Ne bem cafeaua impreuna !-10
+41
melus
olympia
laurin
sunflowers
silvia s
Noemi
Floren
dina_dorina
violetas
Admina
Marry
valentinadof
marami
rosita
europolis
bibitu
mnarcisa
ivanoiuadela9
julix_2007
teisoara
ema
arielas
diada
cris69
Adelaida
Gabiuta
MagdaMarin
Giobsy
SilviaDumitrescu
Steluzza
leonutza69
amoni
betymi72
MihaelaT
mihaelavama
AlinaJ.Bijoux
Uca
CCristinaC
Tache Marilena
firicel
samo99ro
45 participanți
Pagina 28 din 31
Pagina 28 din 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Re: Ne bem cafeaua impreuna !-10
Buna dimineata Dar ce de petrecarete Sa aveti o duminica minunata
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Crisu eu recuprez dupa amiaza ca nu are cine sa ma scoata la plimbare in parc ca am tras o mica certa cu Gabriel aseara si ia-m recomandat sa ia citeva zile de pauza poate isi revine .tu dece crezi ca am petrecut pina dimineata doar doar sa nu-l mai vad si dimineata a plecat a maica,sa asa ca azi imi fac de cap 

CCristinaC a scris:Ete alta ametita. Bine ca nu m-ai lasat singura in club Amoni! Acu' sintem doua ametite.amoni a scris:Neata ma-m trezit ca-m tirziu azi pt ca ma-m culcat dimineata am petrecut de ziua nepoatei pina dimineata sunt rupta de obosela. sa veti o duminica superba...![]()
Chiar 3. Eu am zis ca am culc devreme si m-am bagat in pat la 2juma si m-am trezit la 6

mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Amoni, eu plec singurica la plimbare, eventual cu aparatul foto, ca al meu Gabi pleaca la socrela care e la Bucuresti la spital. Eu nu ma duc, ca as fi vrut la munte, drept pentru care nu ma duc nici la ma-sa. Asa.
Narcisa, daca pentru noi petrecaretele e buna asta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Uploaded with ImageShack.us
pentru tine e buna asta:
Narcisa, daca pentru noi petrecaretele e buna asta
pentru tine e buna asta:
Pai Cristino crezi ca eu am stat pe uscat. Acu imi vine sa imi bag capul in butoi. Cafeaua am baut-o sa nu imi cada ochii in gura, da intra si o zeama de varza de nu ai ai pomenit. Noroc ca a venit fii-miu cu o sticla de bors de putina de la mama si e la fix.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Uite ce inseamna sa ai copii. Te si scot din situatii de criza, nu doar te baga...

Corect Cristina.

mnarcisa- Atotcunoscător
-
buna dimineata fetelor! o duminica placuta va doresc!
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 54
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
Ce de petrecatete p-aci... Gata ,gata sa va tin si eu companie ca a dat vecinu un chef de a saltat blocul in picioare. Imi vibra peretele din sufragerie de la basi! Norocul meu a fost ca am dormitorul pe partea cealalta si dupa ce m-am tot foit o ora am adormit. Nu stiu la cat s-a terminat cheful. Banuiesc ca o sa mai urmeze si altele ca am numai Mihaele si Gabrieli in bloc!
Am fost o tura prin piata si asa de placut si frumos este afara ca nu-ti mai vine sa intri in casa. Sper sa fie o toamna lunga si frumoasa ca ne-om satura si de frig.
Am fost o tura prin piata si asa de placut si frumos este afara ca nu-ti mai vine sa intri in casa. Sper sa fie o toamna lunga si frumoasa ca ne-om satura si de frig.
Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Eu am baut 3 cafele pina acuma si nu mi-am revenit cred ca am sa bag un pui de somn mai tirziu dupa ce termin mincarea plimbare placuta Cristinuta
Mai am si eu putin la curatenie si plec la plimbare.
Amoniiiiii lasa naibii somnul ca o sa dormi la noapte! Hai cu mine la aer. E asa frumos dealul din apropiere de blocul meu... si padurea are niste culori superbe.
Amoniiiiii lasa naibii somnul ca o sa dormi la noapte! Hai cu mine la aer. E asa frumos dealul din apropiere de blocul meu... si padurea are niste culori superbe.
salutare! Am deschis si eu p.c-ul sa va salut si nu numai
M-am trezit de dimineata pe la 3.40 cand a venit Mihai(copilul)de la clubul cu karaoke-le de care va povesteam aseara.El a venit viu si nevatamat dar,fara geaca groasa
I-a furat-o in timp ce dansau si se zbantuiau
de ziua unei prietene.la 4.50 ,dupa ce am convins copilul ca nu-i o nenorocire asta,il suna o prietena sa-l intrebe daca a gasit geaca si sa-i comunice ca s-au mai furat inca trei bucati dupa ce a plecat el
Iti vine sa te duci sa stai cu
la usa la club!Chiar asa,ne furam intre noi ca in codru?
Astazi am consumat deja doua cafele foarte mari si concentrate (ca nu ma puteam concentra la treaba-am si pachetul de facut
ca pleaca copilul asta seara sa faca si el cinste colegilor ca maine au programe diferite
)
Va doresc tuturor,o duminica placuta,plimbare frumoasa celor care pleaca sa petreaca in aer liber cateva ore si mai vb.pe seara

I-a furat-o in timp ce dansau si se zbantuiau

Iti vine sa te duci sa stai cu

Astazi am consumat deja doua cafele foarte mari si concentrate (ca nu ma puteam concentra la treaba-am si pachetul de facut

Va doresc tuturor,o duminica placuta,plimbare frumoasa celor care pleaca sa petreaca in aer liber cateva ore si mai vb.pe seara

Pst, pst! Nu mai e nimeni pe aici? Sunteti la plimbare sau la sindrofii?
ema- Atotcunoscător
-
Bună ema . Ce să sindrofim că de o ora mă chinui să l culc pe ştefan şi nu vrea . Legăm la el pe picioare şi degeaba , are ochii cât cepele dar e rupt de somn.
Doamne, mare chin si cu copiii dar si cind cresc si e casa plina
Cind eram la liceu mergeam vara la tara la bunici si aveam acolo o matusa cu gemeni dar care avea inca un baiat de virsta mea Ca sa ma pot juca cu el (ma-sa era la cimp si raminea el cu bebelusii) il ajutam cu gemenii Le dadeam ceai de tei concentrat si pe urma ii leganam pe picioare, culcati pe o perna Si i-am obisnuit asa si nu mai dormeau decit leganati Pina se prinde matusa si zice intr-o zi: nu cumva voi ii leganati. La care noi: nuuuu
Cind eram la liceu mergeam vara la tara la bunici si aveam acolo o matusa cu gemeni dar care avea inca un baiat de virsta mea Ca sa ma pot juca cu el (ma-sa era la cimp si raminea el cu bebelusii) il ajutam cu gemenii Le dadeam ceai de tei concentrat si pe urma ii leganam pe picioare, culcati pe o perna Si i-am obisnuit asa si nu mai dormeau decit leganati Pina se prinde matusa si zice intr-o zi: nu cumva voi ii leganati. La care noi: nuuuu

ema- Atotcunoscător
-
Buna seara populatie! ee sa va dau si eu raportul pentru azi.... pai m-am sculat la 9..... am baut cafeaua pe la vecina.... apoi pe la 12 a venit nepoata si am incins un gratar. Am mancat, am baut (in sfrasit) si eu o cana cu vin fiert, ca prea ma inebuniserati care mai decare cu vinul fiert, am sta la taclale...ne-am uita la poze... si uite asa s-a facut ora sa imi schimb sotul si am intrat de servici ocazie cu care iata-ma aici pe forum

Ooo, salutare, bine ai venit
ma lupt si eu cu un vin fiert si cu blogul (m-a certat lumea ca l-am lasat in paragina)

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Gata si eu cu baietii mei care sunt maine sfinti. Mi-a venit copilul de dimineata si a plecat acum vreo jumatate de ora. Am strans, am spalat vasele si m-am prezentat la raport.
Ce mai e pe aici? Vad ca lumea se lupta cu vinul fiert. Mai, daca voi beti vin fiert pe caldura asta, la iarna ce pisici mai faceti?
Ce mai e pe aici? Vad ca lumea se lupta cu vinul fiert. Mai, daca voi beti vin fiert pe caldura asta, la iarna ce pisici mai faceti?

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Bem bere rece
La multi ani pentru baieti, in avans

-
va dau si eu un vin rosu pt sotul meu..maine! Ca e Mihai!
Bere nu, ca ingrasa...
Bere nu, ca ingrasa...

cory74- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 49
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010
Vin si eu cu o oala maaaaaaaaaare de vin fiert pentru toata lumea
sa fac cinste pentru Mihaitza.
La multi ani Samo pentru baietii tai,Cory -pentru sot,Amoni -pentru toti si tuturor fetelor care au sfinti in casa si nu numai

La multi ani Samo pentru baietii tai,Cory -pentru sot,Amoni -pentru toti si tuturor fetelor care au sfinti in casa si nu numai

samo99ro- Atotcunoscător
-
La multi ani pentru toti 
Hai sa ne certam singure ca avem topic separat sa nu ne urecheze altcineva

Hai sa ne certam singure ca avem topic separat sa nu ne urecheze altcineva

-
Da' ce-am mai facut? Seara nu se bea cafea. Se bea orice, tot la cafenea. Sau, in functie de ceea ce bem schimbam topicul? Cred ca abia maine, pentru Mihaelele si Gabrielele noastre (dac-or fi si Gabriele) trecem pe topicul de felicitari, nu? Astia de care vorbim acum sunt outsideri, adica din afara forumului.
Maine bem cafeaua pe topicul cu pricina.
Maine bem cafeaua pe topicul cu pricina.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Pagina 28 din 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31

» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
Pagina 28 din 31
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti