Ne bem cafeaua impreuna!-15
+63
vilcris
myhappyfeet
symos
vickyd
Medi
Miniona
misutic
margelutamea
mickyta
Nicoleta Irimescu
mihaelavama
serenita
nicoleta_vls
RamonaM
diada
Admina
violetas
denis21
Aghata
fizicuta
arielas
clodi
ivanoiuadela9
ema
carmenco
elenaxx
vero79
Giobsy
scumpy_nensy
violeta25
Buburuza
Adelaida
julix_2007
europolis
betymi72
cld
victoriacus
Gabiuta
Gianina4ever
Serban Valentina
mnarcisa
cosmeticeladys
carolina-bubulina
Marry
danadea
mariaz_09
mykya
tomari
MihaelaT
ioncica
AlinaJ.Bijoux
samo99ro
amoni
violeta_10
Tache Marilena
SilviaDumitrescu
cris69
Clio_Ela
pavady
CCristinaC
Maci
firicel
MagdaMarin
67 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!-15
Buna ziua fetelor
va invit la cafeluta dupa masa de prinz muuult mai slaaaba ,apelam la cea cu mai putina cofeina.
CCristina sunt firesti sa mai avem si dureri de spate(pozitia incorecta la birou),lombare si chiar de ,,articulatii,, in perioada de iarna.
Lipsa soarelui si prezenta vintului ,a umiditatii din aer, muuulte zile si chiar luni de zile se manifesta prin aceste dureri.
Asa se manifesta iarna , ,,iarna nu-i ca vara,, citez un clasic in viata Ha! Ha! Ha!
Lasa gripele, ca panicarzii astia de la <<TV>> cred ca o sa ia literele din alfabet la rind sa inventeze subiecte de senzatie.
Vor sa le faca vinzare ,,farmaciilor,, la vaccinuri.
Asa ca,sa ne intarim sistemul imunitar cu fructe si legume(spanace ,praz,salate asezonate cu lamiie) si sa privim cu optimism ca acus ,acus, vin babele si mosii ,zapada ,,mieilor,, si gata a venit primacara. HA!Ha!Ha!
PS ti-am trimis un PM.
va invit la cafeluta dupa masa de prinz muuult mai slaaaba ,apelam la cea cu mai putina cofeina.
CCristina sunt firesti sa mai avem si dureri de spate(pozitia incorecta la birou),lombare si chiar de ,,articulatii,, in perioada de iarna.
Lipsa soarelui si prezenta vintului ,a umiditatii din aer, muuulte zile si chiar luni de zile se manifesta prin aceste dureri.
Asa se manifesta iarna , ,,iarna nu-i ca vara,, citez un clasic in viata Ha! Ha! Ha!
Lasa gripele, ca panicarzii astia de la <<TV>> cred ca o sa ia literele din alfabet la rind sa inventeze subiecte de senzatie.
Vor sa le faca vinzare ,,farmaciilor,, la vaccinuri.
Asa ca,sa ne intarim sistemul imunitar cu fructe si legume(spanace ,praz,salate asezonate cu lamiie) si sa privim cu optimism ca acus ,acus, vin babele si mosii ,zapada ,,mieilor,, si gata a venit primacara. HA!Ha!Ha!
PS ti-am trimis un PM.

Tot eu sint prima p-aci. Sint in picioare de la 5. Asa e cind fac parastas. Toata mincarea imi trece mie prin mina. Obicei timpit si obositor, dar asa e cu pitici pe creier.
Samo, mama nu face vaccinul anitigripal. In urma cu citiva ani a facut aceasta prostie si a facut o gripaaaaa de am internat-o la urgenta si trei zile mi-a stat pe perfuzii. De atunci, daca nu face vaccinul, chiar daca mai ia cite o gripa, o duce pe picioare, cu vitamina C si echinaceea si ce ii mai da doctorul.
Legat de statul la birou, am un scaun ergonomic, insa pina sa ma fixez eu in scaunul ergonomic, iar ma ridic sa iau nu stiu ce dosar, buletine sau cine stie ce hirtii. Cind stau timp indelungat fara sa ma ridic, stau fixata ca in scaun de nava spatiala
Asta e vorba sefei mele. E faina faza cu mingile medicinale. Ma si vad topaind prin birou cu actele la semnat
Inchipuiti-va un sifonier cu trei usi topaind pe o minge
Durerile le am si de reumatismul care mi-a fost desoperit pe la vreo 7 ani. Si dupa cum se stie, nu se trateaza.
Valentina, sa stii ca ai dreptate. Stii ce mi-a zis medicul de Medicina Muncii? Ca pe timp de iarna ar trebui sa iau vitamina D cel putin 15 zile/luna. Eu am luat niste calciu cu Vitamina C, D3 si B6, vreo 10 zile. Cica nu e de ajuns.
Ioi, am chef de vorba la prima ora. Va las o cafeluta din "productia" proprie si fug sa schimb lenjeriile.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi frumoasa si cu spor tuturor!

Samo, mama nu face vaccinul anitigripal. In urma cu citiva ani a facut aceasta prostie si a facut o gripaaaaa de am internat-o la urgenta si trei zile mi-a stat pe perfuzii. De atunci, daca nu face vaccinul, chiar daca mai ia cite o gripa, o duce pe picioare, cu vitamina C si echinaceea si ce ii mai da doctorul.
Legat de statul la birou, am un scaun ergonomic, insa pina sa ma fixez eu in scaunul ergonomic, iar ma ridic sa iau nu stiu ce dosar, buletine sau cine stie ce hirtii. Cind stau timp indelungat fara sa ma ridic, stau fixata ca in scaun de nava spatiala

Durerile le am si de reumatismul care mi-a fost desoperit pe la vreo 7 ani. Si dupa cum se stie, nu se trateaza.
Valentina, sa stii ca ai dreptate. Stii ce mi-a zis medicul de Medicina Muncii? Ca pe timp de iarna ar trebui sa iau vitamina D cel putin 15 zile/luna. Eu am luat niste calciu cu Vitamina C, D3 si B6, vreo 10 zile. Cica nu e de ajuns.
Ioi, am chef de vorba la prima ora. Va las o cafeluta din "productia" proprie si fug sa schimb lenjeriile.
O zi frumoasa si cu spor tuturor!

Neatza buna doamnelor. Un sfarsit de saptamana placut. Eu vin cu niste cornuri la cafea pentru ca nu prea le am cu bomboanele. Dar multumesc mult pentru ele CCris, fur si eu una si o servesc dupa pranz. Cristina si eu ma confrunt cu probleme asemanatoare cu ale tale, deh ce sa-i faci, tineretea de azi nu mai e ca cea de altadata. Ne cam facem de ras la colegele senioare...

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Neata Dragelor. Tare apetisante mai sunt bomboanele tale Cristina. Acum chiar vreau dulcee.
E o vreme asa de urata afara ca as sta in paturica si sa beau o ciocolata calda.
Si eu am probleme cu spatele, dar parca nici o data nu mai reusesc sa ajung sa vad exact ce si cum.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat.
E o vreme asa de urata afara ca as sta in paturica si sa beau o ciocolata calda.
Si eu am probleme cu spatele, dar parca nici o data nu mai reusesc sa ajung sa vad exact ce si cum.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Mai in gluma, mai in serios, stiti cum sintem numite noi, astea nascute dupa 1975 pina prin 1989? Cica sintem "Generatia Cernobil" . O fi vreo treaba nu? Ca prea sintem fragile in comparatie cu inaintasele noastre.
Bomboanele fondante au o poveste. In urma cu vreo doua saptamini, cind m-am dus la un magazin, am vazut asa, de pa la intrare, o cutie de bomboane fondante in raft si, desi nu sint o amatoare de fondante, mi s-a facut o pofta.... Beleaua e ca pina sa ajung eu la raft, a luat-o un nene. Acu, ce sa fac, sa-i iau omului cutia din mina? Le-am chemat pe fetele din magazin, au cautat ele prin raft, in magazie... sa gasesc alta cutie nu a fost chip. A doua zi i-am povestit sefei. Timp de doua saptamini si eu si sefa am cautat bomboane fondante la magazin. E unul in zona mea si altul in zona ei. Ieri dimineata mi-a adus bomboanele, cu atita multumire, de parca ar fi cistigat la loto. Bine, a gasit o singura cutie, pe care a facut-o pe jumatate cu mine. Nici nu ar fi avut rost sa luam mai multe, ca nu sintem mari mincatoare de fondante niciuna. Prin urmare am mincat o singura bomboana, restul urmind sa zaca ceva vreme prin frigider.
Bomboanele fondante au o poveste. In urma cu vreo doua saptamini, cind m-am dus la un magazin, am vazut asa, de pa la intrare, o cutie de bomboane fondante in raft si, desi nu sint o amatoare de fondante, mi s-a facut o pofta.... Beleaua e ca pina sa ajung eu la raft, a luat-o un nene. Acu, ce sa fac, sa-i iau omului cutia din mina? Le-am chemat pe fetele din magazin, au cautat ele prin raft, in magazie... sa gasesc alta cutie nu a fost chip. A doua zi i-am povestit sefei. Timp de doua saptamini si eu si sefa am cautat bomboane fondante la magazin. E unul in zona mea si altul in zona ei. Ieri dimineata mi-a adus bomboanele, cu atita multumire, de parca ar fi cistigat la loto. Bine, a gasit o singura cutie, pe care a facut-o pe jumatate cu mine. Nici nu ar fi avut rost sa luam mai multe, ca nu sintem mari mincatoare de fondante niciuna. Prin urmare am mincat o singura bomboana, restul urmind sa zaca ceva vreme prin frigider.

Sa stii ca ai dreptate cu Cernobilul. Cat priveste bomboanele, eu nu ma omor dupa chestii atat e dulci dar uneori mai scap la vreuna. Chiar gasisem pe Culinar cum se fac fondantele, aratau asa de bine dar nu m-am incumetat pana acum. Dar odata si-odata tot incerc.
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Buna dimineata,fetelor!...chiar aveti chef de vorba...
Si eu am avut reumatism dar nu mai am,ca am luat ceva natural,nu pot spune aici...plus calciu si minerale....
Da,asa e,vaccinurile sunt o tulpina de gripa si le poti face daca nu ai o imunitate super si se face bani la greu din astea...
Si la noi e vreme ploioasa si rece...Ne incalzim cu un ceai...
Week-end placut si spor la lucru!
Si eu am avut reumatism dar nu mai am,ca am luat ceva natural,nu pot spune aici...plus calciu si minerale....
Da,asa e,vaccinurile sunt o tulpina de gripa si le poti face daca nu ai o imunitate super si se face bani la greu din astea...
Si la noi e vreme ploioasa si rece...Ne incalzim cu un ceai...
Week-end placut si spor la lucru!
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Buna dimineata, mai tarziu, asa... E asa urat afara... si trebuie sa ies la cumparaturi... Si mi-e silaaaaa.....

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Va salut si eu in mare viteza cat dau pauza de masa lui M
Vreme naspaaa. Cred ca ma duc sa bag un somn pana la ora 17 cand intru "de servici" pana atunci va
de nu va vedeti
Vreme naspaaa. Cred ca ma duc sa bag un somn pana la ora 17 cand intru "de servici" pana atunci va

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
La mine ninge....si se si topeste zapada.....
Eu iau doar romul.....
Eu iau doar romul.....
came_lia- Junior
-
Numarul mesajelor : 337
Varsta : 62
Localizare : Miercurea Ciuc
Data de inscriere : 04/10/2009
Daca la tine ninge, la mine ploua si sunt 5g!!! Oare primavara asta mai are de gand sa poposeasca si pe la noi?

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti