Impletituri in tehnica macrame(3)
+27
letho
MihaelaT
handmadehobby
geo
melus
ikuta
AlinaJ.Bijoux
clodi
Ana Maria
zahariaelouise
ladybird
aisha
denis21
corina corina
ghita
SilviaDumitrescu
craluca
Giobsy
Uca
carmenco
aba
cld
samo99ro
Marry
danibu
firicel
MagdaMarin
31 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Impletituri in tehnica macrame(3)
Mi-a luat ca o zi si jumatate. Acum trebuie sa-i fac cercei si bratara. Sa vezi acolo noduri. Vreau sa le fac tot in zig-zag, unul crem (ca nu e alb; mi s-a parut prea mare contrastul) si unul negru. Le rasucesc unul in jurul altuia si le unesc apoi. O sa iasa mishto, ai sa vezi.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
nu cred ca se indoieste nimenisamo99ro a scris:O sa iasa mishto, ai sa vezi.

geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 39
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Samo e superb colierul imi place mult!
Vad ca te-a prins tare joaca asta frumoasa cu nodurile!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Ioana, nici nu stii ce mult imi place. Mai am de descalcit o tehnica. Atunci cand lucrezi cu mai multe culori odata si urmaresti sa faci un anumit desen, este o tehnica prin care tii culoarea (firul de o anumita culoare) acolo unde vrei tu, printr-un joc de noduri: nod inainte - nod inapoi. La asta abia atunci pot lucra fara schema si "inventa", cum fac la celelalte. Ma inspir de la modele de pe Internet, dar niciodata nu le fac la fel. Trebuie sa mai exersez pe scheme ca sa ma prind cum se face. Dar ii dau eu de cap...
N-am incotro, intru tot aici. Am facut si bratara. Mai am cerceii:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
N-am incotro, intru tot aici. Am facut si bratara. Mai am cerceii:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre samo99ro in Sam 16 Iul 2011, 10:59 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugare text si foto)
samo99ro- Atotcunoscător
-
Interesanta si cred ca ai muncit cdeva la ea!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Samo, imi place...foarte frumos. Felicitari!
Acum astept sa vad si o geanta tot asa...ce zici, te provoc?
Acum astept sa vad si o geanta tot asa...ce zici, te provoc?

Samo,super colier,super bratara!Esti
Revin si eu cu noutati:[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
.....si cateva obiecte vechi ca si modele dar noi ca realizare.Fac parte din aceeasi serie mai mare facuta acum[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]

Revin si eu cu noutati:[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
.....si cateva obiecte vechi ca si modele dar noi ca realizare.Fac parte din aceeasi serie mai mare facuta acum[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Waaaauuuu Firi, da ai lucrat ceva nu gluma. F. frumoase toate!!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Nuuu... Chiar geanta... nu. Nu ma pasioneaza gentile. Puteam sa fac ceva crosetat, dar, cum am spus, inca nu ma atrage.
Firicicoooo... Ce frumuseti ai facut! Le-am salvat, sa stii. O sa ma inspir din ele.
Firicicoooo... Ce frumuseti ai facut! Le-am salvat, sa stii. O sa ma inspir din ele.
Ultima editare efectuata de catre samo99ro in Sam 16 Iul 2011, 11:51 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugat text)
samo99ro- Atotcunoscător
-
Miha,Alina,Samo,multumesc frumos!
Fetele,nu credeti ca la prima intre cele doua bete pe diagonala,e cam mult spatiu?Parca ar mai merge un betisor intre ele?sau o floare?Sau cu floarea ar fi prea incarcata?
Fetele,nu credeti ca la prima intre cele doua bete pe diagonala,e cam mult spatiu?Parca ar mai merge un betisor intre ele?sau o floare?Sau cu floarea ar fi prea incarcata?

Ultima editare efectuata de catre firicel in Dum 17 Iul 2011, 12:07 am, editata de 1 ori
woaaauuu Firicel dar ai muncit nu gluma . Felicitari! Referitor la prima poza eu as lasa-o asa . Cred ca daca mai pui o floare se incarca prea rau
Samo nici nu nu esti mai prejos! Felicitari si tie! Faci niste lucruri asa finute si delicate...

Samo nici nu nu esti mai prejos! Felicitari si tie! Faci niste lucruri asa finute si delicate...
Si eu cred ca ar fi prea incarcata. Las-o asa, Firicel-Sforicel.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Foarte frumoase bratara si colierul Samo.Si eu ma chinui inca cu nodurile inainte si inapoi si descifrez diagrame, ma uit care culoare se innoada peste care culoare, cum fac nodul inainte sau inapoi,de pe cand termin ajung sa ma uit cu un ochi la slanina si cu unul la faina.
Firi frumoase lucrurile sper sa se vanda bine.
Mihaela, eu lucrez acum la un o simbioza geanta care este din material dar are si innodaturi.Sper sa am mai mult timp sa o pot termina si o voi posta sa-mi spuneti parerea

Mihaela, eu lucrez acum la un o simbioza geanta care este din material dar are si innodaturi.Sper sa am mai mult timp sa o pot termina si o voi posta sa-mi spuneti parerea
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Da Miha,merci mult! Se vede bine !Eu am incercat cu un alt betisor ,ca floare nu aveam si parca mergea !Mult esti dasteapta cu prelucratul asta!Scuze de
Deci rezultatul:3-0 pentru lasat asa!Asa o las!
fetilii

Deci rezultatul:3-0 pentru lasat asa!Asa o las!

samo99ro- Atotcunoscător
-
Samo,gata si eu cu lauda la adresa cerceilor facuti de tine!frumosi foc si astia!Sunt pt.tine sau ai baut si tu apa dupa Silvia?

Silvia eu? si daca da .... ce vrei sa spui?firicel a scris: .....Sunt pt.tine sau ai baut si tu apa dupa Silvia?![]()

Ca... adica... le fac si le "marit". Asta vrei sa spui Firi?
samo99ro- Atotcunoscător
-
Adica Silvia,da tu,ce face da de cadou!
Adica da Samo,cred ca si tu le faci si le mariti,asa-i?

..... m-am gandit la urma ca asta ai vrut sa zici da...mi-a fost lene sa mai scriu

ikuta a scris:Foarte frumoase bratara si colierul Samo.Si eu ma chinui inca cu nodurile inainte si inapoi si descifrez diagrame, ma uit care culoare se innoada peste care culoare, cum fac nodul inainte sau inapoi,de pe cand termin ajung sa ma uit cu un ochi la slanina si cu unul la faina.![]()
Ikuta, ia matale directia catre tutorial cu noduri. Pe asta l-am gasit azi. Mi s-a parut destul de colorat si de clar. Si are si video.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Iar tu, Firi, sa stii ca ma pregatesc, intradevar, de perioada de cadouri. Acusica vine. Si mai dau chestii din astea (care impresioneaza, vreu sa zic) acolo unde oricum trebuia sa dau ceva. Si mai fac o economie mica.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Firicel Sforicel , 4-0 , scor final!
Las-o asa ca e de nota 10+.
Toate sunt de nota 10+.
Samo, si cerceii tai imi plac mult, nu stiu de ce imi dau impresia de yin si yang.
Felicitari doamnelor, va apreciez!
Las-o asa ca e de nota 10+.
Toate sunt de nota 10+.
Samo, si cerceii tai imi plac mult, nu stiu de ce imi dau impresia de yin si yang.
Felicitari doamnelor, va apreciez!

ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12

» Impletituri in tehnica macrame
» Impletituri in tehnica macrame(2)
» Impletituri in tehnica macrame (4)
» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Decoratiuni diverse (7)
» Impletituri in tehnica macrame(2)
» Impletituri in tehnica macrame (4)
» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Decoratiuni diverse (7)
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)