Quilling-Arta de a rula hartia (15)
+31
simonelis21
Gabr1ela
julix_2007
tzutzykmy
mariaz_09
marry_a19
Gabiuta
Gianina4ever
bobo1
adrina
firicel
RoxanaL
SweetEnci
carmendana
joline
vlavi
ioanabv87
aba
monica_sorescu
ghita
zarina28
dia
monatibi
rogiani
anka_gabi
AlinaJ.Bijoux
gmiki1
annamaria26985
MoniKozi
tantelu01
vmir
35 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Quilling-Arta de a rula hartia (15)
Am ramas uimita de lucrarile tale, Gabriela, ai muncit mult la ele, dar dupa parerea mea au meritat...Bravo!!!
ioanabv87- Ucenic
- Numarul mesajelor : 149
Varsta : 36
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/11/2011
Gabriela, bine ai venit si la cat mai multe astfel de lucrari! Chiar este un suflu nou si e nevoie de mult timp si rabdare. Eu mi-am salvat multe tablouri care as dori sa le fac in quilling dar....astept pensia
si bunavointa lui Dumnezeu sa fiu sanatoasa sa le pot realiza. Succes!

Ultima editare efectuata de catre rogiani in Dum 05 Feb 2012, 7:09 pm, editata de 1 ori
Fetele felicitari pentru lucrarile voastre
Eu am abandonat nitel felicitarile. pentru a face un tablou, unei persoane dragi mie s-anume profesoarei mele de kinetoterapie.
Mentionez, tabloul va fi inramat de dansa .. eu am expediat-o asa, fara rama
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Eu am abandonat nitel felicitarile. pentru a face un tablou, unei persoane dragi mie s-anume profesoarei mele de kinetoterapie.
Mentionez, tabloul va fi inramat de dansa .. eu am expediat-o asa, fara rama
SweetEnci- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 214
Varsta : 46
Localizare : Mures
Data de inscriere : 13/09/2011
Rogiani, dragute felicitari. Prima si ultima imi plac in mod deosebit.
Sweet, la tine parca a venit primavara. Frumos oricum tabloul!!!

Sweet, la tine parca a venit primavara. Frumos oricum tabloul!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Rogiani,deosebite toate felicitarile facute de tine!
Sweet,este foarte primavaratec tabloul facut de tine!Deosebit de fumos!Cred ca-i va placea mult profesoarei.
Sweet,este foarte primavaratec tabloul facut de tine!Deosebit de fumos!Cred ca-i va placea mult profesoarei.
Multumesc pentru primire si pentru aprecieri

Gabr1ela- helper
-
Numarul mesajelor : 6
Localizare : din Cta in Italia
Data de inscriere : 20/12/2009
Sweet, este tare frumos bonsaiul tau. Sper ca va capata si o rama pe masura, sa-l puna in valoare. Sa aveti o saptamana cu spor!

Buna fetele!Simona ma numesc, va urmaresc de multisor..dar nu am indraznit sa scriu...Vreau sa va felicit pentru lucrari,sunt cu totul deosebite,dar va admir in primul rand dedicatia si perseverenta care isi spun cuvantul in fiecare lucrare.Va pup si spor la treaba in continuare...

simonelis21- helper
- Numarul mesajelor : 20
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 09/06/2011
bine ai venit,simona!
multumim si ne bucuram ca ti-ai facut curaj sa scrii,te asteptam si pe tine cu lucrari

multumim si ne bucuram ca ti-ai facut curaj sa scrii,te asteptam si pe tine cu lucrari

monatibi- Junior
-
Numarul mesajelor : 432
Varsta : 45
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/03/2011
Buna seara la toate fetele, eu nu am mai scris demult pe site dar va urmaresc cu mare interes in fiecare seara sa vad ce noutati mai apar si vroiam sa va felicit pentru toate lucrarile voastre. o sa atasez si eu cateva poze cu cateva din ideile mele. Va urez o saptamana cat mai calda si linistita si spor la lucru in continuare.
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
P.S. Sper sa fi pus bine pozele ca sa nu imi iau o papara. daca am gresit imi cer scuze de pe acum .....a trecut ceva timp si cred ca am cam uitat cum se face.
P.S. Sper sa fi pus bine pozele ca sa nu imi iau o papara. daca am gresit imi cer scuze de pe acum .....a trecut ceva timp si cred ca am cam uitat cum se face.
alexmel93- helper
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 41
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 04/03/2011
Bine ai revenit Alex!!! Si da ai pus bine pozele. Imi plac trandafirasi tai!!! Spor la mesterit!!!
Simone bine ai venit printre noi!!!
Simone bine ai venit printre noi!!!
-
Multumesc , sa inteleg ca nu sunt singura care inca mai face cateva ceva cu hartia la ora asta, spor la treaba.
alexmel93- helper
-
ioanabv87- Ucenic
uau, cata harnicie pe aici!
Rogiani - sunt dragute felicitarile tale. Insa la unele fasii pe cant ai facut muchii pe curburi. Merita sa inlocuiesti acele fasii cu unele frumos si rotund curbate. Iar la ultima felicitare din sir, 'mugurasii' albastri nu stiu ce au... sunt asa tesiti, turtiti pe canturi. Ca si cand fasia ar fi franjurata si turtita.
SweetEnci, ca de obicei, artistic. Vorba Constantei: sa speram ca i se va aplica o rama care sa puna tabloul in valoare.
alexmel - sunt frumoase felicitarile. Imi palc combinatiile de alb cu negru(sau gri inchis) si cu visiniul acela inchis. Imi palc trandafirasii. Sunt frumos lucrati. Mie nu-mi ies asa nici daca ii fac stand in cap. Nu ies si gata. Insa: RENUNTA LA SCLIPICI! E pacat sa furi frumusetea lucrului asa de migalos cu sclipiciul ala. (parerea mea). Felicitarile 4, 8 si 9 au cam prea multe perforatii. La felicitarea 4, mai ales, perforatiile floare sunt din alt film decat flaorea in quilling.
alina, imi plac si felicitarile tale, asa simple cum sunt. Imi place in mod deosebit a doua. SI celelalte sunt dragute, insa nu stiu ce le-ar mai trebui... poate un carton de contrast, o dunga, ceva... nu stiu. Imi scapa.
Gabr1ela, foarte interesante lucrarile prezentate de tine. In primul rand sunt alt fel. Unul bun. Multumim.
Sporuri fetelor si va rog sa nu imi luati vorbele in nume de rau. Sunt sugestii. Nu sunt litera de lege. In fond, ceea ce e frumos pentru un om, nu e neaparat la fel de frumos pentru altul. Gusturile nu se disputa, insa se discuta.
Rogiani - sunt dragute felicitarile tale. Insa la unele fasii pe cant ai facut muchii pe curburi. Merita sa inlocuiesti acele fasii cu unele frumos si rotund curbate. Iar la ultima felicitare din sir, 'mugurasii' albastri nu stiu ce au... sunt asa tesiti, turtiti pe canturi. Ca si cand fasia ar fi franjurata si turtita.
SweetEnci, ca de obicei, artistic. Vorba Constantei: sa speram ca i se va aplica o rama care sa puna tabloul in valoare.
alexmel - sunt frumoase felicitarile. Imi palc combinatiile de alb cu negru(sau gri inchis) si cu visiniul acela inchis. Imi palc trandafirasii. Sunt frumos lucrati. Mie nu-mi ies asa nici daca ii fac stand in cap. Nu ies si gata. Insa: RENUNTA LA SCLIPICI! E pacat sa furi frumusetea lucrului asa de migalos cu sclipiciul ala. (parerea mea). Felicitarile 4, 8 si 9 au cam prea multe perforatii. La felicitarea 4, mai ales, perforatiile floare sunt din alt film decat flaorea in quilling.
alina, imi plac si felicitarile tale, asa simple cum sunt. Imi place in mod deosebit a doua. SI celelalte sunt dragute, insa nu stiu ce le-ar mai trebui... poate un carton de contrast, o dunga, ceva... nu stiu. Imi scapa.
Gabr1ela, foarte interesante lucrarile prezentate de tine. In primul rand sunt alt fel. Unul bun. Multumim.
Sporuri fetelor si va rog sa nu imi luati vorbele in nume de rau. Sunt sugestii. Nu sunt litera de lege. In fond, ceea ce e frumos pentru un om, nu e neaparat la fel de frumos pentru altul. Gusturile nu se disputa, insa se discuta.
alexmel, ca sa nu mai repet si eu, sustin toate opiniile lui Moni. Ma bucur ca a inceput sa bata iar un suflu nou pe aici. Ioana, cum spunea Moni lui Rogiani, se pare ca lucrezi cu hartie subtire si atunci, este greu sa dai o tinuta frumoasa pieselor mai rasfirate (petalele de flori) fara sa se deformeze muchia. Si noi am dezbatut mai la inceputul topicului aceasta problema si am inteles cand am cumparat hartie speciala de quilling ca este mai groasa, 130g/mp. Hartia subtire o poti folosi in lucrarile 3D sau in piesele care nu sunt lasate prea mult sa se detensioneze dupa rasucire.

alexmel93- helper
-
Multumesc pentru sugestii tantelu01 o sa cumpar si eu hartie de 130 g / mp....nu lucrez prea mult...doar cadouri...nu fac pasiune pentru aceasta tehnica....dar chiar si pentru cadouri o sa imbunatatesc lucrarile.
ioanabv87- Ucenic
Ioana, imi place tabloul si stiu modelul pt. ca l-am facut si eu pt. cineva din Germania.
-
MoniKozi trebuie sa ma adaptez locului, aici unde stau eu nu prea se obisnuieste sa se dea felicitari, asa as avea o sansa sa le pot vinde. Targuri in zona se fac numai vara cand sunt turisti. Am avut mari dificultati in gasirea cartonului, toate librariile au numai de 200- 220 g/mp. E greu de lucrat de exemplu la un tablou cu flori. Am gasit la 130 dar erau numai culori pale si alea putine fara maro, negru , gri .... deci ori ma mut in alta tara ori.. nu stiu

Gabr1ela- helper
-
Gabriela incearca sa te aprovizionei de pe internet .. asa facem multe de aici de pe forum.
Am teminat cele 10 felicitari mov pentru o prietena, iata-le
Si acum va arat cum arata o felicitare intr-o cutiuta magica ( recent achizitionata de pe net)
Am teminat cele 10 felicitari mov pentru o prietena, iata-le
Si acum va arat cum arata o felicitare intr-o cutiuta magica ( recent achizitionata de pe net)
SweetEnci- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 214
Varsta : 46
Localizare : Mures
Data de inscriere : 13/09/2011
SweetEnci am cautat pe net dar nu prea am gasit in italia sau poate nu am cautat unde trebuie. Nu vad eu bine sau ai pus de 2 ori aceeasi poza ? Oricum sunt foarte frumoase
Gabr1ela- helper
-
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Quilling-arta de a rula hartia(2)
» Quilling - Arta de a rula hartia (9)
» Quilling-Arta de a rula hartia (20)
» Quilling - arta de a rula hartia(6)
» Quilling - Arta de a rula hartia (10)
» Quilling - Arta de a rula hartia (9)
» Quilling-Arta de a rula hartia (20)
» Quilling - arta de a rula hartia(6)
» Quilling - Arta de a rula hartia (10)
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)