Bijuteriile noastre capitolul XV
+50
greenscarf
marabr
AlinaJ.Bijoux
astrid04
olympia
nana_vulpe
diana-s
annamaria26985
pufoi
cristinadumitru1977
ivanoiuadela9
tinap
corina corina
firicel
gabriela1554
Gianina4ever
Lucia.BlueFlower
andrea.z style
mb09
amoni
betymi72
czuky
elenaxx
MoniKozi
Anita_Cristal
mya21_ro
georgeta.prnic
anyrok
zahariaelouise
virginia
annddrreea
elenaveronica
carjanmonica
ada85bejan
godeta
SilviaDumitrescu
violetas
d_oana
mihastef
lenut
fiordaliso
margelutamea
Handmade DEEA
mariaz_09
camellia
despina13cucli
lorinaoo1
magdaR
Kristina
MagdaMarin
54 participanți
Pagina 12 din 13
Pagina 12 din 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Bijuteriile noastre capitolul XV
iti imprumut o bata de baseball ? and btw, am tot cautat un id de messenger al tau .......
Georgeta ,Firicel , Virginia , Fiordaliso , multumesc de aprecieri !
De mult ma gandeam cum sa fac sa-i placa si sotului meu ceva hand made , ca sa aiba o ocupatie de iarna cand eu crosetez sau raman in urma cucusutul martisoarelor pe care el le decupeaza . Acum a descoperit ca-i place margelitul si cred ca va face si alte bijuterii pe viitor , ca-i meticulos si are o rabdare grozava .
Fiordaliso , imi plac toti cerceii tai . Tocmai ma pregateam sa intreb despre ultimii , dar am vazut ca sunt din piele .Astia m-au cucerit si pe mine si ca forma si ca material .Cred ca se potrivesc la palaria mea !
Fiicei mele i-a placut a doua pereche . Cica se poarta ''candelabrele'' inca .
Virginia , nici n-ai zice ca e crosetata bratarica ta . E asa de finuta !
Monikozi , la capitolul inspiratie , jos palaria mea texana !Cerceii astia ''scrisi'' , i-as purta si eu !
Lucia , foarte frumos setul !
Serenita , mie-mi place setul tau !N-am citit despre herringbone , dar arata grozav !

Fiordaliso , imi plac toti cerceii tai . Tocmai ma pregateam sa intreb despre ultimii , dar am vazut ca sunt din piele .Astia m-au cucerit si pe mine si ca forma si ca material .Cred ca se potrivesc la palaria mea !

Virginia , nici n-ai zice ca e crosetata bratarica ta . E asa de finuta !
Monikozi , la capitolul inspiratie , jos palaria mea texana !Cerceii astia ''scrisi'' , i-as purta si eu !
Lucia , foarte frumos setul !
Serenita , mie-mi place setul tau !N-am citit despre herringbone , dar arata grozav !
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Corina, Firicel, multumesc!

virginia- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1137
Varsta : 54
Localizare : ITALIA - ANCONA
Data de inscriere : 17/01/2010
virginia- Maestru
-
Ultima editare efectuata de catre annamaria26985 in Joi 12 Ian 2012, 12:20 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugat link)
annamaria26985- Senior
-
Numarul mesajelor : 743
Varsta : 38
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/03/2011
Extraordinar linkul, annamaria! Multumesc!
fiordaliso- Senior
-
Numarul mesajelor : 505
Varsta : 50
Localizare : cluj
Data de inscriere : 12/08/2011
virginia- Maestru
-
Virgina, sunt frumoase. Daca imi dai voie: in a doua si a treia poza , daca te uiti cu atentie, se vad niste fire rebele. In a doua poza in dreapta sus. In a treia poza in stanga la bratara (in dreptul chestiei in staniol din fundal) si in dreapta la inel. Sper sa nu te superi. Si mie mi se mai intampla. Poate le-ai vazut si tu si le-ai corectat. Sper sa nu te superi.
Le-am vázut si eu dupá ce am fácut pozele. Sunt fácute pe elastic. Acolo unde se vád firele am fácut nodurile.
Nu má supár.De aceea postez aici, ca sá primesc sugestii, critici etc.
Multumesc.
Nu má supár.De aceea postez aici, ca sá primesc sugestii, critici etc.
Multumesc.

virginia- Maestru
-
Mai fetelor eu pe unde am fost,sau ce-am facut ca nu am primit notificare pentru ce s-a postat aici,chiar ma gandeam ce mai fac fetele la margelit,se odihnesc?Din curiozitate am accesat si ce sa vezi minunatii,care mai de care:
-Serenita,pentru mine este arta ce vad la tine,imi place ,dar ma depaseste
ce mesteresti tu.Superbe din punctul meu de vedere,de incepator!
-Fiordalisio,o sa copiez si eu de la tine cateva modele de cercei,mai usurei asa,si fara investitie prea mare,daca ai asemenea modele
-Virginia,draga mea muza,ma imbolnavesti cu harnicia ta
,esti si draguta si amabila ca ma ajuti si pe mine,si sper sa nu te dezamagesc
Monikozi,pentru mine esti o generaleasa pe aici,te apreciezi foarte mult,dar sunt suparata
putin ca pe mine nu vrei sa ma corectezi,am si eu nevoie de ochiul tau critic,sa invat sa repar ce-am gresit
-Serenita,pentru mine este arta ce vad la tine,imi place ,dar ma depaseste

-Fiordalisio,o sa copiez si eu de la tine cateva modele de cercei,mai usurei asa,si fara investitie prea mare,daca ai asemenea modele

-Virginia,draga mea muza,ma imbolnavesti cu harnicia ta

Monikozi,pentru mine esti o generaleasa pe aici,te apreciezi foarte mult,dar sunt suparata

georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Multumesc, Georgeta!
Totusi eu sunt la inceput. M-am apucat de margelit prin octombrie, anul trecut. Asa ca sunt incepatoare.
Am "avantajul" de a avea mult timp liber si de a cauta tutoriale. Ca altfel nu m-as descurca.
Vad ca vrei un model de cercei usor de facut. Iti propun eu 2 modele, daca nu te superi.

Totusi eu sunt la inceput. M-am apucat de margelit prin octombrie, anul trecut. Asa ca sunt incepatoare.
Am "avantajul" de a avea mult timp liber si de a cauta tutoriale. Ca altfel nu m-as descurca.

Vad ca vrei un model de cercei usor de facut. Iti propun eu 2 modele, daca nu te superi.
virginia- Maestru
-

dar daca cumva sunt off topic,imi cer scuze[img][URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/38/cerceiquilling2.png/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
gmiki1- Junior
-
Numarul mesajelor : 344
Varsta : 45
Localizare : buzau
Data de inscriere : 30/09/2011
Virginia , multumesc si eu pentru filmulete !Oi fi tu incepatoare , dar mie-mi place cum lucrezi !
Gmiki , draga mea , ai talent ! Foarte frumosi cerceii !

Gmiki , draga mea , ai talent ! Foarte frumosi cerceii !

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Sa ma supar Virginia! Esti geniala imi plac mult de tot,daca reusesc si sa-i fac,te am la inima pe vecie!
-gmiki,imi plac mult creatiile in tehnica quilling,si chiar trag cu ochiul din cand in cand pe acolo si admir mult felicitarile,martisoarele,miniaturile,cutiutile....dar si bijuteriile sunt deosebite.Cum ai umplut tu petalele am vazut recent postat tutorialul acela interesant,este aceeasi tehnica ca acolo?Arata formidabil,dar cum protejezi cerceii sa fie rezistenti in timp?Iarta-ma ,acolo la quilling nu comentez,doar admir,ca eu inca nu am incercat aceasta tehnica.Culori frumoase,si modelul reusit!Mai vino cu bijuterii in tehnica asta,ca sunt geniali!

-gmiki,imi plac mult creatiile in tehnica quilling,si chiar trag cu ochiul din cand in cand pe acolo si admir mult felicitarile,martisoarele,miniaturile,cutiutile....dar si bijuteriile sunt deosebite.Cum ai umplut tu petalele am vazut recent postat tutorialul acela interesant,este aceeasi tehnica ca acolo?Arata formidabil,dar cum protejezi cerceii sa fie rezistenti in timp?Iarta-ma ,acolo la quilling nu comentez,doar admir,ca eu inca nu am incercat aceasta tehnica.Culori frumoase,si modelul reusit!Mai vino cu bijuterii in tehnica asta,ca sunt geniali!

-
Georgeta, se fac foarte usor. Trebuie sá tii cont la florile de primávará (spring flower) ca márgelele pe care le folosesti sá aibá orificiul destul de mare sá poti trece cu firul de mai multe ori prin el.
Spor la treaba
Multumesc, Corina! Cuvintele tale inseamna foarte mult pentru mine.
Spor la treaba

Multumesc, Corina! Cuvintele tale inseamna foarte mult pentru mine.

virginia- Maestru
-
Gmiki1, minunati!
violetas- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010
Corina, sa stii ca merg foarte bine cerceii din piele cu palaria ta! Daca vrei, imi dai adresa si se rezolva, un cadou de 8 martie in avans!
Georgeta, eu imi salvez doar poze in calculator, nu tutoriale video, dar daca dai cautare pe Google cu hana ami tutorial, o sa gasesti modelul dupa care am facut floricele de mai jos, e simplu de tot.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Stiu ca au marimi diferite, dar nu am mai avut margelute roz de aceeasi marime
Georgeta, eu imi salvez doar poze in calculator, nu tutoriale video, dar daca dai cautare pe Google cu hana ami tutorial, o sa gasesti modelul dupa care am facut floricele de mai jos, e simplu de tot.
Stiu ca au marimi diferite, dar nu am mai avut margelute roz de aceeasi marime

fiordaliso- Senior
-
e prima data cand m-am avantat sa fac din acelasi motiv...oare cu ce sa-i dau pe exterior pt rezistenta?...asa ca am intrebat stanga -dreapta si o fata de pe forum m-a ajutat,lac pe baza de alcool,care sa tina la umiditate si ii si intareste...tehnica mi se pare super pentru bijuterii,arata apartegeorgeta.prnic a scris:Sa ma supar Virginia! Esti geniala imi plac mult de tot,daca reusesc si sa-i fac,te am la inima pe vecie!![]()
-gmiki,imi plac mult creatiile in tehnica quilling,si chiar trag cu ochiul din cand in cand pe acolo si admir mult felicitarile,martisoarele,miniaturile,cutiutile....dar si bijuteriile sunt deosebite.Cum ai umplut tu petalele am vazut recent postat tutorialul acela interesant,este aceeasi tehnica ca acolo?Arata formidabil,dar cum protejezi cerceii sa fie rezistenti in timp?Iarta-ma ,acolo la quilling nu comentez,doar admir,ca eu inca nu am incercat aceasta tehnica.Culori frumoase,si modelul reusit!Mai vino cu bijuterii in tehnica asta,ca sunt geniali!![]()
gmiki1- Junior
-
Numarul mesajelor : 344
Varsta : 45
Localizare : buzau
Data de inscriere : 30/09/2011
Multumesc Fiordaliso!
Multumesc Gmiki!

Multumesc Gmiki!

-
Superb, Camelia! Imi place foarte mult si modelul si combinatia de culori.
Fiordaliso, foarte frumoase pandantivele.
Postez mai jos, Georgeta, tutorial la fulgul de zapada.Mi se pare ca asta este asemanator modelului pe care l-a folosit Fiodaliso. Sper sa-ti fie de folos (si nu doar tie, desigur)
Si, deasemeni, fotografia unei bratari cu modelul "spirala rusa".
Sau aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Fiordaliso, foarte frumoase pandantivele.
Postez mai jos, Georgeta, tutorial la fulgul de zapada.Mi se pare ca asta este asemanator modelului pe care l-a folosit Fiodaliso. Sper sa-ti fie de folos (si nu doar tie, desigur)

Si, deasemeni, fotografia unei bratari cu modelul "spirala rusa".
Sau aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
virginia- Maestru
-
Camellia, din cate vad colierul tau este montat pe sarma, ce grosime ai folosit?
fiordaliso- Senior
-
Camellia,ca de obicei raman cu gura cascata la bijuteriile tale!Fantastic de frumoase!
Virginia,sa stii ca lucrez inca la spiralele rusesti ca vreau sa am multe pentru la vara,am facut una si din modelul facut de tine set(colier si bratara).Lucrez cu ce am prin casa,dar ma descurc eu,chiar daca nu sunt reusite ca ale voastre.
Important este ca ma ajuta mult tutorialele postate de tine.Multumesc de ajutor!

Virginia,sa stii ca lucrez inca la spiralele rusesti ca vreau sa am multe pentru la vara,am facut una si din modelul facut de tine set(colier si bratara).Lucrez cu ce am prin casa,dar ma descurc eu,chiar daca nu sunt reusite ca ale voastre.
Important este ca ma ajuta mult tutorialele postate de tine.Multumesc de ajutor!

-
Pagina 12 din 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13

» Bijuteriile noastre capitolul XIX
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Bijuteriile noastre capitolul XVI
» Bijuteriile noastre - capitolul III
» Bijuteriile noastre capitolul XII
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Bijuteriile noastre capitolul XVI
» Bijuteriile noastre - capitolul III
» Bijuteriile noastre capitolul XII
Pagina 12 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)