La sueta...de seara 6
+40
corina corina
violetas
greieras
ivanutamihaela
Marry
came_lia
moruna
danabarbu2007
nicopop
rucsy
valentinadof
MihaelaT
danniela
denis21
melus
betymi72
mihaelavama
Day
Aghata
valentyna_sweetly
Uca
zahariaelouise
firicel
mykya
vero50
cld
Dodo-pui
CCristinaC
vilcris
genet florica
violeta_10
MagdaMarin
elenaxx
symos
samo99ro
AlinaJ.Bijoux
amoni
SilviaDumitrescu
ikuta
Nicoleta Irimescu
44 participanți
Pagina 29 din 30
Pagina 29 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: La sueta...de seara 6
Da, Valentin sau Iustin!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
si eu vreau tot valentin dinu
symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
si eu as vrea ca sa castige Valentin Dinu.Ar fi extraordinar pentru el
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Gata dragelor, merg in pat sa ma uit la tv si apoi sa fac nani!!! Sa dormiti frumous si ne citim maine!!! Paaaa!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Si eu
si eu
Hai Valentin!
LE: super...e intre primii trei! Hai!

LE: super...e intre primii trei! Hai!
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010

mykya- Atotcunoscător
-
Merita si Adrian
Bravo lui! E un exemplu de urmat pentru multi copii. Unii au parinti langa ei care trag din greu sa le ofere mult si ei nu le sunt recunoscatori. Iar acest copil a muncit cinstit, Nu a luat etnobotanice si alte prostii, nu a furat si nu a dat in cap . Scuzati-ma dar sunt emotionata. Ma bucur pentru el.
Noapte buna !
Bravo lui! E un exemplu de urmat pentru multi copii. Unii au parinti langa ei care trag din greu sa le ofere mult si ei nu le sunt recunoscatori. Iar acest copil a muncit cinstit, Nu a luat etnobotanice si alte prostii, nu a furat si nu a dat in cap . Scuzati-ma dar sunt emotionata. Ma bucur pentru el.
Noapte buna !
Ma bucur pentru situatia lui, dar dintre el si Narcis paprerea mea ca merita Narcis.Am impresia ca se merge pe partea emotionala ca si la Dansez pentru tine"
Noapte buna,somn usor tuturor care s-au culcat.
Noapte buna,somn usor tuturor care s-au culcat.
ikuta- Atotcunoscător
-
Super tare! Oricum, nu ducem lipsa de talente, in toate domeniile. Trebuiesc doar scoase la lumina si valorificate. Sincer mi-ar fi placut sa castige Valentin, dar ajungand pana aici se pot considera toti castigatori.
Doua prune si-o aluna
Somn usor si noapte buna!
L.E. Uaaaauuu, am doua stelutze .....
Doua prune si-o aluna
Somn usor si noapte buna!

L.E. Uaaaauuu, am doua stelutze .....

Ultima editare efectuata de catre Octa75 in Mar 26 Apr 2011, 12:48 am, editata de 1 ori (Motiv : Adaugat text)
Fetelor ma duc sa
si apoi sa dorm.Noapte buna, somn usor tuturor.Sa
frumos

ikuta- Atotcunoscător
-
Buna seara , fetelor ! A fost mult pana am nimerit eu aici ca de mine nu mai scapati . De o jumatate de ora ma rog de pustoaica mea sa dea si ea un telefon , sa faca ceva ca incepe sueta fara mine . Firicel a ajuns cu bine acasa , dar e franta de oboseala dupa atata drum . Eu inca ma gandesc la intalnirea noastra si la cate aveam sa ii spun si s-o intreb , dar va fi vreme si altadata . Abia astept sa puna pozele pe forum , sa vad ce parere aveti !
Mi-ar placea tare mult sa mai aud ca si in alta parte s-au intalnit fetele ! Abia atunci veti intelege de ce ma avut atatea emotii si de ce am acum atata bucurie in suflet .
Mi-ar placea tare mult sa mai aud ca si in alta parte s-au intalnit fetele ! Abia atunci veti intelege de ce ma avut atatea emotii si de ce am acum atata bucurie in suflet .
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Buna seara natiuneeeeeeeeeeee!am aterizat de la dorihoi!suntem obositi de ne miscam ca roboteii!Am avut placuta si fericita ocazie sa o cunosc pe Denis21(de la Roman)impreuna cu sotul si fetita ei!Sunt niste oameni deosebiti!sunt asa finuti toti trei si cu asa mult bun simt!am vorbit la telefon,am stabilit intalnirea(desi Denis ne invitase la ea acasa!)in oras si am ajuns ,ne-am cunoscut si ne-am descoperit cunostinte comune!Ce mica este lumea!am primit de la fetita Denisei,un buchet de flori pe care o sa-l postez alaturi de celelalte poze!
Am stat impreuna cam o ora timp in care toti am discutat ca si cand ne-am fi cunoscut de o viata!Am plecat cu promisiunea ca ne vom mai intalni macar cand ei trec spre mare si noi spre socrela!
La Ramnicu Sarat,am sunat-o pe Corina Corna,sa-mi iesplicecum sa ajung la Topliceni!Si am ajuns!Familia ei este asa dezinvolta si asa de ospitalieri sunt de nu-ti vine sa crezi!Am facut pozele de grup(ca si la Roman de altfel)am pozat si altele (surpriza!)si am discutat si cu ei ca si cand ne stiam cel putin de 15-20 de ani!Sunt niste oameni draguti,harnici si primitori(cum v-am mai spus!).Imi place ca acest forum ne-a facut sa legam prietenii si sa dorim sa ne cunoastem si in realitate nu numai virtual!
Revin cu poze imediat ce mancam ca suntem hamesiti de foame!
Am stat impreuna cam o ora timp in care toti am discutat ca si cand ne-am fi cunoscut de o viata!Am plecat cu promisiunea ca ne vom mai intalni macar cand ei trec spre mare si noi spre socrela!

La Ramnicu Sarat,am sunat-o pe Corina Corna,sa-mi iesplicecum sa ajung la Topliceni!Si am ajuns!Familia ei este asa dezinvolta si asa de ospitalieri sunt de nu-ti vine sa crezi!Am facut pozele de grup(ca si la Roman de altfel)am pozat si altele (surpriza!)si am discutat si cu ei ca si cand ne stiam cel putin de 15-20 de ani!Sunt niste oameni draguti,harnici si primitori(cum v-am mai spus!).Imi place ca acest forum ne-a facut sa legam prietenii si sa dorim sa ne cunoastem si in realitate nu numai virtual!
Revin cu poze imediat ce mancam ca suntem hamesiti de foame!

symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
Buna seara va spun si eu. Ma bucur si eu de intalnirea voastra. Firicel asteptam pozele . Pofta buna!
Buna seara, fetele. Asteptam poze de la Firicel-sforicel? Fiiiiiriiii..... Lasa mancatu' ca mai e si maine zi.
Da-ne pozeleeee.... Vrem pozeeee.....

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Primele poze din piata ,Vinerea mare cand Corina era foarte emotionata de intalnirea pe care eu o "clocisem"!Va spun ca avea cele mai frumoase verdeturi din piata![img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Bine ai revenit, acasa, Firi.Cred ca a fost foarte faina intalnirea ta cu Denis si cu Corina.Te rog pune pozele nu ne aburi cu 2 poze

ikuta- Atotcunoscător
-
Bravo fetelor! Eu am ratat o intalnire cu Gianina4ever, pentru ca din pacate noi nu am fost in localitate cand au trecut ei prin zona. Poate cu alta ocazie...Ma bucur ca v-ati cunoscut si sper ca ati petrecut frumos de sarbatori!
mykya- Atotcunoscător
-
Bine v-am regasit,fetelor!Stai nitel ca am mancat si noi putina ciorbica sa ne treaca oboseala!
Va pun in continuare poze!urmeaza poze cu Denis21 si fetita ei Malina si apoi noi ,ambele familii![img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Va pun in continuare poze!urmeaza poze cu Denis21 si fetita ei Malina si apoi noi ,ambele familii![img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Bety,sa nu te superi dar am plecat prea dimineata ca sa-mi permit sa te deranjez chiar si cu un telefon!
M-am gandit la tine tot timpul si-mi faceam procese de constiinta ca nu ne-am intalnit!sotul si baiatul meu erau inarmati chiar cu multa rabdare pentru intoarcere ca le-am spus ca am de intalnit cu trei fete!Lasa ca cu tine,fiind vecina la Dorohoi,voi sta mai mult la urmatoarea vizita!te rog nu fi suparata!

Vaaaaaaaaaaaaai ce frumosi sunteti cu totii!
Asa m-am imotionat.
Ma bucur pentru voi ca v-ati intalnit.
Firicel, te astept si la Brasov.
Asa m-am imotionat.
Ma bucur pentru voi ca v-ati intalnit.
Firicel, te astept si la Brasov.

» La sueta...de seara (14)
» La sueta...de seara 5
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta.... de seara! 16
» La sueta...de seara 5
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta.... de seara! 16
Pagina 29 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)