Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 7
+69
sergiu valentin
corilex
marina40
culea mirela
canadianca50
anitza
Karina33
gretty
ivanoiuadela9
cristinamihaela
munteanu otilia
anaid27
despina13cucli
lennny
ARYANNA
andreea mami
anamaria79"
clara birau
rivka
mihastef
aida5891
roxx
anka_gabi
emmancita
europolis
letho
cocav
claudiak
natalitafelix
onyk
pufoi
mihamihaela
mari01
stoy
lika
kmn
mariaz_09
tinap
denis21
Octa75
dorinamisov
mihaelamaya
dadina
firicel
danniela
ramonac
anasia
Giobsy
chhhristina
samo99ro
GinaP
Tiama
lenus70
Angelica18
myky7robc
georgeta.prnic
rozsika
dorina64
Navy
virginia
SilviaDumitrescu
geo
gabyd
smihaelaviorica
crina68
romaya
Dorulet
fizicuta
zaza
73 participanți
Pagina 5 din 30
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Re: Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 7
Nu trebe calcat .. dupa ce faci urmatoarele gogoloaie si le montezi intre ele o sa vezi ce bine arata daca-s mai aiurea si nu plate..

romaya- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1381
Varsta : 65
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/06/2009
fain goggoloi...dar eu inca nu stiu care i rochita...spoooooor

lenus70- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 176
Varsta : 53
Localizare : suceava
Data de inscriere : 19/11/2011
Crina, ce fain e gogoloiul!
si e albastruuuuuuuuuuuuuuuu!

Crinooo, da' nu trebuia sa faci picoturi la fiecare petala ? pe care le folosesti la prins gogoloaiele intre ele ?..

romaya- Maestru
-
Ce e alea picoturi?Nu se prind direct?
Oricum intru în fibrilații cu prinsu* bine că mă mai zăpăciți și cu picoatele lu* pește prăjit!!!!
Acum mă holbez(că am închis limbajul elevat la ora asta) la schema dată de tine,Romaya....așa...și acum văd nește moațe la bastoanele respective....să nu-mi spuneți că tre să deșir, că mă duc să iau funia de rufe și direct la liliacul din fața blocului mă înfig!!!!
Oricum intru în fibrilații cu prinsu* bine că mă mai zăpăciți și cu picoatele lu* pește prăjit!!!!
Acum mă holbez(că am închis limbajul elevat la ora asta) la schema dată de tine,Romaya....așa...și acum văd nește moațe la bastoanele respective....să nu-mi spuneți că tre să deșir, că mă duc să iau funia de rufe și direct la liliacul din fața blocului mă înfig!!!!

crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011
Crina,esti asa de haioasa,hai mai Crina,pentru niste "moate"sa te agati de liliacul din fata casei?Da e inflorit liliacul?
Imi place mult guguloiul,fain de tot,si-mi place si poza de la avatar,esti o doamna tare draguta,finuta si frumusica foc!

Imi place mult guguloiul,fain de tot,si-mi place si poza de la avatar,esti o doamna tare draguta,finuta si frumusica foc!
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011

Daca faci picotul din 5 och. de lant ,atunci la prindere faci :2 och. de lant+pic.mic cu care -l prinzi de picotul care trebe +2 och. de lant si incheierea picotului cu pic. alunecat ...
Ce zici de literatura..?

romaya- Maestru
-
mai bagati doamne iarta-ma odata aci shema aia sa ma holbez si io ca m-ai omorat cu literatura ta Romaya
Sa nu ma prinda dimineata cautand schema

Ia uite evreica,face pe psihiatru cu mine!!!!!Nu vrea să apar la știrile de la ora 5
1.Tulburările anxios-depresive
, mă țin de 2 săptămâni.Motivul?Nenorocita aia de mătase,pe care am dat o roabă de bani(toanta lumii ce sunt) și nu-mi place nicio rochie,deși fetele astea mai aveau nițel și blocau forumu cu câte poze mi-au pus la dispoziție...dar io tot bătută în mansarda..care este
2.Habar n-am de guguloaie...n-am făcut în viața mea...și când ziceam na că seamănă,sare madam General că n-am făcut pișcoate de alea
3.Tinuțo, poza e de la depărtare...dacă mă apropii ,parol,43 de primăveri,bătuți pe muchie..se vede fiecare ghiocel(ca să nu zic ridu*)
Oricum,săru-mâna de compliment!Ești tu drăguță!
Romayaaaaaaaaaaaaaaaa, tre să iau pix și hârtie ,să transcriu că nu pricepe toanta(adică io)
Adică,eu văd 6 bastoane pe fiecare latură, pe diagramă,iau la analiză un baston, la al cincilea picioruș tre să-i fac ca un cucui un lănțișor închis de 5 ochiuri(pic se zice?)
Și tre să fac la toate bastoanele,pișcoate din astea?Nu tre numa la alea două din centru?
Dar de exprimarea mea, ce părere îți faci?!

1.Tulburările anxios-depresive

2.Habar n-am de guguloaie...n-am făcut în viața mea...și când ziceam na că seamănă,sare madam General că n-am făcut pișcoate de alea

3.Tinuțo, poza e de la depărtare...dacă mă apropii ,parol,43 de primăveri,bătuți pe muchie..se vede fiecare ghiocel(ca să nu zic ridu*)

Oricum,săru-mâna de compliment!Ești tu drăguță!

Romayaaaaaaaaaaaaaaaa, tre să iau pix și hârtie ,să transcriu că nu pricepe toanta(adică io)
Adică,eu văd 6 bastoane pe fiecare latură, pe diagramă,iau la analiză un baston, la al cincilea picioruș tre să-i fac ca un cucui un lănțișor închis de 5 ochiuri(pic se zice?)
Și tre să fac la toate bastoanele,pișcoate din astea?Nu tre numa la alea două din centru?
Dar de exprimarea mea, ce părere îți faci?!
crina68- Atotcunoscător
-
... ma bag si eu in vorba

Nu stiu daca m-ai inteles ca nu stau bine la iesplicat

gabyd- Expert
-
Numarul mesajelor : 842
Varsta : 56
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 08/08/2011
Poftiti va rog
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
La toate bastoanele, la toate patratele faci piscoturi conform retetei/schemei ..na..ca am ajuns la termeni gastronomici
cele 6 de pe o latura le folosesti la uniunea intre 2 patrate ,6 de pe alta latura la uniunea cu alt patrat si tot asa ..pana ajungi acolo mai este ... deocamdata faci un patrat dotat jur-imprejur cu picoturi si la al doilea patrat 6 picoturi de pe o latura le unesti cu 6 picoturi de pe latura patratului lucrat ..

La toate bastoanele, la toate patratele faci piscoturi conform retetei/schemei ..na..ca am ajuns la termeni gastronomici

cele 6 de pe o latura le folosesti la uniunea intre 2 patrate ,6 de pe alta latura la uniunea cu alt patrat si tot asa ..pana ajungi acolo mai este ... deocamdata faci un patrat dotat jur-imprejur cu picoturi si la al doilea patrat 6 picoturi de pe o latura le unesti cu 6 picoturi de pe latura patratului lucrat ..

romaya- Maestru
-
Multumesc Silvia,ti-ai facut pomana cu mine,ca si eu caut de nebuna schema,sa belesc/holbez ochii la model. 
Crinuto,tu la mine te referi cind zici "ëvreica"?Mai facut sa rid..nu sint evreica..sint romanca sadea,olteanca de la Teleorman City.
.Apropo de limbajul tau:imi place de mooor!M-ai facut sa rid,esti tare amuzanta! 
Una peste alta,frumoasa tare rochita!

Crinuto,tu la mine te referi cind zici "ëvreica"?Mai facut sa rid..nu sint evreica..sint romanca sadea,olteanca de la Teleorman City.

Una peste alta,frumoasa tare rochita!
tinap- Maestru
-
Mdaaaaa,asta e alt model dar care are picoturile la purtator.Eu una,nu mi-as fi dat seama ca sunt si ele in schema
Scuze pt.inducere in eroare gresita

Oi fi gresit?Am intrat pe sectiunea de amuzament?Oricum,ma uit precum nestiutorii de carte,numa'la poze.N-ar fi de mirare,obosita de atat privit la patinaj...
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4673
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Tinuțo, îți zic evreica pt că ești în Israel,de aia!!Așa ca să vorbim pitoresc!Dacă te superi,nu mai fac...știam că ești româncă sadea!
Caut și eu schema pe forum,ultima oară mi-a postat Romaya model clar...eu o am salvată pe o filă word și n-o pot posta....
Eu trăncănesc și Madam General le-a pus deja!Mulțumim iar!
Romaya,tre să fac cucuie de 2-3 ochiuri,la fiecare baston,nu?Iar la alt pătrat le agăț,ca la lanț?Da?
Firicico,zi și tu așa tre făcut?

Caut și eu schema pe forum,ultima oară mi-a postat Romaya model clar...eu o am salvată pe o filă word și n-o pot posta....
Eu trăncănesc și Madam General le-a pus deja!Mulțumim iar!
Romaya,tre să fac cucuie de 2-3 ochiuri,la fiecare baston,nu?Iar la alt pătrat le agăț,ca la lanț?Da?

Firicico,zi și tu așa tre făcut?

crina68- Atotcunoscător
-
Crina uite can cum ar trebui unite
Nu e mare lucru numai ca acum esti putin ne....
odihnita si de aceea ti se pare greu
edit
Tina stii cum se zice" tariesti cu porcu , manci cu porcu'" as si tu daca esti acolo printre ei.... acum esti tu evreica
Sper sa nu se supere nimeni
Nu e mare lucru numai ca acum esti putin ne....

edit
Tina stii cum se zice" tariesti cu porcu , manci cu porcu'" as si tu daca esti acolo printre ei.... acum esti tu evreica

Crina nu te stresa in fond poti sa faci modelul diferit ,ce trebuie sa fie identic cu cel din poza?Stii eu am luat ani de zile lectii de tesut si pictura si doamna ce e artist cunoscut la noi mi-a zis sa nu ma stresez niciodata daca nu iese ceva. E simplu-Asa a vrut artistul! Asta zicea ea.Deci nici lor nu le iese si spun ca de fapt asa au vrut.
dadina- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 13/12/2010
Eu zic sa o asculti pe generaleaasa sefa ca zice bine cee zice dar acum mai bine ia pauza ca te zapacesti prea tare la nervii capului care este
Luni vin la scoala si rezolvam picoturile din mers

Luni vin la scoala si rezolvam picoturile din mers

Silvioarăăăăăăăăăăăăă, mă prinsei!Greu dar mere,iar cu -ne-,sunt așa la multe!
Dar halatu unde-i halatul?
Cum fac pișcoatele?Cucuie așa cum am zis?Lanț de 3 ochiuri și prins înapoi?Ca un laț?
Firicico,luni mă trimit ăștia la defilare,cu copchii,că cică tre să facem mișcare!
Este ziua jandarmeriei...

Dar halatu unde-i halatul?
Cum fac pișcoatele?Cucuie așa cum am zis?Lanț de 3 ochiuri și prins înapoi?Ca un laț?
Firicico,luni mă trimit ăștia la defilare,cu copchii,că cică tre să facem mișcare!

Ultima editare efectuata de catre crina68 in Sam 31 Mar 2012, 10:27 pm, editata de 1 ori
crina68- Atotcunoscător
-
Crina,nu calca,uda un prosop stoarce-l bine si pune lucrul pe el.Acopera cu alta parte a prosopului si lasa de azi pe maine.Iese ca si calcat si asa blochezi lucrul.Nu trebuie calcat.
mariaz_09- Senior
-
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 71
Localizare : Deva
Data de inscriere : 08/01/2010
de 3 de 5 de cate vrea muschiu tau prins in primul pe care l-ai facut apoi continui ca si cum nu ar fi acolo asa cum ai facut modelul postat.crina68 a scris: ?Lanț de 3 ochiuri și prins înapoi?Ca un laț?..

mariaz da-i pace ca e nebuna in seara asta

A..de la calcat a inceput toata tarasenia..asa-ti trebuie Crina,ai un fix cu calcatul..
Si tu Silvia n-ai gasit decit zicala cu porcu?

Si tu Silvia n-ai gasit decit zicala cu porcu?

tinap- Maestru
-
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 5
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 4
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 3
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 8
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 4
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 3
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 8
Pagina 5 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti