Ne bem cafeaua impreuna! - 23
+55
annamaria26985
elenaveronica
Nicoleta Irimescu
europolis
elenaxx
Celya_f40
Armeana
ghita
denis21
milena
michelinebeaulieu
zahariaelouise
cld
iuliana72
teisoara
symos
monatibi
sorinamircov
georgeta.prnic
laurin
ema
julix_2007
MihaelaT
adriuta
Giobsy
mykya
tomari
Gianina4ever
despina13cucli
mariaz_09
Gabiuta
emmancita
firicel
Admina
Dodo-pui
ikuta
lennny
sunflowers
betymi72
vyky2010
amoni
Marry
arielas
carmenco
Chirrox13
danniela
CCristinaC
SilviaDumitrescu
AlinaJ.Bijoux
dorina64
came_lia
Serban Valentina
MagdaMarin
samo99ro
mnarcisa
59 participanți
Pagina 12 din 24
Pagina 12 din 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: Ne bem cafeaua impreuna! - 23
O zi buna si de la mine! Sa aveti spor!
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Buna si de la Navodari,
tare buna cafeau iau si cioco...caci azi noapte am bagat in otet hunul...vad ecranul calculatorului printre gene.
Pup si spor in toate
tare buna cafeau iau si cioco...caci azi noapte am bagat in otet hunul...vad ecranul calculatorului printre gene.
Pup si spor in toate

Buna dimineata fetelor.
Multam fain de cafea, servesc si eu una alaturi de voi.
Dodo, sanatate multa puilor tai.
Trag de ploape sa le deschid caci am adormit la 3 dimineata si m-am trezit la 8. Va citesc rapid si plac la treaba. Sa aveti spor si o zi reusita
Multam fain de cafea, servesc si eu una alaturi de voi.
Dodo, sanatate multa puilor tai.
Trag de ploape sa le deschid caci am adormit la 3 dimineata si m-am trezit la 8. Va citesc rapid si plac la treaba. Sa aveti spor si o zi reusita

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Neataaaa!!
Si eu cu cafeau in fata dar pe picior de plecare . De asa-mi trebuie daca nu am plecat ieri cand vremea a fost bunicica
Plec acum
dar daca'i musai cu placere
Si eu cu cafeau in fata dar pe picior de plecare . De asa-mi trebuie daca nu am plecat ieri cand vremea a fost bunicica

Buna dimineata si o zi buna ca voi!
Silvia, am pus si eu un strop de scortisoara in cafea. E foarte interesant gustul. Imi place.
Silvia, am pus si eu un strop de scortisoara in cafea. E foarte interesant gustul. Imi place.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Neata,amajuns acasa delamediculdefamilie ,mananc,beau cafeaua si plec la targO zi frumoasa cu mult spor va doresc
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Salutare dintre teacurile de hartii!
Sa aveti o zi superba! Dar sa nu va uitati pe geam
Sa aveti o zi superba! Dar sa nu va uitati pe geam

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 49
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Buna va zic si eu,tocmai mi s-a comunicat ca nu mai sunt data in somaj Dar sa am ciocul mic sin sa nu mai fiu sindicalista si sa ma mai dau asa desteapta in aceasta firma cum s-a interpretat pana acum. 
Asa ca inca sunt angajata la ei cel putin pana trece iarna asta.
Pa.Vorbim diseara.

Asa ca inca sunt angajata la ei cel putin pana trece iarna asta.
Pa.Vorbim diseara.
Neata,va spun si eu,apoi ma retrag.Vine mama pe la mine,trebuie sa ma pregatesc,spor la toate sa aveti.

georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 46
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
'neata si de la mine!!
Deja e 1 !!! Pot sa imi dau seama dupa cei 5 pe care ii am in birou, la 1 fix se ridica toti de zici ca-s roboti si merg la masa. La 5 pm fix la fel, se ridica toti si pleaca acasa!
A plouaaaat, vai ce a plouat!! Acum e lumina, nu soare!! Sper sa se termine sezonul ploios, ca deja e tarziu. Luna viitoare tre sa facem plaja.
Magda ma bucur ca ai inca serviciu, wow ce au putut sa iti spuna!!!! Si banuiesc ca din cauza ca esti directa nu???
Deja e 1 !!! Pot sa imi dau seama dupa cei 5 pe care ii am in birou, la 1 fix se ridica toti de zici ca-s roboti si merg la masa. La 5 pm fix la fel, se ridica toti si pleaca acasa!

A plouaaaat, vai ce a plouat!! Acum e lumina, nu soare!! Sper sa se termine sezonul ploios, ca deja e tarziu. Luna viitoare tre sa facem plaja.
Magda ma bucur ca ai inca serviciu, wow ce au putut sa iti spuna!!!! Si banuiesc ca din cauza ca esti directa nu???
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna dimineata! Am reusit sa ma trezesc si eu si umblu ca un zombi cu cafeaua in mina. Multam fain de cafea, Dodo!
O si frumoasa si cu spor tuturor!
A, sa nu uit : ce bine ca e vineeeeeeeri!
O si frumoasa si cu spor tuturor!

A, sa nu uit : ce bine ca e vineeeeeeeri!

Buna dimineata si o zi scurta va doresc. Cum zice Cristina: e viiineeeeri....
samo99ro- Atotcunoscător
-
'neata si de la mine!
Multumesc si eu de cafea deja o am pe a mea reala in fata, trag un ochi pe aici si apoi ma duc la "copy-paste"-ul meu, asta o sa fac toata ziua. Prin august cand eram in training radeam de un coleg si il porecleam copy-paste, acum cred ca rade el de mine daca ar sti....
La mine zi gri..sper sa se lumineze mai tarziu. Tre sa iau cadou la oml din dotare, sa cumpar niste orez, zahar ulei, sa le dau la copii ca maine merg la niste case de copii sa faca charity cu scoala si cred ca se duce deja ziua.
O zi faina!!!
Cristina o fi vineri la tine, la mine abia maine zic e sambata , maine is libera!!!!
Multumesc si eu de cafea deja o am pe a mea reala in fata, trag un ochi pe aici si apoi ma duc la "copy-paste"-ul meu, asta o sa fac toata ziua. Prin august cand eram in training radeam de un coleg si il porecleam copy-paste, acum cred ca rade el de mine daca ar sti....
La mine zi gri..sper sa se lumineze mai tarziu. Tre sa iau cadou la oml din dotare, sa cumpar niste orez, zahar ulei, sa le dau la copii ca maine merg la niste case de copii sa faca charity cu scoala si cred ca se duce deja ziua.
O zi faina!!!
Cristina o fi vineri la tine, la mine abia maine zic e sambata , maine is libera!!!!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna dimineataaa!!
Dodo da matinala esti fata, la fel si Samo care ea a inchis aseara si vad ca ea e prezenta si dimineata. Samo nu te-ai mai culcat fata ai sta sa faci botosi?
O zi buna doresc si eu atat voua cat si mie care am inceput-o am prost Am dat cafeau in foc ( cred ca mai de graba era semn rau daca nu o dadeam
) si acum domnul calculator cam face figuri, Si daca se strica asta... am pus-o ca e servarul
Dodo da matinala esti fata, la fel si Samo care ea a inchis aseara si vad ca ea e prezenta si dimineata. Samo nu te-ai mai culcat fata ai sta sa faci botosi?
O zi buna doresc si eu atat voua cat si mie care am inceput-o am prost Am dat cafeau in foc ( cred ca mai de graba era semn rau daca nu o dadeam

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Buna dimineata!
Daniela, sa-ti traiasca omul din dotare, inteleg ca e ziua lui, ca altfel u i-ai fi luat cadou doar asa...
Eu azi sunt chiauna, se resimte corpul dupa atatea zile de culcat tarziu si de facut acte. Dar le-amterminat aseara, am transmis si declaratiile si sunt liistita.
Eu nu ma bucur ca e vineri, pt ca vine sambata si s-au invitat finii. Nu as fi avut nimic de zis daca ii invitam eu sau daca nu mi-ar zapaci toata casa. Fac harmalaie, zapacesc catelul si ma ia asa o ameteala de atata zarva. Si pleaca asa tarziu... ca le place la nasa
. Asta e, sa-mi traiasca! 
As baga un ibric de cafea, asa de obosita sunt dar iau din ceasca de la dodo toata ziua pt ca e mare iar de la tomari toata gustarea.
Sa aveti o zi frumoasa!
Daniela, sa-ti traiasca omul din dotare, inteleg ca e ziua lui, ca altfel u i-ai fi luat cadou doar asa...

Eu azi sunt chiauna, se resimte corpul dupa atatea zile de culcat tarziu si de facut acte. Dar le-amterminat aseara, am transmis si declaratiile si sunt liistita.
Eu nu ma bucur ca e vineri, pt ca vine sambata si s-au invitat finii. Nu as fi avut nimic de zis daca ii invitam eu sau daca nu mi-ar zapaci toata casa. Fac harmalaie, zapacesc catelul si ma ia asa o ameteala de atata zarva. Si pleaca asa tarziu... ca le place la nasa

As baga un ibric de cafea, asa de obosita sunt dar iau din ceasca de la dodo toata ziua pt ca e mare iar de la tomari toata gustarea.
Sa aveti o zi frumoasa!
carmenco- Atotcunoscător
-
Silvia, m-ai ghicit. N-am dormit azi-noapte, dar nu din cauza botosilor. aia stau pe dreapta. M-a rugat fiu-meu sa-i traduc un material din engleza si il vrea cat mai repede. Si nu are decat 50 de pagini...
samo99ro- Atotcunoscător
-
Buna fetelor.
Multam fain de cafea, o sa o savurez in timp ce va citesc.
Azi mai croiesc si cos, maine gatesc ca imi vine sotul acasa. O sa fiu mi atenta la tv ca a dat cateva interviuri la posturile tv.
Samo, ai grija de sanatate, mai amana-l pe fiul tau nitelus ...50 pagini de tradus ...nu te mai forta atat.
La Ploiesti a dat soarele....dar e cu dintisori ascutiti.
O zi faina tuturor
Azi mai croiesc si cos, maine gatesc ca imi vine sotul acasa. O sa fiu mi atenta la tv ca a dat cateva interviuri la posturile tv.
Samo, ai grija de sanatate, mai amana-l pe fiul tau nitelus ...50 pagini de tradus ...nu te mai forta atat.

O zi faina tuturor

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Chirrox13 a scris:Buna fetelor.
Samo, ai grija de sanatate, mai amana-l pe fiul tau nitelus ...50 pagini de tradus ...nu te mai forta atat.![]()
O zi faina tuturor![]()
Stai linistita, ca nu-mi bat foarte mult capul. N-am tradus decat 5 pagini. Mai mult a durat formatarea textului: aranjat in pagina, aranjat titlurile, textul... chestii de-astea. A fost mai greu sa scot taburile. Am copiat textul intr-un documet Word si a trebuit sa scot toate alea, ca sa fie cuvintele unul dupa altul. Aveam o bucata de propozitie pe un rand, restul pe alt rand... O aiureala. Dar l-am aranjat. Acum trebuie doar tradus. E mai simplu. Mai traduc dupa amiaza. Nu fac mai mult de 8 pagini pe zi ca sa zici ca obosesc. Abia mai fac si eu putin exercitiu. De cand am iesit la pensie, n-am mai avut treaba cu engleza decat pe net.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Valentina, ce cafea! Cu asta clar ca imi trece oboseala! 

carmenco- Atotcunoscător
-
Buna si de la mine ,savurez si eu cafeaua alturi de voi.O zi cat mai faina va doresc.
Daniela La Multi Ani sotului.
Daniela La Multi Ani sotului.
Pagina 12 din 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24

» Ne bem cafeaua, impreuna!-5
» Ne bem cafeaua impreuna ! (34)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-16
» Ne bem cafeaua impreuna! 26
» Ne bem cafeaua impreuna ! (34)
» Ne bem cafeaua impreuna!-16
» Ne bem cafeaua impreuna! 26
Pagina 12 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)