Cartoane si hartii
+4
emma90
vlavi
denis21
tantelu01
8 participanți
Pagina 1 din 1
Cartoane si hartii
Pentru ca am vazut cat de dificil este pentru multe fete sa-si gaseasca si sa cumpere hartia sau cartonul necesar, am reusit sa gasesc o sursa de hartie. Pentru ca se vinde la topuri de 500-250 coli, am deschis acest topic sa ne centralizam comenzile. Voi incerca sa fac cumva pe "magazinul de hartie" si sa expediez prin posta hartia. Ma voi interesa pana la ce greutate merge timbrul normal si ce costuri sunt pentru gramaj mai mare.
Pana atunci va spun ce hartie ne este oferita si cum este livrata. Preturile le-am calculat eu la coala pentru ca la top nu cred ca o sa vrea nimeni 500 coli de o culoare.
hartie colorata A4 culori pale si intense:albastru, galben, roz si verde
A4 80 gr 500 coli/top pastel 0,1 lei coala
A4 80 gr 500 coli/top intens 0,15 lei coala
A4 160 gr 250coli/top pastel 0,25 lei coala
A4 160 gr 250coli/top intens 0,30 lei coala
si culori mixte:
A4 80 gr 5x100 coli/top mixt pastel (albastru, galben, roz, verde, ivory) 0,2lei coala
A4 80 gr 5x100 coli/top mixt intens (albastru, galben, rosu, verde, orange) 0,3lei coala
32 lei/top
cartoane colorate 160 gr si 220 gr culori pale (albastru, galben, roz, verde) sunt in formate mari, tipografice 70 x100 cm
160 gr 125coli/top pret 1.5 lei/coala
220 gr 125 coli/top pret 2 lei/coala foarte bune pentru felicitari, rame din carton.
Cum fac si fetele cu firele de tricotat, spuneti aici cine si ce vrea, adun comenzile si, cand se aduna de un top, cer hartia. Preturile imi par ok fata de ce se practica in magazinele clasice sau virtuale. Daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie.
Pana atunci va spun ce hartie ne este oferita si cum este livrata. Preturile le-am calculat eu la coala pentru ca la top nu cred ca o sa vrea nimeni 500 coli de o culoare.
hartie colorata A4 culori pale si intense:albastru, galben, roz si verde
A4 80 gr 500 coli/top pastel 0,1 lei coala
A4 80 gr 500 coli/top intens 0,15 lei coala
A4 160 gr 250coli/top pastel 0,25 lei coala
A4 160 gr 250coli/top intens 0,30 lei coala
si culori mixte:
A4 80 gr 5x100 coli/top mixt pastel (albastru, galben, roz, verde, ivory) 0,2lei coala
A4 80 gr 5x100 coli/top mixt intens (albastru, galben, rosu, verde, orange) 0,3lei coala
32 lei/top
cartoane colorate 160 gr si 220 gr culori pale (albastru, galben, roz, verde) sunt in formate mari, tipografice 70 x100 cm
220 gr 125 coli/top pret 2 lei/coala foarte bune pentru felicitari, rame din carton.
Cum fac si fetele cu firele de tricotat, spuneti aici cine si ce vrea, adun comenzile si, cand se aduna de un top, cer hartia. Preturile imi par ok fata de ce se practica in magazinele clasice sau virtuale. Daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie.
Re: Cartoane si hartii
Felicitari, Tantelu pt. initiativa! Vii in ajutorul multor forumiste. Cred ca voi apela si eu la tine, in functie de cereri.

Multumesc Denis. Sper sa se poata bucura cat mai multe fete si eu sa fac fata ....livrarilor

Of, tănţelule dragă, ce fată bună eşti şi cum ne sari în ajutor!
Sigur fac comandă şi eu.

Sigur fac comandă şi eu.
vlavi- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 275
Varsta : 65
Localizare : Braila
Data de inscriere : 23/03/2010
cred ca si eu o sa vreau
preturile sunt foarte ok fata de locurile unde cumpar eu
cand mai afli detalii despre livrare, ne anunti si pe noi
sau poate o sa mai am drum pe la bucuresti dupa ce le primesti si ne intalnim si le iau, le pot lua si pentru alte forumiste in ph daca e

emma90- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 31/01/2011
Fetelor, livrarea e la mine acasa. Eu primesc topul, pun in plicuri pentru fiecare ce vrea si le pun la posta. Cu banii sa vad cum facem deoarece eu trebuie sa platesc cand primesc hartia. Eventual o sa platesc eu si recuperez banii de la voi. Asta inseamna ca am incredecre ca toata lumea de pe acest forum este serioasa si nu vor exista probleme.
Tantelu dar la cele de 160 si 220 g in format A0 cum faci? Pe mine alea m-ar interesa, mai ales roz. In Craiova am gasit asa doar rosu, negru, grena, maro si albastru, toate inchise.
Cele 125 la top ce culori sunt?
Cele 125 la top ce culori sunt?
monica_sorescu- helper
-
Numarul mesajelor : 19
Varsta : 42
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 15/04/2010
Buna Monica si La multi ani!
Si la hartia groasa si in format mare fac la fel, adun comenzile pana se face de un top de 125 coli. Banuind ca nimeni nu o sa vrea doar o coala, formatul mare o sa-l expediez sub forma unui sul, sau, dupa dorinte, il pot "portiona la un format ce se poate expedia si in plicuri mai mari.
Culorile sunt mentionate:
"cartoane colorate 160 gr si 220 gr culori pale (albastru, galben, roz, verde) sunt in formate mari, tipografice 70 x100 cm
220 gr 125 coli/top pret 2 lei/coala..."
Si la hartia groasa si in format mare fac la fel, adun comenzile pana se face de un top de 125 coli. Banuind ca nimeni nu o sa vrea doar o coala, formatul mare o sa-l expediez sub forma unui sul, sau, dupa dorinte, il pot "portiona la un format ce se poate expedia si in plicuri mai mari.

Culorile sunt mentionate:
"cartoane colorate 160 gr si 220 gr culori pale (albastru, galben, roz, verde) sunt in formate mari, tipografice 70 x100 cm
220 gr 125 coli/top pret 2 lei/coala..."
Tănţelu, care din colile astea se pretează cel mai bine la quilling? Şi mă refer la gramaj, ştii că mă pricep foarte puţin la asta.
vlavi- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 275
Varsta : 65
Localizare : Braila
Data de inscriere : 23/03/2010
Cea mai potrivita (am constatat si eu lucrand) este cea de 130g/mp. Este asemanatoare cu cea din pachetele speciale de quilling din import si este mai rezistenta la deformarea in timp sau transport. Cea mai grosuta, 160,180, este buna pentru modelele unde se pune o singura fasie pe cant. Restul este buna pentru rame sau baza pentru felicitari.
vreau si eu cartoane A0 de 160 gr si 220 gr culori pale (albastru, roz, verde), cele de di , iar eu fiind din bucuresti poate ne intalnim undeva ca sa nu-mi trimiti prin posta.
Bine, numai sa spui cate coli vrei. Ca sa le iau la pretul asta trebuie achizitionate la top. Astea de 160 si 220gr. au 125 coli /top. Poate se mai anunta cineva pentru aceste grosimi si culori (o sa comand si eu) si facem de cate un top. Ca pret si la dimensiunea asta, sunt convenabile pentru felicitari, rame...
Pentru niste botosi origami eu am cumparat un top de hartie albastra, 80g/mp. Daca vrea cineva, pot ceda din coli, ca nu folosesc 500.
La supermarket
apar din 24 mai niste 'caiete' cu cartoane si hartii colorate - mie-mi palce tare mult cum se lucreaza cu ele. Si pretul mi se pare ok

Au aparut deja Moni, stiu ca a cumparat acum ceva luni sotul lui Mirela, numai ca trebuie sa ai noroc sa apuci si nici in toate magazinele lor nu apar. Am vazut aseara in Cora si hartie si carton la seturi, dar sar de 15 lei alea de 80g, celelalte.... nu mai retin si au 100 de coli.
da, stiu ca au mai fost, ca am mai cumparat si eu - acum cateva luni bune. si acum le baga iar la promotie. eu abia azi dimi am primit notificare si am vazut ca oferta e valabila din 24 mai.
Stai cu ochii pe ei, poate ai noroc. Daca nu uit, o sa incerc si eu inainte sa plec la munca. Succes si multumesc de informatie.

da la constanta au aparut deja,eu le-am luat sint super bune
monatibi- Junior
-
Numarul mesajelor : 432
Varsta : 45
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/03/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti