La Multi Ani, de Sf. Valentin!
+6
cris69
geany
julix_2007
arime
diada
Admina
10 participanți
Pagina 1 din 1
La Multi Ani, de Sf. Valentin!
Ok, la noi se sarbatoreste Dragobetele pe 24 februarie, adolescentii si cei care se simt tineri il sarbatoresc azi, cei sceptici nu-l sarbatoresc deloc. Cei indragostiti sarbatoresc atunci cand aniverseaza X ani de la casatorie, cununie, prima intalnire, primul sarut, etc. Dar oricum ar fi, e bine sa fie o zi care sa ne pregateasca pentru primavara, sa ne puna un zambet pe buze si o vorba buna pentru persoana iubita. Cadouri, flori, bomboane... poate sunt atribuite acestei zile doar de dragul marketingului si pentru a mai impulsiona vanzarile, dupa o luna cam saracacioasa. Deci sa nu luam decat partea buna a lucrurilor si sa ne amintim sa iubim, in lumea asta prea rapida si prea ocupata.
Re: La Multi Ani, de Sf. Valentin!
Admina a scris: Deci sa nu luam decat partea buna a lucrurilor si sa ne amintim sa iubim, in lumea asta prea rapida si prea ocupata.
Ai mare dreptate Admina

La multi ani, Sf. Valentin!
La multi ani de Sfantul Valentin. Dar parca suna mai bine Dragobetele nostru. Si pana pe 24 nu mai e mult.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
sa fim iubite si sa iubim din suflet....daca ii spun prietenului meu si de dragobete ma bate
ma bucur ca-s iubita si ca-l iubesc si pe voi va iubesc dar altfel ca ma invatati multe 

multumesc, admina. am gasit topicul.
fetele nu prea au fost iubarete anul trecut.
cine stie...poate anul acesta?
fetelor va pregatiti de ZIUA INDRAGOSTITILOR?
sa nu imi spuneti ca sunteti babe, ca sunteti grase, ca nu aveti pe cine iubi, ca ... mai stiu eu ce.
fetele nu prea au fost iubarete anul trecut.
cine stie...poate anul acesta?
fetelor va pregatiti de ZIUA INDRAGOSTITILOR?
sa nu imi spuneti ca sunteti babe, ca sunteti grase, ca nu aveti pe cine iubi, ca ... mai stiu eu ce.
Nu-s grasa, nu-s baba,
am pe cine iubi, dar nu-mi trebuie o zi anume sa-i arat iubirea sau sa-mi arate cat ma iubeste
In fiecare zi e loc pt o clipa de iubire, oricat de ocupati am fi. Nu ma bagati in seama prea mult ca de la igzamene mi se trage.

eu stiu ca oricand e loc pentru iubire dar daca e oficiala haideti sa o facem lata.
Ce propui, Cristina?
danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
Pentru mine acum in momentul asta e greu sa spun ce semnifica Sf.Valentin nu am tinut nici o data sarbatoarea asta. Mai ales ca am trecut in ultimul timp pritr-o situatie foarte grea. Iubirea ,Dragostea ptr mine se descri in felul urmator.Iubirea este un fum facut din arborii suspinelor. Purificata, e un foc in ochii celor ce se iubesc. Tulburata, este o mare hranita cu lacrimile celor ce se indragesc. Si inca ce mai e? E nebunia cea mai inteleapta, fierea ce inabusa, dulceata ce ne mantuie.
MihaelaT a scris:Nu-s grasa, nu-s baba,am pe cine iubi, dar nu-mi trebuie o zi anume sa-i arat iubirea sau sa-mi arate cat ma iubeste
In fiecare zi e loc pt o clipa de iubire, oricat de ocupati am fi.
Sunt de acord cu tine.Noi ne aratam iubirea zilnic si nu avem nevoie de o zi anume.
La Multi Ani de Dragobete, mai pe seara, asa.
Sa va iubiti mult, cu cei dragi, cu partenerii de viata, cu cine va iubeste mai ales. Sa nu uitati sa iubiti iubirea, in sine si sa va iubiti pe voi insiva/ inseva.

Sa va iubiti mult, cu cei dragi, cu partenerii de viata, cu cine va iubeste mai ales. Sa nu uitati sa iubiti iubirea, in sine si sa va iubiti pe voi insiva/ inseva.

» Sarbatoritii zilei!!! Cap.II
» Sarbatoritii zilei!!! Cap.VI
» Ce faceti de Revelion? La Multi Ani!
» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Sarbatoritii zilei!!!
» Sarbatoritii zilei!!! Cap.VI
» Ce faceti de Revelion? La Multi Ani!
» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Sarbatoritii zilei!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)