Articole din piele V
+81
Damaria
mircea_b
elenaveronica
vlad_mom
oliviamar
Ginguma
Panea Laura
oliv
fiordaliso
AlinaJ.Bijoux
ana3
Andante
mlizeta
valentinadof
copilela
cif2010
i.xell
Reeija
Macarov
Giorgi
Samarineanca
onuca28
Floren
chrysler
ciushpicutz
7furnici
CarmenClaudia
RalucaS
lelia40
ikuta
bisisica bijuterii
Anita_Cristal
amoni
MagdaMarin
bubu85
mari42
sergiu valentin
Adelle23
emmancita
gabrielrrr
Rimmelle
Roxi_J
julix_2007
gabi1972
aisha
danniela
europolis
Motzu
Day
Karina33
Ciubotaru'
veronica.l
atiwss
Namp
Gianina4ever
fulguta28
ioana soare
anc@
Marry
MihaelaT
corina corina
anyrok
valentyna_sweetly
SilviaDumitrescu
diada
denis21
danae
Admina
Lucia Ro
clodi
arizonadream
Gabiuta
arielas
Uca
despina13cucli
Dodo-pui
Andata
betandreutz
stoy
Savu Ramona
Giobsy
85 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Croitor piele
Buna,
Sunt printre voi persoane care croiesc si cos genti din piele naturala?
Multumesc!
Sunt printre voi persoane care croiesc si cos genti din piele naturala?
Multumesc!
Reeija- helper
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 04/12/2013
Macarov- helper
-
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 25/01/2013
chrysler- helper
- Numarul mesajelor : 13
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 30/11/2012
Re: Articole din piele V
Am doua, pot sa-ti dau unu. E folosit, dar in stare buna, iti faci treaba pana iti comanzi altul.
Da-mi mesaj privat cu nume, prenume si adresa si iti pun unu intr-un plic...azi sau maine ca oricum trebuie sa trec pe la posta. ;)
Da-mi mesaj privat cu nume, prenume si adresa si iti pun unu intr-un plic...azi sau maine ca oricum trebuie sa trec pe la posta. ;)
Macarov- helper
-
super,nici nu stiu cum sa-ti multumesc.
iti dau mesaj privat.
o sa ti-l inapoiez dupa ce se va finaliza comanda.
iti dau mesaj privat.
o sa ti-l inapoiez dupa ce se va finaliza comanda.
chrysler- helper
Am primit mesajul. Azi sau maine ti-l trimit, o sa vina sub forma de plic. Poti sa-l pastrezi, eu mai am.
Ma bucur ca sunt de ajutor. Ce proiect ai?
Ma bucur ca sunt de ajutor. Ce proiect ai?

Macarov- helper
-
multumesc din nou.
proiecte am mai multe,bratari posete etc.
proiecte am mai multe,bratari posete etc.
chrysler- helper
Ce fel de posete?
Reeija- helper
posete plic in special
chrysler- helper
Unde le pot vedea?
Reeija- helper
Ultima mea creatie.
Broderie direct pe piele, fiecare gaurica data individual cu preduceaua
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Edit Admina: Pentru a aparea pozele pe forum, se copiaza Direct link si se pune in fereastra deschisa daca dai click pe al 18 buton (in modul de editare al mesajului). Deci la Insereaza o imagine.
Broderie direct pe piele, fiecare gaurica data individual cu preduceaua

Edit Admina: Pentru a aparea pozele pe forum, se copiaza Direct link si se pune in fereastra deschisa daca dai click pe al 18 buton (in modul de editare al mesajului). Deci la Insereaza o imagine.
Macarov- helper
-
interesanta si arata foarte bine
apreciez munca depusa, cred ca ti-a luat ceva timp
dar ce a iesit e super
apreciez munca depusa, cred ca ti-a luat ceva timp
dar ce a iesit e super
zici ca este cumparata cif2010! sa stapanesti sanatos si husa si telefonul 

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
E foarte frumoasa! Ce piele groasa si batoasa! E din aceea de cizmarie, tabacita chimic, sau ai vopsit-o tu in negru? E cusuta la masina? Vad ca i-ai pus si mesina...Ai muncit ceva. Felicitari!
pielea nu este chiar asa groasa, aia este culoarea ei, nu am vopsit nimic, partea fata si cea din spate le-am intarit prin lipirea unei alte bucati de piele, este cusuta la masina (un Singer pe care l-am reglat sa coasa gros) si multumesc de apreciere
buna seara!
as avea si eu o intrebare referitor la intaritura pentru genti de piele.eu momentan folosesc un termocolant textil care intareste foarte putin,dar ii ofera gentii/plicului eleganta in interior.din aceasta cauza trebuie sa lucrez mai mult cu piele groasa pentru a-si pastra tinuta.as dori sa stiu cum se poate intari in alt mod o piele mai subtire?mentionez ca toate plicurile eu le cos manual si preferam ceva care sa fie autoadeziv.
va arat si niste fotografii cu ceea ce fac
as avea si eu o intrebare referitor la intaritura pentru genti de piele.eu momentan folosesc un termocolant textil care intareste foarte putin,dar ii ofera gentii/plicului eleganta in interior.din aceasta cauza trebuie sa lucrez mai mult cu piele groasa pentru a-si pastra tinuta.as dori sa stiu cum se poate intari in alt mod o piele mai subtire?mentionez ca toate plicurile eu le cos manual si preferam ceva care sa fie autoadeziv.
va arat si niste fotografii cu ceea ce fac
copilela- helper
-
Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 24/08/2011
buna
in primul rand observ ca ai niste lucrari foarte frumoase la care lucrezi destul de minutios
ca procedee de intarire a pielii as putea enumera- poti sa lipesti pe dos o alta piele mai subtire si mai tare, poti sa folosesti mesina pe care la fel sa o lipesti (eu am folosit prenadez), in cazul pinzei autoadezive mie mi se pare cam subtire ca sa asigure o intarire corespunzatoare
in alte cazuri am vazut ca se folosesc cadre metalice, fire, sarme, care se introduc pe margine pentru ca intregul sa isi pastreze forma
sau poti sa folosesti un alt tip de piele care sa fie tare si sa isi pastreze forma
spor la lucru!
in primul rand observ ca ai niste lucrari foarte frumoase la care lucrezi destul de minutios
ca procedee de intarire a pielii as putea enumera- poti sa lipesti pe dos o alta piele mai subtire si mai tare, poti sa folosesti mesina pe care la fel sa o lipesti (eu am folosit prenadez), in cazul pinzei autoadezive mie mi se pare cam subtire ca sa asigure o intarire corespunzatoare
in alte cazuri am vazut ca se folosesc cadre metalice, fire, sarme, care se introduc pe margine pentru ca intregul sa isi pastreze forma
sau poti sa folosesti un alt tip de piele care sa fie tare si sa isi pastreze forma
spor la lucru!
Cif, frumoasa husa de telefon, mai bine finisata decat cele cumparate, clar.
Copilela, plicurile sunt foarte artistice, perfecte pentru iesire la teatru, vernisaje. Bravo!
Sunt si captusite, adica termocolantul tine loc de captuseala sau au si material textil, in plus?
Termocolant se gaseste si tip canafas, ca o panza groasa, tare. Dar nu stiu cum merge lipit pe piele, nu am incercat. Ar trebui sa se gasesca si termocolant de piele, special sau metode de a da tinuta gentilor tip servieta, plicurilor, etc. Cred ca si cum zice Cif, sandwich din doua tipuri de piele, cu adeziv intre. Doar ca nu stiu cum se coase si cum tine cusatura in timp, daca e pielea foarte tare si groasa. Adica are putere o cusatura de mana sa o tina sau mai trebuie lipita, presata?
Copilela, plicurile sunt foarte artistice, perfecte pentru iesire la teatru, vernisaje. Bravo!
Sunt si captusite, adica termocolantul tine loc de captuseala sau au si material textil, in plus?
Termocolant se gaseste si tip canafas, ca o panza groasa, tare. Dar nu stiu cum merge lipit pe piele, nu am incercat. Ar trebui sa se gasesca si termocolant de piele, special sau metode de a da tinuta gentilor tip servieta, plicurilor, etc. Cred ca si cum zice Cif, sandwich din doua tipuri de piele, cu adeziv intre. Doar ca nu stiu cum se coase si cum tine cusatura in timp, daca e pielea foarte tare si groasa. Adica are putere o cusatura de mana sa o tina sau mai trebuie lipita, presata?
Copilela, imi plac plicurile. Mana de artist!
Din cate stiu, intarirea pielii se face prin udare si uscare pur si simplu in cazul celei tabacite vegetal, iar pentru celelalte in principiu cu ceara. In orice caz, adevarata solutie este folosirea unei pieli de grosime corespunzatoare proiectului.
As vrea sa pot da mai multe detalii, dar eu una nu am incercat. Daca imi aduc bine aminte, s-a discutat subiectul pe acest topic, mai in urma.
Din cate stiu, intarirea pielii se face prin udare si uscare pur si simplu in cazul celei tabacite vegetal, iar pentru celelalte in principiu cu ceara. In orice caz, adevarata solutie este folosirea unei pieli de grosime corespunzatoare proiectului.
As vrea sa pot da mai multe detalii, dar eu una nu am incercat. Daca imi aduc bine aminte, s-a discutat subiectul pe acest topic, mai in urma.
multumesc pentru aprecieri!
am lipit termocolant textil si atat pe interior,el tine loc de captuseala pentru ca am gasit o forma ceva mai rigida care nu se destrama.2 straturi de piele lipite mi se pare un pic cam mult,as fi vrut sa fie ceva mai elegant in interior si de aceea cautam un termocolant ceva mai rigid.
termocolant canafas suna bine,am sa incerc si varianta aceasta.
fiind la inceput nu am masina de cusut si ma descurc manual cum pot si desigur am folosit mai mereu o piele mai rigida pentru tinuta.
multumesc mult pentru sfaturi
am lipit termocolant textil si atat pe interior,el tine loc de captuseala pentru ca am gasit o forma ceva mai rigida care nu se destrama.2 straturi de piele lipite mi se pare un pic cam mult,as fi vrut sa fie ceva mai elegant in interior si de aceea cautam un termocolant ceva mai rigid.
termocolant canafas suna bine,am sa incerc si varianta aceasta.
fiind la inceput nu am masina de cusut si ma descurc manual cum pot si desigur am folosit mai mereu o piele mai rigida pentru tinuta.
multumesc mult pentru sfaturi

copilela- helper
-
Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 24/08/2011
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12

» Articole din piele
» Articole din piele II
» ARTICOLE DIN PIELE III
» Articole din piele IV
» Articole din piele VI
» Articole din piele II
» ARTICOLE DIN PIELE III
» Articole din piele IV
» Articole din piele VI
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)