La sueta...de seara 10
+35
elenaxx
ivanoiuadela9
danadea
Gabiuta
dorina64
teisoara
Giobsy
Serban Valentina
ema
StMihaela
voicu silvia
Chirrox13
LORIMAR
denis21
ghita
Marry
violetas
wandra
MihaelaT
betymi72
CCristinaC
Tache Marilena
MagdaMarin
rucsy
symos
vyky2010
mykya
samo99ro
AlinaJ.Bijoux
firicel
europolis
ikuta
Uca
carmenco
SilviaDumitrescu
39 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: La sueta...de seara 10
Pa si pu Silvioaro si ce mai vrei tu!
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Noapte buna, fetelor. Ma retrag si eu. Am cam obosit... 

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Noapte buna, somn usor, Samo
ikuta- Atotcunoscător
-
Am intrat si eu sa va zic "Noapte buna" ca atit mai apuc.
Am fost la Pitesti la distractie si am venit destul de tirziu. Acum am pus un blat de tort la facut pentru ca miine mergem la curte la varul meu si cum am acolo doua nepotele si ma duc cu baiatul fratelui meu, m-am gindit sa le fac tort si sa nu le mai cumpar dulciuri din comert. A inteles cineva ceva, sau nu mai sint deloc coerenta?
Am fost la Pitesti la distractie si am venit destul de tirziu. Acum am pus un blat de tort la facut pentru ca miine mergem la curte la varul meu si cum am acolo doua nepotele si ma duc cu baiatul fratelui meu, m-am gindit sa le fac tort si sa nu le mai cumpar dulciuri din comert. A inteles cineva ceva, sau nu mai sint deloc coerenta?
Cris, cine vrea sa inteleaga, sa stii ca intelege ce vrei sa zici.Cine nu vrea poti sa stai in cap ca pioneza ca tot nu va intelege ce ai zis.Noapte buna, somn usor.
ikuta- Atotcunoscător
-
Sa dormiti frumous cu toatele. Merg si eu in patuc ca imi ajunge pe azi. De dimineata avem musafiri!!! Paaaa!!!
Uca, mersi de clatite, f. bune!!!
Cel putin poza e reusita si te face sa umpli tastatra de bale!!!

Uca, mersi de clatite, f. bune!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Noapte buna, somn usor, tuturor.Sa
bine.Am terminat o bratara si ma duc sa
putin

ikuta- Atotcunoscător
-
Seara buna, deschid eu sueta si va poftesc direct la masa ca poate nu ati servit nimic in seara asta!!!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Noi azi am avut musafiri si abea ce au plecat. Au fost in trecere pe la noi si acum sunt in drum spre casa in Germania.Au venit de la Ralnicu Valcea!!!, orasul in care au locuit pana in 1999 cand s-au mutat in Germania!!!
O seara faina tuturor. Merg sa vad ce s-a mai postat si pe la alte topicuri!!!

Noi azi am avut musafiri si abea ce au plecat. Au fost in trecere pe la noi si acum sunt in drum spre casa in Germania.Au venit de la Ralnicu Valcea!!!, orasul in care au locuit pana in 1999 cand s-au mutat in Germania!!!

O seara faina tuturor. Merg sa vad ce s-a mai postat si pe la alte topicuri!!!

-
Buna seara fetelor...waw, ce bunatati...nu lipseste nimic...aa, poate covorul rosu pe care sa pofteasca colegele noastre (forumistele).
Servesc ceva in viteza, mai va citesc si trag pe dreapta la somnic, a fost o zi lunga pentru mine, drum lung si obositor.
Va doresc o seara minunata
Servesc ceva in viteza, mai va citesc si trag pe dreapta la somnic, a fost o zi lunga pentru mine, drum lung si obositor.
Va doresc o seara minunata

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Buna seara. Eu am avut o prietena in vizita si n-am prea avut cum sa intru pe-aici. Ma duc sa mai citesc ce-a mai aparut intre timp si am pus inca un fluture la macrame. Vreau sa fac mai multi, sa-i aplic pe un peretar.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
-
Salutare din nou.
Am disparut ca a venit serifu si-am plecat un pic pe la socrii.
Cum la ora asta e inchisa cafenea, raspund aici.
Pe ultima suta, mai exact joi noapte mi-a venit mie o idee sa fac si un set de planse
ca tot am vorbit de materialul didactic, facusem niste tabele micsorate, asa ca m-am ales cu vreo 40 de planse pt scrierea corecta pe care le voi plastica si le voi avea mult si bine...ete, asa ca idee, dar poate mai imi vin idei si mai modific.
Am disparut ca a venit serifu si-am plecat un pic pe la socrii.
Cum la ora asta e inchisa cafenea, raspund aici.
Vai, tu, Silvia, daca ai sti la ce ore ma culcat si cat dormeam nu m-ai invidiaSilviaDumitrescu a scris:
MihaelaThai fata ca voi moderatoarele astea globale ne-ati cam lasat de capul nostru vara asta. Magda nu a avut net o gramada de vreme... tu cu scolirea ta.... da mai terminati mai fetelor cu prostiile si treceti aci pe forum
![]()
![]()
![]()
![]()
In 8 merg sa-i duc lucrarea ca pana atunci e plecata, in 10 plec un pic si eu, sa ma hodin cu familia si apoi cand revin mai modific ce-o o fi de modificat (eu sper ca nu ca a mai vazut-o o colega si a fost incantata de cum am facut-o) si la sfarsitul lui august o predau, iar anul viitor am speciala si sustinerea, din ianuarie in colo cand voi fi programata.samo99ro a scris:Las-o Silvia, ca mai are un hop si termina si ea. Bafta mare, Mihaela. Iti tinem pumnii. Usurel, asa, sa nu strangem norocul de gat. Ne anunti cand o fi sa fie, ca sa ne concentram pe tanti profesoara sa aiba ganduri bune.
Multumesc! Va anunt.Balasa Mariana Claudia a scris:
Mihaela iti doresc multa baftasi sa ne spui ce-ai facut.
Pe ultima suta, mai exact joi noapte mi-a venit mie o idee sa fac si un set de planse

Miha, dar ai avut treaba nu gluma cu lucrarea asta!!! Sper sa nu mai trebuiasa sa modifici nimic!!!

-
Uite ma, ca mai e cineva pe aici.Credeam ca sunt singura pe forum.
Cum azi am cam alergat pe la cumparaturi ,pe la socru,am facut vre-o 40 de borcane de compot de corcoduse,pe seara am fost cu copii la locul de joaca apoi ne-am oprit la un vecin sa ma uit la frigiderul lui,sa-i prelungesc/piratez licenta antivirusului instalat pe calculatorul copiilor si am stat la barfa pana mai tarziu ca tot era si Vio acolo,iar cand au inceput copii sa vrea acasa am plecat si noi.Am culcat copii si sotul si imi fac si eu de cap de vre-o 2 ore pe aici.
Bravo Mihaela si lucrare si fise didactice.
Cum azi am cam alergat pe la cumparaturi ,pe la socru,am facut vre-o 40 de borcane de compot de corcoduse,pe seara am fost cu copii la locul de joaca apoi ne-am oprit la un vecin sa ma uit la frigiderul lui,sa-i prelungesc/piratez licenta antivirusului instalat pe calculatorul copiilor si am stat la barfa pana mai tarziu ca tot era si Vio acolo,iar cand au inceput copii sa vrea acasa am plecat si noi.Am culcat copii si sotul si imi fac si eu de cap de vre-o 2 ore pe aici.
Bravo Mihaela si lucrare si fise didactice.

Si eu sper. Capitolul cu cercetarea a mers greu pentru ca a fost nevoie sa pun cap la cap tot ce-am urmarit intr-un an, sa centralizez datele, calificativele pe itemi, pe probe, sheme, diagrame (cu ocazia asta am invatat sa lucrez in Excel ca imi prindeam urechile, dar e mai simplu decat am crezut)...
Magda, am si fise
aia-i alta mancare pe peste.
Denis era si ea cu lucrarea...sper ca ea a scapat de toate hopurile.
Magda, am si fise

Denis era si ea cu lucrarea...sper ca ea a scapat de toate hopurile.
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
» La sueta...de seara 7
» La sueta .... de seara ! 17
» La sueta...de seara 8
» La sueta.... de seara! 16
» La sueta...de seara 7
» La sueta .... de seara ! 17
» La sueta...de seara 8
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti