Bijuteriile noastre capitolul XII
+49
tzepoasa
mimy
Zuri
genna
Ionela Garovat
Aniko Biju
mihastef
roxanabacila
camellia
darkpoke
violetas
ghita
flaviana
andarlidia
lorinaoo1
Uca
denis21
mykya
nana_vulpe
Marry
Margelutza
Copilarim
diana-s
margelutamea
diada
maria_covacef
Admina
ioana soare
ikuta
firicel
letho
Kristina
MagdaMarin
kitty_1973
Lucia Ro
irinel62
monique
Bianka7
greenscarf
serenita
Lionqueen
Lucia.BlueFlower
Valentina-handmade
doni
MoniKozi
Aditza
ancush
ada85bejan
betymi72
53 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Bijuteriile noastre capitolul XII
Nu am mai intrat de mult sa vad ce frumuseti ati mai facut. Multumesc pentru aprecieri si pentru ajutor cu pozele, data viitoare voi urma tutorialul, dar cred ca mai spre toamna voi putea sa mai revin cu ceva ca acum sunt ffff ocupata. Oricum sa ma delectez cu creatiile voastre voi mai intra.
irinel62- helper
-
Numarul mesajelor : 42
Varsta : 60
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/10/2010
Buna!!
Am reusit in sfarsit sa parcurg si acest topic (mai am cateva parti mai vechi... dar din pacate nu prea am timp - cum fac o pauza insa mai arunc un ochi si pe creatiile voastre - am lasat deschis intentionat pagina
). Eu am inceput sa margelesc anul trecut.. nu pot spune ca am o tehnica anume.. pur si simplu "experimentez" sa zicem. Ma destinde si la final (deobicei, ca mai sunt si esecuri.. nu?) iese ceva dragut din tot episodul creativ. Sau cel putin ceva care sa imi placa mie. In ultima perioada insa, am lucrat mai rar si mai putin.
Am sa va las si eu o poza cu 2 dintre primele mele creatii:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sper sa va placa:)

Am sa va las si eu o poza cu 2 dintre primele mele creatii:
Sper sa va placa:)
stai ca abia am inceput .... pana la 1 iunie o sa tot am de lucru pentru vara 

diana-s a scris:copilarim, felicitari pentru cerceii lebada, foarte ingeniosi![]()
Multumesc frumos:P! Si eu ii ador!! Initial trebuia sa fie un pandantiv, dar pana la urma am facut 2 lebede si cercei a scris pe ele

Serenita, numele tău de utilizator mă tot duce cu gândul la calm, la seninătate (probabil din engleză). Iar lucrările tale uneori îmi par așa de simple, dar așa de calme și de senine... Brățările acelea multicolore sunt genul pe care le-aș purta (eu nu sunt purtătoare de bijuterii). Și nu una, ci toate deodată
Copilarim (Rux), lebedele tale le-aș purta ca pandantiv. Dar cunosc persoane care le-ar purta ca cercei (și cu cât fanatism încă...) în nici un caz nu le-ar face pandantiv
așa că lasa-le cum le-ai gândit. E excelentă ideea lebedelor.
Vă prezint și eu
Colierul Ama, reprodus de aici
Și Setul Infinit înlănțuit inspirat de aici
Spor în toate și inspirație maximă tuturor!

Copilarim (Rux), lebedele tale le-aș purta ca pandantiv. Dar cunosc persoane care le-ar purta ca cercei (și cu cât fanatism încă...) în nici un caz nu le-ar face pandantiv

Vă prezint și eu
Colierul Ama, reprodus de aici

Și Setul Infinit înlănțuit inspirat de aici

Spor în toate și inspirație maximă tuturor!
Ultima editare efectuata de catre MoniKozi in Lun 16 Mai 2011, 12:20 pm, editata de 1 ori
MoniKozi imi place foarte mult combinatia de culori folosita la cel de-al doilea colier!
Primul este choker sau colier la baza gatului?

Primul este choker sau colier la baza gatului?
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009

MoniKozi iti multumesc frumos:)! ma tot gandesc sa fac si o lebada pandantiv candva (mi-am notat cand am creat modelul cateva cuvinte din fericire). problema se punea la sistemul de prindere:)) sau atasare.
Voiam sa te intreb... la colier floricelele le-ai lucrat cu baza de sarma, sau ... ?
Multumesc Ioana. Primul e choker, intr-adevar. Nu mai stiam termenul. Imi venea sa scriu ca e pe gat ca helanca, nu la baza gatului 
Iar alegerea culorilor pentru cel de-al doilea m-a muncit aproape o saptamana. Dupa ce am ales, mi s-a parut chiar anost. Facand elementele unul dupa altul, nu parea extraordinar. Dar dupa asamblare, 'si-a intins aripile' ca sa zic asa. Si o alta provocare a fost alegerea terminatiei din mijloc: ceva era necesar, ca sa nu se termine brusc (si elefantul are coada, nu-i asa, din acelasi motiv) si ceva-ul trebuia sa dea bine pe langa elementele colierului. Nu vreti sa stiti cu ce a concurat ciucurelul
Rux, ai scris in acelasi timp cu mine, asa ca editez
Colierul Ama e lucrat pe fir de nylon. La elementele infinitului am folosit si nylon si sarma.

Iar alegerea culorilor pentru cel de-al doilea m-a muncit aproape o saptamana. Dupa ce am ales, mi s-a parut chiar anost. Facand elementele unul dupa altul, nu parea extraordinar. Dar dupa asamblare, 'si-a intins aripile' ca sa zic asa. Si o alta provocare a fost alegerea terminatiei din mijloc: ceva era necesar, ca sa nu se termine brusc (si elefantul are coada, nu-i asa, din acelasi motiv) si ceva-ul trebuia sa dea bine pe langa elementele colierului. Nu vreti sa stiti cu ce a concurat ciucurelul

Rux, ai scris in acelasi timp cu mine, asa ca editez

MoniKozi Merci pentru explicatie :D!
(Cu ce a concurat ciucurelul?..)
(Cu ce a concurat ciucurelul?..)
Hihihi... in capul meu, cu tot felul de chestii, una mai neinspirata ca alta. Iar concret cu doua patrate suprapuse, de dimensiuni diferite, realizate in peyote, unul din marglele roz cubice si celalalt din margele mici argintii. Si cu un cilindru facut tot in peyote din margele mici argintii. Brrrrr... ma ia cu fiori pe spate... am pastrat inca patratele, asa, ca sa ma oripilez din cand in cand, pana voi avea nevoie si de restuld e margele 

Margelutza- Ucenic
- Numarul mesajelor : 133
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/01/2011
Margelutza,te-ai pegatit foarte frumos pentru sezonul estival!

Ultima editare efectuata de catre firicel in Joi 19 Mai 2011, 2:55 pm, editata de 1 ori
multumesc
Mai am ceva surprize pregatite dar inca nu am primit toate accesoriile, abia astept sa imi infing degetele in ele cand vin
)

Mai am ceva surprize pregatite dar inca nu am primit toate accesoriile, abia astept sa imi infing degetele in ele cand vin

Margelutza- Ucenic
Margelutza sunt draguti tare cerceii, mai ales cei cu verde!
Dar ai mai multa grija la bucle, ca e pacat, strica aspectul si-i fac sa arate neingrijiti.
La bratara imi place foarte mult cum ai combinat margelele si pietrele.

ioana soare- Moderator
-
ioana soare a scris:Margelutza sunt draguti tare cerceii, mai ales cei cu verde!Dar ai mai multa grija la bucle, ca e pacat, strica aspectul si-i fac sa arate neingrijiti.
BUna Ioana

legat de cercei asa este , o sa am mai mare grija de acum, chestia e ca nici clestele nu ma prea ajuta ca nu il am pe cel care trebuie dar remediem lipsa in curand
Multumesc mult de sfaturi

Margelutza- Ucenic
Daa, clestele cu falci rotunde e indispensabil, nu trebuie sa lipseasca din trusa de bijuterit:)
ioana soare- Moderator
-
Betymi imi plac bijuteriile tale:finute

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Betymi72, nu spune asa... Cred ca o parte din noi avem tendinta sa apreciem mai mult bijuurile facute de ceilalti decat pe ale noastre. De exemplu, mie imi place tare mult genul de colier ca cel postat de tine in prima poza. Daca-ti spun ca nu pot sa-l fac, ma crezi? Am incercat de cateva ori si am finalizat prin a-l complica si imbarliga de nu s-a mai recunoscut deloc proiectul initial... Zici ca ale tale sunt simple...., asa este si mie imi place simplitatea si finetea lor de nu mai pot

Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Bijuteriile noastre capitolul XIV
» Bijuteriile noastre capitolul XIX
» Bijuteriile noastre capitolul XV
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Bijuteriile noastre capitolul XVI
» Bijuteriile noastre capitolul XIX
» Bijuteriile noastre capitolul XV
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Bijuteriile noastre capitolul XVI
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)