La sueta .... de seara ! 21
+56
Steluzza
i.xell
Teima
AcidoR
victoriacus
tadok
dorinamisov
AnnieW
Gerlinde13
marry_a19
Ducess
denis21
brunics
betymi72
canadianca50
AlinaJ.Bijoux
Celya_f40
Tache Marilena
deosebita1
zahariaelouise
amoni
LORIMAR
eriliana
elenaxx
Anita_Cristal
europolis
Gabry_ela
oliviamar
Carmencyta
Letitia G.K.
oanaraluca
emmancita
valentinadof
Dorulet
diada
tantza_m
firicel
Gabiuta
stejara
Angelica18
tinap
mari42
clara birau
MagdaMarin
rivka
symos
Admina
movsika
mnarcisa
bisisica bijuterii
Day
mari01
pufoi
Gianina4ever
CarmenClaudia
SilviaDumitrescu
60 participanți
Pagina 28 din 31
Pagina 28 din 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Re: La sueta .... de seara ! 21
Domnisoara Cristina.... tu esti la notariat daaa... NU FACE DONATIEEE ci vanzare,nu ai invatat din litigiiile clientilor??? 
E bine ca te costa doar actele asa si pe noi ne-a costat doar actele.Tot cu incurcaturi succesiuni si dezmembrari si apoi cumparari.
Casa trebuie sa aiba pereti si acoperis.
Vrei o schema?
Sa te gandesti ca daca o vrei finisata repede trebuie sa fie mai micuta nu un palat.Si ca vrei si gradina si spatiu intre casa si gard destul de lat ca sa ajungi in gradina cu masina/caruta.
Ca e bine sa fie luminoasa ca nu folosesti becuri ziua,gandeste-te bine inainte de a te incanta vre-un arhitect cu planurile lui marete,sa va ganditi exact de ce aveti nevoie,caci daca o face-ti prea mare da o sa dureze nu 5 ci 10 finisarea ei,finisarea costa mai mult ca construirea ea.
Sunt multe de zis sunt dorintele voastre,te poti folosi de o mansarda de lemn in alta si foarte luminoasa ca spatiu in plus.
.
Sa nu faci gard de beton,boltari de fandoseala te costa cat casa.Sunt variante muuult mai ieftine si la moda.
Eu am in sat garduri compuse din 2 plase de gard intre care sunt bagate pietre,sunt dragute.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Te costa decat plasa ca pietrele le cari singura.
Accest tip de gard e scump rau daca-l iei de-a gata.
Idei sunt muuuulte.

E bine ca te costa doar actele asa si pe noi ne-a costat doar actele.Tot cu incurcaturi succesiuni si dezmembrari si apoi cumparari.

Casa trebuie sa aiba pereti si acoperis.

Vrei o schema?
Sa te gandesti ca daca o vrei finisata repede trebuie sa fie mai micuta nu un palat.Si ca vrei si gradina si spatiu intre casa si gard destul de lat ca sa ajungi in gradina cu masina/caruta.
Ca e bine sa fie luminoasa ca nu folosesti becuri ziua,gandeste-te bine inainte de a te incanta vre-un arhitect cu planurile lui marete,sa va ganditi exact de ce aveti nevoie,caci daca o face-ti prea mare da o sa dureze nu 5 ci 10 finisarea ei,finisarea costa mai mult ca construirea ea.

Sunt multe de zis sunt dorintele voastre,te poti folosi de o mansarda de lemn in alta si foarte luminoasa ca spatiu in plus.

Sa nu faci gard de beton,boltari de fandoseala te costa cat casa.Sunt variante muuult mai ieftine si la moda.
Eu am in sat garduri compuse din 2 plase de gard intre care sunt bagate pietre,sunt dragute.
Te costa decat plasa ca pietrele le cari singura.
Accest tip de gard e scump rau daca-l iei de-a gata.
Idei sunt muuuulte.
Stiu ca tie ti-am zis la telefon de ce fac donatie, Magduto, dar mai zic si aici, poate mai sunt fete care ar vrea sa stie.
Intre parinti si copii vinzarea se prezuma a avea valoare de donatie deoarece parintii nu iau bani copiilor.
Donatiile se pot "strica" doar in cazul in care la decesul donatorilor nu mai exista nimic in masa succesorala. De atacat in instanta se ataca orice act, chiar si cel de vanzare. Nu poate fi nimeni oprit sa se adreseze instantei.
A, intre parinti si copii, la donatie, nu se plateste impozitul pe transferul dreptului de proprietate care este de 2 sau 3% din valoarea imobilului. Sint fata practica, nu?
Intre parinti si copii vinzarea se prezuma a avea valoare de donatie deoarece parintii nu iau bani copiilor.
Donatiile se pot "strica" doar in cazul in care la decesul donatorilor nu mai exista nimic in masa succesorala. De atacat in instanta se ataca orice act, chiar si cel de vanzare. Nu poate fi nimeni oprit sa se adreseze instantei.

A, intre parinti si copii, la donatie, nu se plateste impozitul pe transferul dreptului de proprietate care este de 2 sau 3% din valoarea imobilului. Sint fata practica, nu?

Buna seara
in putinele mele plecari afara am vazut chiar case/hoteluri care se construiau cu aceasta metoda. Peste aceste pietre se rasturna beton

Seara buna, deschid sueta si va imvit direct la o felie de tort cu capsuni ca eu asta am mancat. Nu e chiar cel din poza dar e bun.
Cristina, referitor la casa mult visata de ce nu te interesezi de case gata facute din lemn pe care doar o comanzi, o platesti si vine o echipa acasa si ti-o monteaza pe locul tau. In jur de 2 saptamani e gata. Noi am cautat pe net pt. ca am vrea sa comandam una in locul casutei mici din curte pe care vrem sa o demolam. Da-i si tu o cautare pe net ca trebuie sa gasesti ceva interesant. O imformare nu strica.
Gata, eu cred ca ma duc in patuc la tv ca de cateva zile nu ma simt chiar ok.
O seara frumoasa tuturor!!!
Cris, arunca un ochi aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cristina, referitor la casa mult visata de ce nu te interesezi de case gata facute din lemn pe care doar o comanzi, o platesti si vine o echipa acasa si ti-o monteaza pe locul tau. In jur de 2 saptamani e gata. Noi am cautat pe net pt. ca am vrea sa comandam una in locul casutei mici din curte pe care vrem sa o demolam. Da-i si tu o cautare pe net ca trebuie sa gasesti ceva interesant. O imformare nu strica.
Gata, eu cred ca ma duc in patuc la tv ca de cateva zile nu ma simt chiar ok.

O seara frumoasa tuturor!!!

Cris, arunca un ochi aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
AlinaJ.Bijoux, super tort! Ai facut si tu unul la fel? Pare blat pandispan..o crema sarlota sau frisca..crema diplomat si gelatina capsuni..
Imi pare rau ca nu te simti bine. Odihneste-te! Sanatate multa si sa auzim de bine!
Seara buna tuturor..si somnic pufos![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Imi pare rau ca nu te simti bine. Odihneste-te! Sanatate multa si sa auzim de bine!
Seara buna tuturor..si somnic pufos![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Lumea pleaca la culcare si eu va zic "salutare". Iaca si versurile
Alina, multumesc frumos! Stiam de site, numai ca eu vreau o casa mai ca mine, respectiv ceva mai solida. Vreau sa ma mut de permanenta in ea si sa renunt la apartament. Nu cred ca m-as simti in siguranta intr-o casa doar din lemn.
Noapte buna!

Alina, multumesc frumos! Stiam de site, numai ca eu vreau o casa mai ca mine, respectiv ceva mai solida. Vreau sa ma mut de permanenta in ea si sa renunt la apartament. Nu cred ca m-as simti in siguranta intr-o casa doar din lemn.

Noapte buna!
OOOOOOOOOO nici cafea nu s-a baut, nici pe seara nu s-au intalnit! E ceva in atmosfera.... "cu ce v-ati drogat?"..asta e la bancuri...
Pentru cele care s-au racorit, pentru cele care s-au distrat, pentru cele mai fericite [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]un tort de sezon!
Curaj maine e luni si o luam de la capat ..e si liber la lucrat..spor la finalizarea proiectelor!
Pentru cele care s-au racorit, pentru cele care s-au distrat, pentru cele mai fericite [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]un tort de sezon!
Curaj maine e luni si o luam de la capat ..e si liber la lucrat..spor la finalizarea proiectelor!
piciul- Atotcunoscător
-
Giorgi- Maestru
- Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010
Giorgi, ce este aceasta bunatate?! O paine cu susan si stafide? Parca m-as duce sa fac si eu una chiar acum!
piciul- Atotcunoscător
-
Piciule ,e o paine frantuzeasca ,cu fructe confiate ,merisor si caise ,deasupra cu susan.

Giorgi- Maestru
Multumesc! Gasesc eu reteta...cred ca este una si la masina de paine. Seara buna!
piciul- Atotcunoscător
-
Cu placere ,reteta originala la masina era dar eu am facut lucru manual in lipsa de automatizare.Reteta e cu lapte praf si unt.Seara buna!
Giorgi- Maestru
Wow Georgi! Arata divin! Si la ce foame imi e dupa o zi de croitorit, mai mai ca-mi faci pofta aa ma apuc si de gatit! Sa aveti pofta!
Asa e Teima ,din curiozitate am facut-o si eu si trebuie sa-ti spun ca si eu am croitorit la ea caci se taie cu foarfeca !!
Giorgi- Maestru
piciul- Atotcunoscător
-
Piciul tare rau pisica:)))))) asa face si pisica mea, impropiu zis pisica mea, cea care a ramas la mama, doar ca ea dupa vreo 3 tentative de dat cu laba pe nas si par te musca de ureche sa fie sigura ca ai bagat-o in seama

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Buna seara! O mica gustare si la munca![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]"Ceea ce trebuie ştiut este faptul că glucidele au un rol esenţial în alimentaţia noastră. O cantitate mică de pâine la fiecare masă ajută la slăbit."[http://www.cotidianul.ro/painea-in-sine-nu-ingrasa-ci-cantitatea-in-care-o-consumam-182433/]
piciul- Atotcunoscător
-
Seara buna si multumim de tratatie. Arata tare bine painea!!! Eu tocmai am mancat ceva dulce si ma gandesc sa ma duc la tv ca am stat destul la calculator azi. Afara cand ploua de rupe locul cand sta!!!
O seara faina tuturor. Poate va mai "pandesc" de pe tableta cumparata ieri.
A.....va imvit la un pahar de suc de ananas. Eu tocmai am baut unul si e tare bun!!!
O seara faina tuturor. Poate va mai "pandesc" de pe tableta cumparata ieri.

A.....va imvit la un pahar de suc de ananas. Eu tocmai am baut unul si e tare bun!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Seara buna, tuturor! Iar am jertfit timp pe altarul internetului
Acum e timpul sa-mi reiau lucrul ca mai este ceva din ziua de azi.
Multumesc de sucul de ananas...stiam ca am o cutie de compot...dar maine sigur ajung in piata si-mi cumpar un anans cu vitamina pp care ajuta la slabit
Acum doar[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Acum e timpul sa-mi reiau lucrul ca mai este ceva din ziua de azi.
Multumesc de sucul de ananas...stiam ca am o cutie de compot...dar maine sigur ajung in piata si-mi cumpar un anans cu vitamina pp care ajuta la slabit

piciul- Atotcunoscător
-
piciul- Atotcunoscător
-
piciul- Atotcunoscător
-
piciul- Atotcunoscător
-
Multumiri piciulino,asemenea si tie!
Giorgi- Maestru
Pagina 28 din 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31

» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
» La sueta...de seara (12)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
» La sueta...de seara (12)
Pagina 28 din 31
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti