Quilling-Arta de a rula hartia (16)
+40
jessica
Motzu
Gabr1ela
tusica_dani
cristiana.co
mititikaorhidee
julix_2007
zarina28
tantelu01
anka_gabi
vlavi
pufoi
deosebita1
craluca
hooinar
ghita
duchess
mowglina
joline
dia
firicel
annamaria26985
marry_a19
gmiki1
02gaviota
anc@
SweetEnci
monatibi
vmir
aurahd
Uca
greieras
RoxanaL
aba
andreeatricoteaza
Gianina4ever
ioanabv87
rogiani
AlinaJ.Bijoux
ikuta
44 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Quilling-Arta de a rula hartia (16)
Uau... e aproape gata un capitol si habar nua veam! Ma intrebam azi dimi de ce nu mai face nimeni quilling... :D
Vedeti ca am sa comentez de la pagina 1 a acestui capitol
Dar nu va iau pe toate la rand, ca trebuie sa mai si muncesc 
RoxanaL - felicitarea cu Atlantica si cutiile sunt superbe!
Vmir si SweetEnci - impecabil
Rogiani, esti prolifica! Ai un ritm de invidiat.
Vlavi, mi-au palcut foarte foarte mult fluturii, miniaturile, tablourile in care ai folosit ramele de la joc
Annamaria, ai niste martisoare superbe!
Iar concluzia unor discutii de pe aici, imi permit sa o adaug la modul general, ca sa nu provoc altelele: De gustibus non est disputandum - gusturile se discuta, dar nu se disputa. Deci, cred ca fiecare are dreptul la o parere. In mediul virtual nu se da cu parul, ci doar cu parerea. Totul depinde de fiecare sa stie sa primeasca o observatie constructiv. Va invit sa va dati cu parerea oricand (de la sine inteles ca in regulile bubului simt), ca de-aia sunteti aici pe forum: sa invatati pe altii si de la altii, nu doar ca sa va faliti cu ce faceti. Ca tulai ce va mai invidiez pentru cat si ce faceti
Curand am sa pun si eu mana sa mai fac ceva si din hartie. Ca la dat cu parerea sunt printre primele
Si drept multumire, va lansez o provocare
Sa aveti grija sa nu va taiati la degetele pretioase!
Constanta, nu a trecut neobservata perechea zoologica - ti-au reusit superb!
Pace si voie buna!
Vedeti ca am sa comentez de la pagina 1 a acestui capitol

RoxanaL - felicitarea cu Atlantica si cutiile sunt superbe!
Vmir si SweetEnci - impecabil
Rogiani, esti prolifica! Ai un ritm de invidiat.
Vlavi, mi-au palcut foarte foarte mult fluturii, miniaturile, tablourile in care ai folosit ramele de la joc
Annamaria, ai niste martisoare superbe!
Iar concluzia unor discutii de pe aici, imi permit sa o adaug la modul general, ca sa nu provoc altelele: De gustibus non est disputandum - gusturile se discuta, dar nu se disputa. Deci, cred ca fiecare are dreptul la o parere. In mediul virtual nu se da cu parul, ci doar cu parerea. Totul depinde de fiecare sa stie sa primeasca o observatie constructiv. Va invit sa va dati cu parerea oricand (de la sine inteles ca in regulile bubului simt), ca de-aia sunteti aici pe forum: sa invatati pe altii si de la altii, nu doar ca sa va faliti cu ce faceti. Ca tulai ce va mai invidiez pentru cat si ce faceti

Si drept multumire, va lansez o provocare

Constanta, nu a trecut neobservata perechea zoologica - ti-au reusit superb!

anka_gabi- helper
- Numarul mesajelor : 63
Localizare : Romania
Data de inscriere : 01/01/2011
dia a scris:Off Topic!
am voie sa fac oferta de pret aici? "in direct"? Nu ma penalizeaza nimeni? Cat despre cheltuielile postale nu sunt atat de mari fiindca eu nu percep transportul ca pe breslo sau alte site-uri de gen...cat e transportul atat includ si in ramburs. Acum nu stiu daca sunt mai mari cheltuielile de transport cu mult fata de un colet fara ramburs. Am trimis colete de un kg cu 3-4 lei taxe postale...
Pentru cei interesati voi trimite oferta de pret si alte detalii pe pm
Eu sunt interesata. Ca nu au cum sa coste fluturasii cat perforatorul comandat tocmai din China.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Anka, f. reusit tabloul tau. Mie imi place!! Spor in continuare!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Ok Tantelu,o sa tin cont de sugestiile tale!Pupici!tantelu01 a scris:Dia, vezi ca sunt topicuri cu furnituri pentru bricolaj. Eu am deschis unul pentru hartie. Cred ca poti posta si tu acolo, fiind tot obiecte din carton.
Rogiani, pozele sunt suficient de clare, altfel nu vedeam ca sunt "ciufulite" rotocoalele. Dupa ce ai terminat de rasucit si lipit un rotocol, incearca sa-l freci de o suprafata lina si ai sa vezi diferenta, cercurile se aliniaza perfect, asta daca hartia este taiata drept, cu o latime constanta. Iti spun asta din constatarile mele dupa incercari multe si in variate moduri.![]()

Tantelu, ai putea te rog sa-mi dai un link catre topicul amintit de tine? ma tem ca nu l-am gasit
dia- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : piatra neamt
Data de inscriere : 10/01/2010
julix_2007- Maestru
ok, imi cer si eu scuze, nu am stiut ca nu este permis

dia- Ucenic
SweetEnci- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 214
Varsta : 46
Localizare : Mures
Data de inscriere : 13/09/2011
Superb trandafirul! Nu am facut asa de mari pana acum; ai mei nu sunt mai mari decat o unghie
))

dia- Ucenic
Ce nu este permis? Ca eu nu am zis nimic. Am trimis un link ametit, tot aici. Daca e vreo problema poti sa-mi trimiti oferta pe pm.dia a scris:ok, imi cer si eu scuze, nu am stiut ca nu este permis![]()

julix_2007- Maestru
Julix_2007 Imi pare rau, dar se pare ca nu am voie sa trimit oferta in pm si sa discut despre ea aici pe forum. Cel putin la concluzia asta am ajuns dupa ce am fost sanctionata cu dezactivarea mesageriei. De asta imi ceream scuze, nu am stiut...asta e.
dia- Ucenic
dia a scris:Julix_2007 Imi pare rau, dar se pare ca nu am voie sa trimit oferta in pm si sa discut despre ea aici pe forum. Cel putin la concluzia asta am ajuns dupa ce am fost sanctionata cu dezactivarea mesageriei. De asta imi ceream scuze, nu am stiut...asta e.
Mie imi pare rau. Din cauza mea ai primit sanctiunea. Eu ti-am trimis link-ul acela, in loc sa te fi trimis la b.azar. Eu nu am nici o scuza, mai ales ca am ceva vechime pe forumul asta si chiar stiam ca acela este locul pentru vanzari-cumparari, dar pur si simplu am uitat. Imi cer scuze si fatza de tine si fatza de fetele care ar fi vrut sa ia legatura cu tine. Comunicam pe e-mail, mai bine, ca aici e loc pentru creatii nu pentru discutii aiurea. Mai pune o felicitare ceva, ca eu nu am la ora asta.

julix_2007- Maestru
Frumoase si ultimele creatii, felicitari fetelor si spor in continuare.

aba- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1681
Data de inscriere : 04/04/2010
-
wooow ce frumoaseee sunt .. in special imi place nr.2 si 3 (am sa ma inspir de la tine) ... dar toate sunt frumoase. In legatura cu trandafirasul, in viitorul apropiat am sa fac un tutorial ... sa vad cum am timp.
SweetEnci- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 214
Varsta : 46
Localizare : Mures
Data de inscriere : 13/09/2011
dia- Ucenic
Ce frumos si cat de mult puteti voi lucra! Azi o sa fac si eu putin quilling. Sper cel putin.
Alina, ai o sumedenie de felicitari! Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca trebuie sa abordez si eu tema, ca ma prinde iepurila fara felicitari
) Pot sa iti fac o sugestie? Ei nah, o fac si apoi nu ai decat sa ma injuri
) Inlocuieste eticheta aceea alba cu paste fericit cu un scris de mana folosind un pix din acela cu gel (sunt ieftine si pe toate gardurile) sau un stilou - eticheta aceea tiparita si dreptunghiulara e cam ca o nuca... stii tu, in perete... Parerea mea.
Si sa nu spui ca scrii urat. Incearca sa scrii literele asa cum am invatat in clasa intai, nu cu scrisul de adult. Si vei vedea ca efectul e mult mai placut. Dupa cateva probe pe o hartie cu siguranta iti va iesi bine!
Alina, ai o sumedenie de felicitari! Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca trebuie sa abordez si eu tema, ca ma prinde iepurila fara felicitari

Ma bucur mult ca va plac.
Si cu siguranta nu ma supar daca va inspirati de la mine ca si eu m-am inspirat putin de pe net.
Moni, pe viitor am sa incerc si cu scris de mana. Pana acum nu am incercat dar m-am gandit si eu la acest lucru.
Dia, imi place felicitarea 2!!! Cartonul alb, embosat e de efect!!!

Moni, pe viitor am sa incerc si cu scris de mana. Pana acum nu am incercat dar m-am gandit si eu la acest lucru.
Dia, imi place felicitarea 2!!! Cartonul alb, embosat e de efect!!!

-
dia- Ucenic
Alina, sunt frumoase, in special primele sunt foarte reusite. Si parerea mea e sa incerci sa scrii cu un pix, ar schimba aspectul mult.
Dia, sunt frumoase, oita imi place tare mult. Din ce e plasa de pe a patra felicitare din mesajul anterior? Sau ai "impletit" tu fir de ata?
Spor in continuare fetelor,

Dia, sunt frumoase, oita imi place tare mult. Din ce e plasa de pe a patra felicitare din mesajul anterior? Sau ai "impletit" tu fir de ata?
Spor in continuare fetelor,

aba- Atotcunoscător
-
nu am impletit nimic
) am prostul obicei si pastrez toate fleacurile. Plasa aia e de la un buchet de flori.

dia- Ucenic
Dia, ultimele 2 imi plac mult!!! Spor in continuare.

-
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Joi 15 Mar 2012, 9:58 pm, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)
aba- Atotcunoscător
-
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Quilling - Arta de a rula hartia (12)
» Quilling-arta de a rula hartia(3)
» Quilling - Arta de a rula hartia (13)
» Quilling-Arta de a rula hartia (14)
» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Quilling-arta de a rula hartia(3)
» Quilling - Arta de a rula hartia (13)
» Quilling-Arta de a rula hartia (14)
» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)