La sueta.... de seara! 15
+44
milena
Gabiuta
Andata
teisoara
iuliana72
mykya
mariaz_09
miridia
adriuta
MihaelaT
rob roy
tomari
violetas
crina68
kmn
Muravka
rebel
sunflowers
betymi72
mb09
emmancita
Chirrox13
cocav
myky7robc
denis21
Gianina4ever
carmenco
europolis
ikuta
amoni
MagdaMarin
Dodo-pui
mnarcisa
elenaxx
pufoi
georgeta.prnic
symos
AlinaJ.Bijoux
Anita_Cristal
firicel
samo99ro
SilviaDumitrescu
tinap
CCristinaC
48 participanți
Pagina 1 din 30
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
La sueta.... de seara! 15
Capitolele anterioare:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Anita, ce sa zic? Saaaruuu' minaaaa! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Silvia, citi pe dincolo ca plecasi cu trenu'. Trebui sa recunoastem ca erea minune mare sa te duca M. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Anita, ce sa zic? Saaaruuu' minaaaa! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Silvia, citi pe dincolo ca plecasi cu trenu'. Trebui sa recunoastem ca erea minune mare sa te duca M. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre mnarcisa in Mar 17 Ian 2012, 3:06 pm, editata de 2 ori (Motiv : CAPITOL NOU)
Re: La sueta.... de seara! 15
Bun masajul,dar maseorul conteaza!Ca daca e priceput,da nu alergi Cristinuta,da nu uiti si de oboseala si de tot,zici ca ai aripi in loc de picioare!
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 62
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
fataaaa de dus m-a dus al' mare ( fimiu) cu masina. De intors m-am intors cu trenul. Ei sperau sa ma ratacesc si sa nu ma mai intorc cred, dar.....

Nu-i trebuie masaj la picioare. Vinul e bun. Daca bea in cantitatea necesara, i se moaie picioarele si nu le mai simte. 

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
...te-ai intors cu trenul sa ma vezi si pe mine ca tot erai in judet,nu trebuia sa ratezi momentulSilviaDumitrescu a scris:fataaaa de dus m-a dus al' mare ( fimiu) cu masina. De intors m-am intors cu trenul.

Asa Silvioara treci la munca! Eu am facut deja carnatii ,sunt pe sarma la uscat in balcon.

Cred ca am pretentii. Vreau sa ma maseze mosul Ikutei si sa-mi faca masajul cu vin ca e antioxidant, deci nu ruginesc la incheieturi.
Frumos e ca miine ar trebui sa ma duc la birou in tinuta office si asta include si tocuri la incaltari. Vai steaua mea...

Frumos e ca miine ar trebui sa ma duc la birou in tinuta office si asta include si tocuri la incaltari. Vai steaua mea...
Dar ce draga tinuta office nu merge si cu tocuri mai mici?
Firicel ti-am raspuns.
Firicel ti-am raspuns.
La mine nu ...
Da' cred ca imi iau office cu pantaloni si pun tocuri mai mici. Vad dimineata.
Da' cred ca imi iau office cu pantaloni si pun tocuri mai mici. Vad dimineata.
Ti-am mai scris unu'
CCris,iei tocurile la pachet si stai doar acolo pe ele

CCris,iei tocurile la pachet si stai doar acolo pe ele

Eu zic ca mai bine ia maseorul cu tine,esti mai sigura.Daca cumva incep sa te doara picioarele,il pui la treba.Nu merge cu tocuri micute,pai degeaba se oboseste maseorul?Vrea s-o vada ca le foloseste(picioarele)asa,mai sexy,cu tocuri cui!
Aoleo fetelor,rid de una singura,trebuie sa am grija ca m-aude fiu-miu,sa nu creada ca cine stie la ce ma uit eu pe net.
Aoleo fetelor,rid de una singura,trebuie sa am grija ca m-aude fiu-miu,sa nu creada ca cine stie la ce ma uit eu pe net.
tinap- Maestru
-
Lasa Tina ca eu chiar ca ard de una singura ca sunt singura acasa si Silvioara n-a vrut sa ramana la mine in seara asta

Firi, pai n-ar fi prima data
numai ca mie de stat pe ele mi-e frica. De mers pina la serviciu nu e o problema ca fac fix trei minute de la scara blocului pina in birou
Tina, am 100 de kg, cum crezi ca as avea picioare sexi?
Lasa sa se mai cruceasca si al tau fiu de tine ca si omu' meu se uita la mine ca la ciudata... bine, acum i-a mai trecut. Lui, ca mitza tot ciudat se uita la mine cind rid de una singura.

Tina, am 100 de kg, cum crezi ca as avea picioare sexi?

Ultima editare efectuata de catre CCristinaC in Dum 18 Dec 2011, 11:37 pm, editata de 1 ori
Duamnelor sunteti tari!!!
Eu am purtat doar de 2 ori in viata mea tocuri.

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Cristina,pai ce pe el il intereseaza picioarele?Ce sa faca cu ele??
Ce sa-i dea Anita?Si cui,ca nu m-am prins!
Anita,zici ca-i facut cirntii?Da-i un cirnat si lui Cristina sa mearga vinul care zise ca-l bea.Si sint sigura ca face bine si la picioare,am auzit eu undeva!
Ce sa-i dea Anita?Si cui,ca nu m-am prins!
Anita,zici ca-i facut cirntii?Da-i un cirnat si lui Cristina sa mearga vinul care zise ca-l bea.Si sint sigura ca face bine si la picioare,am auzit eu undeva!
Ultima editare efectuata de catre tinap in Dum 18 Dec 2011, 11:40 pm, editata de 1 ori
tinap- Maestru
-
feteloooorrrrrr se pare ca aci e rost sa mi-o fur asa ca mai bine o iau asa psh pash catre maseorul meu si va spun noapte buna cu somn odihnitor
Ne citim maine toooata ziua.
Paaaaaa!!!

Ne citim maine toooata ziua.
Paaaaaa!!!
symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
Noapte buna si voua suratelor!
tinap- Maestru
-
Sa dormiti frumous dragelor. Eu mai stau ca mai mesteresc putin!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30

» La sueta...de seara 8
» La sueta...de seara 9
» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» La sueta...de seara 9
» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
Pagina 1 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)