In fire sa ne laudam ! (8)
+72
gretty
Greteledelweiss
emilia-elena
Serban Valentina
Tache Marilena
georgiana-laura
clara birau
cica elena
dorina narita
Muravka
mia and me
cocav
aisha
oanapip
Cristache
ildisor
Anaderol77
diada
iuliana72
Luisa1
corina corina
Rimmelle
rivka
obanceacristina
cornelia popescu
irish05
ivanoiuadela9
maryion
emmancita
gloriamix
T_mihaela
andreea matache
armeanu
lenus70
piciul
Carmencyta
dadina
ioana soare
Dionisia
europolis
Maria Tatuti
elena12
tinap
SilviaDumitrescu
corilex
dorinamisov
ileana cosanzeana
teisoara
rucsy
Gincuela
kmn
Angelica18
mihaelavama
cristi970
alinachiri
Karina33
symos
diblaru maria
Admina
laurin
victoriacus
canadianca50
Eva
eriliana
crina68
fizicuta
gabi1972
Dorulet
kla78
GinaP
marya222006
anielle
76 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: In fire sa ne laudam ! (8)
cred ca da , te califici...oricum daca nu mai aveti loc dati-mi-le mie ca ati vazut ca ma pricep sa le micsorezcrina68 a scris:S-a întors lilauuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!
Hai că-s faine rău!!!!Spor la lucru!!!
Vin și iooooooo, 4 cutii mari, cantitate suficientă?![]()

eriliana- Junior
- Numarul mesajelor : 349
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 15/01/2012
Crina,eu adun mai rau ca furnica,si fac asta de 20 de ani.Indiferent unde merg,ma uit dupa fire.Daca gasesc ceva ma mananca buzunarele.Zicea fiica-mea zilele trecute ca daca le rastorn pe jos in camera,n-o sa mai poata intra nimeni ca mi-am facut depozit.La mine nu e un hoby,e adevarata manie.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 54
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Bun venit în club!!!!!
Iar psihologii și psihiatrii trăncănesc întruna: Croșetați, tricotați, liniștește neuronu obosit!!!Aiurea,am trecut în dependență de fire!!!!Mai golim și cardu!!!!Și ,cică, scapi de depresie!Aiurea!!!!
Dar ce satisfacție ai când le cumperi!!!!Brrrrr

Iar psihologii și psihiatrii trăncănesc întruna: Croșetați, tricotați, liniștește neuronu obosit!!!Aiurea,am trecut în dependență de fire!!!!Mai golim și cardu!!!!Și ,cică, scapi de depresie!Aiurea!!!!
Dar ce satisfacție ai când le cumperi!!!!Brrrrr

crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011
Nici nu stiti cat sufar, cand vad atatea fire frumoase!
Dadina,firele tale sant deosebite! de unde le procuri?
Crina,cata dreptate ai !!!!
Dadina,firele tale sant deosebite! de unde le procuri?

Crina,cata dreptate ai !!!!
dorinamisov- Expert
- Numarul mesajelor : 886
Varsta : 74
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 26/12/2008
Ce fire minunaaaaaaate , vrei sa le cumperi pe toaaaaaaaaaaate...cam ca intr-un cantec
...cautam un buton sa dau like la comentariul Crinei...
Dadina, ce frumoase sunt! Nu intreb ce vrei sa lucrezi din ele ca poate s-a mai spus si eu nu am fost pe faza
pe toate

Dadina, ce frumoase sunt! Nu intreb ce vrei sa lucrezi din ele ca poate s-a mai spus si eu nu am fost pe faza

lenus70- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 176
Varsta : 53
Localizare : suceava
Data de inscriere : 19/11/2011
Primit like-ul!Mercic!
Ba n-a spus!!!Să zică!!!!!
Toanta de mine, am luat de la o mercerie din Constanța un fir asemănător,mătase,dar am dat 100 de lei pe juma de kil.Toantă am fost!!!!

Ba n-a spus!!!Să zică!!!!!

Toanta de mine, am luat de la o mercerie din Constanța un fir asemănător,mătase,dar am dat 100 de lei pe juma de kil.Toantă am fost!!!!

Ultima editare efectuata de catre crina68 in Joi 21 Feb 2013, 10:34 pm, editata de 1 ori
crina68- Atotcunoscător
-
Fetelor l-am luat dn mercerie din Timisoara 9 lei 100g.Aveau multe culori si nuante.Verde rosu mai multe feluri bej mov deschis si inchis gri si o nuanta roz mai spre rosu-nu stiu sa o descriu in cuvinte dar super.Si altele ca nu am fost f atenta.Ei ii zic Ajur .Acu eu nu le prea am cu literele chirilice ca scrie pe eticheta.
Vreau sa imi fac bluze ca nu m-as baga la rochii.Doamna care mi l-a recomandat o clienta fidela a merceriei a facut fiicei ei dn Canada cateva rochii,
Asta-i firul ce mi-a dat batai de cap ca e rasucit si lucios si aluneca.Le-as fi facut demult dar mi-e groaza de facut gheme.Ca e rau ca eu incep toate partile deodata si vroiam o bluza cu nasturi ca sa fie mai pe corp si cu maneca scurta.
Vreau sa imi fac bluze ca nu m-as baga la rochii.Doamna care mi l-a recomandat o clienta fidela a merceriei a facut fiicei ei dn Canada cateva rochii,
Asta-i firul ce mi-a dat batai de cap ca e rasucit si lucios si aluneca.Le-as fi facut demult dar mi-e groaza de facut gheme.Ca e rau ca eu incep toate partile deodata si vroiam o bluza cu nasturi ca sa fie mai pe corp si cu maneca scurta.
dadina- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 13/12/2010
Care mercerie mai exact dadina?
Carmencyta- helper
- Numarul mesajelor : 86
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/12/2009
Fetelor,decat astenia de primavara prefer dependenta de fire!!!!!!
Recunosc:sunt dependenta de fire!!!!!!!
Spor la lucru la aceste achizitii facute.

Recunosc:sunt dependenta de fire!!!!!!!

Spor la lucru la aceste achizitii facute.
fizicuta- Senior
-
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 60
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010
Opriti-va va rog ; nu-mi mai bagati in cap matasea....asta ''intra " la apa sau nu ???? refuz sa ma gandesc la matase
...refuz

eriliana- Junior

Mătasea se lasă!!!!

crina68- Atotcunoscător
-
Albastru de la Sanella(din Maria) si restul de la Materna.La Materna au mai multe.
Da stiu dependenta de fire.O am si eu dar culmea le cumpar si nu le lucrez .Si cand am chef de lucru cumpar fire noi.Celelalte sunt vechi si acolo pt zile negre.
Nu stiu ce sa zic de lasat.Poate putin dar depinde de fir si de model.Eu am numai bluze asa ca nu imi dau f bine seama.Ba mi-s-a parut ca dupa spalare e mai strimta si se lasa la purtare.Dar era un fir nu f rasucit.Rochia Siviei am retinut-o ca s-a lasat f tare.Asa ca faceti bluze.
Da stiu dependenta de fire.O am si eu dar culmea le cumpar si nu le lucrez .Si cand am chef de lucru cumpar fire noi.Celelalte sunt vechi si acolo pt zile negre.
Nu stiu ce sa zic de lasat.Poate putin dar depinde de fir si de model.Eu am numai bluze asa ca nu imi dau f bine seama.Ba mi-s-a parut ca dupa spalare e mai strimta si se lasa la purtare.Dar era un fir nu f rasucit.Rochia Siviei am retinut-o ca s-a lasat f tare.Asa ca faceti bluze.
dadina- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 13/12/2010
Dadi, din moment ce vorbim de cutii,trolere, mătăluță crezi că noi le lucrăm????
Chestia cu lăsatul se reglementează cu un fir de ață atașat!!!

crina68- Atotcunoscător
-
a dat cineva aceasta adresa...insa nu mai gasesc acel mesaj
as fi vrut sa intreb daca sunt seriosi si daca comanda dureaza.
am facut comanda la ei de alize diva de cateva zile...insa inca nu am primit nici macar telefon de confirmare
ma puteti ajuta?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
as fi vrut sa intreb daca sunt seriosi si daca comanda dureaza.
am facut comanda la ei de alize diva de cateva zile...insa inca nu am primit nici macar telefon de confirmare
ma puteti ajuta?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
anielle- Junior
-
Numarul mesajelor : 312
Varsta : 56
Localizare : galatzi
Data de inscriere : 16/12/2009
Sună-i ,soro!Vezi că au telefon la contact!
crina68- Atotcunoscător
-
pff...ce idee
nu m'am gandit la asta
nu m'am gandit la asta

anielle- Junior
-
Numarul mesajelor : 312
Varsta : 56
Localizare : galatzi
Data de inscriere : 16/12/2009
off inima mea.....OFFFFF mainile meleeeeeeee..
.diadaaaaaaaaaaa cand imi vin andrelele ???? (ca se dezmeticeste sotiorul meu de tot ) acu e amortit de tot (ba cutie, ba sac de fire......)
CRINUTOOOOOOOOOO....hai la Timisoara sa cumparam matase.....ce zici ??? au si ungurii astia niste fire, ca sa nu mai vb de nemti....eu as propune o excursie de studiu (cum era pe vremuri)....Timisoara- Budapesta -Munchen- Istambul - azil politic (adica cine si unde ne mai primeste)....

CRINUTOOOOOOOOOO....hai la Timisoara sa cumparam matase.....ce zici ??? au si ungurii astia niste fire, ca sa nu mai vb de nemti....eu as propune o excursie de studiu (cum era pe vremuri)....Timisoara- Budapesta -Munchen- Istambul - azil politic (adica cine si unde ne mai primeste)....
eriliana- Junior
Te treziși cu adidașii în picioare,ai? Tu chiar vrei să ne dea ăștia afară din casă,bag seama!!!
La vară,chiar mi-aș dori o excursie de studiu,deci,strâng mălai!!!Cu mătasea din Timiș,rezolvăm altfel: rugăm fetele de acolo,dăm ciubuc și poate ne trimit și nouă!!!
Adevărul este că mătasea arată superb lucrată, ies lucruri deosebite.

crina68- Atotcunoscător
-
ce sa strangi, de unde sa strangi malai...tu, eu strangen fire...cautam sponsori pt malai...frumoase suntem , june ,si mai si ...asa ca....crina68 a scris:Te treziși cu adidașii în picioare,ai? Tu chiar vrei să ne dea ăștia afară din casă,bag seama!!!La vară,chiar mi-aș dori o excursie de studiu,deci,strâng mălai!!!Cu mătasea din Timiș,rezolvăm altfel: rugăm fetele de acolo,dăm ciubuc și poate ne trimit și nouă!!!
eriliana- Junior
Anielle, iti spun eu ca sunt seriosi eu ma aprovizionez de la ei cu fire depozitul lor este doar la o statie de serviciul meu . Sotul meu e terorizat sa nu cumva sa cobor cu o statie inainte de a ajunge la servici ca sigur mai aduc ceva fire acasa .
Va pup sa aveti o zi buna si daca plecati pe undeva fluierati adunarea sigur se mai strang fete
Va pup sa aveti o zi buna si daca plecati pe undeva fluierati adunarea sigur se mai strang fete
armeanu- helper
- Numarul mesajelor : 7
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 03/08/2011
merci dadi,asa da detalii sa stiu unde merg la clatit ochii(si buzunarele
)fetelor daca vreti careva fire de acestea ma ofer cu drag

Carmencyta- helper
- Numarul mesajelor : 86
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/12/2009
Carmen,ai promis!!!!Când om vrea ,te rugăm!!!!Pup fata!!!!

crina68- Atotcunoscător
-
Buna seara!
Urmaresc de mai mult timp acest forum dar nu am indraznit pana acum sa postez nimic. As dorii, daca nu cer prea mult, sa imi spuna si mie cineva pe privat care este adresa clonei 'paradisului' si daca acolo trimit si prin posta, ca la ce am vazut eu transportul face mai mult decat firele. Va multumesc si sper ca nu am deranjat cu mesajul meu!
Urmaresc de mai mult timp acest forum dar nu am indraznit pana acum sa postez nimic. As dorii, daca nu cer prea mult, sa imi spuna si mie cineva pe privat care este adresa clonei 'paradisului' si daca acolo trimit si prin posta, ca la ce am vazut eu transportul face mai mult decat firele. Va multumesc si sper ca nu am deranjat cu mesajul meu!

andreea matache- helper
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : curtea de arges
Data de inscriere : 28/01/2011
Pai prin posta ca doar n-o sa le teleporteze
Firele vin prin posta din Turcia.
Eu alta intrebare am, daca voi din afara Ro platiti transport ca eu am incercat mai demult sa comand ,mi-am dat seama ca nu acopera pretul la furnizor si am intebat de transport ...am avut dreptate , transportul nu era gratuit in cazul meu.Ceea ce nu m-a mirat ca normal doar n-o sa puna fata din buzunar pentru atele mele.Dar as vrea sa stiu daca cineva din afara Ro a primit fire cu transport gratuit.

Eu alta intrebare am, daca voi din afara Ro platiti transport ca eu am incercat mai demult sa comand ,mi-am dat seama ca nu acopera pretul la furnizor si am intebat de transport ...am avut dreptate , transportul nu era gratuit in cazul meu.Ceea ce nu m-a mirat ca normal doar n-o sa puna fata din buzunar pentru atele mele.Dar as vrea sa stiu daca cineva din afara Ro a primit fire cu transport gratuit.
gloriamix- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 141
Localizare : SUA
Data de inscriere : 22/07/2010
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» In fire sa ne laudam!(2)
» In fire sa ne laudam!(3)
» In fire sa ne laudam!(4)
» In fire sa ne laudam!(5)
» In fire sa ne laudam ! (6)
» In fire sa ne laudam!(3)
» In fire sa ne laudam!(4)
» In fire sa ne laudam!(5)
» In fire sa ne laudam ! (6)
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)