Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
+52
virginia
marya222006
culea mirela
carmendana
gabyd
georgeta.prnic
luminitza79
irish05
victoriacus
alinuta96
Elena Nicoara
fiordaliso
barbin
Tache Marilena
cld
Lucia.BlueFlower
monique
canadianca50
Serban Valentina
firicel
ema
corina corina
Gianina4ever
samo99ro
emmancita
danym
danniela
tinap
AlinaJ.Bijoux
arielas
Giobsy
europolis
Celya_f40
Dodo-pui
Gabiuta
ikuta
kitty_1973
Chirrox13
SilviaDumitrescu
loo.lory
Dorulet
pufoi
vyky2010
dorina64
miculutza
Day
Angelica18
CCristinaC
stejara
diada
mnarcisa
MagdaMarin
56 participanți
Pagina 5 din 30
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
Bunaaaa dimineata ( ca nu e inca 12 sa zic buna ziua
)!
Ce de cafelee.... care mai de care mai frumoase
Sa avem o duminica relaxanta!

Ce de cafelee.... care mai de care mai frumoase
Sa avem o duminica relaxanta!
Si gustoase doamna, chiar daca is virtuale!!!!
La fel si tie!
La fel si tie!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Ziua buna va zic si eu!
Eu mai beau o cafea si plec sa calc ceva tzoale ca pe seara participam la o cununie civila neprogramata.
O duminica frumoasa sa aveti!
Eu mai beau o cafea si plec sa calc ceva tzoale ca pe seara participam la o cununie civila neprogramata.
O duminica frumoasa sa aveti!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O saptamana care vine cat mai frumoasa, si pentru seara asta, mult romantism si multa liniste sufleteasca!
Chiar voiam sa intreb si eu daca sunt bune tigaile astea Dry Cooker,vreau si eu sa cumpar, dar sa stiu ca merita,caci produse de tot felul se gasesc peste tot...cine a folosit-o pentru mai multe feluri de mancare sus manuta!
O saptamana care vine cat mai frumoasa, si pentru seara asta, mult romantism si multa liniste sufleteasca!
Chiar voiam sa intreb si eu daca sunt bune tigaile astea Dry Cooker,vreau si eu sa cumpar, dar sa stiu ca merita,caci produse de tot felul se gasesc peste tot...cine a folosit-o pentru mai multe feluri de mancare sus manuta!
Stejara,daca vrei atunci ia-ti originalul care e la 150-200 lei,ca mi-a luat mie sotul una la40 lei si a ruginit dupa doua folosiri

Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Seara buna , fetelor !
Am citit ''cafea'' si mi s-au aprins beculetele . In seara asta am fost la cumatra mea si desi bausem o cafea pe la patru dupa amiaza n-am putut s-o refuz si am mai baut una pe la opt cu gand ca ma asteapta o noapte lunga la restaurant . N-a fost asa !
Colegul meu , obosit rupt de la nunta de ieri care s-a terminat azi dimineata a zis ca nu facem program in seara asta , asa ca m-am intors acasa . Si de la noua citesc pe forum (ca si-asa n-am mai citit de mult ) si-mi vine sa topai de nervi si nici prea bine nu ma simt . Pentru mine care beau o cafea dimineata si atat , trei cafele inseamna extrem de mult . Unde mi-o fi fost capul nu stiu , dar ma simt tare rau . Noroc ca am forum de citit ca altfel nu stiu ce faceam .
Noapte buna , fetelor ! Eu mai stau pe aici ...
Am citit ''cafea'' si mi s-au aprins beculetele . In seara asta am fost la cumatra mea si desi bausem o cafea pe la patru dupa amiaza n-am putut s-o refuz si am mai baut una pe la opt cu gand ca ma asteapta o noapte lunga la restaurant . N-a fost asa !
Colegul meu , obosit rupt de la nunta de ieri care s-a terminat azi dimineata a zis ca nu facem program in seara asta , asa ca m-am intors acasa . Si de la noua citesc pe forum (ca si-asa n-am mai citit de mult ) si-mi vine sa topai de nervi si nici prea bine nu ma simt . Pentru mine care beau o cafea dimineata si atat , trei cafele inseamna extrem de mult . Unde mi-o fi fost capul nu stiu , dar ma simt tare rau . Noroc ca am forum de citit ca altfel nu stiu ce faceam .
Noapte buna , fetelor ! Eu mai stau pe aici ...

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
'neata...vreau CAFEAAAAAAAAAAA cu scobitori sa-mi tina pleoapele..
huna e mandra posesoare a varsatului de vant de vreo 2 zile(cu bubite)caci febra a avut acum ~4 zile ..eu ieri m-am prins iar azi noapte "m-a jucat ca pe hotii de cai" din cauza mancarimilor din talpite.Ea acum doarme....Bogdi manca deja...eu vegetez prin zona
huna e mandra posesoare a varsatului de vant de vreo 2 zile(cu bubite)caci febra a avut acum ~4 zile ..eu ieri m-am prins iar azi noapte "m-a jucat ca pe hotii de cai" din cauza mancarimilor din talpite.Ea acum doarme....Bogdi manca deja...eu vegetez prin zona
Oooo, Dodo, te compatimesc sincer...eu am cam uitat cum e cu astea, grabnica insanatosire va doresc!!!
Cafea, si iar cafea......mmmmmmmmmmmnnn ce bine venita e, dupa ce ca am ajuns la 4 dimineata la somnic. Festa si iar festa....sau fiesta ce o fi....ceva de genu' zilele comunei
Nu au astia gratare si mici, da am facut noi frigarui inainte sa iesim, apoi nu-i bai ca abea de ma mai tineam pe picioare, musai o fo sa iesim la masinute si sarit cu corzi...si alea, alea. Cel mai mult mi-a placut mie la artificii pe malul oceanului.
Va doresc o saptamana plina de fericire!

Cafea, si iar cafea......mmmmmmmmmmmnnn ce bine venita e, dupa ce ca am ajuns la 4 dimineata la somnic. Festa si iar festa....sau fiesta ce o fi....ceva de genu' zilele comunei

Va doresc o saptamana plina de fericire!
Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
Gabi,e bine ca a facut acum varicela,trece ea,doar sa nu o lasi sa se scarpine,ca-i raman urme toata viata.Este ceva alcool mentolat,sa i le tamponezi.Cred ca e greu,ca in momentele astea sunt morocanosi.
Cristina,multumim de cafea,e binevenita.
Celya,ceva poze de la focurile de artificii?(Am descoperit de unde am auzit eu,ieri noapte bubuiturile,ca de vazut n-am vazut,doar le-am auzit
)
Cristina,multumim de cafea,e binevenita.
Celya,ceva poze de la focurile de artificii?(Am descoperit de unde am auzit eu,ieri noapte bubuiturile,ca de vazut n-am vazut,doar le-am auzit

Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4719
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Buna dimineata doamnelor!Multumesc pentru cafea Cristina!
vyky2010- Junior
- Numarul mesajelor : 331
Varsta : 78
Localizare : PITESTI
Data de inscriere : 07/06/2011
Buna dimi si de la mine:)
Eu cred ca fug la plaja,la Amara...n-am mai fost de vreo 3 ani,desi e la 10 km de mine,acum am oaspeti dragi de la Satu Mare si ii duc pe ei,asa ca profit sa ma balacesc si eu
O zi frumoasa si linistita sa aveti!
Eu cred ca fug la plaja,la Amara...n-am mai fost de vreo 3 ani,desi e la 10 km de mine,acum am oaspeti dragi de la Satu Mare si ii duc pe ei,asa ca profit sa ma balacesc si eu

O zi frumoasa si linistita sa aveti!
Buna ziua de la mine!
Cafeaua am beut-o ca a facut-o omul, am inceput si munca si azi fu prima zi, m-am palavragit cu toate lumile, stit voi...cum a fost in concediu, welcome back si din astea. Mi-am luat si biroul in primire, am facut si ceva treaba. Acum astept sa vad ce pot manca ca imi cam sticlesc ochii.
La noi ieri a fost public holiday ca se termina ramadamul pentru musulmani. Vitrine impodobite, beculete peste tot, acusi vine si Diwali si Craciunul, abia in ianuarie se mai culeg beculetele. Macar e frumos!
O zi faina fetili!
Cafeaua am beut-o ca a facut-o omul, am inceput si munca si azi fu prima zi, m-am palavragit cu toate lumile, stit voi...cum a fost in concediu, welcome back si din astea. Mi-am luat si biroul in primire, am facut si ceva treaba. Acum astept sa vad ce pot manca ca imi cam sticlesc ochii.
La noi ieri a fost public holiday ca se termina ramadamul pentru musulmani. Vitrine impodobite, beculete peste tot, acusi vine si Diwali si Craciunul, abia in ianuarie se mai culeg beculetele. Macar e frumos!
O zi faina fetili!
danniela- Atotcunoscător
Ziua buna!Eu am fost in solar de dimineata...si acum sunt cu recolta pe foc...

Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Buna ziua si de la mine Am citit pana acum cam tot ce ati scris si ce ati lucrat in ultima luna Mi-am clatit ochii cu lucruri minunate, e adevarat, dar cel mai important este ca v-am regasit pe voi prietene dragi Mi-ati lipsit mult

ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2943
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Ema, pe unde mai esti?? Parca ziceai ca te intorci in tara?
danniela- Atotcunoscător
Buna dimineata!
Multumim de cafea si urari Stejara
Apetisanta cafeluta, o sa iau o gura cat ma uit la noutati.

Multumim de cafea si urari Stejara

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Buna dimineata!
Ce bine e cind gasesti cafeaua gata!
Sint nu nervii prastie. A reusit sa mi-i incurce ieri o pitipoanca de la o banca si ma resimt si azi. E cumplit cind dai peste o idioata care conditioneaza aprobarea unui credit de ideea ca trebuie sa scrii in act "vinzatorul" nu "vinzatorii" (chiar daca sint doi vinzatori) doar pentru ca asa a vazut ea in alt contract. A, a mai cerut "expres" sa mentionez articolele din Codul Civil cu puncte, nu cu alineate. Ex: art. X, pct Y, in timp ce actul meu era cu art.X alin.Y. Si astea sint doar doua dintre pretentii, ca au fostmai multe... Daca era mai aproape de mine, ii aratam eu ieri despre ce e vorba in propozitie...
Bine, nu e singura. Am dat peste multe ciudate d-astea pe la banci, d-astea de nu sint juriste dar isi dau cu presupusul.
Hai ca v-am dat lectura la cafea. Merg sa ma pregatesc de alta zi de nebunie.
O zi frumoasa si racoroasa sa aveti!
Ce bine e cind gasesti cafeaua gata!
Sint nu nervii prastie. A reusit sa mi-i incurce ieri o pitipoanca de la o banca si ma resimt si azi. E cumplit cind dai peste o idioata care conditioneaza aprobarea unui credit de ideea ca trebuie sa scrii in act "vinzatorul" nu "vinzatorii" (chiar daca sint doi vinzatori) doar pentru ca asa a vazut ea in alt contract. A, a mai cerut "expres" sa mentionez articolele din Codul Civil cu puncte, nu cu alineate. Ex: art. X, pct Y, in timp ce actul meu era cu art.X alin.Y. Si astea sint doar doua dintre pretentii, ca au fostmai multe... Daca era mai aproape de mine, ii aratam eu ieri despre ce e vorba in propozitie...

Hai ca v-am dat lectura la cafea. Merg sa ma pregatesc de alta zi de nebunie.
O zi frumoasa si racoroasa sa aveti!

Bine ca nu sunt singura cu moate in cap
Eu m-am enervat ieri cu bugetarii nostrii de la ITM. Imi venea sa-l spanzur pe unu de acolo, am plecat vorbind singura pe strada

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
'neata!
Multumim de cafea Stejara.
Cris, pe mine m-ai bagat in ceata dar daca madam o fi invatat cuvant cu virgula si punct, ce poti sa ii ceri??? Sa nu te tresesti peste ani ca acel punct inseamna pierderea unui act!!!IOI
Eu is calma ca abia is la a doua zi de munca. Toata lumea cica vine in Romania sa faca concediul ca prea am venit relaxata
O zi faina va doresc!
Multumim de cafea Stejara.
Cris, pe mine m-ai bagat in ceata dar daca madam o fi invatat cuvant cu virgula si punct, ce poti sa ii ceri??? Sa nu te tresesti peste ani ca acel punct inseamna pierderea unui act!!!IOI
Eu is calma ca abia is la a doua zi de munca. Toata lumea cica vine in Romania sa faca concediul ca prea am venit relaxata

O zi faina va doresc!
danniela- Atotcunoscător
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-5
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-5
Pagina 5 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)