ARTICOLE DIN PIELE III
+51
kamelyaa
cristinica_70
arielas
minky
MihaelaT
manuela29
ivanutamihaela
adelina24
Marry
RalucaS
denis21
Adela Ispas
violetas
Giobsy
elenaxx
Aditza
corina corina
norelif
diana-s
nicol
Cristache
chocolate
Aghata
Nicoleta Irimescu
aba
magdaR
socela
Gabiuta
Buburuza
AlinaJ.Bijoux
natasaSV
danadea
gabitza05
aurishta
Gianina4ever
kristadesign
ioana soare
aisha
Admina
olympia
zylv
cris69
Motzu
clodi
stoy
Karina33
Savu Ramona
julix_2007
diada
firicel
Uca
55 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: ARTICOLE DIN PIELE III
Foarte frumos lucrata si ce atenta ai fost la detalii! felicitari, s-o poarte cu placere sotul Adminei!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Este super borseta, exact cum vroiam. Simpla si masculina, STR8, adica. Fermoarele sunt cusute la perfectie, tighelurile sunt standardizate.
Esti o perfectionista si se vede ca-ti place ceea ce faci; pui suflet.
Multumesc.
p.s. iti tin pumnii, sa o termini pe cea pentru jumatatea ta.

Este super borseta, exact cum vroiam. Simpla si masculina, STR8, adica. Fermoarele sunt cusute la perfectie, tighelurile sunt standardizate.
Esti o perfectionista si se vede ca-ti place ceea ce faci; pui suflet.

p.s. iti tin pumnii, sa o termini pe cea pentru jumatatea ta.
Diada
Admina, ma bucur mai lasat sa-mi fac de cap si cu borseta asta
, ca iti place si ca apreciezi astfel rezultatul.
Asta este cea ce ma multumeste pe deplin.
Sper sa il incante si pe el si sa ii fie practica.

Admina, ma bucur mai lasat sa-mi fac de cap si cu borseta asta

Sper sa il incante si pe el si sa ii fie practica.

Ce frumoasa e
Imi place ca are multe, multe fermoare- eu dupa numarul fermoarelor, buzunarelor pe care le are imi cumpar gentile. Cat mai multe. Deosebit lucrata

uca, m-ai dat gata! e super borseta ta .dar ma uimesti-tu chiar stii sa faci de toate???!!!ai piciorus special de cusut piele ?cusaturile dupa cum vad eu sunt impecabile
danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 42
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
Uca, te admir! Toate lucrarile tale sunt super migalite si arata superb! Ce ma bucur ca ai explicat cum ai facut buzunarul acela. 

Aditza
Dana, chiar am scris, e cusuta manual, nu la masina de cusut. Ma bucur ca pare a fi cusuta la masina!
Am uitat sa scriu ca nu am folosit scula facuta de al meu sot, aici o puteam folosi linistita, nu am gasit-o, e cu siguranta ratacita printr-o cutie si am cusut direct cu ac de cusut manual.
Am piciorus pentru piele,e bun, am cusut doar cativa metrii pe o piele moale si subtire, a mers super, nu aduna, aluneca bine.
Clodi Ma bucur ca iti sunt de folos explicatiile mele, nu am de ce sa le tin secret!
In limita a cat ma pricep, mereu voi explica si voi impartasi din ceea ce stiu, ce fac!
Si eu la randul meu am fost si sunt ajutata de colegele de pe forum, si stiu cat de bine imi prinde o informatie noua.
Asta e si rolul forumului pana la urma.
Ne ajutam reciproc!

Dana, chiar am scris, e cusuta manual, nu la masina de cusut. Ma bucur ca pare a fi cusuta la masina!
Am uitat sa scriu ca nu am folosit scula facuta de al meu sot, aici o puteam folosi linistita, nu am gasit-o, e cu siguranta ratacita printr-o cutie si am cusut direct cu ac de cusut manual.
Am piciorus pentru piele,e bun, am cusut doar cativa metrii pe o piele moale si subtire, a mers super, nu aduna, aluneca bine.
Clodi Ma bucur ca iti sunt de folos explicatiile mele, nu am de ce sa le tin secret!

In limita a cat ma pricep, mereu voi explica si voi impartasi din ceea ce stiu, ce fac!
Si eu la randul meu am fost si sunt ajutata de colegele de pe forum, si stiu cat de bine imi prinde o informatie noua.
Asta e si rolul forumului pana la urma.
Ne ajutam reciproc!

Acum dupa ce am vazut perfectiunile dinainte, parca nu prea ma mai incumet sa pun si eu primul meu obiect din piele (exceptand colierele) o poseta plic cu un accesoriu floare tot din piele... stiu ca nu e perfect dar, zic eu, se apropie de ceva purtabil, ca am de gand sa-l scot la pimbare zilele astea...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Acum dupa ce am vazut perfectiunile dinainte, parca nu prea ma mai incumet sa pun si eu primul meu obiect din piele (exceptand colierele) o poseta plic cu un accesoriu floare tot din piele... stiu ca nu e perfect dar, zic eu, se apropie de ceva purtabil, ca am de gand sa-l scot la pimbare zilele astea...
Lucia,
multumesc pentru cuvintele frumoase!
Colierele tale sunt foarte reusite si frumoase! Le-am admirat si eu!
Plicul tau e super, imi place mult nuanta , imi place mult cum ai facut floarea si cum ai incadrat-o!
De ce spui ca nu e reusit?
Felicitari!

Plicul tau e super, imi place mult nuanta , imi place mult cum ai facut floarea si cum ai incadrat-o!
De ce spui ca nu e reusit?
Felicitari!

Lucia, plicul tau este foarte frumos, feminin, delicat! Cum l-ai facut, ca nu vad nicio cusatura pe fata?
Lucia, plicul tau este foarte frumos, feminin, delicat! Cum l-ai facut, ca nu vad nicio cusatura pe fata?

Raluca, nici nu are cusaturi... e doar lipit cu un adeziv foarte puternic, si presat... masina mea nu permite coaserea pielii si nici nu am inca o ustensila de facut gauri ca sa il cos manual... dar sigur nu ar fi iesit asa curat daca il coseam eu manual....
Dupa cateva zile de munca si cateva degete si unghii zdrelite, am reusit sa termin ultima mea geanta. Asa am pus capat pauzei de lucru cu pielea.
Masina la care am mai cusut eu piele nu a mai vrut sa ma asculte, asa ca am cusut-o de mana. Din avion nu se vede :D ca nu sunt perfecte cusaturile mele. E facuta la ochi, m-am zgarcit chiar si la o rotita pentru marcat, poate imi iau totusi pe viitor. In schimb am folosit ac special pt cusut piele manual (strapunge usor pielea) si un degetar din metal.
Se munceste mult si inutil daca nu ai ustensilele necesare. M-am chinuit si la baterea niturilor de gaurire la bareta. Si tot nu au iesit ok. Insa sunt foarte incantata de rezultatul final de ansamblu.
Masina la care am mai cusut eu piele nu a mai vrut sa ma asculte, asa ca am cusut-o de mana. Din avion nu se vede :D ca nu sunt perfecte cusaturile mele. E facuta la ochi, m-am zgarcit chiar si la o rotita pentru marcat, poate imi iau totusi pe viitor. In schimb am folosit ac special pt cusut piele manual (strapunge usor pielea) si un degetar din metal.
Se munceste mult si inutil daca nu ai ustensilele necesare. M-am chinuit si la baterea niturilor de gaurire la bareta. Si tot nu au iesit ok. Insa sunt foarte incantata de rezultatul final de ansamblu.
Raluca, e super geanta! Imi place mult de tot cum ai gandit-o! Sa o porti cu placere! Tot ansamblul e de un efect deosebit! Felicitari!

Raluca felicitari mie una imi place f mult.
Raluca felicitari mie una imi place f mult.
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Articole din piele
» Articole din piele II
» Articole din piele IV
» Articole din piele V
» Articole din piele VI
» Articole din piele II
» Articole din piele IV
» Articole din piele V
» Articole din piele VI
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti