Ne bem cafeaua impreuna ! (35)
+56
gmiki1
piciul
irish05
europolis
Admina
symos
dorinamisov
Giorgi
CarmenClaudia
Giorgiflor
Cristache
AnnieW
marry_a19
lucky
Giobsy
AlinaJ.Bijoux
canadianca50
mihaela_angela
maryall
dragan mirela
ANCA ECATERINA
vyky2010
emmancita
sabinatudor73
mariliv
tantza_m
barbin
Tache Marilena
mar_ysa_28
AcidoR
flori de camp
dalisia
corilex
Serban Valentina
i.xell
victoriacus
MagdaMarin
Angelica18
danniela
Chirrox13
ema
bisisica bijuterii
CCristinaC
Ducess
Day
Gabica
Gabiuta
denis21
deosebita1
Dorulet
pufoi
Celya_f40
greieras
SilviaDumitrescu
ikuta
valentinadof
60 participanți
Pagina 4 din 30
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (35)
eee totusi sa nu exageram zic
Mai scotoceste prin fantezii erotice si vezi ce mai zice subconstientul ta? poate gaseti una mai rezonabila

Buna fetelor.
Ce mai faceti?
Eu, gata, am terminat cursul de operare pc cu nota maxima, sper sa imi ajute diploma in viata asta. De dimineata tot alerg si acum m-am asezat la calculatorsa va citesc nitel...Nu va mai zic ca acum cateva nopti a fost al meu sot din dotare de urgenta la spital si l-a depistat cu sinuzita acuta e la tratament si nu prea se cunosc rezultatele, a mea fetita vorbea ragusit dar acum are un nasuc care curge nitelus, si eu, am gatul nitel umflat, iar farmacista mi-a zis ca amigdalele mele sunt marite deci e semn de inceput de raceala...Si ce ziceai Silvia de fantezii erotice?
....cand am citit postarea ta mi-am adus amite de gluma spusa de sotul meu acum ceva timp...cu blonda tanara marita cu un mosneag care avea zilele numarate si in scrisoarea care cea mai buna prietena a ei spunea ceva de genul...mi-e de ......(nu pot vb porcos aici) ca de mama
Stergeti postarea mea daca nu e chiar ok, va rog.
Sa aveti o zi buna, cu sanatate maxima
Ce mai faceti?
Eu, gata, am terminat cursul de operare pc cu nota maxima, sper sa imi ajute diploma in viata asta. De dimineata tot alerg si acum m-am asezat la calculatorsa va citesc nitel...Nu va mai zic ca acum cateva nopti a fost al meu sot din dotare de urgenta la spital si l-a depistat cu sinuzita acuta e la tratament si nu prea se cunosc rezultatele, a mea fetita vorbea ragusit dar acum are un nasuc care curge nitelus, si eu, am gatul nitel umflat, iar farmacista mi-a zis ca amigdalele mele sunt marite deci e semn de inceput de raceala...Si ce ziceai Silvia de fantezii erotice?

Sa aveti o zi buna, cu sanatate maxima

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Si eu am ras dar nu cu rasul meu .... de azidimineata alerg cu tocuri de 12 de 14 habar nu am dar bine nu mi-e!!!!
Silviuta mi-ai facut ziua
Silviuta mi-ai facut ziua

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Danniela,inseamna ca nu esti in criza!Am auzit azi-dimineata la radio o teorie privind tocul:femeile care urca in ierarhie,carora le merge totul din plin,poarta tocuri.Cele care sunt in criza,poarta pantofii fara toc,sugerand nevoia de stabilitate.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4631
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 54
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Angelica,multumim de cafea!Ne mai incalzeste in dimineata asta,dupa toata agitatia de peste noapte.Cerul e un albastru fara urma de nori,iar soarele straluceste puternic,dar e un frig!O zi frumoasa tuturor!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Bună dimineaţa şi de la Ploieşti. Să aveţi o zi bună, relaxantă şi cu spor! Eu aştept să apară moşulică cu teza de doctorat, de aceea am scris cu diacritice ca să-mi dau mâna

Neata si de la mine!Tarziu,stiu,dar am fost deja harnicuta
Am inceput sa merg in fiecare sambata pana la Paste,cu coliva,asa ca m-am trezit devreme,sa prind loc.Acum am picat si eu,si taaaare bine pica o cafea 
Va pup!
A,si tema de dezbatere,dar asa,cu argumente...mierea de albine e de post?Dar fructele de mare?Asta ca m-am saturat sa treier Google si sa ies tot nelamurita

Va pup!
A,si tema de dezbatere,dar asa,cu argumente...mierea de albine e de post?Dar fructele de mare?Asta ca m-am saturat sa treier Google si sa ies tot nelamurita

'Neatza, lume! Nu stiu cum e vremea la voi, dar aici e un frig de intzepenesti...Mi-au inghetzat si lalelele in balcon...brandusele si-au dat sufletul de mult. Day, fructele de mare se spune ca inlocuiesc pestele cand e dezlegare la peste, stiu de la preot. Iar mierea e de post. Pup gasca si o zi buna tuturor!
Ducess- Junior
-
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 48
Localizare : unde toata lumea asteapta soarele
Data de inscriere : 26/02/2013
Da' ce-ti veni cu mierea ca ar fi de dulce???
Buna ziua la cucoane!!!
Dorulet, am urcat, imi merge bine nu is in criza
acuma sa ma mentin!!!
Eu is la ziua mea libera, am croitorit de dimineata, apoi am spalat ce am scurtat/stramtat, macar la asta ma pricep si eu, acum ma odihnesc ca am facut si mancare, le-am pus si in farfurii numai sa manance. Am tras perdelele la dormitor si vad ca o vrabiuta sau ce o fi tot cara paie pe balcon, tare mi-e ca se culcuseste la mine, maine poimaine ma vedeti ca-s moasa la pui de vrabie
La mine e o caldura de mori. Nu mai ies din casa ca imi frig talpile. Mai diseara mut rosiile!!
Buna ziua la cucoane!!!
Dorulet, am urcat, imi merge bine nu is in criza

Eu is la ziua mea libera, am croitorit de dimineata, apoi am spalat ce am scurtat/stramtat, macar la asta ma pricep si eu, acum ma odihnesc ca am facut si mancare, le-am pus si in farfurii numai sa manance. Am tras perdelele la dormitor si vad ca o vrabiuta sau ce o fi tot cara paie pe balcon, tare mi-e ca se culcuseste la mine, maine poimaine ma vedeti ca-s moasa la pui de vrabie

La mine e o caldura de mori. Nu mai ies din casa ca imi frig talpile. Mai diseara mut rosiile!!
danniela- Atotcunoscător
E buna si o cafea la pranz
..ca mai este de trabaluit! Cine a fost harnic si de cu zori, acum poate sa-si faca siesta!
Cu dulce, fara dulce...de post, nu e de post..eu dupa cinci zile am capitulat (si sincer, eu ma gandeam ca voi slabi daca tin post!
)...in sensul ca aseara, am baut si vin si am mancat si pizza, cumparate de fiul meu, care a zis ca nu mai mananca mancare fara carne...rezultatul? Mi-a fost rau toata noaptea (cred ca pun numai e-uri in pizza) si inca ma doare capul!
Dar sa fim sanatosi si sa dorim bine tuturor! Ganduri bune si spor la treaba!

Cu dulce, fara dulce...de post, nu e de post..eu dupa cinci zile am capitulat (si sincer, eu ma gandeam ca voi slabi daca tin post!

Dar sa fim sanatosi si sa dorim bine tuturor! Ganduri bune si spor la treaba!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Of,mey,mi s-a nazarit sa tin post,nu musai din cauze religioase,dar imi pica bine in perioada asta.Si mierea m-a pus in incurcatura pentru ca dupa mintea mea,de post sunt doar plantele.Deci conform logicii mele,mierea,fiind produsa de albine,ar fi de dulce.Si fructele de mare...sunt fructe,nu?haha.Stiu ca bunicul meu,dascal fiind,in post manca si scoici,pe acelasi pricipiu.Acum nu stiu eu cat de egale pot fi scoicile alea de rau cu crevetii...

Si intre timp s-a facut dimineata

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
.....iar nu pot posta imagini aici....
danniela- Atotcunoscător
Buna dimineata !Vineeee !

Giorgi- Maestru
- Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010
Buna dimineata! Pe langa cafeluta, as avea nevoie de un masaj..m-am trezit cu o cumplita durere de spate
Va doresc tuturor o zi superba!

Ducess- Junior
-
Buna dimineata! Multumim de cafea, foarte buna!
corilex- Senior
-
Numarul mesajelor : 799
Varsta : 49
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 29/12/2009
Buna dimineata!Cu asa oferta de cafele,nu putem decat sa ne incepem ziua si saptamana cu voie buna.Multumim,Cristina!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata! Multumesc de urari, si voi sa aveti parte numai de bine!
Buna dimi.Am o durere de cap de nu mai pot de la sinuzita. Asa ca imi beau cafeaua cu voi sa imi treaca

Buna dimineata si din partea mea

dalisia- helper
- Numarul mesajelor : 40
Localizare : Campia Turzii
Data de inscriere : 20/03/2013
Buna dimineata!
Eu is mov! La rochita, la ochi dar si la cerebel!!!! Asa ca ma asez la masa Cristinei!!
Am dat gata niste rapoarte. Desi nu ar trebui sa le fac eu, imi place la nebunie sa le fac asa ca....pe cai!
Sper sa am o zi linistita, am auzit ca seful nu mai e prin preajma......ok inca nu dau party, poate mai dupa masa!!!
Sa aveti o zi fain, faina!!!
Eu is mov! La rochita, la ochi dar si la cerebel!!!! Asa ca ma asez la masa Cristinei!!

Am dat gata niste rapoarte. Desi nu ar trebui sa le fac eu, imi place la nebunie sa le fac asa ca....pe cai!
Sper sa am o zi linistita, am auzit ca seful nu mai e prin preajma......ok inca nu dau party, poate mai dupa masa!!!
Sa aveti o zi fain, faina!!!
danniela- Atotcunoscător
Buna dimineata si din partea mea! Va doresc tuturor o zi superba! Cica azi e sarbatoare, fetelor!
Ducess- Junior
-
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
Pagina 4 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)