Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
+56
kitty_1973
dorina64
Anca Florina
adelina24
ivanoiuadela9
georgeta.prnic
alinutza_andrei08
irish05
gattino
mishou
mickyta
mnarcisa
gabyd
AlinaJ.Bijoux
culea mirela
Pui_dEuropolis
emmancita
dorinami
amoni
Tache Marilena
tinap
piciul
tadok
Gabiuta
flori balteanu
arielas
Cristache
clara birau
ema
CCristinaC
symos
Dorulet
pufoi
JuiCy
Serban Valentina
firicel
europolis
carmenco
denis21
stejara
Chirrox13
SilviaDumitrescu
vyky2010
betymi72
mimiady63
pavady
Dodo-pui
Celya_f40
MagdaMarin
ikuta
luminitza79
danniela
samo99ro
Angelica18
Day
MihaelaT
60 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
Buna cafeaua,Angelica,doar ca as dori o cana mai serioasa;bina ca Valentina a mai dat una.Multumesc,asa mai merge.
Cred ca tara asta a noastra e frumoasa,pacatul e ca e locuita de unii care mai bine s-ar duce pe alta planeta.Pachet de nervi-s:toata saptamana s-a tot intrerupt curentul,de cate doua ori pe zi,si numai pe partea noastra, peste drum nu;cel mai neplacut e ca nu am reusit sa-mi incarc niste acumulatori de la atatea inreruperi.imi vine sa zic ceva urat,dar ma abtin ca e sarbatoare.
Cred ca tara asta a noastra e frumoasa,pacatul e ca e locuita de unii care mai bine s-ar duce pe alta planeta.Pachet de nervi-s:toata saptamana s-a tot intrerupt curentul,de cate doua ori pe zi,si numai pe partea noastra, peste drum nu;cel mai neplacut e ca nu am reusit sa-mi incarc niste acumulatori de la atatea inreruperi.imi vine sa zic ceva urat,dar ma abtin ca e sarbatoare.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4630
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Am patit si noi, Dorulet, candva, in toiul iernii. Am dormit o noapte la 14 grade pt ca nu au venit sa remedieze. Dupa ce a intervenit sotul meu pe la diverse pile pt ca nu aveau de gand nici a doua zi sa vina sa vada despre ce e vorba, ne-a legat in alta parte si nu am mai avut pene de curent. Astia suntem si din pacate mult prea multi.
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 49
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Buna dimineata!Multumesc de cafea,Cristina.Sa aveti o zi cu mult spor.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 54
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Multumim de cafea!Ca sa nu mai fim suparati,aseara tot orasul a ramas pe intuneric.Asta da,sec.21!Romantic de-a dreptul!O zi minunata tuturor!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Mai intrebi?
mananci calule ovaz?

Buna dimineata, fete dragi!
Iaca si eu de la udat gradina. M-am trezit de dimineata cu chef de treaba. Ma duc acum sa intind rufele apoi vreau sa fac o varza. Mi-am dat seama ca am uitat sa iau carnita sa fac cu varza ca nu mananca nimeni asa goala

Spor in toate sa aveti si o zi excelenta!
carmenco- Atotcunoscător
-
Carmenm eu maninc varza goala, desi nici al meu sot nu haleste fara carne. 
Acum trebuie sa mai beau o cafea maaare ca am ajuns la serviciu si am constatat ca sint capie rau. Ma uit la agenda de parca o vad prima data, incurc hirtiile si mi-am pierdut abilitatea de a intelege ce vor clientii de la mine.
E ziua unei prietene si am uitat sa iau flori, ceea ce inseamna sa fac un drum la piata, prin caldura, cind ies de la serviciu. Noroc ca e prietena buna
Am fost sa platesc facturi si e netul cazut la banca, iar cind am intrat la magazin sa iau apa, s-a oprit curentul cind mai erau trei persoane inaintea mea. Noroc ca a revenit rapid.
Nu-i asa ca am o zi de nota 10?
PS Nu mi-a lesinat umorul

Acum trebuie sa mai beau o cafea maaare ca am ajuns la serviciu si am constatat ca sint capie rau. Ma uit la agenda de parca o vad prima data, incurc hirtiile si mi-am pierdut abilitatea de a intelege ce vor clientii de la mine.

E ziua unei prietene si am uitat sa iau flori, ceea ce inseamna sa fac un drum la piata, prin caldura, cind ies de la serviciu. Noroc ca e prietena buna

Am fost sa platesc facturi si e netul cazut la banca, iar cind am intrat la magazin sa iau apa, s-a oprit curentul cind mai erau trei persoane inaintea mea. Noroc ca a revenit rapid.
Nu-i asa ca am o zi de nota 10?
PS Nu mi-a lesinat umorul

Cred ca cel mai bine e sa mergi acasa, sa te bagi in pat si sa te mai trezesti maine.
carmenco- Atotcunoscător
-
Neata si de la mine,aseara am aterizat de la mare am spalat toate hainele pe care le-am avut si din care am folosit iar doar foarte putine.
Cum or putea unii sa pleca doar cu cateva toale la ei????
Mie nu-mi iese niciodata asta.
Am primit o veste ca un frate de-al soacei a murit si va trebui cam in fiecare seara sa facem niste drumuri s-o duc pe soacra acolo.
Am avut un concediu foarte placut cu zile superbe si o apa calda limpede si foarte curata.
Nu am mai gasit camere la hotelul nostru desi statiunea a fost foarte plina ne-am cazat la altul la 3 km distanta cu 120 ron/noapte si acelasi confort ba chiar mai racoros si aproape de centrul statiunii Neptun.
Cum azi am in plan sa fac si niste rosii la borcan ,am cules o galeata mare de rosii din gradina,va povestesc altadata aventura micului meu concediu.
O zi frumoasa va doresc.
Cum or putea unii sa pleca doar cu cateva toale la ei????

Mie nu-mi iese niciodata asta.

Am primit o veste ca un frate de-al soacei a murit si va trebui cam in fiecare seara sa facem niste drumuri s-o duc pe soacra acolo.
Am avut un concediu foarte placut cu zile superbe si o apa calda limpede si foarte curata.
Nu am mai gasit camere la hotelul nostru desi statiunea a fost foarte plina ne-am cazat la altul la 3 km distanta cu 120 ron/noapte si acelasi confort ba chiar mai racoros si aproape de centrul statiunii Neptun.
Cum azi am in plan sa fac si niste rosii la borcan ,am cules o galeata mare de rosii din gradina,va povestesc altadata aventura micului meu concediu.
O zi frumoasa va doresc.
Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Mar 07 Aug 2012, 11:48 am, editata de 2 ori
As vrea eucarmenco a scris:Cred ca cel mai bine e sa mergi acasa, sa te bagi in pat si sa te mai trezesti maine.
Ce bine o sa ne mearga, Valentina, ca ne-ai dat de toate de doua ori
. Multumim!

carmenco- Atotcunoscător
-
Ha ha ha .... m-am gindit ca sunten multe Forumiste ....
Carmen , n-am vrut dar daca asa s-a intimplat , lasa fie ... la cita canicula este astazi , deja avem 32 grade .

Carmen , n-am vrut dar daca asa s-a intimplat , lasa fie ... la cita canicula este astazi , deja avem 32 grade .
Valentina am rezolvat eu. Si am sa ma servervesc cu o mentolada.
Lamine in casa e binisor, am 28gr fara aer conditionat ca nu am in doatare, dar ceva racoritor si mentolat e binevenit mereu.
O zi cat mai racoroasa va doresc.
Lamine in casa e binisor, am 28gr fara aer conditionat ca nu am in doatare, dar ceva racoritor si mentolat e binevenit mereu.
O zi cat mai racoroasa va doresc.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Mnarcisa mersi pentru rezolvare , ma bucur ca te-ai servit din cele oferite de mine,si ma bucur ca ne-am intilnit pe FORUM astazi.
In casa nu-i problema nici la mine , cu aerul conditionat ca altfel nu se poate ,
spuneam de temperatura de afara la acea ora.
Cred ca se vor atinge 40 ca arde .... arde.... si apoi e incinsa atmosfera toata
luna iulie nu a plouat deloc.
O zi suportabila si tie si mai treci pe la cafea sau ce mai gasim pe aici.
In casa nu-i problema nici la mine , cu aerul conditionat ca altfel nu se poate ,
spuneam de temperatura de afara la acea ora.
Cred ca se vor atinge 40 ca arde .... arde.... si apoi e incinsa atmosfera toata
luna iulie nu a plouat deloc.
O zi suportabila si tie si mai treci pe la cafea sau ce mai gasim pe aici.

Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Mar 07 Aug 2012, 6:54 pm, editata de 1 ori
Buna si de la mine fetelor!
IN casa caldura mare!
Seara se doarme mai bine, cu toate geamurile deschise, ca sa se faca curent.Am aer conditionat, dar ma face,, varza'', asa ca stau cu becul aprins zi si noapte, sa nu intre sorele, sa nu intre caldura.
Danile si eu abia astept sa plec in Romanica. Vreau sa mananc covrigi calzi,pt ca la noi sunt,, caini cu covrigi in coada'', sarmale si racituri si bors cu cocos adevarat si cozonac, si placinte,, poale-n brau'' si prajituri cu muuulta crema, mai ales rulada cu ciocolata.
Astia nu mananca prajituri cu crema, ca ingrasa.
Aaa... uitam de visinata!
IN casa caldura mare!
Seara se doarme mai bine, cu toate geamurile deschise, ca sa se faca curent.Am aer conditionat, dar ma face,, varza'', asa ca stau cu becul aprins zi si noapte, sa nu intre sorele, sa nu intre caldura.
Danile si eu abia astept sa plec in Romanica. Vreau sa mananc covrigi calzi,pt ca la noi sunt,, caini cu covrigi in coada'', sarmale si racituri si bors cu cocos adevarat si cozonac, si placinte,, poale-n brau'' si prajituri cu muuulta crema, mai ales rulada cu ciocolata.
Astia nu mananca prajituri cu crema, ca ingrasa.
Aaa... uitam de visinata!

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Da' stiu ca ai gusturi bune,Adriana.Ce bine ca la mai poti gasi acasa!Asa-i? Supa cu taietei de casa(sau,de ce nu,cu niste galuste aurii,cu oua de casa) si cate alte bunatati...
A fost fiertura azi,noroc ca la un moment dat a batut un vant nebun.Ma grabesc sa citesc ce ati postat,pana nu se intrerupe iar curentul.
A fost fiertura azi,noroc ca la un moment dat a batut un vant nebun.Ma grabesc sa citesc ce ati postat,pana nu se intrerupe iar curentul.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Dorulet, asa-i ca nu-s pretentioasa?

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
O zi cu spor,fetelor dragi!Multumim de cafele,niciodata nu-s prea multe.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Mier 08 Aug 2012, 11:08 am, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-14
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)