La sueta .... de seara ! 20
+40
diblaru maria
diada
danniela
oanaraluca
kitty_1973
mari01
emmancita
tadok
barbin
cillywilly
Tache Marilena
Ros Ramona
bobitica
piciul
gmiki1
rodishor
alinuta96
Angelica18
canadianca50
samo99ro
Elena Nicoara
Chirrox13
Gabiuta
tinap
Celya_f40
Day
Lucia.BlueFlower
stejara
CCristinaC
europolis
firicel
MagdaMarin
georgeta.prnic
pufoi
Dorulet
Gianina4ever
annamarya
AlinaJ.Bijoux
SilviaDumitrescu
mnarcisa
44 participanți
Pagina 29 din 30
Pagina 29 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: La sueta .... de seara ! 20
Pai, am avut ca am fost toata ziua acasa. De nuns ninge si la ora asta dar nu s-a depus nimic pt. ca pana pe la 4 a plouat si acum e ud pe jos!!!
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Alina,astea-s de sarbatoare!Chiar ninge?La noi e doar vant,dar poate ca aduce zapada.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4674
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Buna seara! Pentru cei raciti si infrigurati o cescuta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
cu medicamentul minune (se mira americanii de ce buna e tuica romaneasca!) si ca sa nu ametim [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
o felie de paine cu zacusca numai buna pentru o seara in asteptarea sarbatorilor!
cu medicamentul minune (se mira americanii de ce buna e tuica romaneasca!) si ca sa nu ametim [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
o felie de paine cu zacusca numai buna pentru o seara in asteptarea sarbatorilor!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
nah bine fetili ...dati de zor la curatat cizmulite sa le pune-ti in geam?
Mnnnn,
ce ne aduce mos Nicolae??? Mie nimic, ca pe aici nu se poarta:(
Maine nu intru, de aceea urez de pe acum La multi ani! tuturor ce poarta numele de Nicolae , Niculina....si voi sa sarbatoriti alaturi de ei
Mnnnn,

Maine nu intru, de aceea urez de pe acum La multi ani! tuturor ce poarta numele de Nicolae , Niculina....si voi sa sarbatoriti alaturi de ei

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
Salutare fete faine!
Piciule, m-ai omorit cu painea aia...
Am fost in seara asta pina la Real cu o prietena care si-a cumparat paine de vatra, caldaaaaaaaaaaaaaa. Abia m-am abtinut sa nu i-o halesc. Eu nu mai maninc paine de la Pasti, dar in seara asta am crezut ca imi las prietena fara paine. A pus-o in portbagaj si ii simteam mirosul in masina
Pina la urma am uitat de ea. 
Piciule, m-ai omorit cu painea aia...
Am fost in seara asta pina la Real cu o prietena care si-a cumparat paine de vatra, caldaaaaaaaaaaaaaa. Abia m-am abtinut sa nu i-o halesc. Eu nu mai maninc paine de la Pasti, dar in seara asta am crezut ca imi las prietena fara paine. A pus-o in portbagaj si ii simteam mirosul in masina

Eu va spun direct ,noapte buna...voi dormiti,si eu va povestesc..ca nu am somn.Nu-l pandesc pe mos,ca nici pe aici nu se poarta,dar bradutul l-am facut de ieri.In ultima saptamana din noiembrie,am tras o fuga prin Romania,si-am fost pe la Pitesti.Mi-am vazut nepoteii,ca-mi era tare dor de ei,ne-am plimbat,ca am prins trei zile superbe,ultimele cu soare din acest an..Am luat-o si pe pitica,de data asta,si a fost foarte fericita in orasul meu natal,mai greu este pentru ea drumul lung.Aveam in plan sa stam si de 1decembrie,dar vremea a fost capricioasa,si m-au speriat cei de la meteo ca nu mai ajung acasa
Are cineva poze cu orasul luminat de podoabe?Cred ca se pregatea si un targulet pe acolo..Oricum a fost frumos!
Mi-am cumparat peste marinat ,de toate felurile,ca eu sunt inebunita dupa peste,si aici pe malul Dunarii,nu gasesti o reteta de peste marinat.Astia ai mei,sunt inebuniti dupa mezelurile noastre,si vin cu salamul de vara,carnaciori,si alte salumuri si afumaturi,dar numai cand vin pe racoare...vara nu ma bag la carat de mezelicuri.Aici n- au niciun gust,nu ca ma omor cu mezelicurile...La masa ei se stramba la pestele meu,si eu ma stramb la salamul lor
fie el chiar si marca romaneasca
Mi-am cumparat si smantanica dulce,ca aici nu gasesc,si icre ,toate numai pentru mine
Daca era dupa vointa mea,as fi ramas pana in ianuarie,dar asta este viata,mereu pe fuga
Noapte buna si LA MULTI ANI! sarbatoritelor si tuturor romanilor,de Sf. Nicolae!

Mi-am cumparat peste marinat ,de toate felurile,ca eu sunt inebunita dupa peste,si aici pe malul Dunarii,nu gasesti o reteta de peste marinat.Astia ai mei,sunt inebuniti dupa mezelurile noastre,si vin cu salamul de vara,carnaciori,si alte salumuri si afumaturi,dar numai cand vin pe racoare...vara nu ma bag la carat de mezelicuri.Aici n- au niciun gust,nu ca ma omor cu mezelicurile...La masa ei se stramba la pestele meu,si eu ma stramb la salamul lor

Mi-am cumparat si smantanica dulce,ca aici nu gasesc,si icre ,toate numai pentru mine

Daca era dupa vointa mea,as fi ramas pana in ianuarie,dar asta este viata,mereu pe fuga

Noapte buna si LA MULTI ANI! sarbatoritelor si tuturor romanilor,de Sf. Nicolae!
georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
La multi multi si fericiti ani !!!
canadianca50- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010
Hmm, crema de wiskey, prefrata mea!!!
La multi ani Magda!!!

La multi ani Magda!!!

ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
La multi ani Magda sa fii sanatoasa , fericita si la fel de norocoasa !
La multi ani Magdaaaaaaaaaaaaaa!!!!!Moama ce tratatie!Saru'manaaaaa,sa fii sanatoasa si la punga groasa,vesela si iubita 

La multi ani Magda! La multi ani tuturor celor ce isi sarbatoresc azi ziua numelei! Va doresc o seara frumoasa!
oanaraluca- helper
- Numarul mesajelor : 61
Localizare : constanta
Data de inscriere : 03/01/2012
Salutare si "LA MULTI ANI" Magda.
Mersi de trataie. Acel dulce arata f. bine si desi am mancat azi destul dulce servesc si de la tine.
Si sa nu uit, urez "LA MULTI Ani" si celor care au petrecut azi de ziua numelui.
Eu am mesterit azi desi a fost sarbatoare. 2 felicitari care vor deveni un cadou.
Acum ma "duc" sa mai bantui putin pe net dar, nu inainte sa va spun sa dormiti frumous cu toatele. Paaaa!!!

Si sa nu uit, urez "LA MULTI Ani" si celor care au petrecut azi de ziua numelui.
Eu am mesterit azi desi a fost sarbatoare. 2 felicitari care vor deveni un cadou.
Acum ma "duc" sa mai bantui putin pe net dar, nu inainte sa va spun sa dormiti frumous cu toatele. Paaaa!!!

-
E un roze,mai Silv:)Bun ce-o fi,am inghetat afara,am fost dupa paine ca uitasem sa iau pentru al meu,si aveam si chef de vazut beculetele,asa ca am iesit eu 10 minute.Nu ninge,dar e friiiiiig rau,asa ca ma bag la o canita cu vin fiert 
Aoleu....gura bogata,am uitat sa zic buna seara:)

Aoleu....gura bogata,am uitat sa zic buna seara:)
Seara buna, sunt de pe la ora 16 in fata calculatorului, cu mici pauze si abea acum am ajuns sa va salut. Afara se vede ca a venit iarna de adevaratela ca sunt nici mai mult nici mai putin de -6gC. Eu mai bantui putin pe net in asteptarea fratelui care a zis ca vine azi acasa da inca nu a plecat de la servici.
In caz ca nu mai zic nimic va urez sa dormiti frumous si sa nu uitati sa va inveliti bine.
In caz ca nu mai zic nimic va urez sa dormiti frumous si sa nu uitati sa va inveliti bine.

-
Bna seara!!
Ete ce lume noua... Mai traiesti Firico? Ai mai stiut parola contului?
Hai fata sa te
Ca de cand nu ai mai intrat pe la noi... cred ca o sa umpli un capotol cu lucrusoare lucrate de tine
Ce mai faci, ce mai zici, cum esti?
Ete ce lume noua... Mai traiesti Firico? Ai mai stiut parola contului?

Hai fata sa te

N-ai grija Silvioara ca nu umplu nici o pagina macar....
nu am terminat nimic din ce-am inceput,dar si cand voi termina
...si merci de intampinare
si parola nu am uitat-o ca o am in memoria telefonului mobil
(glumesc...asta chiar o stiu pe de rost)

Pagina 29 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» La sueta...de seara 5
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
Pagina 29 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti