Tot felul de decoratiuni-Poze si creatii (3)
Pagina 1 din 11 • Impartiti •
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 
Tot felul de decoratiuni-Poze si creatii (3)
Capitolele anterioare:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
ce scumpa esti
nu mai am ce sa va arat...momentan si va rog,fara ..agresivitate
...ma gandeam eu ca nu aveti apatat,dar am zis totusi sa va arat,ca poate pe viitor o sa va cumparati
paharul mare este de fapt...tot o vaza,acum...l am ciobit cand l am spalat si de ciuda l am...reconditionat
pun tot flori in el. pup!Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Sam Ian 21, 2012 10:05 pm, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)

anacris- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 83
Varsta: 38
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 27/08/2011
Re: Tot felul de decoratiuni-Poze si creatii (3)
Felicitari Anacris! Am cautat masinaria pe net... cam scumpa pentru bugetul meu!
Da' fluturasii tot ii incerc (sa ii fac... bineinteles). Sper ca nu te superi ca iti "ideea"!
Da' fluturasii tot ii incerc (sa ii fac... bineinteles). Sper ca nu te superi ca iti "ideea"!
Anacris,are dreptate Geanina,eu te admir mult!Acum cu ultimele poze, l-am chemat si pe sot sa-i arat,si sa ma laud , ce fete harnicute si destepte cunosc eu pe aici!FELICITARI!

georgeta.prnic- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1116
Varsta: 36
Localizare: romania-serbia
Data de inscriere: 23/10/2011
Eh,nu stiu daca ne permitem asemenea aparat,poate sa caut despre el,ca nu stiu nici cum arata dar decoratiuni se pot face si din altceva in afara de sticla de aceea am zis ca te mai asteptam...

Gianina4ever- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1230
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cum sa ma supar,Doamne fereste!daca era altfel nu i mai puneam aici ,sa i vada toata lumea.ma bucur ca va plac ,uite si eu incerc,chiar acum sa fac o coronit...este pe aici pe undeva,din sulurile de la hartia igenica.pup,cu drag!
aparatul acela este intradevar cam scump,v am zis,eu am profitat ca l a cumparat sotul...si am zis sa profit si eu de el...altfel fac...spume decate ori da banii pe vre o ...scula [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]a cumparat si pistol din acela de lipit cu plastic si i am consumat eu toate rezervele,drept ...razbunare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
aparatul acela este intradevar cam scump,v am zis,eu am profitat ca l a cumparat sotul...si am zis sa profit si eu de el...altfel fac...spume decate ori da banii pe vre o ...scula [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]a cumparat si pistol din acela de lipit cu plastic si i am consumat eu toate rezervele,drept ...razbunare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

anacris- Nou venit

-

Bravo Anacris! razbuna-te in continuare,dar arata-ne si noua ce-a iesit!

pufoi- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1497
Localizare: italia
Data de inscriere: 02/11/2011
de cand ma chinui sa strang sulurile de hartie igenicaaa(pt coronita):lol:ma rugam [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] dea o...cacastoare peste....iubi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] sa reusesc sa strang mai repede [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]...daca m ar auzii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

anacris- Nou venit

-

fiordaliso- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 102
Localizare: cluj
Data de inscriere: 12/08/2011
anacris, vreau si eu situl cu aparatul asta de taie sticla minune.
imi plac mult lucrarile voastre.
imi plac mult lucrarile voastre.

myky7robc- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1801
Varsta: 47
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 09/01/2010
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]-decoratiunile sunt facute de mine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ,nu de sotul meu.....doar aparatul este al lui [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ,se numeste proxon.sotul l a cumparat sa slefuiasca un geam de la un ceas care era zgariat .
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - nu am un sait anume,aparatul se numeste proxon,cauta pe youtube,cu siguranta vei gasi ce te intereseaza,baga daca e,slefuire ,gravare sticla...incearca asa.eu am facut vazele acelea din proprie idee,mi a spus sotul ce accesoriu este pt slefuit sticla si gravat ,iar eu am incercat....cand nu era el acasa,sa ma streseze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - nu am un sait anume,aparatul se numeste proxon,cauta pe youtube,cu siguranta vei gasi ce te intereseaza,baga daca e,slefuire ,gravare sticla...incearca asa.eu am facut vazele acelea din proprie idee,mi a spus sotul ce accesoriu este pt slefuit sticla si gravat ,iar eu am incercat....cand nu era el acasa,sa ma streseze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

anacris- Nou venit

-

Aparatul sotului meu este de sablat, nu de gravat. Imaginea este imprimata prin sablare cu un praf special.
Din cate stiu eu, Proxon este o firma cere comercializeaza mai multe tipuri de aparate.
Din cate stiu eu, Proxon este o firma cere comercializeaza mai multe tipuri de aparate.

fiordaliso- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 102
Localizare: cluj
Data de inscriere: 12/08/2011
fiordaliso -probabil...nu ma pricep la detalii...tehnice,e un aparat la care se ataseaza diverse...chestii,ca niste burghie,daca vrei si cu fiecare poti face diferite operatiuni....asa se numeste,proxon,alte detalii nu stiu sa ti zic,se vede in prima poza sus,aparatul

anacris- Nou venit

-

anacris- Nou venit

-

cat te-a costat un aparat din asta de gravat?

myky7robc- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1801
Varsta: 47
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 09/01/2010
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 
Subiecte similare» eurii de tot felul
» Poze Masini
» Murat Yildirim _ poze
» Clasa a XIIa C promotia 2009 Comanesti Bacau Curs Festiv Colaj Poze
» cele mai haioase poze de pe speed;)