La sueta...de seara 2
+20
ionela stefan
Marry
raluca76
symos
tomari
denis21
europolis
mykya
Nicoleta Irimescu
MagdaMarin
Lucia Ro
elenaxx
SilviaDumitrescu
Lucia.BlueFlower
amoni
samo99ro
MihaelaT
CCristinaC
firicel
AlinaJ.Bijoux
24 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: La sueta...de seara 2
Eu am fost astazi la Tirgul de Martisor de la Pitesti. Mi s-a parut jale mare. Muuuulti vinzatori putini cumparatori. Bine, in majoritate martisoarele erau din cele cumparate la kg, puse pe un carton cu snur. Putine handmade. Unele lucrate din ghinda si pe lemn, superbe, unele erau flori-brosa din organza sau satin, altele quilling... nimic crosetat. Sau cel putin nu am vazut eu, ca la frigul de afara...
Noapte buna si spor la vanzare ,dragelor.Somnic pufos,cum spunea cineva............

Noapte buna fetele si moralul sus! Am eu impresia sau sunteti cam depresive? Cred ca frigul de afara e de vina. Maine o sa aveti vanzare buna. Pana acum a fost doar preludiul - testarea pietii. De maine incepe...
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Am plecat la somnic ca azi ma trezesc devreme!!!! Asa ca...noapte buna si sa dormiti frumos!!! Paaaaa!!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Buna seara!am trecut sa va salut si sa va urez o seara placuta!Sunt obosita,friguroasa(desi tragul nostru a fost in interior,a fost frig)si tre' sa termin si ceva crosetat,adic sa cos floricele pe doua "ceva-uri"crosetate.Si sa fac baie si apoi ma uit la un serial turcesc care este doar luni si marti!

Buna seara fetelor.
Firicico tastai fata de doua ori enterul si mesajul iti aparu succesiv. Tocmai tie.

Firicico tastai fata de doua ori enterul si mesajul iti aparu succesiv. Tocmai tie.

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
buna seara! iata am reaparut si eu scena. si pentru ca acum am ajuns si eu acasa de la servici, iar afara este foarte frig ma gandeam sa beau un ceai fierbinte ca sa ne mai incalzim. si te invit si pe tine firicel sa te servesti, si cine mai doreste.................
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pavady- Ucenic
- Numarul mesajelor : 131
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 18/04/2010
Buna seara! O tuica de Pitesti, in loc de ceai nu vrea nimeni?
Pavady arunca ceaiul ca-ti dau o tuica fiarta!
Pavady arunca ceaiul ca-ti dau o tuica fiarta!

ok. gata l-am aruncat. astept sa-mi dai tuica.
pavady- Ucenic
- Numarul mesajelor : 131
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 18/04/2010
Ia uite pe-aici s-a chefuit si eu n-am stiut....Pavady,ma invita la ceai(era bun si ala ca era facut de altcineva
)dar as fi peferat o tuica fiarta....am venit tarziu si cred ca am pierdut si ...si....
Fetelor,am mai implectit cateva bratarele (ca este cerere!)si merg acum la culcare!Va doresc noapte buna cu somnic pufos!

Fetelor,am mai implectit cateva bratarele (ca este cerere!)si merg acum la culcare!Va doresc noapte buna cu somnic pufos!

Noapte buna, fetelor. Ma duc sa ma culc. Sunt obositaaa... 

samo99ro- Atotcunoscător
-
Si eu am pierdut ceaiul ca am mesterit cateva martisoare pt. fratele meu, comanda speciala!!!Tuica oricum nu beau!!!
Spoe la vanzare Firi!!!
Eu azi m-am plimbat prin oras, Arad, vre-o 5 ore si am tras cu ochiul la ce martisoare s-au comercializar anul acesta. Nu am vazut nici unul in quilling si nici crosetat, doar cateva facute din lut, pictate si lacuite, facute manual. Cel putin asa a zis vanzatoarea!!! Si erau cu 5 lei bucata!!! Eu pe ale mele le-am dat tot cu 2 lei, ca si pe cele in quilling. Si am avut 14 bucati!!!
Astea fiind zise merg in patucul meu cald si moale, mi-a ajuns pe azi, adica ieri!!! Va doresc si voua somn usor si sa dormiti frumos!!!! Paaaa!!!!
Spoe la vanzare Firi!!!

Eu azi m-am plimbat prin oras, Arad, vre-o 5 ore si am tras cu ochiul la ce martisoare s-au comercializar anul acesta. Nu am vazut nici unul in quilling si nici crosetat, doar cateva facute din lut, pictate si lacuite, facute manual. Cel putin asa a zis vanzatoarea!!! Si erau cu 5 lei bucata!!! Eu pe ale mele le-am dat tot cu 2 lei, ca si pe cele in quilling. Si am avut 14 bucati!!!
Astea fiind zise merg in patucul meu cald si moale, mi-a ajuns pe azi, adica ieri!!! Va doresc si voua somn usor si sa dormiti frumos!!!! Paaaa!!!!

-
Pe la sueta nu este nimeni?! Lucrati sau petreceti de martisor?!
ionela stefan- Junior
- Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009
Silvia,tu esti invizibila??? Sau nu vad eu bine...
Dai de baut? Sa te iert ca te-ai tras doar tu in poza de la targ! Nu ai vrut sa faci poze si cu mine,am inteles...
Dai de baut? Sa te iert ca te-ai tras doar tu in poza de la targ! Nu ai vrut sa faci poze si cu mine,am inteles...
ionela stefan- Junior
- Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009
Sau lucreaza pt. Paste!!!

-
Buna seara dragalaselor.....si de-acum ...noapte buna si somnic pufos!
Am venit mai tarziu de la tragul nostru de martisor si foarte obosita si friguroasa.Am baut o tuica la nasu',am venit acasa si am mancat,am facut pachetul sotului care maine pleaca la servci,m-am uitat la filmul serial de pe KanalD si acum sunt foaaaaaarte obosita si merg la nani.Am facut si azi ceva vanzare ,mai putina decat ieri,dar una peste alta,binisor:total 189 lei.
Gata,am plecat ca mi se inchid ochii!

Am venit mai tarziu de la tragul nostru de martisor si foarte obosita si friguroasa.Am baut o tuica la nasu',am venit acasa si am mancat,am facut pachetul sotului care maine pleaca la servci,m-am uitat la filmul serial de pe KanalD si acum sunt foaaaaaarte obosita si merg la nani.Am facut si azi ceva vanzare ,mai putina decat ieri,dar una peste alta,binisor:total 189 lei.
Gata,am plecat ca mi se inchid ochii!

Noapte buna, fetelor harnicutelor. Eu deja lucrez pentru 8 martie. Si mai fac maine cateva martisoare.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Dragelor, eu merg in patucul meu si va urez sa dormiti frumos!!! Paaaaa!!!!

-
Uite CCristina cum deschid eu sueta si pun repede vinul la fiert ca sa-l bei caldut!Te astept cu drag!Fetelor,care mai vreti,care mai poftiti ca am muuuuuuuuuuult...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si am inceput sa fierb din el....[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si am inceput sa fierb din el....[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
rivka- Expert
-
Numarul mesajelor : 896
Varsta : 52
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 20/02/2010
Seara buna fetiliii, iau si eu o cesca de vin fiert daca nu te superi Firi!!!Vin fiert mai beau din cand in cand, in rest alt tarie nu beau!!! Am fost pe afara prin curte si am cam inghetat, chiar daca s-a mai incalzit fata de zilele trecute!!! Acum e 1g si se simte -1!!! Ce m-am saturat de iarna si zapada, vreau sa vad flori si soare afara!!! Voi, nu?
Spor la hranit vitele Hrivka!!! Si noi, eu si bunicul abea ce am hranit purceii si gainile si acum au venit si parintii de la sevici!!!!
Am plecat sa vad ce mai facem pana se intuneca si ne citim mai tarziu!!!
Spor la hranit vitele Hrivka!!! Si noi, eu si bunicul abea ce am hranit purceii si gainile si acum au venit si parintii de la sevici!!!!

Am plecat sa vad ce mai facem pana se intuneca si ne citim mai tarziu!!!

-
Etete la ele, lumea cu treaba, ele cu vinul
Buna seara la toata lumea

Buna seara la toata lumea

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Salutare! Am ajuns si eu pe forum, ca acasa am ajuns la zece minute dupa ce am zis la cafenea ca plec de la serviciu.
Multumesc Firicel pentru vinul fiert. Am facut un dus fierbinte si merge de minune vinul fiert.
Multumesc Firicel pentru vinul fiert. Am facut un dus fierbinte si merge de minune vinul fiert.

Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» La sueta...de seara 3
» La sueta .... de seara ! 20
» La sueta...de seara (13)
» La sueta .... de seara ! 21
» La sueta...de seara 4
» La sueta .... de seara ! 20
» La sueta...de seara (13)
» La sueta .... de seara ! 21
» La sueta...de seara 4
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)