Quilling - Arta de a rula hartia (12)
+21
Floren
gmiki1
myky7robc
anc@
claudia_sm
diana-s
annamaria26985
vmir
MagdaMarin
monatibi
vlavi
SweetEnci
MoniKozi
tantelu01
ikuta
SilviaDumitrescu
firicel
AlinaJ.Bijoux
aba
zarina28
monaistr
25 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Quilling - Arta de a rula hartia (12)
aba ma bucur ca iti place , iar bradutul cu un perforator .
Multumesc pentru raspuns. Clar, eu nu-l pot face. Imi plac clopoteii tai abstracti, interesanta ideea. Spor mult,

aba- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1681
Data de inscriere : 04/04/2010
Abstract, neabstract... arata tare interesant. Spor mai departe!
Felicitari pt. felicitarile realizate Vmir. Eu inca muncesc la tablourile pe care trebuie sa le fac. Mai am unul!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Prima felicitare e batul lui Mos Nicolae care se pune in ghetute nu am mai pus piesele albe ca e pe fond alb si ...oricum e abstrasta.
Alina sunt curioasa ce lucri pune si tu poze...
Aba vino la mine ca te las sa-l folosesti...
Alina sunt curioasa ce lucri pune si tu poze...
Aba vino la mine ca te las sa-l folosesti...

vmir
no coment

monatibi- Junior
-
Numarul mesajelor : 432
Varsta : 45
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/03/2011
Vmir, inca nu am facut poze la ce am lucrat pana acum. Vreau sa le termim pe toate si apoi am sa le pozez!!!
Vmir, cum faci frunele de la prima felicitare ca mie nu imi ies de nici o culoare?
Vmir, cum faci frunele de la prima felicitare ca mie nu imi ies de nici o culoare?
-
Vmir,
pentru invitatie. Cine stie, intr-o zi... Deci e batul Mosului. Dar are si clopotei sau ce vad eu acolo?

aba- Atotcunoscător
-
Buna seara, fetele.
E un car de ani de cand nu am mai trecut pe aici. Sa-mi fie cu iertare, dar stiti si voi cum e treaba cu timpul
Asaaa, doar la poze, m-am mai uitat din cand in cand. Asta mi-a dat avant spre noi incercari. 
Am vazut numai minunatii facute si va felicit pe toate.
Incerc sa pun si eu, timid, citeva facute de mine
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
E un car de ani de cand nu am mai trecut pe aici. Sa-mi fie cu iertare, dar stiti si voi cum e treaba cu timpul

Am vazut numai minunatii facute si va felicit pe toate.
Incerc sa pun si eu, timid, citeva facute de mine

Adelaida- Ucenic
- Numarul mesajelor : 210
Localizare : Germania
Data de inscriere : 17/07/2010
Sunt frumoase Adelaida, felicitari.
Sweet, ai PM.

Sweet, ai PM.

aba- Atotcunoscător
-
Revin si eu cu cateva noutati:
Tabloul pt. ziua directoarei parintiilor mei (l-am pozat acum ca maine trebuie sa il dea):
Cateva felicitari facute mai acum 2 saptamani care abea acum au ajuns la rand la pozat:
Scuzati calitatea pozelor!!!
Tabloul pt. ziua directoarei parintiilor mei (l-am pozat acum ca maine trebuie sa il dea):
Cateva felicitari facute mai acum 2 saptamani care abea acum au ajuns la rand la pozat:
Scuzati calitatea pozelor!!!
-
Alina, foarte frumos tabloul, ai migalit mult la el.
Tare-mi plac cum ti-au iesit florile la primele felicitari dar toate sunt frumoase. Sa ai mult spor albinuto,

aba- Atotcunoscător
-
-
super frumos tabloul,felicitari!imi plac si felicitarile

monatibi- Junior
-
Buna ziua!
Sunt noua pe forum , am gasit acest forum din intamplare cum din intamplare am gasit aceasta tehnica numita quilling. Parca imi place, inca nu am incercat-o dar parca as incerca..acum sunt in cautare de info..
Am si eu cateva intrebari: pt felicitari cat de lata este hartia? 3mm? 6mm?... conteaza cat de groasa este hartia sau este ok cea de o folosim la imprimanta dar sa fie colorata pe ambele parti? si ultima legata de lipire: chiar nu se dezlipesc floricele de pe felicitare? ca este bagata in plic si plicul plimbat pana la destinatie.....plus firele de hartie puse pe cant sau nu stiu cum sa zic, de le folositi la tulpinile florilor , cum stau lipite?
Multumesc frumos pentru orice raspuns!
O zi cu spor la toata lumea!
Sunt noua pe forum , am gasit acest forum din intamplare cum din intamplare am gasit aceasta tehnica numita quilling. Parca imi place, inca nu am incercat-o dar parca as incerca..acum sunt in cautare de info..
Am si eu cateva intrebari: pt felicitari cat de lata este hartia? 3mm? 6mm?... conteaza cat de groasa este hartia sau este ok cea de o folosim la imprimanta dar sa fie colorata pe ambele parti? si ultima legata de lipire: chiar nu se dezlipesc floricele de pe felicitare? ca este bagata in plic si plicul plimbat pana la destinatie.....plus firele de hartie puse pe cant sau nu stiu cum sa zic, de le folositi la tulpinile florilor , cum stau lipite?
Multumesc frumos pentru orice raspuns!
O zi cu spor la toata lumea!
getam- helper
- Numarul mesajelor : 26
Localizare : canada
Data de inscriere : 26/10/2011
Buna getam si bine ai venit pe acest forum minunat. Sa stii ca si eu am gasit intamplator si tehnica si forumul in urma cu 2 ani si ceva.
Acum sa iti raspund la intrebarile tale atat cat ma pricep eu. Hrtia hrtia poate sa aiba si 3 si 6 mm dar mai frumos si finut arata cu hrtie de 2 mm de care folosesc eu. Fetele de pe forum au folosit si de 1,5 mm. Grosimea hrtiei conteaza dar nu atat de mult dupa parerea mea. Eu folosesc cel mai mult hrtie de xerox colorata dar nu pot sa zic ca nu folosesc si hrtie mai groasa dar, mai rar pt. ca se gaseste mai greu in librarii la noi in tara. Legat de lipire, la mine nu s-a intamplat sa se dezlipeasca ceea ce am lipit pe felicitare. Poate cand eram pe la inceput si nu stiam ce lipici e bun pt. asa ceva. Legat de trimiterea felicitarii in plic pot sa iti zic ca nu au fost probleme pana acum, cel putin asa mi-au zis persoanele care au cumparat de la mine felicitari si le-au trimis chiar si in alta tara. Eu una nu am trimis doar 2 felicitari pana acum si astea puse in plic iar plicul pus in cutia coletului alaturi de alte lucrusoare facute de mine.
Cam astea sunt raspunsurile mele. Sper xsa iti fie de folos si te asteptam sa ne arati primele tale creatii.
Acum sa iti raspund la intrebarile tale atat cat ma pricep eu. Hrtia hrtia poate sa aiba si 3 si 6 mm dar mai frumos si finut arata cu hrtie de 2 mm de care folosesc eu. Fetele de pe forum au folosit si de 1,5 mm. Grosimea hrtiei conteaza dar nu atat de mult dupa parerea mea. Eu folosesc cel mai mult hrtie de xerox colorata dar nu pot sa zic ca nu folosesc si hrtie mai groasa dar, mai rar pt. ca se gaseste mai greu in librarii la noi in tara. Legat de lipire, la mine nu s-a intamplat sa se dezlipeasca ceea ce am lipit pe felicitare. Poate cand eram pe la inceput si nu stiam ce lipici e bun pt. asa ceva. Legat de trimiterea felicitarii in plic pot sa iti zic ca nu au fost probleme pana acum, cel putin asa mi-au zis persoanele care au cumparat de la mine felicitari si le-au trimis chiar si in alta tara. Eu una nu am trimis doar 2 felicitari pana acum si astea puse in plic iar plicul pus in cutia coletului alaturi de alte lucrusoare facute de mine.
Cam astea sunt raspunsurile mele. Sper xsa iti fie de folos si te asteptam sa ne arati primele tale creatii.

Ultima editare efectuata de catre AlinaJ.Bijoux in Sam 29 Oct 2011, 7:37 pm, editata de 1 ori
-
Simple zici Vmir? Eu zic superbe nu simple!!! Spor la mesterit chiar daca se vede ca ai iti mai urez si eu!!!

-
buna seara!
getam bine ai venit pe forum!
vmir sint foarte foarte frumoase,mai dami si mie din energia ta
getam bine ai venit pe forum!
vmir sint foarte foarte frumoase,mai dami si mie din energia ta
monatibi- Junior
-
Multumesc Alina,si Mona. Mona da iti dau ca marti vin pana la C-ta.

da super cind vii pe la ce ora?poate ne si vedem
monatibi- Junior
-
Vmir, foarte frumoase felicitarile.
Spor mult,

aba- Atotcunoscător
-
Multumesc frumos pentru info!
Ma bucur ca v-am gasit!
Pe aici fasiile de hartie sunt in inch ,adica 1/8" care inseamna 3mm si urca 1/4", 3/4"..... asta pe ebay ca in magazinele in care am fost cu materiale pt craft nu aveau hartii si nici scule .... ciudat, dar mai caut. Probabil o sa comand de pe ebay daca ma hotarasc sa incerc aceasta tehnica, ma gandesc ca sunt deosebite felicitarile(ce faceti voi sunt niste opere de arta
felicitari tuturor pentru ce ati realizat pana acum) si ma gandeam sa incerc sa fac felicitari sa trimit de sarbatori sau sa fac pentru mine ceva tablouri asa cum am vazut la fetele de pe forum. Bineinteles ca o sa ma laud aici cu incercarile mele
Spor la toate!
vmir foarte frumoase felicitarile! daca nu te superi imi poti spune de cat timp ai inceput quilling-ul? ai o mana de aur!
Ma bucur ca v-am gasit!
Pe aici fasiile de hartie sunt in inch ,adica 1/8" care inseamna 3mm si urca 1/4", 3/4"..... asta pe ebay ca in magazinele in care am fost cu materiale pt craft nu aveau hartii si nici scule .... ciudat, dar mai caut. Probabil o sa comand de pe ebay daca ma hotarasc sa incerc aceasta tehnica, ma gandesc ca sunt deosebite felicitarile(ce faceti voi sunt niste opere de arta

Spor la toate!
vmir foarte frumoase felicitarile! daca nu te superi imi poti spune de cat timp ai inceput quilling-ul? ai o mana de aur!
getam- helper
- Numarul mesajelor : 26
Localizare : canada
Data de inscriere : 26/10/2011
Getam am 1 an ma bucur ca iti plac. Tu ai un avantaj ca poti comanda pe ebay si banuiesc ca ajung la tine,la noi mai rar fac astia livrari si foarte scumpe ma ajunge cu transport. Acolo poti hgasi truse intregi cu tot ce iti trebuie.
Mona vin devreme de obicei pe la 5 dim plec din Buc si depinde cat stau la Curtea de Apel, data trecuta am stat foarte mult, intru in sala si nu stiu cand se straiga dosarul...ma rog justitia ....
Mona vin devreme de obicei pe la 5 dim plec din Buc si depinde cat stau la Curtea de Apel, data trecuta am stat foarte mult, intru in sala si nu stiu cand se straiga dosarul...ma rog justitia ....
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Quilling-arta de a rula hartia(2)
» Quilling - Arta de a rula hartia (9)
» Quilling-Arta de a rula hartia (20)
» Quilling - arta de a rula hartia(6)
» Quilling - Arta de a rula hartia (10)
» Quilling - Arta de a rula hartia (9)
» Quilling-Arta de a rula hartia (20)
» Quilling - arta de a rula hartia(6)
» Quilling - Arta de a rula hartia (10)
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)