Poze cu noi si familiile noastre - 4
+59
fizicuta
crina68
milena
emmancita
CCristinaC
samo99ro
Gianina4ever
Anita_Cristal
mariaz_09
teisoara
pufoi
romaya
tinap
cristinadumitru1977
corina corina
diblaru maria
despina13cucli
elenaveronica
adelina24
letho
georgeta.prnic
02gaviota
amoni
anc@
elenaxx
Gabiuta
ghita
Dodo-pui
rivka
bubu85
denis21
Giobsy
iuliana72
ema
dorina64
danadea
Marry
voicu silvia
diana-s
Uca
AlinaJ.Bijoux
kitty_1973
valentinadof
andarlidia
SilviaDumitrescu
firimitura
cld
danniela
betymi72
Andata
arielas
violetas
annamaria26985
MagdaMarin
MihaelaT
carmenco
Day
Chirrox13
firicel
63 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Poze cu noi si familiile noastre - 4
Sar'na!
Crezi ca la mare nu am crosetat?
Normal ca am strencanit si pe plaja sau la pranz cand ai mei isi faceau siesta (eu nu dorm la pranz).
Crezi ca la mare nu am crosetat?

Mihaela frumoasa fetita ai, sa iti traiasca si sa va bucurati de ea. Asa cum zice si Firicel , mai bun e lucrul in parc atata timp cat poti sa il practici acolo. Relaxare, aer, parca ai mai mult spor.
Andata sa iti traiaca copiii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei zi de zi. Ai copii frumosi. Si oricum ce copil facut la batranete zici ca ai, ca eu dupa varsta trecuta langa avatar vad ca esti inca in floarea varstei.Gaza mica e o scumpa.
Mai vin si eu cu o poza de ieri din Piatra Craiului ca am tras o drumetie de o zi pana in Varful La Om.
- eu si iubitul meu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
- gasca nebuna cu care am urcat (cel cret e cel mai bun prieten al nostru) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pupici
Andata sa iti traiaca copiii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei zi de zi. Ai copii frumosi. Si oricum ce copil facut la batranete zici ca ai, ca eu dupa varsta trecuta langa avatar vad ca esti inca in floarea varstei.Gaza mica e o scumpa.
Mai vin si eu cu o poza de ieri din Piatra Craiului ca am tras o drumetie de o zi pana in Varful La Om.
- eu si iubitul meu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-
- gasca nebuna cu care am urcat (cel cret e cel mai bun prieten al nostru) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pupici

Foarte frumsoi sunteti Firmitura!!! Si bravo voua pentru drumetii!! Esti o burneta superba
Mihaela, eu vreau sa iti spun ca imi place parul tau rosu la nebunie, iti sta foarte bine, iar de idea de a strencani in parc.... pai unde in alta parte decat intr-un loc cu aer curat. De matzulina ta nici nu mai vorbesc cate de dulce e!

Mihaela, eu vreau sa iti spun ca imi place parul tau rosu la nebunie, iti sta foarte bine, iar de idea de a strencani in parc.... pai unde in alta parte decat intr-un loc cu aer curat. De matzulina ta nici nu mai vorbesc cate de dulce e!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Firimitura iar te-ai dus prin munti ca sa-mi faci in ciuda!(eu sunt asa de statica si imi plac muntii doar vazuti din masina
)
oricum stiai ca-mi place de voi si despre voi

oricum stiai ca-mi place de voi si despre voi

Multumesc mult fetelor. ma faceti sa rosesc
Silvia sa sti ca imi iubesc tara in care m-am nascut pentru frumusetile pe care ni le-a oferit natura, insa nu imi mai plac oamenii ce o locuiesc (si ma refer la marea majoritate care isi bate joc de ce avem mai bun si mai frumos)
Daniela iti multumesc, culoarea din par e suta la suta naturala si sunt mandra ca am reusit sa evit tentatia vopselelor de par.
Betymi nu a fost cu directie sa iti fac in ciuda.Stiu ca iti place de noi, inca de pe vremea triburilor, da si noua ne place de tine

Silvia sa sti ca imi iubesc tara in care m-am nascut pentru frumusetile pe care ni le-a oferit natura, insa nu imi mai plac oamenii ce o locuiesc (si ma refer la marea majoritate care isi bate joc de ce avem mai bun si mai frumos)
Daniela iti multumesc, culoarea din par e suta la suta naturala si sunt mandra ca am reusit sa evit tentatia vopselelor de par.
Betymi nu a fost cu directie sa iti fac in ciuda.Stiu ca iti place de noi, inca de pe vremea triburilor, da si noua ne place de tine

Ce familii frumoase aveti fetelor... sa va traiasca!!! Va prezint si eu familia mea
si, desi unii spun ca sunt nebuna, familia mea mai are 3 membri pe care ii iubesc si care ma iubesc neconditionat...
Va pup
si, desi unii spun ca sunt nebuna, familia mea mai are 3 membri pe care ii iubesc si care ma iubesc neconditionat...
Va pup

Sar'na!
Danniela,...e asa rosu sa ma vezi din avion cant vi in tara.

Firimitura, sunteti niste frumosi si-mi place ca profitati de natura.
Andarlidia, sunteti o familie fericita si vesela.
Danniela,...e asa rosu sa ma vezi din avion cant vi in tara.

Firimitura, sunteti niste frumosi si-mi place ca profitati de natura.
Andarlidia, sunteti o familie fericita si vesela.
Andarlidia ai o familie tare frumoasa, cu tot cu animalutele cele dragalase.
Mihaela sarumana .Natura ne place mult, singurul lucru de care nu ma pot desparti din tara asta este natura si locurile frumoase pe care inca nu le-a atins omul necivilizat(cocalarii nu urca sus pe varf de munte e prea greu pt ei , prefera un mic si o bere acasa - asa ca nu ajung sa strice ce e mai frumos din natura)
Mihaela sarumana .Natura ne place mult, singurul lucru de care nu ma pot desparti din tara asta este natura si locurile frumoase pe care inca nu le-a atins omul necivilizat(cocalarii nu urca sus pe varf de munte e prea greu pt ei , prefera un mic si o bere acasa - asa ca nu ajung sa strice ce e mai frumos din natura)
Firicel, multumesc mult. Sunt mandra de ei in majoritatea timpului. Cu bucuriile... daca nu ar face si boacane (unele destul de mari), probabil ca nu as sti sa ma bucur atunci cand se cuvine
Firimitura, frumoasa esti. Ia pune tu manuta si schimba poza aia incercanata de la avatar. Pune una din astea in care stralucesti, cu tricolor cu tot daca vrei. Si bravo tie, putini romani am auzit samai fie mandri de tara lor. Si pe mine ma exaspereaza modul in care multi romani isi vad patria sau vorbesc despre ea.
andarlidia, e minunata familia ta, cu tot cu animalute. Mi-as dori si eu un pisoi, dar ma tem ca nu ar avea viata lunga cu catelele mele. Am avut unul si si-a luat lumea in cap, saracul.
Firimitura, frumoasa esti. Ia pune tu manuta si schimba poza aia incercanata de la avatar. Pune una din astea in care stralucesti, cu tricolor cu tot daca vrei. Si bravo tie, putini romani am auzit samai fie mandri de tara lor. Si pe mine ma exaspereaza modul in care multi romani isi vad patria sau vorbesc despre ea.
andarlidia, e minunata familia ta, cu tot cu animalute. Mi-as dori si eu un pisoi, dar ma tem ca nu ar avea viata lunga cu catelele mele. Am avut unul si si-a luat lumea in cap, saracul.
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
O nasa superba! Sa=ti traiasca finii, sa-ti aduca numai bucurii!
Sa va spun... cand am fost eu nasa , dimineata m-am trezit cu bube la gura, 5 la numar
. Am supt vit C in nestire (cica imi treceau mai repede), noroc ca nu am dat in altceva.
Asa... cand sa se duca nasul sa-mi aduca coafeza acasa, ia-o de unde nu-i, nu raspundea la usa (pe vremea aia nu aveam mobile). Alearga, cauta alta coafeza, pe ultima suta de metri
. Dam de o baba pensionara (sa ma scuze doamnele mai mari) si am zis ca am prins pe Dumnezeu de picior, unde mai gaseam eu asa repede pe cineva... Asa ca, mi-a adus-o sotul, pardon, nasul
, mandru tare. Am fost coafata ca in anii 80
dar ma puteam sa zic ceva? Am fost coafata si am zis merci! 
Sa va spun... cand am fost eu nasa , dimineata m-am trezit cu bube la gura, 5 la numar

Asa... cand sa se duca nasul sa-mi aduca coafeza acasa, ia-o de unde nu-i, nu raspundea la usa (pe vremea aia nu aveam mobile). Alearga, cauta alta coafeza, pe ultima suta de metri

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Andata ma faci sa rosesc. sa sti ca acuma ma apuc sa schimb poza. desi cearcanele alea asa le am mai mereu...
Asa cum zic si fetele, ai fost, si esti, o nasa frumoasa Valentina.
Carmenco si eu sunt curioasa sa vad poze cu tine nasa, cu 5 bube la gura si freza de anii 80. sa ne dam si noi cu parerea
Asa cum zic si fetele, ai fost, si esti, o nasa frumoasa Valentina.
Carmenco si eu sunt curioasa sa vad poze cu tine nasa, cu 5 bube la gura si freza de anii 80. sa ne dam si noi cu parerea

Intr-adevar ai fost o nasa tare frumoasa Valentina!!! si ai o familie tare frumoasa...
Andata si eu sunt curioasa sa te vad...
PUPICI FETELOR
Andata si eu sunt curioasa sa te vad...
PUPICI FETELOR

Firimiturica(am citat din clasica Silvia
),frumusetea merge mana -n mana cu tineretea la tine!Asa sa fiti mereu:o gasca de nebuni,ca va sta bine!
Andarlidia,familia ta cea mare,este foarte reusita si daca va intelegeti binetoti,nu conteaza din ce spun altii!
Valentina,ai fost o nasica sexi-balamuc(e de bine comentariul meu,ca imi place cum arati
)Imi place foarte mult rochita de seara,culorile si faptul ca ti-ai accesorizat sotul cu cravata asortata!

Andarlidia,familia ta cea mare,este foarte reusita si daca va intelegeti binetoti,nu conteaza din ce spun altii!

Valentina,ai fost o nasica sexi-balamuc(e de bine comentariul meu,ca imi place cum arati

Va pun si eu o poza cu sora mea ,cu parintii nostri si cu mine(cred ca ma recunoasteti,nu?
) facuta saptamana trecuta la Brasov.Eram obositi si ne trageam nitel sufletul!Parintii mei sunt linistiti acum ca au vazut casa fie-si![img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]

Sa-ti traiasca toata familia Firicel, sa aveti numai bucurii!
Zic si eu la fel ca Silvia!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Saru'mana fetele ,dragele mele,dragi!De cand imi face figuri calculatorul ,va simt lipsa!

Firicel tare frumoasa familie ai. Cat despre veselia si nebunia din gasca noastra, incercam sa le pastram cat mai vi, cat mai mult posibil.Cred ca de aia inca nu ma vad casatorita si cu copil, asa cum e sora mea geamana

Firicica, mare asemanare intre voi, surorile. Sa fiti sanatosi cu totii, sa te bucuri de parinti multi ani de acum incolo iar cu sora ta sa ai o relatie frumoasa care sa nu piara niciodata.
A mea se face ca nu ma vede pe strada (nebuna la cap).
Si acum editez.
Zilele trecute m/am enervat cand am vazut nu stiu ce betoane la cascada Urlatoarea.
Vin cu poze de acum 11 ani:
din 2001, cand pana la cascada ne=au insotit 2 caini (Albus si Galbenus) de la vila unde ne cazasem
si din 2011, Busteni, inceput de iulie, undeva in padure, unde scria "zona frecventata de ursi"

A mea se face ca nu ma vede pe strada (nebuna la cap).
Si acum editez.
Zilele trecute m/am enervat cand am vazut nu stiu ce betoane la cascada Urlatoarea.
Vin cu poze de acum 11 ani:
din 2001, cand pana la cascada ne=au insotit 2 caini (Albus si Galbenus) de la vila unde ne cazasem
si din 2011, Busteni, inceput de iulie, undeva in padure, unde scria "zona frecventata de ursi"
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Poze cu noi si familiile noastre - 2
» Poze cu noi si familiile noastre -6
» Poze cu noi si familiile noastre -8
» Poze cu noi si familiile noastre - 3
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Poze cu noi si familiile noastre -6
» Poze cu noi si familiile noastre -8
» Poze cu noi si familiile noastre - 3
» Poze cu noi si familiile noastre -5
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti