La sueta...de seara (11)
+37
mariaz_09
denis21
emmancita
canadianca50
rivka
Chirrox13
Nicoleta Irimescu
MagdaMarin
Lucia.BlueFlower
ionela stefan
Dodo-pui
Tache Marilena
elenaxx
Celya_f40
Ana Maria
tantza_m
Marry
Octa75
Gianina4ever
Gabiuta
ghita
ema
mnarcisa
europolis
CCristinaC
Uca
Admina
mykya
firicel
SilviaDumitrescu
danniela
betymi72
ikuta
samo99ro
diada
AlinaJ.Bijoux
MihaelaT
41 participanți
Pagina 1 din 30
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
La sueta...de seara (11)
Capitolele anterioare:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: La sueta...de seara (11)
Vad ca e cam prea liniste pe aici asa ca va urez sa dormiti frumous si merg in patucul meu sa ma uit la tv!!! Paaaaa!!! O noapte linistita tuturor!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Interesante plansele Mihaela! Pupici tuturor, se pare ca iar sting becul! somn linistit!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Aaaa... si pe mine ma lasati la lumanare?
Noapte buna si somn usor.
Noapte buna si somn usor.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
-
Buna Alina acum am revenit pe forum si ce sa vezi masa pregatita.Mersi.

ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Mersi, Alina. Un covrigel iau si eu. Restul ii las acolo. Poate mai tenteaza pe cineva.
samo99ro- Atotcunoscător
-
seara buna la sueta...la noi s-a innorat si e placut...eu ma retrag la somn dupa ce va mai citesc!Noapte buna!
probabil ca sunt tare obosita daca am postat ce am scis mai sus la cafea

probabil ca sunt tare obosita daca am postat ce am scis mai sus la cafea

Pretzels!!!!! Cred ca asa se scrie desi nu suna bine. Iau si eu doi...pot???? Si va spun buna seara!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna seara ! va rog sa ama scuzati ca vin la ora asta dar ... am fost retinuta de un gratarel cu nepoata. Asa cu am zis azi pe la cafea ....pana la urma m-am invrednicit si am facut tortul ala cu 2 oo
asa arata cand l-am rasturnat din form (cratita)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si asa arata portia pregatita special pentru vecina dar va rog sa o cosiderati speciala pentru fiecare din voi
Nu va uitati prea atent la felul cum e ornat ca v-am zis ca nu am rabdare, Am netezit putin frisca cu cutitul si la sugestia nepotului... am adaugat floarea ca si pata de culoare

asa arata cand l-am rasturnat din form (cratita)
si asa arata portia pregatita special pentru vecina dar va rog sa o cosiderati speciala pentru fiecare din voi
Nu va uitati prea atent la felul cum e ornat ca v-am zis ca nu am rabdare, Am netezit putin frisca cu cutitul si la sugestia nepotului... am adaugat floarea ca si pata de culoare

Uau, Silvioaro, Dar ce ai soro, esti bolnava?Ma ingrijorezi?
ikuta- Atotcunoscător
-
Io de ce nu vad poze?
Acu' le vad.
Acu' le vad.
Ultima editare efectuata de catre samo99ro in Dum 31 Iul 2011, 10:38 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugat text)
samo99ro- Atotcunoscător
-
Buna seara fete cucuiete!M-am intors si eu din peregrinarile mele in centrul tarii.A fost frumos si s-a terminat prea repede!Si eu as fi plans azi alturi de copii cand am ajuns la Urziceni...Daca joi dimineata,in autocar nu prea se auzea tipenie de om,azi la revenire,era o atmosfera de vacanta asa frumoasa de nu-mi venea sa cred ca eu 50 de ani.Copiii,au fost cuminti,in limitele normale,cu bun simt,nu ne-au facut probleme de niciun fel.Singura treaba,ca dupa ce noi plecam pe la 2.00 la culcare,ei ramaneau pana pe la 4,30-5,00 si se zbantuiau iar dimineata cam trageam de ei sa vina la masa ca apoi sa plecam la plimbare.Am vazut Mediasul,Sibiul,cu muzeul Brukenthal si Dumbrva,o parte din ea,Piata mare si Piata mica cu podul mincinosilor,sau cum se cheama.Nu am apucat sa vedem tot ce ne-am propus in Sibiu,ca a plouat parca in dusmanie si copiii nu au avut umbrele sau geci cu gluga si s-au udat.Apoi am fost in Sighisoara care m-a imprsionat in mod deosebit!II multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa vad si eu aceste superbe orase in aceasta viata!
Va doresc o seara placuta!
Sunt foarte obosita si voi merge la somn!
Va doresc o seara placuta!

Bine ai revenit Firicel si sa dormi frumous in noaptea asta!!!

-
bun venit Firico. Ikuta asa zicea si nepoata "ce am ca parca nu sunt in apele mele"
Cred ca de la caldura m-am alterat

Firicel ,ma bucur ca te-ai distrat. Silvia arata tare bine tortul tau cu doua oo. Eu il am reteta cu 4.
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Silvia trimite caldura aici ca la mine au fost azi doar 19g si cam inorat iar de 3 zile termometrul nu arata mai mult de 24g C!!!

-
Firi daca mergi la culcare iti doresc noapte buna
ikuta- Atotcunoscător
-
Gata fetelor,am citit doar,in viteza ce ati mai postat in ultimele zile cat am lipsit,si acum ma directionez catre pat!Ne vedem maine seara!

Silvia, iar ai recidivat la doo oo?
Eu aveam cu vreo 4 perechi de oo; tortul, zic.
Am fost taranca, azi si mi-a placut la nebunie. Nu-mi vine sa cred cate poti face inrt-o zi cand nu te leaga calculatorul de el. Am facut mancare, gem (si ma dau mare
), am avut grija de lighioane, incluziv matza alor mei pe care am dus-o in excursie, am spalat masina, am pus niste flori in ghivece; am facut teme pentru acasa (niste hartoage de la munca). Si ma simt fresh la 12 noaptea. Ce norocoase sunteti cele care stati la curte, in natura. Cred ca trebuia sa-mi gasesc un padurar, sa-mi bata ursul in geam...

Am fost taranca, azi si mi-a placut la nebunie. Nu-mi vine sa cred cate poti face inrt-o zi cand nu te leaga calculatorul de el. Am facut mancare, gem (si ma dau mare

oooooo avem musafiri la sueta...... Adminaaaaaaa sa te servesc cu tort? ( zi nu zi nu ca nu mai am decat nitel si nu ma indur

Tort din doo oo... de cand ma imbie Diada cu el.
Cum as putea sa refuz, vreau o felie, asa, cam d-un desht; cat de lasa inima, draga Silvia, ca nu ma pot bucura la tortul lu' matale. Dau la schimb o praji desteapta, daca vrei. A mea e din 8 oo; doar cu 4 perechi stiu sa lucrez, se pare.

Admina zi DA te rog...ia tortul Silviei. Cat este ea de ospitaliera si darnica. Profita de ocazie!
ca rar se intampla sa faca Silvia cinste... 
Edietez ca am postat in acelasi timp: Bravo Admina, hai Silvia iesi la inaintare!

Edietez ca am postat in acelasi timp: Bravo Admina, hai Silvia iesi la inaintare!
Ultima editare efectuata de catre mykya in Lun 01 Aug 2011, 12:58 am, editata de 1 ori
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Gata, merg si eu in patucul meu. Sa dormiti frumous!!! Va las pe voi sa stingeti lumina. Inchid doar geamul ca e cam racoare afoara (cel putin la mine)!!! Paaaa!!!

-
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30

» La sueta...de seara 5
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
Pagina 1 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti