacus
anasia
Angelica18
cristi970
Gabica
Giobsy
crina68
danianl
dorinamisov
symos
mari01
63 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Rochii,fuste crosetate (9)
maaare adevar ai spusmia and me a scris:. Sunt multe fete care lucreaza dumnezeiste dar habar nu au sa-si valorifice marfa. Si asta este un talent, dar mai ales un efort.

Nuu, nici gand sa ma supar, asta a fost concluzia la care am ajuns eu, ca ies bani mai multi si mai usor din altceva decat din crosetat, cum e mai multa munca la croseta fac doar pt mine, rar cate un cadou pt cine cred ca merita intradevar si cine apreciaza lucrul de mana.mia and me a scris:Draga Emma, nu am vrut sa te ofensez, iar daca am facut-o, te rog sa-mi accepti scuzele.
In acest moment eu mai lucrez doar pentru doua cliente. Desi percep preturi ridicate , intotdeauna au platit mai mult decat le-am cerut. In plus exista o suma platita pentru ca eu sa nu popularizez modelul si nici sa nu-l mai fac (nici macar pentru mine). A durat 2 ani sa reusesc, doi ani de munca prost platita si de clienti dificili. Depinde doar de tine sa reusesti sau nu .

emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
gretty a scris:Stiu cum e cu atele, eu las capetele mai lungi si pun fiecare fir in ac, apoi le cos putin in urma acului, pe dos, ca daca le tesi doar printre firele lucraturii de aceea ies. Asta se intampla la bumbac, acrylul si lanica nu fac asa..
Mulţumesc Gretty şi pentru acest sfat, mă oboară băgatul aţelor!!!
Acum am să procedez aşa.
Rochia este superbă.
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Daca pleci din start cu gandul ca atele te omoara, asa se intampla; ia gandeste-te ce frumos o sa arate produsul dupa ce le tragi...si daca ai prea multe, cum ar fi la rozete, dupa ce faci un rand de rozete trage-le si pe urma continui...eu asa fac, nu le las sa se adune multe la sfarsit.
gretty- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2002
Varsta : 73
Localizare : Tartasesti Dambovita
Data de inscriere : 21/02/2010
Mi-ați înveselit ziua!!!! Superbe realizări!
Victoriță dragă, promițător început! Abia aștept finala!
Victoriță dragă, promițător început! Abia aștept finala!

crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011
Gretty, e foarte frumoasa rochia, felicitari!
Spor la lucru, furnicutelor!

Spor la lucru, furnicutelor!
Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 48
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Multumesc, spor si voua...
gretty- Atotcunoscător
-
Gretty ştiu cum e cu plecatul la drum cu un anumit gând, şi eu spun acum că voi încerca să fac nu mai spun eu nu pot.
Am zis ani de zile că eu nu ştiu şi nici nu pot învăţa să croşetez şi uite că acum şi ştiu şi pot şi vreau!! (mai ales!!!!!!)
Numai că eu greşeam şi lăsam prea puţin fir, e mai greu de băgat când e mic, dar dacă las firul mai mare sigur va fi mai uşor.
Am zis ani de zile că eu nu ştiu şi nici nu pot învăţa să croşetez şi uite că acum şi ştiu şi pot şi vreau!! (mai ales!!!!!!)
Numai că eu greşeam şi lăsam prea puţin fir, e mai greu de băgat când e mic, dar dacă las firul mai mare sigur va fi mai uşor.
Gabica- Atotcunoscător
Frumoasa rochie Gretty, felicitari si spor la alte minunatii ce ma incanta si imi da imbold la lucru !
Poate ne dai si ceva detalii (cat fir a intrat, si de care, si cu ce croset ai lucrat ?), multumesc !
Si fusta mov e super !
Poate ne dai si ceva detalii (cat fir a intrat, si de care, si cu ce croset ai lucrat ?), multumesc !
Si fusta mov e super !
Ultima editare efectuata de catre cocav in Vin 31 Mai 2013, 1:53 pm, editata de 1 ori
cocav- Ucenic
- Numarul mesajelor : 229
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 28/07/2010
Da, cu placere: am lucrat bobin "croset" de Talmaciu, cu firul in 3 (dorinta clientei sa iasa ca din macrame) partea de corsaj e lucrata cu croseta de 2,2 mm ca sa iasa mai strans (eu lucrez mai larg) iar partea de fusta cu croseta de 3,5 mm sa ia amploare. Este pt talie 74, bust 90 si shold 94 cm iar lungimea 140 cm. Au intrat 650 gr fir.
La fusta mov am folosit bumbacul de la Gabi si au intrat in jur de 200 gr cu croseta 2,2 mm (intr-un fir) Multumita, Doamna mea?
La fusta mov am folosit bumbacul de la Gabi si au intrat in jur de 200 gr cu croseta 2,2 mm (intr-un fir) Multumita, Doamna mea?
gretty- Atotcunoscător
-
Multumesc,esti o mare doamna !
cocav- Ucenic
- Numarul mesajelor : 229
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 28/07/2010
Aaa, ziceam si eu asa,ca doar cam asa fac si eu.Mai ascund din ele pe masura ce lucrezgretty a scris:Daca pleci din start cu gandul ca atele te omoara, asa se intampla; ia gandeste-te ce frumos o sa arate produsul dupa ce le tragi...si daca ai prea multe, cum ar fi la rozete, dupa ce faci un rand de rozete trage-le si pe urma continui...eu asa fac, nu le las sa se adune multe la sfarsit.

Incca nu imi pot inchipui finalul ca nici eu nu stiu cum va fi

Dar la final iese super...abia astept sa vad finalul....
gretty- Atotcunoscător
-
Foarte furmoasa rochia, Gretty! Ca orice realizare de pana cum, de altfel.

flori de camp- Maestru
- Numarul mesajelor : 1124
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/02/2011
Am reusit sa termin si eu rochita desi nu are dos azi am luat un voal natural si urmeaza.In fotografie am pus doar pe sub sa nu se vada dar promit poze mai bune cand este gata .[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
mari01- Expert
- Numarul mesajelor : 964
Varsta : 42
Localizare : craiova
Data de inscriere : 04/11/2011
mari01, foarte frumoasă, dacă te văd prin parc (Parcul Poporului, că-n Tineretului nu prea ajung!) la locul de joacă te trag de poale...

Gabica- Atotcunoscător
Multumesc Gabica ,sper doar sa o port caci am prostul obicei de a nu purta ce lucrez.
mari01- Expert
Mari,meriti din plin felicitari!Iti vine perfect! este foarte muncita,foarte frumoasa si corect lucrata!

dorinamisov- Expert
- Numarul mesajelor : 886
Varsta : 75
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 26/12/2008
Imi place rochita, Mari01!
Firul e in degrade, sau imi fug mie ochii?

stephanya- Ucenic
- Numarul mesajelor : 117
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 16/12/2009
Multumesc Dorina,ai dreptate este foarte muncite daca punem la calcul largimea dar si faptul ca toata partea de sus am refacut-o pentru ca nu mi-a placut modelul initial ales .
Multumesc Stephaya ,asa este firul este intr-un degrade foarte subtil de alb si vernil tocmai de aceea am ales culoarea asta pentru dos.
Multumesc Stephaya ,asa este firul este intr-un degrade foarte subtil de alb si vernil tocmai de aceea am ales culoarea asta pentru dos.
mari01- Expert
dalisia- helper
- Numarul mesajelor : 40
Varsta : 49
Localizare : Campia Turzii
Data de inscriere : 20/03/2013
Dalisia, cum sa nu ne placa, daca e asa de reusit tot setul? si cu o culoare deosebita si admirabila...
Mari01 e superreusita, ti-a dat ceva de lucru fusta atat de ampla! Si iti vine bine, de ce sa n-o porti? daca nu acum, atunci cand: cand vei avea anii mei? atunci nu mai vrei, sigur...Acum e momentul sa atragi privirile si...invidia!
Mari01 e superreusita, ti-a dat ceva de lucru fusta atat de ampla! Si iti vine bine, de ce sa n-o porti? daca nu acum, atunci cand: cand vei avea anii mei? atunci nu mai vrei, sigur...Acum e momentul sa atragi privirile si...invidia!
gretty- Atotcunoscător
-
Mari01.....ce suuuper rochie..... ce mult imi place... ce bine iti vineee.... !!!!!!!Cum sa nu o porti? Esti cu capul? Sa o porti sanatoasa si sa fii tare mandra ca ai de ce
Ca apoi... daca tu nu porti ce faci atunci.... cum vrei sa gasesti clienti?( zic si eu ca poate te induplec sa o porti
)
Ca apoi... daca tu nu porti ce faci atunci.... cum vrei sa gasesti clienti?( zic si eu ca poate te induplec sa o porti

Dalisia este foarte frumos setul ,boleroul mi se pare deosebit prin forma lui.
Doamnele mele Gretty si Silvia va pup si va multumesc .Daca spuneti voi asa sigur o voi imbraca (macar odata)cat despre clienti nu cred ca as avea timp sa lucrez pentru altcineva sau curaj.
Doamnele mele Gretty si Silvia va pup si va multumesc .Daca spuneti voi asa sigur o voi imbraca (macar odata)cat despre clienti nu cred ca as avea timp sa lucrez pentru altcineva sau curaj.
mari01- Expert
foarte frumoasa rochita mari! sa o porti sanatoasa!
cld- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 48
Localizare : prahova
Data de inscriere : 25/01/2010
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Rochii, fuste crosetate(4)
» Rochii, fuste crosetate
» Rochii, fuste crosetate(2)
» Rochii, fuste crosetate(3)
» Rochii, fuste crosetate -10
» Rochii, fuste crosetate
» Rochii, fuste crosetate(2)
» Rochii, fuste crosetate(3)
» Rochii, fuste crosetate -10
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti