Impaslirea lanii netoarse
+51
mia and me
Tache Marilena
rodicablanca
aisha
teisoara
AcidoR
Giorgi
tiana
Tigrisor
victoriacus
giuliacristy
ILINCUTA
ioioioio
kitty_1973
manuela29
vlad_mom
stoy
valentinadof
Giobsy
Roxi_J
Carmencyta
crina68
europolis
AlinaJ.Bijoux
Pui_dEuropolis
diada
Day
Gabiuta
dorinamisov
dianabv
Admina
letho
despina13cucli
dandana
anc@
Aditza
emmancita
panaia
RalucaS
cris69
aba
Lucia.BlueFlower
danabekk
ioana soare
Arabela Stefania
silvisor
Adriana13
SilviaDumitrescu
Uca
olympia
bibidesign
55 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Impaslirea lanii netoarse
Europolis s-a intors. Stil inconfundabil. Cred ca tocmai am vazut avampremiera colectiei toamn-iarna 2015. Really one step ahead of us
mia and me- helper
-
Numarul mesajelor : 63
Varsta : 46
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 26/07/2012
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Super cravata! Am si eu una in plan. Au iesit bine probele?
Si acum intrebarile, bineinteles: cum ai incrustat dreadurile? Cat de impaslite erau inainte sa le pui pe restul lucrarii? Erau uzi sau uscate? Cum ai facut sa nu se desprinda, le-ai acoperit cu fibre subtiri de lana? S-au prins bine pe intreaga lor lungime?
Mai am intrebari dar le-am uitat.

Si acum intrebarile, bineinteles: cum ai incrustat dreadurile? Cat de impaslite erau inainte sa le pui pe restul lucrarii? Erau uzi sau uscate? Cum ai facut sa nu se desprinda, le-ai acoperit cu fibre subtiri de lana? S-au prins bine pe intreaga lor lungime?
Mai am intrebari dar le-am uitat.
Multam Rox, Pai am probat matasea ca dreduri mai lipisem, dar de matase imi era frica, nush dar parca costa prea mult matasea s-o strici
Dredurile le-am facut in acelasi timp si nu erau chiar terminate, adica mi-am "asezat lana, am facut dredurile doar frecate nitel cu bambusul si nu le-am pus deloc fire deasupra, la bratarile de pe paginile anterioare am folosit batiste de matase dar la astea nu. pe urma am impaslit intai usor sa nu le stric, si din ce in ce mai tare. Dar...nu am folosit decat mainile, fara sucitor sau alte alea :P S-au prins pe toata lungimea. De matase nu sunt ..satisfacuta insa, cred ca ceva nu fac bine
Hai ca m-am ametit si eu in subiecte de lana, bratarile sunt la bijuterii din lana

Dredurile le-am facut in acelasi timp si nu erau chiar terminate, adica mi-am "asezat lana, am facut dredurile doar frecate nitel cu bambusul si nu le-am pus deloc fire deasupra, la bratarile de pe paginile anterioare am folosit batiste de matase dar la astea nu. pe urma am impaslit intai usor sa nu le stric, si din ce in ce mai tare. Dar...nu am folosit decat mainile, fara sucitor sau alte alea :P S-au prins pe toata lungimea. De matase nu sunt ..satisfacuta insa, cred ca ceva nu fac bine

Hai ca m-am ametit si eu in subiecte de lana, bratarile sunt la bijuterii din lana

-
Multumesc mult pt explicatii, Flori. Ma tenteaza mult sa folosesc dreaduri pt texturare, cred ca am sa incerc si eu curand.
-
Asa tare s-au aplatizat dreadurile uscate? Wow, n-as fi crezut. A iesit fain setul, oricum.

-
Ce faina e palaria!Ma gandesc la cata munca o fi!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Wooow, eu zic nu ca e nereusita, ba ca e foarte foarte reusita! Foarte faina forma i-ai dat!
Sar'na fetelor

-
Stiti ce faina e live?? Am vazut-o azi,poate incarci si vreo poza,doua cu ea pe cap,Zuzi 

buna, fetelor!felicitari pentru toate minunatiile pe care le faceti! eu una am cumparat acu 3 ani din Sibiu nise lana netoarsa cu gandul sa o impaslesc ...dar mi-a fost teama sa nu o stric.....
azi mi-am luat inima in dinti si am faut si eu o "panza" asa cum m-am priceput; din 100 de grame, am folosit cam jumatate si mi-a iesit mai mult de o coala A4.are defectele ei,nu e uniforma, dar ma gandesc ca o voi taia si o voi aplica la ceva cusut..sper ca in urmatorul an.. daca se poate
nu radeti de mine,nu am putut mai bine! cat despre forme de flori.....e greu!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

nu radeti de mine,nu am putut mai bine! cat despre forme de flori.....e greu!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
elenaveronica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 41
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 30/01/2011
-
multumesc de invurajar, europolis! ai vazut de transparenta e pe alocuri "creatia" mea!vad eu cum fac sa o mai imbunatatesc sau macar sa invat din greseli pentru cealalta lana
in privinta palariei tale, mi se pare foarte interesanta! si eu ma gandeam la fel , sa ridici borul cumva. ar fi interesant si daca ai pune florile intr-o parte.iti trebuie ceva atitudine a o porti!nu stiu cum e la slobozia, dar in constanta sunt oamenii destul de ingusti la mine comparativ cu Sibiu, Cluj, etc
in privinta palariei tale, mi se pare foarte interesanta! si eu ma gandeam la fel , sa ridici borul cumva. ar fi interesant si daca ai pune florile intr-o parte.iti trebuie ceva atitudine a o porti!nu stiu cum e la slobozia, dar in constanta sunt oamenii destul de ingusti la mine comparativ cu Sibiu, Cluj, etc
elenaveronica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 41
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 30/01/2011
Ha,la Slobozia(care de altfel e un satuc unde toata lumea cunoaste pe toata lumea,patriarhal,linistit si atemporal)sunt(em)cateva zuze carora nu ne pasa de gura satului ,hahaha 

Flori, imi pare rau, trebuie sa retrag ce am spus despre palaria ta, nu e reusita, este GENIALA!!!
Intrebare tehnica: cate straturi de lana ai pus? La boruri ca sa iti iasa asa ai pus cum puneam eu la fular, adica in raze?
Intrebare tehnica: cate straturi de lana ai pus? La boruri ca sa iti iasa asa ai pus cum puneam eu la fular, adica in raze?
Sarumanusitele Rox
Am pus lana normal in 3 straturi su cum nu stiam cata lana imi intra am fost nevoita sa folosesc 2 culori.
La bor nu am pus raze ca se face volan, e tot asa aranjata, vertical, orizontal, vertical, dupa impaslite am indreptat borul cu foarfeca sa nu fie inegal (parca la palarie nu mergea). Insa sablonul l-am gresit, am facut din polipropilena sau ce-o fi aia de se pune sub parchet, am trasat cu mana fara masura cam cum am crezut eu ca ar arata o palarie. Mare greseala ca nu am rotunjit la baza borului si marginile acestuia.

Am pus lana normal in 3 straturi su cum nu stiam cata lana imi intra am fost nevoita sa folosesc 2 culori.
La bor nu am pus raze ca se face volan, e tot asa aranjata, vertical, orizontal, vertical, dupa impaslite am indreptat borul cu foarfeca sa nu fie inegal (parca la palarie nu mergea). Insa sablonul l-am gresit, am facut din polipropilena sau ce-o fi aia de se pune sub parchet, am trasat cu mana fara masura cam cum am crezut eu ca ar arata o palarie. Mare greseala ca nu am rotunjit la baza borului si marginile acestuia.
-
Euro, nereusita zici? Mie imi place de mor!!! E super mai ales cu floarea atasata!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Multumesc Alina

-
-
Mama, da rapida esti Euro!!! Faina si asta!!!

-
Multumesc Alina
A fost comanda fuger 

-
-
Asta imi place cel mai mult. Da vad ca ai spor nu gluma!!! 

Ultima editare efectuata de catre AlinaJ.Bijoux in Dum 09 Feb 2014, 9:18 pm, editata de 1 ori
-
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)